Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΛΑΨ...........ΕΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ??????

ααα καλά σήμερα απο την πολύ δουλειά χάζεψα για Θεσ/κη μιλάνε ε? και γω νόμιζα για δω:(:(:(:( sorry...έλεγα μήπως κατάφερνα και πήγαινα και γω να πάρω κάτι και να συναντιόμασταν κιόλας....:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΛΑΨ...........ΕΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ??????

θέλεις να κανονίσουμε την άλλη βδομάδα που θα πάρω άδεια μήπωε συναντηθούμε Πειραιά νομίζω ότι κάποια μένει στην Νίκαια...αν είναι θα κατέβω στην μαμά μου το πρωί και μετά πάμε βολτούλα:tongue::tongue::tongue:

Θαλεια μου με ταχι θα κατεβω!που να το βαλεις το αμαξι κατω εκει????

angie σταματα καλε με τα γλυκα πρωι πρωι!

Χριστινα θα παμε σε ενα σεμιναριο που κανει η chicco για την μητρικη τεχνη.

εχει κ στην Αθηνα αυριο....δες το αν θες...

http://www.chicco.gr/index.php?option=com_chronocontact&Itemid=290

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Irev, άντε βρε που αγχώνεσαι έτσι, από συνήθεια! Όλα καλά είναι χαλάρωσε!

Χριστίνα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, μην υποκύψεις σε λιχουδιάσεις! Θα τα καταφέρεις!

Χα, αυτό με το μέλι πολύ αστείο! :D:P Κι εγώ από εδώ και πέρα θα λέω: "Πωπω... να' χαμε τώρα μια κουταλιά μέλι!!!" και θα μου τρέχουν τα σάλια!

Με τα ψώνια δεν τέλειωσα ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει για στρώμα γιατί δεν ξέρουμε τί είναι καλύτερο... Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Διάβαζα στο parents σχετικό θέμα και δεν έβγαλα άκρη... Άλλος λέει κοκοφοίνικα, άλλος λάτεξ, άλλος στην αρχή μαλακό, άλλος σκληρό... Ε, τί να κάνω κι εγώ!? Θα πάρουμε 5-6 και θα τα αλλάζουμε κάθε μέρα!

ΚΟΥΙΖ: Ποιά έχει πάρει στρώμα; Και γιατί πήρε αυτό που πήρε;

Σε καρεκλάκι έχουμε καταλήξει, ελπίζω να μην αλλάξουμε γνώμη μόνο!

Αυτό: http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble

Το οποίο έχει μια κοινή βάση isofix με το καθισματάκι της επόμενης κατηγορίας και δεν χρειάζεται να παίρνουμε άλλη. Επίσης είναι και port bebe και επειδή μπαινοβγαίνει εύκολα στη βάση isofix θα είναι πρακτικό όταν πηγαίνουμε κάπου αλλά και στο σπίτι για να τον έχουμε πέρα δώθε!

Είπαμε στο καθισματάκι επειδή είναι θέμα ασφαλείας να μην σκεφτούμε τα λεφτά... και μετά από ψάξιμο καταλήξαμε σε αυτό...

Έβλεπα πριν τη σελίδα ενός ζευγαριού παιδιάτρων και αναρωτιόμουν, πώς τους διαλέγουμε; Πάμε για επίσκεψη από τώρα ή παίρνουμε τηλέφωνο; Δε θέλω να περιμένω να γεννήσω... Εσείς πώς το σκέφτεστε;

Ιωάννα μου γεια σου! Είχαμε και εμέις θέμα με το στρώμα αλλά τελικά καταλήξαμε σε κοκοφοίνικα σκέτο. Μια χαρά υλικό είναι και το λάτεξ αλλά είναι το μόνο για το οποίο άκουγα διάφορα. Κάποιος μας είπε ότι είναι ζεστό υλικό και κάποιοι γονείς του έχουν παραπονεθεί ότι ιδρώνει το μωρό τους. Κάποιος μας είπε ότι ναι μεν είναι απολύτως φυσικό αλλά τα νεογέννητα είναι πολύ ευαίσθητα στην όσφρησή τους και κάποια (όχι όλα βέβαια) εμφανίζουν αλλεργία ή ενοχλούνται. Κάποιοι το υποστήριζαν πολύ. Κάποιοι έλεγαν ότι αν τυχόν βραχεί στεγνώνει πολύ δύσκολα. Επειδή μπερδεύτηκα λοιπόν, πήρα μόνο με κοκοφοίνικα ( της Media strom) και αργότερα που θα έχει μεγαλώσει θα πάρω με λάτεξ για το κρεβατάκι το κανονικό. Πάντως πρέπει να είναι σχετικά σκληρό το στρώμα. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.

Ασβέστιο παίρνω κάθε μέρα.

Αρρώστησε ο αντρούλης μου χθες με πυρετό και τον έχω καραντίνα στο σαλόνι να κοιμάται... Τέσπα, ας του περάσει γρήγορα!

Ρε κορίτσια το doppler τι είναι; Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πολύ πιο μετά

KOWTp3.png

θέλεις να κανονίσουμε την άλλη βδομάδα που θα πάρω άδεια μήπωε συναντηθούμε Πειραιά νομίζω ότι κάποια μένει στην Νίκαια...αν είναι θα κατέβω στην μαμά μου το πρωί και μετά πάμε βολτούλα:tongue::tongue::tongue:

:-(:-(:-( Και εγώ έχω πει ότι θέλω να βρεθούμε...... Μην με ξεχνάτε... αλλά για εκεί που λέτε μου πέφτει μακρυά...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τί θα γίνει τελικά με τη συνάντηση? Δεν έιχα νέα από καμιά! Λοιπόν, επειδή διαβάζω οτι κανετε τις αγορές σας, υπάρχει ένα site με πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να στα στείλουν από αγγλία και να τα πληρώσεις 30% φθηνοτερα από οτι εδώ. στην αθήνα τα πάντα είναι πανάκριβα!!! το site είναι : www.pramworld.co.uk και έχει τα πάντα. Εγώ καρότσι από εκεί θα πάρω. Όποια κάνει αγορές μέσω ιντερνετ να το δει. Θα σας πω κι άλλα στην πορεία!!

