Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Εμείς είχαμε μια περιπέτεια χθες και ούτε να γράψω δεν κατάφερα. Τον έβαλα για ύπνο στις 10.30 και κοιμήθηκε σαν πουλάκι! Αποφασίσαμε λοιπόν με τον σύζηξ να παραγγείλουμε πίτσα για το βράδυ αφού είχαμε καιρό να πάρουμε απέξω. Έρχεται η πίτσα και ακούμε μέσα στο δωμάτιό του κελάηδισμα. Τι να δούμε. Ο Λ ήθελε κι αυτός πίτσα και είχε σηκωθεί στην κούνια και γελούσε. Εννοείται ότι το βρήκαμε κι εμείς πολύ διασκεδαστικό και με τα πολλά ξαγρύπνησε γιατί ήθελε παιχνίδια. Η πίτσα κρύωσε, η κοκα κόλα ζεστάθηκε και ο Λ να σκαρφαλώνει στην πάντα και στην κούνια! Πολύ πλάκα. Τελικά ήπιε 150μλ γάλα κατά τις 12 και κοιμήθηκε ως τώρα στις 8.30 που πάλι πρόλαβε και σηκώθηκε στην κούνια και φώναζε. Πολύ αστείο όλο το χθεσινό σκηνικό!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα με το καλό να γίνουν οι βαφτίσεις σας κορίτσια! Δήμητρα και Ελισάβετ!

Ποιες από εδώ θα πάτε στις βαφτίσεις να μας βάλετε φωτογραφικά ντοκουμέντα; Ευλογημένα να ναι τα πουλάκια μου. Πάντα γερά και τυχερά!

mU4Ep3.png

Καλημερα Μαρια

Ειναι καμια αλλη μανουλα ξυπνια?

Ο καιρος εδω αλλαξε! Απο χτες αερα και σημερα εχει βαλει αρκετο κρυο!

Εγω τελικα εφαγα οοολη τη χθεσινη μερα καθαριζοντας. Ηταν εδω ο Β και ανελαβε τα μαμουνακια μας. Αλλα ενα Σαββατο ειπε ο αμοιρος αν μην παει στη δουλεια και του ζητησε να παει σημερα, Κυριακατικα!!!:mad: Να δω αυριο που θα πληρωθει πρωτη φορα τι σκ@τα κεφτα θα παρει. Τεσπα...ο στολισμος αναβαλλεται μαλλον για απογευμα, αλλα σιγουρα σημερα γιατι ο Στελιος περιμενει πως κ πως!!!

Δεν πουδιαβασα τα νεα σας κοριτσακια ΣΟΡΡΥ! Αλλα τρεχω κ δε φτανω. κι επειδη χτες ολη μερα δουλειες, σημερα θελω να ευχαριστηθω τα θκατουλια μου!

Δημητρα και Ελισσαβετ με το καλο οι βαφτισεις! Να πανε ολα τελεια!

γεια σας μανουλες!εχει λιγη ωρα που αφησα την Κλειω στο κρεβατι της!:roll::Pσας ευχαριστω κ παλι ολες για τις ευχες σας.τελικα δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο γιατι ο καλος μου δουλευε απο χθες το μεσημερι ως σημερα το απογευμα με διαλλημα για 3 ωρες υπνου:?

Δημητρουλα τι τραβηξατε ρε...ευτυχως ειναι καλα τωρα κ αυριο θα ναι ακομη καλυτερα!

εμεις παντως απο τοτε που αρχισε στερρες κανει μερα παρα μερα κακα σχεδον.εχω ακουσει ομως για την μπανανα οτι ειναι λιγο μυθος για την δυσκοιλιοτητα,γιατι εχει πολλες φυτικες ινες.

