Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως εσιτε μανουλομωρακια?

Εγω ακομα περιμενω το Β απο τη δουλεια...τον αμοιρο, θα ερθει πτωμα και με τι κουραγιο θα στολισουμε δεν ξερω! Κι εγω εν τω μεταξυ απο χτες φουλ ταιμ δουλειες...

Κατα τις 11 βγηκαμε το τριο μπελκαντο για να παρω τσιγαρα, περασαμε κ μια βολτα απο τις κουνιες, μετα πηγαμε κι απο τη γιαγια (περνουσαμε ενα στενο διπλα και ο Στελιος ηθελε γιαγια). Ωραια ηταν, αλλα με κουκουλες γιατι εχει αερακι1

Αννυ ειδες ο Δημητρακης! Κοινωνικο παιδι, σου λεει οταν εχουμε καλεσμενους δεν μπορω να παω κοιμηθω...μη με πουνε και αγενη!!! :D

Kαλημερα κ απο εμας!περιμενουμε ντοκουμεντα απο την βαπτιση ε!!!!

εμεις ιεχαμε καλο υπνο σημερα ευτυχως,φαγαμε κ το φρουτακι μας αλλα με τερμα την ενταση απο το mtv κ τωρα κοβει βολτες με την περπατουρα...

Ειρηνη κ εγω δεν πολυ σκαω με το φαι,ας φαει οτι θελει....νηστικη δεν μενει παντως..;)

Αννη κ η δικια μου δεν κοιμαται οταν εχω κοσμο.ξενυχταει κ αυτη.

Μαρακι να σου ζησει η Αθηνουλα σας!!!!!δωσε ολα αυτα τα λαχανικα που ανεφερες.κ εγω θα τις παρω γλυκοπατατες αυριο.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ να εχουμε!

καλημερα και με το καλο οι βαπτίσεις σήμερα!

Κρύωσε ο καιρος επιτέλους ( τουλάχιστον εδώ). Χτες ειχαμε μια τέλεια νύχτα και αυτο γιατι η μικρη κοιμήθηκε στην γιαγιά της:tongue::tongue::tongue: Μετα απο μυστικη συνομωσια του Γ με την πεθερα του, δεν πήγε στο μαγαζι η γιαγια και κρατησε την μικρη γιατι ο καλος μου μας κανονισε εξοδο!!! Δεν το περιμενα και το ευχαριστηθηκα πολυ!! Πήγαμε για καφεδακι, μετα για φαγητο και είχε και όμορφη συνέχεια στο σπίτι;). Τωρα περιμενω να γινει το φαγακι της μικρης και να πάω να την πάρω!

Καλη κυριακη να έχουμε!!!

Μπραβο!!!!!! Τρελλαινομαι για εκπληξεις! Αν και ο δικος μου "δεν το 'χει" και πολυ το θεμα :roll:

Κική θα ξεθεωθηκε ολο το απογευμα φαινεται και μετα επεσε ξερος. Εεε κατι ειναι κι αυτο!

Ηρω να πατε εκει που λες με τα καρουζελ κλπ... θα ειναι ωραια! Κι εγω θελω να τα παω Συνταγμα.......αν και ξερω τι χαμος γινεται και τι με περιμενει!!!

Την Πεμπτη ομως που ημουν εκει δεν ειχαν στολισει ακομα Ξερει καμια μανουλα ποτε θα στολισουν στο Συνταγμα?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σορυ για το τεραστιο ποστ

Αφου το ειδα το καταλαβα :roll::roll::roll::roll::roll:

Για το mall τελικα για Παρασκευη λετε???????

Στειλτε και κανενα μνμ στο facebook οταν καταληξετε βρε κοριτσια γιατι με την κ@λοδουλεια, χανομαι λιγο στο διαστημα!

QuW0p3.png

Κοιτα η Ξανθη διπλα ειναι. Αμα δεν μπορει κανενας αλλος οταν ερθετε, φερτον και σε μας. Τρεις ειμαστε! (εγω - Τανια - Μαρια).:wink:

Ηρώ μου με σκλάβωσες και μόνο που το είπες! Respect!!! Θα τον κρατησει η πεθερα μου όμως, μία στο τόσο τον βλέπει δεν παθαίνει τίποτα :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σίγουρα τώρα θα έχουν γίνει και οι 2 βαπτίσεις!!!!Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια!!!!!

Τάνια μου μπράβο στο Γ. Πολύ ωραία έκπληξη!!!!

Ηρώ εγώ θα πήγαινα στην Ονειρούπολη!!!!

Προς το παρόν ο Χ κοιμάται και δεν πάμε πουθενά!!!...όλοι μαζί...γιατί εγώ και η μπουμπού δεν καθόμαστε και καθόλου σπίτι!!!;););););)

Άντε και του χρόνου!!!Βλέπω σιγά σιγά όλες στολίζουμε!!!!

Σχετικά με τη συνάντηση απ' ότι βλέπω οι περισσότερες Παρασκευή μπορούν!!!!Δεν δηλώνουμε συμμετοχές να δούμε πότε θα γίνει...;;;

Αυτά προς το παρόν...με καλεί η μπουμπού...

