Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Χριστίνα, οι άλλες ακόμα κοιμάστε ε;

Κι εμείς κλασσικά πρωινοί, ξυπνήσαμε 7 κ αναμένω μήπως ξανακοιμηθεί να πάω για μπάνιο. Χθες είδα τον Harry Potter τελικά, μεγάλη επιτυχία και η μπούμπη με τον μπαμπά της τα πήγαν...αναμενόμενα (δεν έφαγε όσο έλειπα, την κοίμισε με τα ρούχα από τις 8.30 με αποτέλεσμα 10 να ξυπνήσει ορεξάτη κ να την κοιμίσω τελικά εγώ όταν γύρισα αλλά οκ).

Σήμερα το πρόγραμμα έχει βολτούλα κ φαγητό έξω το μεσημέρι και το απόγευμα στόλισμα δέντρου.

Άννι να χαίρεσαι τον Κώστα σου!

Βάλια καλή διασκέδαση κι από εμένα!

Βίκυ μου βυζοεξτένσιον και το Λουσάκι ε; Τελειώσατε με τα εμβόλια τώρα;

Τι ξεχνάω; Α αβοκάντο τρώει και η δικιά μου και μάνγκο επίσης, πορτοκάλι κ μανταρίνι δεν της αρέσουν καθόλου. Άυριο λέω να της δώσω και ψάρι πρώτη φορά, ξέρει καμιά τι ψάρι είναι καλύτερο να δοκιμάσουμε;

Κοριτσάρα καλό στόλισμα!;) Καλός ο Potter???:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδάκια κι απο μένα και την ορεξάτη κόρη μου!! εμείς μόλις ξυπνήσαμε γιατί τα κάναμε ,όπως ο φίλος Στάθης!το πωπουδάκι της είναι λιγότερο κόκκινο,εμφανώς καλύτερα και συνεχίζω την κρεμούλα μέχρι να περάσει!ευχαριστώ :-)

Βάλια μου να πάτε και να περάσετε όμορφα!ένα άγχος θα το χεις για τον Κωνσταντίνο σου ,αλλά θα περάσει μια χαρά με τη γιαγιάκα!:tongue:

Άννη μου να χαίρεσαι τον φίλο Κώστα και να του μεταφέρεις τα χρόνια μου πολλά και τις ευχές μου!και για το καλό του πες του,για να μπορέσει να γιορτάσει και του χρόνου τα γενέθλιά του,να φροντίσει την Άνοιξη να έιστε Αθήνα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεσποινάκι μπράβο που πήγες και ξέσκασες χτες! σε φαντάζομαι με τα ποπ κορν στο χέρι και το κιν στο άλλο να χεις το νου σου τι κάνει κι ο Τάσος με τη μπούμπη!ωραίο το εργάκι?

άντε Δήμητρα αύριο βαφτίζεται ο Νικόλας ,με το καλό!!!!

κι εσένα Ελισσάβετ αν δεν κάνω λάθος ε!με το καλό όλες οι βαφτίσεις!

Χριστινάκι εγώ για Mall μπορώ οποια μέρα πει η Αλεξάνδρα,γιατι θα την ακολουθήσω,δεν ξέρω το δρόμο!

οπότε Αλεξ πες εσύ μέρα (ειπες Τρίτη νομίζω?) για να καταλήξουμε όλες!

Μανουλομανούλα Τρίτη δεν θα μπορέσω εγώ το ανέφερα και πρωτίστως.Παρασκευή ίσως???:rolleyes:

σας βάζω για όσες δεν εχετε φέις να είστε στην ομάδα μας μια φώτο της μικρής στο σπίτι της γιαγιάς της που στόλισε δέντρο!χαχα!:-D

Να χαρώ εγώ την μπισκοτίνα μας...και του χρόνου κοριτσάκια...καλά το Αγιοβασιλίστικο ντύσιμο σκίζει!!! Μας πήρε και μας η νονά μας από τα mothercare άλλα ακόμα δεν τα έχουμε φορέσει ....Φιλούρεςςςςςςς:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα μανούλες!!! Τι κάνετε? Εμείς πηγαμε σ/μ, κρεοπωλείο και για κάτι άλλα ψωνια και μαζευτηκαμε κατα τις 2.30. Ο Δημητρης είναι στην κούνια του για να κοιμηθεί αλλα δεν νομίζω γιατι ακουω έχει γκρίνια...