κ μιας που ειπα για στερρες,να σημειωσω οτι εκει που ειχε μαθει να ψιλοτρωει εχει 2 μερες τωρα που το πρωι κανει μπρρρρ στην φρουτοκρεμα,το μεσημερι κανει μπρρρρ στο φαγητο κ το απογευμα δεν θελει καθολου κρεμα.:|

αβυσσος...παω να ξαπλωσω μανουλες.

Με το καλο οι βαπτισεις αυριο!περιμενουμε ντοκουμεντα ε???!!!!

Και μενα ετσι εκανε με το φαι για 4-5 μερες και 2 μερες τωρα ξανατρωει! Με τα φεγγαρια τους ειναι! Εχω παψει να αγχωνομαι φιλη! Απο τη στιγμη που καθε μηνα τη βλεπουμε να παιρνει βαρος κ υψος...ας μην το τρωει παντα ολο. Καλυτερα, να μη γινει και χοντρη ωχου πια αγχος με αυτο το φαι

Ξυπνησε και ο Στελιος.............παωωωωωωωω

Να εχετε ολες μια πολυ ομορφη Κυριακη

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδιτσες μου! Τι κάνετε? Εμεις χθες περασαμε πολύ ωραια! Ο Δημητρης περίμενε να φύγουν για να κοιμηθεί :-D Ποτε οταν έχω κόσμο στο σπίτι δεν κοιμάται!!! Τι να πω???

Μαρακι να σου ζήσει η κοράκλα σου που έγινε 7 μηνών! Το δικο σου μπεμπάκι είναι το πιο μικρό ή της Θάλειας???

Με το καλό οι βαφτίσεις σήμερα!

Βάλια περιμένουμε φωτό απο χθες βράδυ!

Εμείς ήταν να πάμε σε ενα παιδικο πάρτυ σημερα αλλα μας ειδοποιησαν πρωι πρωι οτι αναβάλλεται γιατι τοο παιδάκι τους έχει πυρετο :?:???::?

Εγώ επειδη δεν έχω καταφέρει ακόμα να στολίσω θα καθίσω σήμερα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα κ απο εμας!περιμενουμε ντοκουμεντα απο την βαπτιση ε!!!!

εμεις ιεχαμε καλο υπνο σημερα ευτυχως,φαγαμε κ το φρουτακι μας αλλα με τερμα την ενταση απο το mtv κ τωρα κοβει βολτες με την περπατουρα...

Ειρηνη κ εγω δεν πολυ σκαω με το φαι,ας φαει οτι θελει....νηστικη δεν μενει παντως..

Αννη κ η δικια μου δεν κοιμαται οταν εχω κοσμο.ξενυχταει κ αυτη.

Μαρακι να σου ζησει η Αθηνουλα σας!!!!!δωσε ολα αυτα τα λαχανικα που ανεφερες.κ εγω θα τις παρω γλυκοπατατες αυριο.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ να εχουμε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα και με το καλο οι βαπτίσεις σήμερα!

Κρύωσε ο καιρος επιτέλους ( τουλάχιστον εδώ). Χτες ειχαμε μια τέλεια νύχτα και αυτο γιατι η μικρη κοιμήθηκε στην γιαγιά της:tongue::tongue::tongue: Μετα απο μυστικη συνομωσια του Γ με την πεθερα του, δεν πήγε στο μαγαζι η γιαγια και κρατησε την μικρη γιατι ο καλος μου μας κανονισε εξοδο!!! Δεν το περιμενα και το ευχαριστηθηκα πολυ!! Πήγαμε για καφεδακι, μετα για φαγητο και είχε και όμορφη συνέχεια στο σπίτι;). Τωρα περιμενω να γινει το φαγακι της μικρης και να πάω να την πάρω!

Καλη κυριακη να έχουμε!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καμία μέσα?????

Μετά από ένα δύσκολο απόγευμα (γκρίνια και κλάμα) κοιμήθηκε κατα τις 9 και ξύπνησε 9 το πρωί. Και ούτε καν τον κατάλαβα, έπαιζε και δεν μιλούσε καθόλου.

