Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκι μου-Ελισάβετ με συγκίνησες....

εύχομαι ολοψυχα ο μικρός Κυριάκος να έχει πάντα υγεία,χαρά,αγάπη και τύχη στο ταξίδι της ζωής του!!!!!

και να εισαι πάντα γερή κοντά του να τον καμαρώνεις!

να σκέφτεσαι θετικά και να σου δίνει δύναμη η αγάπη για το γιό σου,ε?

να σας ζήσει ο άγγελός σας!!!!!!!!

υ.γ.εννοείται οτι θα είσαι εκεί στο γάμο και θα μας καλέσεις και εμάς όλες!!!!!!!!!

θα γίνουμε άραγε καλές ή κακές πεθερές??????8)8)8)8):cool:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

χρόνια πολλά στη Νικολ μας!!!!!!!!

χρόνια σου πολλά,καλά και ευτυχισμένα!!!!!!

να είσαι πάντα γερή και δυνατή και να χαίρεσαι τον καλό σου και το θαυματάκι σας!!και να έρθουν όλα δεξιά από εδώ και μπρος!!

καλοφωτισμένος και πολύχρονος να είναι ο Νικόλας σας Δήμητρα!!!!

υγεία και χαρά να έχει πάντα στη ζωή του!!!!!!

να σας ζήσει!!!!!

Άννη χρόνια πολλά στον καλό σου!!!να τον χαίρεσαι και να ζήσετε όλα όσα επιθυμείτε!!!!!!

να περάσετε όλοι καλά τη σημερινή μερα!!

πολύχρονοι και όσοι άλλοι δικοί σας γιορτάζουν!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κοριτσάρες! Αννυ πως είναι το ομορφο Κλειουνάκι μας? Μπες να μας πεις γιατί σας έχω έννοια...

Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου :D:D:D

Νικόλ να σου ευχηθώ κι εγώ να είσαι πολύχρονη κι εσύ κι όλη σου η οικογένεια!!!

Ελισσάβετ και πάλι να σου ζήσει ο Κυριάκος!!!

Δήμητρα να χαίρεσαι τον Νικόλα!

Εμείς βγάλαμε και το τεταρτο δοντάκι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα φιλες, τι κανετε;Αννυ περαστικα βρε κοριτσακι μου στην μπουμπου σου,λες να κολλησε απο πουθενα;

Αντρια ποτε ανεβαινετε,αν ειναι να κανονισουμε τοτε τον καφε Καβαλας-Ξανθης.

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε καμια εκατονταδα φορες,αλλα δε βαριεσαι συνηθισα..αφου αμα τυχει λεμε τωρα και δεν ξυπνησει, αναρωτιεμαι μηπως επαθε τιποτα.

Τανια το γλεντησαμε το σ/κ ε;Μπραβο στον αντρα σου..

Ειρηνη στολισες τελικα;

Δέσποινα υπολογιζω ότι θα ανεβούμε στις 23/12 και θα καθήσουμε μέχρι τις 28/12 περιπου μπορεί και παραπάνω! Πολύ θα χαρώ να βρεθούμε όλες μαζί! Εγώ σίγουρα θα έρθω με τον άντρα μου όμως, οποτε ας τον φέρει και καμία αλλη να εχει παρέα ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ελισσαβετ μου να σας ζησει ο Κυριακος σας!να τον δειτε οπως ποθειτε!!!

η Κλειω εχει 37 και κατι..ο παλιογιατρος το α@##$# εχει κλειστο κιν κ δεν τον βρησκω!!!εχει μια ψιλο υπνιλια και ειναι κρεμασμενη απο το ζιζι αλλα γενικα ειναι ευδιαθετη.εκανε ομως κ 2η φορα διαρροια....τωρα γελαει...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ελισσαβετ μου να σας ζησει ο Κυριακος σας!να τον δειτε οπως ποθειτε!!!

η Κλειω εχει 37 και κατι..ο παλιογιατρος το α@##$# εχει κλειστο κιν κ δεν τον βρησκω!!!εχει μια ψιλο υπνιλια και ειναι κρεμασμενη απο το ζιζι αλλα γενικα ειναι ευδιαθετη.εκανε ομως κ 2η φορα διαρροια....τωρα γελαει...

