Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανούλες γεια σας! ελπιζω να κοιμουνται ηδη τα μωρουλια σας και να εχετε ενα υπεροχο υπνο. σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω. μονο καντε κλικ στη σελιδα που σας παραθετω να βρειτε τη λιστα με τα μεταλλαγμενα

http://www.votegreece.gr/archives/5317

καληνυχτα!!!:P

KOWTp3.png

αβοκαντο τρωει κ η Κλειω,αλλα οπως ειπε η Μαρια προσεξτε να ειναι μαλακο για να ειναι ωριμο.

εγω την κοιμησα πριν κανα μισαωρο..να δουμε πως θα βγει κ αυτη η νυχτα....φιλια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

8b-thumb-large.jpg

Καλημέρα μανουλομανούλες.....Εμείς ξυπνήσαμε σήμερα 7 παρα τέταρτο, όλα καλά!!!

Έχθές αφού ξύπνησε το Σταθάκη με πήρε μια φίλη που μένει Ερυθραία Valia και Andria την ξέρετε εναι η κοπέλα με τον μπέμπη που είμασταν παρεούλα στο Mall. Πήγαμε Κηφησιά και ξεχάσαμε να φύγουμε γυρίσαμε 18:00 το απόγευμα. Πήγαμε για ψώνια, φαγητό και καφεδάκι Super ουαου..Το ευχαριστηθήκαμε!!!

Λοιπόν για την συνάντηση εμείς μπορούμε Τετάρτη και Παρασκευή!

Μας ενημερώνετε όταν αποφασίσετε.

Annie μου να χαίρεσαι τον Αντρούλι σου...Τα δικά σου Χρόνια Πολλά θα στα πούμε την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος!!!

Valia μου κοίτα να περάσεις καλά και ο μικρούλης θα είναι μια χαρά στην μανούλα σου!!! Ρίξε και ενα χορό για μας στον συγχωριανό μου!!! Α ρε Κέρκυρα τι βγάζεις!!!

Angelina πιστεύω σήμερα η μπισκοτίνα σου να είναι καλύτερα. δοκίμασε να πλένεις το ποπουδάκι της με πιο κρύο νερό στο σύγκαμα βοηθεία!!!

Αργυρώ μου το λέω συνέχεια και ίσως γίνομαι κουραστική πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά!!!

ο θεούλης σου έδωσε ενα αγγελούδι γιατί εσυ πρέπει να είσαι έτσι, αυτό θέλει να νιώθει και να βλέπει την μανούλα του χαρούμενη και ευτυχισμένη. Μην ξεχνάμε ότι τα μωρά τα νοιώθουν και τα καταλαβαίνουν όλα!!!

ωχ ξύπνησε ο Σταθάκος θα ξαναμπώ σε λίγο!!!

Να μαι ξανά...Α πάλι μόνη μου με κόβω!!! Τελικά ο μπέμπης ήταν ξυπνιός και έπαιζε στο πάρκο του αλλά γκρινιάξαμε διότι τα χαμε κάνει!!!χα!

Σήμερα λέω να κάνω καμιά δουλίτσα στο σπίτι ώστε απο το απόγευμα να είμαστε ελεύθεροι ώστε να πάμε καμιά άτα!!!

Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα???

Ρε κορίτσια τι κακό με αυτό το κάθε μέρα φαΐ. Όταν πάω στη μανούλα μου και μαγειρεύει εκείνη είναι καλά γιατί μου δίνει και επιπλέον άλλο φαγητό για την επόμενη. Τέλος πάντων θα δούμε!!!

Μανούλες και μπεμπάκια κοιμόσαστε ε??? Άντε καλά να πάω και γω να συμμαζέψω και τα λέμε μετά.........:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........................:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Χριστίνα, οι άλλες ακόμα κοιμάστε ε;

Κι εμείς κλασσικά πρωινοί, ξυπνήσαμε 7 κ αναμένω μήπως ξανακοιμηθεί να πάω για μπάνιο. Χθες είδα τον Harry Potter τελικά, μεγάλη επιτυχία και η μπούμπη με τον μπαμπά της τα πήγαν...αναμενόμενα (δεν έφαγε όσο έλειπα, την κοίμισε με τα ρούχα από τις 8.30 με αποτέλεσμα 10 να ξυπνήσει ορεξάτη κ να την κοιμίσω τελικά εγώ όταν γύρισα αλλά οκ).

