Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!

Τί νέα;

Με το καλό αύριο οι βαφτίσεις της Δήμητρας και της Ελισάβετ!!!

Άννη, να τον χαίρεσαι τον Κώστα σου! Να είστε γεροί και να χαιρόσαστε το παιδάκι σας! (Και το παιδάκι σας γερό, εννοείται! ;))

Τί να πρωτοθυμηθώ άλλο!

Άννα, μεγάλωσε η Αλεξάνδρα! Καλή ερώτηση αυτή για τα παπούτσια κι εγώ θέλω να ρωτήσω...

Όσο για τα γιαούρτια, νομίζω πως τα καλύτερα είναι τα κανονικά με την πέτσα τους και ακόμη καλύτερα να είναι βιολογικά! Τα παιδικά δεν ξέρω τί παραπάνω προσφέρουν... Αν είναι εξτρά βιταμίνες κι ασβέστιο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απαραίτητος ο εμπλουτισμός στις τροφές (το λέει κι ο αγαπημένος μου γιατρός πλέον :P, ο Παπαβέντσης) που περνούν πολλή κατεργασία, άρα καταστρέφονται πολλές από τις αγνές ιδιότητες που έχουν και τις χρυσοπληρώνουμε κιόλας!

Για τα μεταλλαγμένα που λέτε, η λίστα είναι της greenpeace; Να ξέρετε πως πέρα από το άν είναι μεταλλαγμένο ένα τρόφιμο υπάρχουν και τα φάρμακα και οι τοξίνες που μπορεί να υπάρχουν στις τροφές ανεξάρτητα με το αν ειναι μεταλλαγμένο ή όχι. Δλδ, ένα γάλα που είναι στη λίστα των μη μεταλλαγμένων δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και αγνό. Μπορεί να έχει μέσα άλλα, χειρότερα. Σας χαροποίησα είμαι σίγουρη! :tongue: Αλλά καλό είναι να ξέρουμε τί γίνεται! ;)

Αλέκα, το tandem nursing είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες και στο parents όπως ξέρεις ήδη μια και σε έχει βοηθήσει γενικά με το θηλασμό.

Είμαι πολύ κουρασμένη κι έχω ακόμη μέλλον ώσπου να πάω για ύπνο... :roll:

Πολλά φιλάκια μανούλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μάνες!

Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω. Εμάς η μέρα ήταν αρκετά δύσκολη. Από χθες φαινόταν ότι είχε ένα θεματάκι δυσκοιλιότητας ο Νικόλας λόγω εισαγωγής μπανάνας (5 ροδελίτσες μάξ). Σήμερα λοιπόν είχαμε τρελά κλάματα, σφίξιμο και γενικά μια περιπετειούλα. Τελικά καταλήξαμε σε κλίσμα οπότε και ηρέμησε ο καλός μου αρκετά αλλά ταλαιπωρήθηκε. Ευτυχώς που όλα αυτά δεν γίναν αύριο στη βάφτιση. Αύριο ελπίζω να είναι καλά. Το απόγευμα έφτιαξε η διάθεσή του και κατάφερε να κάνει και κακάκια μόνος.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!! Θα μιλήσουμε λογικά αύριο βράδυ πάλι.

Φιλάκια!

X4pTp3.png

γεια σας μανουλες!εχει λιγη ωρα που αφησα την Κλειω στο κρεβατι της!:roll::Pσας ευχαριστω κ παλι ολες για τις ευχες σας.τελικα δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο γιατι ο καλος μου δουλευε απο χθες το μεσημερι ως σημερα το απογευμα με διαλλημα για 3 ωρες υπνου:?

Δημητρουλα τι τραβηξατε ρε...ευτυχως ειναι καλα τωρα κ αυριο θα ναι ακομη καλυτερα!

εμεις παντως απο τοτε που αρχισε στερρες κανει μερα παρα μερα κακα σχεδον.εχω ακουσει ομως για την μπανανα οτι ειναι λιγο μυθος για την δυσκοιλιοτητα,γιατι εχει πολλες φυτικες ινες.