Επίσης διαβάζω οτι πολλές έχετε θέμα με τα ούλα! Είναι φυσικό, λόγω των ορμονών. Προχθές έγραψα ένα άρθρο για το Παιδι και νέοι Γονείς γι αυτό το θέμα, θα σας το ανεβάσω κι εδώ σύντομα, αλλά προς το παρόν σας λέω: 3 φορές βούρτσισμα τη μέρα, νήμα και τακτικούς καθαρισμούς στον οδοντίατρο!!!! Τρεχάτε τώρα στο γιατρό σας γιατί μετα θα είναι πιο δύσκολο!!!

xxx

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΜΦΙΑΛΗ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ!περιμενω μπας και μπουν κι οι υπολοιπες μεσα κ δουνε για την συναντηση και μαζευτουμε ολες Αθηνα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άννη και Θάλεια, κι εγώ μέσα! Μόλις πήρα τηλέφωνο! Και μετά να κανονίσουμε και για του mothercare που νομίζω πως το κάνει η μαία η Ντίνα από το ιπποκράτειο! :D

Για το πως θα πάω τώρα... Θέλω να κατέβω λίγο νωρίτερα και ελπίζω να κατέβει ο Στέλιος για δουλειά και να με πάρει κι εμένα... Αλλιώς ταξί!

Βασιλική,

Σελτεδάκια, έχω 1 μεγάλο και 3 μικρά

Φορμάκια μακρυμάνικα , έχω 7-8... Νομίζω πως οι περισσότεροι φορμάκια φέρνουν.

Εσωρουχάκια, καμιά 10 και μάλιστα κάποια τα πήρα λίγο μεγάλα γιατί όλοι με ζάλισαν πως θα μεγαλώσει αμέσως!

Καλτσάκια, κατάληξα με 8 ζευγάρια κανονικά και 4-5 καλτσοπαπουτσάκια πλεκτά αλλά και αγοραστά.

Σαλιάρες, 4 αλλά και τα μικρούτσικα πετσετάκια (λαβέτες) κάνουν την ίδια δουλειά γιατί το μωρό δεν πολυκινείται και δεν χρειάζεται νατις δένεις στο λαιμό.

Πιπίλες, λένε καλό είναι να μην δώσεις ειδικά αν θέλεις να θηλάσεις. Πήρα μόνο μία της Nuk ορθοδοντική για περίπτωση ανάγκης, όπως και ένα μπιμπερό avent... Ελπίζω να μείνουν αχρησιμοποίητα γιατί θέλω πάρα πολύ να θηλάσω...

Θα χρειαστεί νομίζω και μιά ζακετούλα, μια κουβερτούλα και έναν ελαφρύ υπνόσακο για το βράδυ...

Από ρουχαλάκια αυτά νομίζω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Tα σελτεδάκια τί είναι?????

Είναι μικρά καλύμματα αδιάβροχα, από τη μια μεριά είναι πετσετέ βαμβακερά και από την άλλη πλαστικά για να μην περνά υγρασία. Ακουμπάς επάνω το μωρό για να το αλλάξεις ή να μείνει γυμνούλι χωρίς να φοβάσαι για ατύχημα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

mary73 εχεις μπει στο facebook εσυ? περιμενουμε απαντηση απο ολες να δουμε ποτε θα βολεψει να γινει αυτη η συναντηση!:!!

εννοειται Βαλια μου δε σε ξεχναμε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θαλεια μου με ταχι θα κατεβω!που να το βαλεις το αμαξι κατω εκει????

angie σταματα καλε με τα γλυκα πρωι πρωι!

Χριστινα θα παμε σε ενα σεμιναριο που κανει η chicco για την μητρικη τεχνη.

εχει κ στην Αθηνα αυριο....δες το αν θες...

http://www.chicco.gr/index.php?option=com_chronocontact&Itemid=290

Ευχαριστώ πολύ.... μπήκα και περιμένω και μια απάντηση απο μια φίλη που είναι στην 21 εβδ. και μένει Νέα Ερυθραία κοντά εκεί ,μήπως πάμε παρεϊτσα...αν κανονίσω θα σας το γράψω μήπως θέλει καμιά άλλη απο εμάς να έρθει και καταφέρουμε και βρεθούμε...:tongue::tongue::tongue::tongue:

mary73 εχεις μπει στο facebook εσυ? περιμενουμε απαντηση απο ολες να δουμε ποτε θα βολεψει να γινει αυτη η συναντηση!:!!

εννοειται Βαλια μου δε σε ξεχναμε!!

Η Βάλια δεν ήταν στην Νίκαια ή κάνω λάθος???

Είναι μικρά καλύμματα αδιάβροχα, από τη μια μεριά είναι πετσετέ βαμβακερά και από την άλλη πλαστικά για να μην περνά υγρασία. Ακουμπάς επάνω το μωρό για να το αλλάξεις ή να μείνει γυμνούλι χωρίς να φοβάσαι για ατύχημα!

Στρουμφίτα μου......να χαρώ εγω τα πραγματάκια των μπέμπηδων μας....τι κάνεις???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...