Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και σχετικα με τα μεταλλαγμένα, επειδη και γω χτες την έβλεπα την λίστα ενα θα πω, κομμενα τα advance απο χτες της πήρα φρέσκο πρόβειο γιαουρτάκι και ελπίζω να το φάει!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλενάδα μου Αντζελίνα που σε λέει η Χριστίνα!!!

Το Λουσάκι έχει κάνει ένα άλμα γκρίνιας χαχαχα σούπερ μίρλας, δεν σχολιάζω το βράδυ μας γιατί ήταν χειρότερο των χειροτέρων.... Καλά είμαστε, βυζοπλάνγκτ εντοιχισμένη εντελώς όλη μέρα και όλη νύχτα, το δαγκώνει του μιλάει με μμμμμ και το σφαλιαρώνει.

Χριστίνα Κερκυραία είσαι πουλάκι μου?

Άννυ μου έχει γεννέθλια ο Κ σήμερα? Να τον χαίρεστε!!! Χιλιόχρονος να είναι να χαίρεται τις γυναίκες της ζωής του!!!

Εγώ φέρνω τα αγαπημένα της Νικόλ!!

1275638365_recimage.jpg

που εννοείται ότι τσακίζω στο φτερό χαχαχα

GaiGp3.png

ΚΑλημέρα κορίτσια! Βλέπω πολλές πρωινές. Σήμερα ο Κωνσταντίνος ξύπνησε 8 παρά, μια χαρά (συνήθως ξυπνάει στις 7 και κάτι αλλά μάλλον κατάλαβε ότι είναι Σάββατο, να κοιμηθούμε ένα μισαωράκι παραπάνω :D) . Βέβαια ξυπνάει και το βράδυ τουλάχιστον μια φορά και εάν είμαστε τυχεροί τρώει και ξανακοιμάται. Κάποιες φορές όμως χρειάζεται και μιάμιση ώρα για να ξανακοιμηθεί :(

Οσο για το μπισκότο μια κουκλίτσα είναι με τα κοκκινάκια της!!

Αντζουλάκι μου νομίζω πως τα μαλλάκια σου θα είναι πανέμορφα. Γιατί όμως ήθελες να τα σκουρήνεις ?

Μπράβο στον Κωνσταντίνο που μπουσούλησε έστω και προς τα πίσω :D

Τόσες μανούλες δίνετε αβοκάντο?! Λες να το δοκιμάσω να το δώσω κι εγώ?...

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημερα, εδω βρεχει να παρει και μας βλεπω να κλεινομαστε μεσα Σαββατιατικα.Αγγελικη στη φωτο ειναι ηδη βαμμενο το μαλλι;Γιατι εμενα μια χαρα μου φαινεται, ασε που θα ανοιξει.

Τανια εγινες καλυτερα κοριτσακι;Εμενα ειναι παππουδες γιαγιαδες ψιλοαρρωστοι και φοβαμαι μην κολλησω και εγω.

Αβοκαντο δινω και εγω μαζι και με αλλα τροπικα φρουτα, οτι βρω δηλαδη.Τρελαινεται με τον ανανα απλα ολα πρεπει να ειναι ωριμα γιατι ειναι πιο γλυκα.

Αννυ να χαιρεστε την κολωνα του σπιτιου σας!Χρονια πολλα και αν εχετε καμια Βαρβαρα!

καλημερα κ απο εμας!

εμεις ξυπνησαμε απο τις 5 απο ενα τηλ για τον μπαμπα μας κ μετα κοιμηθηκαμε αγκαλια με το Κλειουλινι.

τωρα εχει κανα μισαωρο που παλευω να της δωσω την φρουτοκρεμα αλλα εχει κολλησει κ κανει μπρρρρρ με την γλωσσα απ εξω κ τα φτυνει ολα..ΠΑΝΩ ΜΟΥ!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον μπαμπακο μας.ελπιζω να τον δω ομως σημερα...γιατι επεσε δουλεια:(

Α ανανα δινω κ εγω!κ σημερα λεω να παρω κ κανα μανγκο για αλλαφη,αλλα τρελενεται για μανταρινια!