Σήμερα το πρόγραμμα έχει βολτούλα κ φαγητό έξω το μεσημέρι και το απόγευμα στόλισμα δέντρου.

Άννι να χαίρεσαι τον Κώστα σου!

Βάλια καλή διασκέδαση κι από εμένα!

Βίκυ μου βυζοεξτένσιον και το Λουσάκι ε; Τελειώσατε με τα εμβόλια τώρα;

Τι ξεχνάω; Α αβοκάντο τρώει και η δικιά μου και μάνγκο επίσης, πορτοκάλι κ μανταρίνι δεν της αρέσουν καθόλου. Άυριο λέω να της δώσω και ψάρι πρώτη φορά, ξέρει καμιά τι ψάρι είναι καλύτερο να δοκιμάσουμε;

mWsZp3.png

καλημέρα φιλεναδάκια κι απο μένα και την ορεξάτη κόρη μου!! εμείς μόλις ξυπνήσαμε γιατί τα κάναμε ,όπως ο φίλος Στάθης!το πωπουδάκι της είναι λιγότερο κόκκινο,εμφανώς καλύτερα και συνεχίζω την κρεμούλα μέχρι να περάσει!ευχαριστώ :-)

Βάλια μου να πάτε και να περάσετε όμορφα!ένα άγχος θα το χεις για τον Κωνσταντίνο σου ,αλλά θα περάσει μια χαρά με τη γιαγιάκα!:tongue:

Άννη μου να χαίρεσαι τον φίλο Κώστα και να του μεταφέρεις τα χρόνια μου πολλά και τις ευχές μου!και για το καλό του πες του,για να μπορέσει να γιορτάσει και του χρόνου τα γενέθλιά του,να φροντίσει την Άνοιξη να έιστε Αθήνα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεσποινάκι μπράβο που πήγες και ξέσκασες χτες! σε φαντάζομαι με τα ποπ κορν στο χέρι και το κιν στο άλλο να χεις το νου σου τι κάνει κι ο Τάσος με τη μπούμπη!ωραίο το εργάκι?

άντε Δήμητρα αύριο βαφτίζεται ο Νικόλας ,με το καλό!!!!

κι εσένα Ελισσάβετ αν δεν κάνω λάθος ε!με το καλό όλες οι βαφτίσεις!

Χριστινάκι εγώ για Mall μπορώ οποια μέρα πει η Αλεξάνδρα,γιατι θα την ακολουθήσω,δεν ξέρω το δρόμο!

οπότε Αλεξ πες εσύ μέρα (ειπες Τρίτη νομίζω?) για να καταλήξουμε όλες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανούλες γεια σας! ελπιζω να κοιμουνται ηδη τα μωρουλια σας και να εχετε ενα υπεροχο υπνο. σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω. μονο καντε κλικ στη σελιδα που σας παραθετω να βρειτε τη λιστα με τα μεταλλαγμενα

http://www.votegreece.gr/archives/5317

καληνυχτα!!!:P

δε μου το ανοίγει εμένα γμτ...:evil:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κι εγώ εδώ! Ο μικρός είχε 2-3 πιπιλοξυπνήματα την νύχτα, διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Τώρα ξυπνήσαμε, φάγαμε τσάκα τσάκα και ήρθα να αντλήσω όσο αυτό κάθεται με τον μπαμπά. Σήμερα έχω μάθημα στις 11,

mU4Ep3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!

GoodMorningCHa8fd27ceChelba.gif&t=1

Εγώ κάτι φέρνω κάτι γιορτινό !!!!

