Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες

Μαλλον σουρτουκεψατε σ/κ γιατι σημειωνω απουσιες!!!...χιχιχι

Ελισσαβετ και Δημητρουλα να τους χαιρεστε τους νεοφωτιστους και πολυχρονος ο Νικόλας !!!!!!!!!!!...περασε 12 πια... ;)

Αννυ περαστικουλια στην Κλειουλα κι ευχομαι να ειναι απλα απο τα δοντακια

Για Παρασκευη για ΜΑΛΛ δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχει γεννεθλια το ανηψακι μας και δεν ξερω ακομη αν θα τα κανουν Παρασκευη ή Σαββατο:roll:

Πεμπτη δεν παιζει βρε κοριτσια? Να ειμαι κι εγω μια φορα σιγουρη πως μπορω!!!!

Νικολίτσααααααααααααα ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! Να σε χαιρεται και να σε καμαρωνει η μικρη Αναστασία

Ποιον αλλον ξεχναω? :?:

Ααα στολισαμε κι εμεις το δεντρακι μας επιτελους!!!

Καλες γιορτες να εχουμε!

QuW0p3.png

καλημερα μανουλες.σας γραφω αγκαλια με την κλειω.ειμαι ξυπνια απ τις 5¨30 γιατι εχει παλι πυρετο.εφτασε ως 38,6,της εδωσα ντεπον παλι αλλα δεν βλεπω μεγαλη βελτιωση.τωρα ξυπνησε κ αυτη κ τραγουδαει...περιμενω να περασει η ωρα να παρω τον γιατρο τηλ.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εκανε κ μια τρελη διαρροια.:roll::roll:ευτυχως εχει πεσει λιγο πυρετος.εχει 37,3 τωρα.κ εννοειται οτι ειναι κολλημενη με το ζιζι.

ας κερασω ενα καφεδακο...χρειαζεται...διαλεχτεεεεε

Image.ashx+%282%29.jpg

pSC1p2.png

χρονια πολλα κ καλα με υγεια στον Νικολα το νεοφωτιστο,την Νικολιτσα μας την γλυκεια και τον Νικο της Αννης.ελπιζω να μην ξεχναω καποιον:roll:

_xronia-polla1.jpg

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες, τι κανετε;Αννυ περαστικα βρε κοριτσακι μου στην μπουμπου σου,λες να κολλησε απο πουθενα;

Αντρια ποτε ανεβαινετε,αν ειναι να κανονισουμε τοτε τον καφε Καβαλας-Ξανθης.

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε καμια εκατονταδα φορες,αλλα δε βαριεσαι συνηθισα..αφου αμα τυχει λεμε τωρα και δεν ξυπνησει, αναρωτιεμαι μηπως επαθε τιποτα.

Τανια το γλεντησαμε το σ/κ ε;Μπραβο στον αντρα σου..

Ειρηνη στολισες τελικα;

Καλημερα φιλες!!!

Δημητρα να χαιρεσαι τον Νικολα!!!Χρονια του πολλα και πολλα φιλακια:P:p:p

Νικολιτσα μου χρονια σου πολλα!Οτι επιθυμεις!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Χρονια πολλα και σε οσους εχουν εορταζοντες!

Αννυ περαστικα στην Κλειουλα!Την αρπαξε ρε γαμωτο:(:(:(

Ο μικρος εχει μια γκρινια σημερααααα και θελει ολο αγκαλια.Μολις τον αφησω στο δωματιο και βγω κλαμαααααααα!Μαλλον πονανε τα κ@λοδοντια:confused:

13HJEOQ9H.jpg

Νικολα Νικολιτσα και Αννη για τον αντρουλη σου

...και οποιον εχετε να τον χαιρεστε μανουλες!

Εγω θα δουλεψω καμια ωριτσα ακομα απο το σπιτι, μετα οδοντιατρο κι επιστροφη σπιτι για δουλεια Παλι καλα οπυ δεν κατεβηκα σημερα γραφειο γιατι αποκλειεται να καταφερνα αν σηκωθω στις 7 με τετοια κουαση απο το σ/κ

Αννυ μιλησες με το γιατρο? Μηπως κρυωσε το καημενακι...Νομιζω οτι τοσο πυρετο δεν κανουν απο τα δοντια (μπορει να κανω και λαθος βεβαια...)

QuW0p3.png

Καλημέρα κούκλες! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εμείς ξυπνήσαμε από τις 7 και η Θεοδώρα είναι μονίμως σκαρφαλωμένη επάνω μου μιας και καλοέμαθε όλο το σκ σε αγκαλιές με τους παπουδες της και τώρα δεν κάθεται πουθενά.