επανερχομαι...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!

τι μου κάνετε?

πάλι πολλές μέρες έχω να μπώ,να γράψω,σας έχω διαβάσει και αποσπασματικά και τι να πρωτοπώ,αλλά πάμε...

annie μου να χαίρεσαι τον καλό σου!να τα εκατοστήσει και να είστε πάντα καλά μαζί!!!!!!

για τα μεταλλαγμένα τι να πώ?????????πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές με το τι δίνουμε στα παιδιά μας,αλλά στην ουσία δεν ξέρουμε τι δίνουμε και πολύ με στεναχωρεί αυτό το πράγμα...όσο για τα βιολογικά που όλες δίνουμε φαντάζομαι,έχω ακούσει συζητήσεςι αγροτών και ανθρώπων που τα καλλιεργούν που πολύ με έχουν προβληματίσει...πολύ ζόρικο θέμα...ο Θεός να φυλάει...

Κική μπράβο στον Κων/νο για το μπουσούλημα!!

σχετικά με το θηλασμό στη διάρκεια μιας δεύτερης εγκυμοσύνης,εγώ που έχω περάσει το μαρτύριο των συσπάσεων θα έλεγα να το ξανασκεφτείτε..εκτός της καθημερινής αγωνίας μερα-νύχτα και της ακινησίας ,δε μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές τους τέσσερις τελευταίους μήνες είπα τώρα γεννάω........αν είναι να περάσετε τόσο άγχος και να πάρετε τέτοια αγωγή,δεν ξέρω αν αξίζει..και ξέρετε πόσο υπερ του θηλασμού είμαι!

άντζυ μου είστε υπεροχες και οι δυο!!!καλή ανάρρωση στη μανούλα σου!είναι καλύτερα σήμερα?

βάλια μου καλά να περάσετε1κοιτα να το ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς και μη σκέφτεσαι τον μικρό,θα είναι μια χαρούλα!!!!!και καλή σταδιοδρομία στην αδερφούλα σου!

Ελισαβετ και Δημητρα με το καλό αυριο να βαπτιστούν τα ζουζουνάκια σας!!!εύχομαι να είναι ήρεμα και να περασετε καλά!

χριστινάκι καλώς μας ξανα-ήρθες!καταλαβαίνω τη χαρά σου και χαιρόμαστε που είστε πάλι κοντά μας!!

Ειρήνη πως είναι η μπουμπού σου τώρα?καλύτερα ελπίζω!ο Στελλάκος?

Νάνσυ μου πως είναι ο μικρος σου?μη νιώθεις τύψεις για την κακή σου διάθεση..μα πως θα μπορούσες να ήσουν μέσα στην τρελή χαρά όταν βλέπεις το παιδάκι σου να υποφέρει?θα ήταν παράλογο..η μικρή σου ζεί εκεί,μαζί σας και ακόμα και αν της έκρυβες πως νιώθεις θα διαισθανόταν οτι κάτι δεν πάει καλά,σας βλέπει,σας ακούει να μιλάτε γι'αυτό,βλέπει τον μικρό που πονάει.....να είσαι ειλικρινής μαζί της,αυτό θα την κάνει να δεχτεί το πρόβλημα και να το επεξεργαστεί και η ίδια,παρόλο που είναι μικρούλα.εύχομαι να περάσει πολύ πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι μια κακή ανάμνηση για όλους σας...

βίκη μου καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό σου για την εργασία,όλοι λίγο πολύ τα ίδια σκεφτόμαστε......εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!

Αντυ να προσεχεις και να σου πάνε όλα καλά κοριτσακι!!!!!!!!!!