Διαφημίσεις

το Κλειουλινι μου ανεβασε πυρετο!38,1,της εδωσα ντεπον κ κοιμαται απο τις 4:30...μαλλον απο τα δοντια ειναι γιατι δεν εχει κατι αλλο....:(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

το Κλειουλινι μου ανεβασε πυρετο!38,1,της εδωσα ντεπον κ κοιμαται απο τις 4:30...μαλλον απο τα δοντια ειναι γιατι δεν εχει κατι αλλο....:(:(

Περαστικά στο μπεμπάκι φίλη!!!!!!Θα ξυπνήσει και θα είναι μια χαρούλα!!!!Σίγουρα τα δοντάκια θα είναι!!!;)

Πού είσαστε μάνες σήμερα;;;;

Εγώ φτιάχνω λουκουμάδες....μην πείτε τίποτα για τη δίαιτα....η μπουμπού τους ζήτησε!!!!!!!!:tongue:

Έβαλα και ένα κουβερτάκι στο τραπέζι του σαλονιού αλλά ήταν πορτοκαλί αυτό που μου περίσσευε...πρέπει να πάρω ένα καφέ!!!!!!

Αυτάαααααααααααα!!!!

Καλησπέρα μανούλες!!!

Σήμερα όλα πήγαν υπέροχα!! Ο Νικόλας ήταν πολύ καλός, δεν έκλαψε στην κολυμπήθρα, μόνο λιγάκι γκρίνιαξε όταν τον ντύναμε, ως συνήθως. Ηρθαν λίγοι και καλοί φίλοι και συγγενείς και ελπίζω όλοι να έμειναν εξίσου ικανοποιημένες. Μας τίμησαν με την παρουσία τους και μερικές φίλες μάνες και σε λίγο θα βάλω τις πρώτες ερασιτεχνικές φωτογραφίες στο fb.

Ελισάβετ, ελπίζω να πήγαν όλα καλά κι στη δική σας βάφτιση.

X4pTp3.png

Γεια σας μανούλες! Δήμητρα και Ελισάβετ, να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια σας, να είναι γερά και καλότυχα!!

Περαστικά στη μικρή Κλειώ! Το ντεπονάκι σίγουρα θα βοηθήσει! Τι τραβάνε τα καημένα μ' αυτά τα δοντάκια...

Μαράκι, σχετικά με τα λαχανικά ο γιατρός μου είπε πως μπορώ να δώσω οτιδήποτε είναι εποχής. Καλό είναι να μαθαίνουν σε διαφορετικές γεύσεις.

Πάω κι εγώ ν' αράξω στο κρεβατάκι μου σιγά σιγά και να δω με τον αντρούλη μου καμιά σειρά που έχουμε κατεβάσει. Καληνύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ζησουν οι νεοφωτιστοι/ες!!!!

Εμεις πηγαμε τελικα, ωραια ηταν! Σας εβαλα φωτος στο φεις.

Αννυ, δεν θελω να σε τρομαξω κι εμενα ετσι ξεκινησε και συνεχισε 1 βδομαδα. Μετα απο 3 μερες πυον στα λαιμα και αντιβιωση. Γενικα μου ειπε η γιατρος οταν ειναι δοντια δεν ανεβαζουν πανω απο 38 κι επισης για να ξερει ο γιατρος τι να κανει πρεπει να περασουν 2 24ωρα ωστε να δει αν εξελισσεται σε κατι αλλο. Δινε ντεπον εσυ και μια χαρα. Αν δεις οτι δεν την πιανει δωσε πονσταν, ειναι λιγο πιο δυνατο.

Περαστικουλια σας παντως!

Φιλεναδα το παιδι σου με λατρευει. Ρωτα το Γιαννη! Τον ελιωσα στα φιλια και στις αγκαλιες κι ολο ηθελε κι αλλο!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Μου είπε και ο Γ ότι περάσατε υπέροχα στην βόλτα σας. Ο Λ κατευχαριστημένος και να μυρίζει Ηρώ μέχρι και στο βρακί του (που λέει ο λόγος) οπότε το κατάλαβα ότι τον κάτσιασες. Ήρθε το πουλάκι μου και όταν με είδε ήταν μες την τρελή χαρά. Εγώ όσο λείπανε κατάφερα ξεβρώμισα και ξεβρωμίστηκα. Τώρα μου τον κοιμίζει κιόλας και τρώω.

Να ευχηθώ να ζήσουν τα νεοφώτιστα και με το καλό η γιορτούλα του Νικόλα αύριο!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αννυ μου ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι απο τα δόντια. Εμένα πάντως ο Δημήτρης έκανε πυρετό στο πρώτο δόντι, θυμάμαι 38,1 εφτασε και του έδωσα κατ' ευθειαν ντεπόν. Μία μέρα ολοκληρη ηταν έτσι...

Ελισσάβετ και Δήμητρα να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Εγώ Παρασκευή μπορώ για Mall!

Κι εμεις θα πάμε Ονειρούπολη μολις ανεβούμε!!! Μου αρέσει πολύ και ο μικρός θα ξετρελλαθεί!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλησπερα φιλες!!!!!

Καλοφωτιστος ο Νικολας μας!!!!!!Ενα κουκλακι οπως παντα και κυριος!!!!!!!

Ελισσαβετ να σου ζησει και εσενα ο γιοκας σου!Καλοφωτιστος!Περιμενουμε νεα!

Αννυ περαστικα στην Κλειουλα!Και εμας ο γιατρος μας εχει πει οτι μεχρι 38,2 ειναι απο δοντια!

Εγω δεν εχω προβλημα για Παρασκευη οποτε ειμαι μεσα!

Αλεξανδρα δεν θα σχολιασω τους λουκουμαδες ουτε το οτι τους ζητησε η μπεμπαααααα8-)8-):cool:

Μακαρι να ανεβαιναμε και εμεις να πηγαιναμε ονειρουπολη!!!!!!Αλλα τα οικονομικα δεν μας το επιτρεπουν οπως και το οτι το σπιτι θα ειναι παγωμενο και δεν θελω να ταλαιπωρησω τον μικρο και να εχουμε κρυωματα παλι!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω οποτε παω για νανακια!!!!

Φιλακια μανεεεες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...