Πριν λίγο φάγαμε τη φρουτοκρεμα και τώρα νανάκια.

Διαφημίσεις

Εχω να κάνω δήλωση: Πολύ μου αρέσει η Κυριακή!!! Τάνια μπράβο στον αντρα σου που κανονισε τετοια ωραία έκπληξη! Εγω δεν έχω κανέναν να αφησω τον Δημητράκη μου να βγω ένα βράδυ! Αλλα το έχω παρει αποφαση τωρα που θα ανεβούμε στην Καβαλα θα τον κοιμήσω το βράδυ και θα βγω με τον αντρούλη μου!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Εγω τωρα τ αποφασισα να σηκωθω απο το κρεβατι αφου τον Κων/νο τον ανελαβε ο μπαμπουλης του.

Θα φαμε τωρα σε λιγο και το απογευμα φαγωθηκε ο αντρας μου να παμε το μωρο στην ονειρουπολη στη Δραμα, να κανουμε καρουζελ, να δει αγιους βασιληδες και φωτκια...

Τελος παντων θα το σκεφτω γιατ ηθελα να ξεκουραστω σημερα.

Καλη ορεξη και καλο στολισμα σε οσες εχουν. Μην ξεχασετε να βαλετε φωτος.

ticker.png

CEPYp3.png

Εχω να κάνω δήλωση: Πολύ μου αρέσει η Κυριακή!!! Τάνια μπράβο στον αντρα σου που κανονισε τετοια ωραία έκπληξη! Εγω δεν έχω κανέναν να αφησω τον Δημητράκη μου να βγω ένα βράδυ! Αλλα το έχω παρει αποφαση τωρα που θα ανεβούμε στην Καβαλα θα τον κοιμήσω το βράδυ και θα βγω με τον αντρούλη μου!!!!

Κοιτα η Ξανθη διπλα ειναι. Αμα δεν μπορει κανενας αλλος οταν ερθετε, φερτον και σε μας. Τρεις ειμαστε! (εγω - Τανια - Μαρια).:wink:

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εγω τωρα τ αποφασισα να σηκωθω απο το κρεβατι αφου τον Κων/νο τον ανελαβε ο μπαμπουλης του.

Θα φαμε τωρα σε λιγο και το απογευμα φαγωθηκε ο αντρας μου να παμε το μωρο στην ονειρουπολη στη Δραμα, να κανουμε καρουζελ, να δει αγιους βασιληδες και φωτκια...

Τελος παντων θα το σκεφτω γιατ ηθελα να ξεκουραστω σημερα.

Καλη ορεξη και καλο στολισμα σε οσες εχουν. Μην ξεχασετε να βαλετε φωτος.

Μπράβο στον αντρούλη σου Ηρώ! Ο δικός μου όταν του λέω να πάμε κάπου γκρινιάζει. Να πάτε και να περάσετε υπέροχα!

Θέλουμε και φώτο!

καλημερα και με το καλο οι βαπτίσεις σήμερα!

Κρύωσε ο καιρος επιτέλους ( τουλάχιστον εδώ). Χτες ειχαμε μια τέλεια νύχτα και αυτο γιατι η μικρη κοιμήθηκε στην γιαγιά της:tongue::tongue::tongue: Μετα απο μυστικη συνομωσια του Γ με την πεθερα του, δεν πήγε στο μαγαζι η γιαγια και κρατησε την μικρη γιατι ο καλος μου μας κανονισε εξοδο!!! Δεν το περιμενα και το ευχαριστηθηκα πολυ!! Πήγαμε για καφεδακι, μετα για φαγητο και είχε και όμορφη συνέχεια στο σπίτι;). Τωρα περιμενω να γινει το φαγακι της μικρης και να πάω να την πάρω!

Καλη κυριακη να έχουμε!!!

fireworks.jpg

Μπράβο Τάνια μου! Και μπράβο και στον αντρούλι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...