Αφού ο γιατρός το α@##$# το έχει κλειστό θα κάνω εγώ τη διάγνωση :tongue: Ολα τα συμπτώματα δείχνουν ότι είναι τα δόντια, εχω ακουσει οτι η διαρροια είναι νο1 συμπτωμα για τα δοντάκια! Τωρα βέβαια καλό θα είναι να βρείς και το γιατρό να μας πει κι αυτός την γνώμη του!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αννυ μου περαστικα σας.. Ελπιζω να μη με θεωρεις γρουσουζα.. Απλα ειπα τι εγινε με εμας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Χρονια πολλα στη Νικολ, Στο νεοφωτιστο Νικολα και στον αντρουλη της Αννυς!!

Εδω εχει βγαλει πολυ κρυο κοριτσια.... Κατα κατω τι λεει?? Κρυωσε καθολου???

Εμεις οπως παντα το βραδυ ΖΟΜΠΙ εχουμε καταντησει... Σημερα εχουμε παιδιατρο και 2 εμβολια. Με ποναει η καρδια μου. Δεν θα παω, δεν μπορω. Θα τον στειλω με το μπαμπα του.

Ξερετε τι μου ειπε μια μανα??? Με πολυ υφος ομως! Οτι εγω φταιω που ξυπναει το βραδυ, γιατι εξακολουθω να τον ταιζω! Πρεπει να τον αφηνω να κλαιει λεει μεχρι να ξανακοιμηθει η να του δινω νερο αντι για γαλα! Αλλιως λεει θα μου ξυπναει μεχρι να γινει 3 χρονων!!!

Ρε κοριτσια πως να αφησω το παιδι μου αταιστο??? Ποναει η ψυχη μου. Εξαλλου το μωρο για να πειναει πειναει. Και ειπε οτι επρεπε να το ειχα κοψει το βραδυνο γαλα απο 3 μηνων! εμενα ομως το μωρο μου γεννηθηκε 2,5 κιλα! Εννοειται πως επρεπε να τρωει και το βραδυ. Η παιδιατρος μου ειπε καθε 2 ωρες να τον ξυπναω και να τον ταιζω!

Κι οταν της τα ειπα αυτα μου απαντησε: Ε τωρα να φωναξεις την εξυπνη την παιδιατρο να τον ταιζει νυχτιατικα.... Ουφ! Ευτυχως δεν ειμαι η μονη, που παει να πει οτι δε γινεται ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ να κανουμε λαθος, ε???

Σορυ για το τεραστιο ποστ, αλλα επρεπε να σας τα πω!

ticker.png

CEPYp3.png

Αννυ μου εμενα μου ειχε πει οτι η διαρροια ειναι αποτελεσμα του πυρετου! Βεβαια μπορει να ειναι και απο τα δοντια και απο πολλα αλλα. Αλλα αν εχει πυρετουλι ειναι απο αυτο.

Επισης εμενα απο την πρωτη στιγμη συγκαηκε (δε συγκαιγεται ποτε), απο την υψηλη θερμοκρασια των ουρων (ειναι που ειναι οξινα), οποτε πασαλειβε την με sudocream η οτι αλλο διαθετεις!

ticker.png

CEPYp3.png

κ μενα μου ειχε πει οτι αν κανει διαρροια ειναι απο τα δοντια ...τι ναπω..παντως μολις τον βρω θα τον βρισω.!!!!

Ηρω πες την κυρια την καλοθελητρια να παει να γ@#$#$#@$!!!!!!

αυτη η μεθοδος ειναι ξεπερασμενη.ακου ασε το παιδι να κλαιει.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ξερετε τι μου ειπε μια μανα??? Με πολυ υφος ομως! Οτι εγω φταιω που ξυπναει το βραδυ, γιατι εξακολουθω να τον ταιζω! Πρεπει να τον αφηνω να κλαιει λεει μεχρι να ξανακοιμηθει η να του δινω νερο αντι για γαλα! Αλλιως λεει θα μου ξυπναει μεχρι να γινει 3 χρονων!!!