Αννυ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!

Εγώ για Τρίτη μπορώ για την συνάντηση :-D

Σήμερα περιμένουμε δυο ζευγαρια φίλους μας που έχουν 3 παιδάκια οπότε θα γίνει ένας ψιλοχαμός :tongue::tongue::tongue: κι αυριο το πρωι έχουμε ένα πάρτυ...

Σας φιλώ να πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατι περνάει η ώρα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα φιλενάδα μου Αντζελίνα που σε λέει η Χριστίνα!!!

Το Λουσάκι έχει κάνει ένα άλμα γκρίνιας χαχαχα σούπερ μίρλας, δεν σχολιάζω το βράδυ μας γιατί ήταν χειρότερο των χειροτέρων.... Καλά είμαστε, βυζοπλάνγκτ εντοιχισμένη εντελώς όλη μέρα και όλη νύχτα, το δαγκώνει του μιλάει με μμμμμ και το σφαλιαρώνει.

Χριστίνα Κερκυραία είσαι πουλάκι μου?

Άννυ μου έχει γεννέθλια ο Κ σήμερα? Να τον χαίρεστε!!! Χιλιόχρονος να είναι να χαίρεται τις γυναίκες της ζωής του!!!

Εγώ φέρνω τα αγαπημένα της Νικόλ!!

1275638365_recimage.jpg

που εννοείται ότι τσακίζω στο φτερό χαχαχα

πω πω τι μου κάνεις μάνα μου τώρα..και είπα να κάνω διατροφή διότι ότι δεν πήρα στην εγκυμοσύνη μου τα πήρα τώρα...μέχρι τον τέλος Φεβρουαρίου πρέπει να χάσω 10 γαμωκιλάκια ουπσ μετά συγχωρήσεως!!!

πειράζει να φάω μισό :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!! Τι κάνετε? Εμείς πηγαμε σ/μ, κρεοπωλείο και για κάτι άλλα ψωνια και μαζευτηκαμε κατα τις 2.30. Ο Δημητρης είναι στην κούνια του για να κοιμηθεί αλλα δεν νομίζω γιατι ακουω έχει γκρίνια...

Αννυ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!

Εγώ για Τρίτη μπορώ για την συνάντηση :-D

Σήμερα περιμένουμε δυο ζευγαρια φίλους μας που έχουν 3 παιδάκια οπότε θα γίνει ένας ψιλοχαμός :tongue::tongue::tongue: κι αυριο το πρωι έχουμε ένα πάρτυ...

Σας φιλώ να πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατι περνάει η ώρα!!!

Φιλάκια γλυκιά μου να περάσετε καλά το βράδυ!!!! φιλάκια και στον μπουμπούκο σου:D

μμμμ Ο Στάθης κοιμάται ακόμα και είναι χεσμένος λυπάμαι να τον ξυπνήσω αλλά και συνάμα φοβάμαι μην συγκαεί, βλέπετε επηρεάστηκα και από τα δικά σας....ας ευχηθούμε ότι μόλις ξυπνήσει και πάω να τον αλλάξω δεν θα αντικρίσω κόκκινο ποπουδάκι!!!

Το πρωί δεν βγήκα καθόλου σκούπισα, σφουγγάρισα και έκανα και το λουτρό, μαγείρεψα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και μετά αφού τάισα και το Σταθάκι μας και κοιμήθηκε την έπεσα καμιά ωρίτσα, στο ενδιάμεσο έκλαψε του έβαλα την πιπιλίτσα του και σντουπ ξανάπεσε κάτω στο πάρκο και ξανακοιμήθηκε...