εμείς είμαστε καλά,αν και δεν κοιμόμαστε τα βράδια...ξυπνάει συνέχεια με κλαψουρισμα,στριφογυρνάει,άλλες φορές θέλει την πιπίλα της και ξανακοιμάται,άλλες ξυπνάει για τα καλά,άλλες φωνάζει,αλλες πίνει γαλατάκι..δε μπορώ να καταλάβω τι της συμβάινει,πάντα έιχε λίγο και ανησυχο ύπνο,αλλά το πράγμα χειροτερευει...έχω ελέγξει ολους τους εξωτερικούς παράγοντες,τη Δευτέρα θα πάμε στη γιατρό να δω αν είναι κατι σωματικό,διαφορετικά το κάνει για να δεί οτι είμαι εκεί...ή απλά δεν της αρκούν τα 1200+γρ γάλα που πίνει αφού δεν τρώει τίποτα πάρα μόνο λίγο τα φρούτα...............

α,ξύπνησε..

συγνώμη για το μεγάλο ποστ..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις οπως παντα στην ωρα μας! Ρολοι ο μπεμπης 10:13 καθε μερα! Το βραδυ εννοειται ηπιε 200 στις 12, 160 στις 4 και 100 στις 6:30... Ο αντρας μου ειπε σημερα το μεσημερι σχολωντας θα παει να αγορασει μια αγελαδα και θα την βαλει διπλα στην κουνια με το βυζι της μεσα απο τα καγκελα της κουνιας, γιατι αυτος δεν εχει σκοπο να σταματησει να πινει μισο λιτρο γαλα καθε νυχτα κι εμεις προσκυναμε...........

Αντζυ τα μαλλια σου μια χαρα! Δεν ειναι και σκουρα! Το ποστ δεν το βρισκω, μαλλον λαθος σελιδα μου εβαλες, βγαζει μια περσι τετοια εποχη. Δεν πειραζει.

Αυτα προς το παρον. Καλημερααααααααα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Αντζυ το βρηκα! Μπα ρε φιλεναδα εγω δεν μπορω ετσι. Ακου εσυ μαλλον βαζεις το ενα ποδι απο κει και το αλλο απο δω? καλα δεν καταλαβα? εσυ ομως εισαι αδυνατη και τα ποδαρια της χρυσανθουλας ειναι μια χαρα ετσι. Εμενε ομως πρεπει τα ποδαρια του Κωνσταντινου να κανουν ΣΠΑΓΚΑΤΟ για να φτασουν τη μια μερια και την αλλη....:mrgreen:

Καμια αλλη ιδεα? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ:tongue:

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε φιλενάδα πως τα λες! Έλιωσα με την περιγραφή σου! Εγώ είμαι μάθημα στο γραφείο. Σήμερα θέλω να πάω και παζάρι και ο Γ θα τον πάει για ξύρισμα! χαχαχα

Κοιτα να μη βγαζει μετα μαλλια το παιδι για πολυ καιρο και να το σκυλομετανοιωσεις!

ticker.png

CEPYp3.png

Μπραβο Κικη! Εμενα ο συνονοματος τιποτα! τρελλος τεμπελης! Ολο ξαπλα κι αγκαλια θελει να τη βγαζει! Τα πραματακια στα στελνω αυριο με κουριερ. Συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ο αντρας μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα ξεχνουσε.

Καλως την Ελισσαβετ!

Εμεις τωρα γυρισαμε. Πηραμε στολιδια γιατι δε μας εφτασαν τα χθεσινα, αλλα παλι πρεπει αυριο να παρω λαμπακια γιατι παλι δε φτανουν. Απο την τσιγκουνια μου την πατησα παλι!:? Ειπα πως εφτανε το ενα κουτι...

Επισης πηγα και τον κουρεψα! Η φραντζα εφτανε μεχρι τη μυτη! Τωρα ειναι εντελως αγορακι... Θα το συνηθησω. Η κομμωτρια μου ειπε να παρω λιγα μαλλια του και να τα φυλαξω. Ετσι λεει κανουν στο πρωτο κουρεμα:confused:. Εγω παλι τα ξεχασα:shock:.