Ρε κοριτσια πως να αφησω το παιδι μου αταιστο??? Ποναει η ψυχη μου. Εξαλλου το μωρο για να πειναει πειναει. Και ειπε οτι επρεπε να το ειχα κοψει το βραδυνο γαλα απο 3 μηνων! εμενα ομως το μωρο μου γεννηθηκε 2,5 κιλα! Εννοειται πως επρεπε να τρωει και το βραδυ. Η παιδιατρος μου ειπε καθε 2 ωρες να τον ξυπναω και να τον ταιζω!

Κι οταν της τα ειπα αυτα μου απαντησε: Ε τωρα να φωναξεις την εξυπνη την παιδιατρο να τον ταιζει νυχτιατικα.... Ουφ! Ευτυχως δεν ειμαι η μονη, που παει να πει οτι δε γινεται ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ να κανουμε λαθος, ε???

Σορυ για το τεραστιο ποστ, αλλα επρεπε να σας τα πω!

Καλημέρα κορίτσια!! Χρονια πολλά στους εορτάζοντες!

Να σχολιάσω τώρα τη συγκεκριμένη μάνα, να μην σχολιάσω... Αν σου πω ότι το έχω ακούσει κι εγώ αυτό: δώσε του νερό να το ξεγελάσεις! Εάν είναι δυνατόν! Τι να πω, τι να πω!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Το βρέφος μέχρι 6 μηνών δεν εκπαιδεύεται, μόνο παραμελείται όταν αγνοούμε τις ανάγκες του (Παπαβέντσης, ο καινούργιος μου αγαπημένος).

Επίσης αγνοούμε επιδεικτικά μαμάδες με μωρά ρομποτάκια που δεν κλαίνε ποτέ, κοιμούνται μόνα τους όλη νύχτα, τρώνε όλο τους το φαγητό αδιαμαρτύρητα, έχουν ήδη μάθει να πηγαίνουν τουαλέτα, κάνουν μπάνιο μόνα τους και φτιάχνουν καφέ το πρωί και ανταποκρινόμαστε με αγάπη και υπομονή στις ανάγκες των δικών μας παιδιών.

mWsZp3.png

Το βρέφος μέχρι 6 μηνών δεν εκπαιδεύεται, μόνο παραμελείται όταν αγνοούμε τις ανάγκες του (Παπαβέντσης, ο καινούργιος μου αγαπημένος).

Επίσης αγνοούμε επιδεικτικά μαμάδες με μωρά ρομποτάκια που δεν κλαίνε ποτέ, κοιμούνται μόνα τους όλη νύχτα, τρώνε όλο τους το φαγητό αδιαμαρτύρητα, έχουν ήδη μάθει να πηγαίνουν τουαλέτα, κάνουν μπάνιο μόνα τους και φτιάχνουν καφέ το πρωί και ανταποκρινόμαστε με αγάπη και υπομονή στις ανάγκες των δικών μας παιδιών.

respect-boobs.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας και από εμάς! Ένα βράδυ μαρτύριο το χθεσινό. Ο μικρός κοιμήθηκε στις 11.30 εύκολα και ξύπνησε στις 4 όπου και ξυπνούσε κάθε 20-30 λεπτά σχεδόν. Μετά από 5-6 δρομολόγια που έκανα πέρα δώθε (αγκαλιά, πιπίλα κτλ) τον βρήκα όρθιο να γκρινιάζει ε και τον πήρα στο κρεββάτι, τον τάισα και κοιμηθήκαμε πολύ καλά. Σηκώθηκα στις 9 για άντληση και ξαναέπεσα στο κρεββάτι ως τις 11.30!!!!!! Εννοείται πως δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα από δουλειές αφού σηκωθήκαμε, φάγαμε όλη την φρουτόκρεμα μήλο αχλάδι και τώρα πέσαμε για τον μεσημεριανό υπνάκο χωρίς να φάμε μεσημεριανό ακόμα. Ελπίζω να σηκωθεί πριν τις 2.30 αλλά και αν δεν σηκωθεί η γιαγιά θα τον έχει το απόγευμα (χιχιχιχι) που δεν θα κοιμάται.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...