Το απόγευμα θα πάμε στο κάτω διαμέρισμα που είναι ένα φιλικό ζευγάρι με δυο παιδάκια για να στολίσουμε το δέντρο....αυτά τι άλλα??? πάλι μόνη μου τα λέω ε???:(

Χριστινα ουου! Εγω είμαι εδω! Ο Δημητρης με το που φευγω απο δίπλα του ξυπνάει και κλαίει.... Τι να πω, μαλλον τα δόντια θα είναι (το λέω για να παρηγοριέμαι :tongue::tongue::tongue:)...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι από εμάς! Προσπαθώ εδώ και ώρα να γράψω, αλλά ο μικρός άρχισε την γκρίνια...

Άννι, να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Σχετικά με το μπουσούλημα, εμείς τίποτα ακόμα. Το ανέφερα στο γιατρό και μου είπε πως πολλά παιδάκια δεν μπουσουλάνε ποτέ, κατευθείαν περπατάνε.

Angel, τα δαγκώματα και τις βυζοσφαλιάρες τα περάσαμε κι εμείς σε μία φάση, για λίγο όμως.

Είδα και τη λίστα με τα μεταλλαγμένα και δεν ξέρω τώρα τι να του πάρω...Τα όλυμπος και teddy υπάρχουν μόνο με γεύσεις φρούτων,δεν έχει σκέτα... Μετά το χρόνο πάντως κανονικό γιαούρτι, κομμένα τα "επιδόρπια"...

Το βραδάκι θα πάμε επίσκεψη στο βαφτιστήρι μας! Καλό σαββατόβραδο σε όλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αντζυ το βρηκα! Μπα ρε φιλεναδα εγω δεν μπορω ετσι. Ακου εσυ μαλλον βαζεις το ενα ποδι απο κει και το αλλο απο δω? καλα δεν καταλαβα? εσυ ομως εισαι αδυνατη και τα ποδαρια της χρυσανθουλας ειναι μια χαρα ετσι. Εμενε ομως πρεπει τα ποδαρια του Κωνσταντινου να κανουν ΣΠΑΓΚΑΤΟ για να φτασουν τη μια μερια και την αλλη....:mrgreen:

Καμια αλλη ιδεα? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ:tongue:

χαχαχαχα!!!:Dακριβώς με τον ίδιο τρόπο,αλλά με τα ποδαράκια απλά κάτω βάζε τον! πρωτα βάζεις τα πόδια,μετα πωπουδάκι και τον δένεις.και τα πόδια του θα τα χει ίσια κάτω όπως βολευτεί! δεν ειναι απαραίτητο να τα χει δεμένα πάνω σου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μιλατε για το μαρσιπο ε;Εγω βρε κοριτσια ουτε μια φορα δεν καταφερα να το χρησιμοποιησω, δεν του αρεζε του μικρου και τωρα θα μου πεσει η πλατη.Κριμα και ηθελα τοσο πολυ..

Καλησπέρα και από εμάς. Δεν έχω και πολλά νέα και δεν θυμάμαι και πολλά. Έβρεξε και μου έκανε ένα μπαλκόνι χάλια, τώρα όλα θέλουν σφουγγάρισμα. Είμαι λίγο τσιτωμένη χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ούτε μάθημα είχα όρεξη να κάνω σήμερα. Δεν ξέρω τι να κάνω για την γιορτή του Λευτέρη (άσχετο). Έχω σίδερο, πλυντήριο και ο Γ πήγε μάθημα. Μόλις έδωσα 200μλ φαρίν στον Λ και έφαγε αρκετό αλλά όχι όλο και κοιμήθηκε. Έχω φτιάξει έναν καφέ και άραξα επειδή δεν έχω να κάνω τίποτα! χαχα τι γουρούνα τεμπέλα είμαι. Αντί να πάω να ξεβρωμιστώ.

mU4Ep3.png

Κοριτσια μολις τελειωσαμε με το στολισμα!

Σας βαζω φωτο με μπεμπη και δεντρο! Αντε και του χρονου να μαστε γερες και να χουμε κι αλλα ζουζουνια γυρω απο τα δεντρα μας!!!:D

post-27491-14825440609608_thumb.jpg

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...