κ μιας που ειπα για στερρες,να σημειωσω οτι εκει που ειχε μαθει να ψιλοτρωει εχει 2 μερες τωρα που το πρωι κανει μπρρρρ στην φρουτοκρεμα,το μεσημερι κανει μπρρρρ στο φαγητο κ το απογευμα δεν θελει καθολου κρεμα.:|

αβυσσος...παω να ξαπλωσω μανουλες.

Με το καλο οι βαπτισεις αυριο!περιμενουμε ντοκουμεντα ε???!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εδώ κι εγω! κοιμήθηκε και μενα πριν λίγο,θα δειξει για πόσο!χαχα! την έκανα μπάνιο στο ξαπλωστράκι της και έκανε παιχνίδια και κάνει ένα ντουπ αριστερά και πάει να πέσει με τα μούτρα στη ντουζιέρα..σοκ!γέμισε σαπουνάδες και γέλαγε!εγώ φυσικά όχι..

Δημητρούλα ευτυχως που είναι καλά τωρα το αγοράκι,ηρέμησε που έκανε κακάκια!ειναι βασανιστικό να πονάει η κοιλίτσα τους και να σφίγγονται γαμώτο..

με το καλό αύριο οι βαφτίσεις και των 2 σας dim και Ελισσάβετ!

καληνύχταααααααααα !! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλησπέρα! Άννυ μου να τον χαίρεσαι! Χιλιόχρονος, γερός και πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι να'στε κοριτσάκι μου. Κρίμα που δούλευε τέτοια μέρα και δεν μπορέσατε να το γιορτάσετε...

Δημητρούλα, ευτυχώς όλα καλά με τον Νικόλα, και ευτυχώς που το'παθε σήμερα και όχι αύριο. Ταλαιπωρούνται πολύ τα καημένα όταν το παθαίνουν. Η Αθηνά το΄παθε πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα. Όλη μέρα δεν είχε κάνει και το επόμενο πρωί της δώσαμε μόνο αχλάδι και ακτινίδιο και μετά από λίγο γέμισε τον τόπο. Παντού μιλάμε το καημένο. Τουλάχιστον ξαλάφρωσε.

Άσχετο, έχει δώσει καμμία παντζάρι? Εγώ έδωσα σήμερα. Σαν κέτσαπ είχε γίνει η μαζί με πατάτα, καρότο, σπανάκι και μπρόκολο. Μας έχει πει απ'όλα τα λαχανικά. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Σήμερα στην λαϊκή δεν βρήκαμε κολοκυθάκια γι'αυτό και πήραμε παντζάρι. Είχε όμως κολοκύθα (την πορτοκαλί), έχει δώσει καμμία? Γλυκοπατάτα? Βασικά, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο λαχανικό που να απαγορεύεται? Ακόμα δεν ξεκινήσαμε κρέας και θέλω να της δίνω διάφορες γεύσεις να δοκιμάζει.

Σήμερα γίναμε 7 μηνών!

Είχαμε πάει στους δικούς μου για φαγητό. Σας διάβασα σε δόσεις απ΄το κινητό και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα. Είδα όμως ένα κουκλάκι δίπλα σε ένα υπέροχο λευκό χρ/κο δέντρο! Τέλεια! Και του χρόνου να είστε όλοι καλά, και αν το επιθυμείτε με το αδερφάκι του αγκαλιά.

Με το καλό οι βαπτίσεις αύριο.

Φιλάκια σε όλες! καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!!!

Σήμερα η μπουμπούκα ξεθεώθηκε και κοιμήθηκε από τις 10....Έπαιζε και με το πιανάκι της και το έπιασε και σηκώθηκε!!!...σκέφτομαι να βάλω στο τραπεζάκι κουβέρτα γιατί φοβάμαι μην χτυπήσει!!!!Καλές οι γωνιές αλλά το είδα σε μια φίλη και μάλλον είναι καλύτερο!!!!!

Α το πρωί με πήρε ο ύπνος και αντί να πιει γάλα στις 7 ήπιε στις 10 παρά...αλλά και πάλι εγώ την ξύπνησα...:roll::roll::roll::roll:

Δήμητρα με το καλό η βάπτιση του μικρού Νικόλα!!!!