Δήμητρα και Ελισάβετ καλοφώτιστα τα αγοράκι σας, να είναι πάντα υγειή και χαρούμενα παιδάκια. Χρόνια πολλά και στον Νικόλα μας για την πρώτη του γιορτούλα!

Νικολίτσα χρόνια πολλά και σε εσένα να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Άντρια χρόνια πολλά και στον άντρα σου, να τον χαίρεστε!

Άννυ περαστικά στο Κλειουλάκι, ελπίζω να μην ανεβάζει ξανα πυρετό.

Βασούλα και ο Γιώργος με γκρίνια ξεκίνησε την μέρα? Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι.

Μπράβο στα κορίτσια που στόλισαν, καλά χριστούγεννα να έχουμε! Ελπίζω να τα καταφέρω και να στολίσω και εγώ μες στην βδομάδα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

post-17096-14825440635725_thumb.jpeg

Χρόνια Πολλά στον νεοφώτιστο Νικόλα μας, στην Νικόλ μας και Αννη μου στον αντρούλη σου!!!

Δήμητρα & Ελισάβετ καλοφώτιστα τα παιδάκια σας!!! Να ειναι γερά και καλότυχα!

Αννη μου περαστικά στην Κλειούλα σου! Εύχομαι να είναι αυτά τα παλιοδοντια και να μην ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι σου. :(:(:(

Περιμένουμε νέα απο τον γιατρό.

Καλή εβδομάδα να έχουμε & καλημέρα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Νικόλ χρόνια σου πολλά!

Άννη να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Δήμητρα μου χρόνια πολλά για τον Νικόλα! Καλοφώτιστος και πάντα υγιής και χαρούμενος!

Ελισάβετ να σας ζήσει και αναμένουμε νέα και από την δική σας βάφτιση!

Άννι τι κάνει το Κλειουλίνι; Πήρες τον doc; Περαστικά σας!

Κι εμείς δύσκολη νύχτα με γκρίνια κ κλάμματα.

mWsZp3.png

καλημέρα κι απο μας μετά απο μια νύχτα αγκαλιά με τη μπίσκιτ στο κρεβάτι! ξύπνησα πριν λίγο μετά απο ένα δυνατό ντουπ που άκουσα κι 'οπως καταλαβαίνετε ήταν η μπέμπα που είχε πέσει..σκαρφάλωσε στο κομοδίνο κι έπεσε με το κεφάλι ανάμεσα στο κομοδίνο και το προσκέφαλο της κούνιας της....πολύ στεναχωρέθηκα...αλλά είναι μες στην ενέργεια,την παρακολουθώ βέβαια αν χρειαστεί να την πάω γιατρό...

Άννυ μου περαστικά στο Κλειουλίνι μας,δεν τη φοβαμαι,είναι θηρίο αυτή θα της περάσει!

Βασούλα τι έπαθε το αγόρι μας? με τα παλιοδόντια πια./....@%&*$%^!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ,ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ και όλη η ζωή σου να είναι γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές απο δω και περα με την κορούλα σου και τον αντρούλη σου :-)

Άννη να χαιρεσαι τον αντρούλη σου,πολύχρονος!!

Δημητρούλα να χαιρόμαστε το νεοφώτιστο Νικόλα μας ,που είναι τοοοοοοσο ήσυχος και καλός ,παράδειγμα προς μίμηση στα ταρζανάκια τα δικά μας!να ζήσει το αγόρι μας!

στολίσαμε κι εμείς!θα βγάλω φωτο με τη μπισκιτ να σας βάλω σήμερα-αύριο!

ΑΑΑΑ,θυμήθηκα τι άλλο ήθελα να πω! για τη Χριστουγεννιατικο συνάντηση

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΥΗ~!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

για τη Χριστουγεννιατικο συνάντηση

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΥΗ~!!

Λογικά κι εγώ θα μπορώ!!! Αλλά αφού καποια κορίτσια δεν μπορούν Τετάρτη μπορούμε να το κανονίσουμε ή για την αλλη Δευτερα ή την άλλη Τετάρτη!

Τι ώρα λέτε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Εχθές βαφτίσαμε τον άγγελό μας, και το όνομα αυτού Κυριάκος.......

Ήταν όλα υπέροχα, ο καιρός θαυμάσιος, ήρθε πολύς κόσμος να τον καμαρώσει και όλοι περάσμε πολύ ωραία.

Ο μικρός μας ήταν άψογος, δεν ακούστηκε η φωνή του και στο μυστήριο αλλά και στο τραπέζι που κάναμε μετά.Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και από αγκαλιά σε αγκαλιά και ήταν κοινωνικότατος στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση!!!!

Ήταν πολυ συγκινητικές οι στιγμές και δοξάζω την Παναγία που με αξίωσε να το ζήσω.

Εύχομαι να μπορέσω να κάνω και το γάμο του......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...