Αυτα... Τα λεμε αργοτερα!

Ε κι εμένα την όπισθεν έβαλε! Ανάποδο αυτό το παιδί! Και την περπατούρα με όπισθεν την πάει!!!! Μέχρι να βάλουμε κι εμείς την πρώτη όπως είπε και η Βίκυ θα έχει πάρει φόρα και ο Κωνσταντίνος σου!

Με κούριερ???????????? Γιατί βρε κοριτσάκι μου? Δεν χάθηκε ο κόσμος! Δεν φτάνει που έκανες τόσο κόπο θα τα αγχωθείς κι όλας? Άστα από Δευτέρα με ΕΛΤΑ

Μπράβο Κικίτσα! Για να πάρει φόρα πάει προς τα πίσω!!! χαχαχα Πολλά μωρά ξεκινάνε έτσι στην αρχή και σε μια εβδομάδα μπουσουλάνε κανονικά. Αν θες να μπουσουλήσει γρήγορα να τον αφήνεις με την κάθε ευκαιρία στο πάτωμα (στο χαλί του δωματίου του). Συγχαρητήρια!!

Άντε να δούμε πόσο καιρό θα κάνει. Μπορεί να θέλει πολύυυυυυυυυυυυ φόρα!!!!! :P

Το σκέφτηκα κι εγώ για το πάτωμα και θα τον βάζω

Ναι καλε εμενα πλεον μονο στο πατωμα ειναι το παιδι, ισως και για αυτο ηδη μπουσουλαει κανονικα, εχει ξεχασει το πισω.Βεβαια υπαρχει και το θεμα καθαριοτητα αλλα κανω οτι μπορω,η μαμα καθε μερα σκουπιζει και σφουγγαριζει.Εννοειται οτι τα παπουτσια ειναι απαγορευμενα στο σπιτι.

Δεσποινουλα, πως το εδωσες το αβοκαντο, στην πρωινη φρουτοκρεμα η στο απογευματινο? του αρεσε? και πως το σκεφτηκες? στο ειπε ο γιατρος? για πες, γιατι εμενα δεν αγαπαει τα φρουτα και το μονο που τρωει ειναι φρουτοκρεμα σκονη που τη φτιαχνω με χυμο πορτοκαλιου. Μονο ετσι...

γεια σας μανουλιτσες! σας γραφω στα γρηγορα γιατι φευγουμε για σ/κ Αλεξ/πολη.

Ηρω το αβοκαντο το εδωσα στην πρωινη φρουτοκρεμα. ηταν πολυ μαλακο κ εκανε τελεια την υφη της κρεμας. αν θυμαμαι καλα εβαλα μηλο,αχλαδι,μπανανα κ μανταρινι μαζι. την εφαγε ολη αρα του αρεσε αν κ το αβοκαντο δεν εχει καμια ιδιαιτερη γευση. οσο για το πως το σκεφτηκα, ο γιατρος μας μας εδωσε το ελευθερο για ολα τα φρουτα κ ετσι ειπα να το δοκιμασω. πηρα κ ανανα αλλα ακομα δεν τον εκοψα. εχεις κανει διαφορους συνδιασμους σε φρεσκα φρουτακια,μηπως δεν του αρεσει καποιο γι'αυτο δεν τα τρωει?

οσο για τα advance κομμενα απο δω κ περα. θα παω να δω στο καταστημα με τα βιολογικα μηπως εχει τιποτα. δεν θελω να το πολυψαχνω παντως το θεμα γιατι το ιδανικο θα ηταν να εχει ο καθενας μια φαρμα με τα ζωακια κ το μπαξεδακι του για να ειναι σιγουρος αλλα αυτο δεν γινεται.

καλο σ/κ σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...