Δεσποινάκι ο γιατρός μας είπε ότι καλύτερο είναι ο μπακαλιάρος (για τα κόκαλα) αλλά αν θέλουμε κάποιο άλλο να προσέξουμε πάρα πολύ!!!!Εμείς ξεκινάμε τη Δευτέρα αυγό και μετα από 1 εβδομάδα ψάρι...:roll:

Σχετικά με την επόμενη εβδομάδα και τη συνάντηση...εγώ είπα δεν μπορώ μόνο Τετάρτη...είπε η Χριστίνα ότι μπορεί και Παρασκευή...εγώ δεν έχω πρόβλημα για Παρασκευή...!!!!!!

Άννυ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια και στην Αθηνούλα μας!!!

Με το καλό και η δική σας βάπτιση Ελισάβετ!!!!

Φιλάκια!!!Καληνύχτα!!!!

Συγγνώμη για το τεράστιο ποστ πάλι!!!!Αλλά αν μπαίνεις μία φορά αυτά παθαίνεις!!!!

Γεια και πάλι!

Δήμητρα, ελπίζω να μην το ξαναπάθει!

Μαράκι, να σου πω μόνο για το πατζάρι, να μην τρομάξεις όταν κάνει κακά γιατί το χρώμα θα είναι λίγο τρομακτικό! Έχω δώσει και κολοκύθα και γλυκοπατάτα και μια χαρά!

Να την χαίρεστε κιόλας!

Αλεξάνδρα, αυτό με την κουβέρτα είναι το πιο ασφαλές μάλλον. Κι εμείς έχουμε και γυαλί...

Άντζυ, το μπισκότο κάνει ταρζανιές ε;! Εντάξει, ευτυχώς δεν χτύπησε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια και πάλι!

Δήμητρα, ελπίζω να μην το ξαναπάθει!

Μαράκι, να σου πω μόνο για το πατζάρι, να μην τρομάξεις όταν κάνει κακά γιατί το χρώμα θα είναι λίγο τρομακτικό! Έχω δώσει και κολοκύθα και γλυκοπατάτα και μια χαρά!

Να την χαίρεστε κιόλας!

Αλεξάνδρα, αυτό με την κουβέρτα είναι το πιο ασφαλές μάλλον. Κι εμείς έχουμε και γυαλί...

Άντζυ, το μπισκότο κάνει ταρζανιές ε;! Εντάξει, ευτυχώς δεν χτύπησε!

Ιωαννάκι κι εμείς έχουμε 2 τζαμάκια πάνω στο τραπέζι και είναι αυτό που της κάνει εντύπωσει....και τα φοβάμαι!!!!Θα πάω να πάρω κουβερτάκια φλις από Τζαμπο να βάλω...!!!!

Γεια σας κοριτσια!

Τι να πρωτοπω...

Αντζυ οσο κι αν χτυπανε και τρωνε διαφορων ειδων βουτες, δεν παθαινουν τιποτα!!! Εμεις φοβομαστε πιο πολυ!!!

Δημητρα κι Ελισσαβετ με το καλο οι βαφτισεις σας! περιμενουμε νεα αυριο!

Μαρακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Μακαρι να ερθει κι ενα δευτερο μωρακι...

Τανια, δε σε ρωτησα, εισαι καλυτερα???

Φιλεναδα εσυ ετοιμασου γιατι αυριο θα σου ρθουμε επισκεψη!

Αλεξανδρα απο οτι εχω καταλαβει η κορη σου πρεπει να ναι πολυ λιτοδιαιτη ε? Παντως ειναι μια καρακουκλαρα και τα κοτσιδια της με τρελλαινουν.

Τι θα γινει με τα κοριτσια του γκρουπ???? Ολα ειναι τοσο ομορφα που τα αγορια μας δεν θα ξερουν ποια να πρωτοδιαλεξουν.

Τελικα ο Απριλης του 10 ειχε τεραστια επιτυχια!!!

Λοιπον μετα απο ενα αποτυχημενο παστιτσιο (η μαμα μου τελειωσε το αλευρι και στο ταπερ που το βαζω εβαλε νισεστε, οποτε με αυτο εκανα τη μπεσαμελ το βουρλο) κι εναν τρικουβερτο συζυγικο καβγα παω κι εγω να την πεσω...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...