καλημέρα φίλη Βικάκι μου!!τι μας φέρνεις? αν είναι κάτι φαγώσιμο και λαχταριστό εγώ θα το πάρω παρακαλώ!!!τι κάνει η Λούση μας η κοντεσίνα!?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα !!!

Απο ότι βλέπω αρκετες μανούλες ξύπνιες!!! Χτες δεν πρόλαβα να γραψω και γεμισατε ενα σωρο σελίδες, και αντε τώρα να τα θυμιθώ όλα!!!

Ξεκινω απο τα πιο πρόσφατα.

Δεσποινακι καλη αρχη με το ψάρι, απο όσο ξέρω δίνουμε γλώσσα ή μπακαλιαρακι. Αντε θα αρχισει και τα τσιπουράκια η μπούμπη:tongue:

αντζυ μου χαιρομαι που είναι καλυτερα το μπισκοκωλαρακι σας ( δανειζομαι τον τίτλο απο τη Δέσπω καθως μου άρεσε πάρα πολύ:tongue:) περαστικά και στη μανούλα σου.Καλή ανάρρωση!!!

Αννυ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Υγεια και ευτυχία!!

Χριστινα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σχετικα με το καθισματάκι!!

Δημητρα και Ελισάβετ με το καλό οι βαπτισεις σας!!! όλα θα πάνε καλά!!

Ηρω ευτυχώς πέρασαν όλα αυτά!! ΜΑκαρι στην επόμενη εγκυμοσύνη να το χαρείς περισσότερο!! Τον ζόρισες τον γιατρό μας ε?:tongue::tongue::tongue:

Βάλια καλά ναπεράσετε με τον καλό σου! και κοιτάξτε να το απολάυσετε

Καλως μας ήρθαν και οι μανούλες που τις είχαμε χάσει!!

νομιζω ότι δεν έχω ξεχάσει κατι!

Εγω τωρα ειμαι πολύ καλύτερα, το μονο που μου έχει μεινει ειναι ένα ελαφρυ μπούκωμα! Το ιδιο και η μικρη και απο ενα ελαφρυ βηχαλακι έχουμε και οι δυο. Την Δευτερα πάμε στο γιατρο για εμβολιο οπότε θα μας δει κιολας! αν και γω ειν=μαι σίγυρη οτι είναι απο τα δόντια της ,μιας και πριν εμφανιστει το πρώτο της δόντι είχαμε ακριβως το ίδιο σκηνικο!

Σχετικά με το γκάλοπ με τον ύπνο , ειμαι στις τυχερες μανούλες που απο 40 ημερων κοιμάται όλο το βράδυ αν εξαιρέσουμε την τελευταια εβδομαδα που κάνει ότι της κατεβει στο κεφάλι (και ελπίζουμε να περάσει γρήγορα η φάση) Εγω δεν θήλασα ομως , στην ουσια έδινα το μητρικο γάλα ώς συμπλήρωμα μεχρι που μας τέλειωσε κι αυτο!

Σημερα ο μπαμπας μας , μας υποσχέθηκε να μας πάει τζάμπο, να παρω ασφάλεις για τα ντουλάπια και τα σχετικα καθώς η ντορα η εξερευνητρια άρχισε να ψάχνει όλο το σπίτι! Αρχισαμε να μπουσουλάμε με εναν δικο μας τρόπο και γυρναμε όλο το σπίτι( θα βάλω και τα αναλογα ντοκουμεντα σε λίγο χαχα), και με την ευκαιρια να της πάρουμε το χριστουγεννιατικο δώρο της και για τον βαπτιστικο!!

Σα να είπα πολλά πρωι πρωι !!!

Καλο σκ να εχουμε!!!

ΥΓ Φιλες καβαλιώτισσες και γω μπορώ την Τεταρτη για καφεδάκι, εκτος απροοπτου πάντα!!

Βικυ έχεις πμ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

σας βάζω για όσες δεν εχετε φέις να είστε στην ομάδα μας μια φώτο της μικρής στο σπίτι της γιαγιάς της που στόλισε δέντρο!χαχα!:-D

post-23936-14825440608859_thumb.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...