Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα φιλενάδες και πάλι

γυρίσαμε, τελικά δεν πήγαμε s/m αύριο θα είναι η μέρα του........

Αντζούλα μια χαρά ήταν καλέ τα μαλάκια σου στην εγκυμοσύνη, τί σκας? στο φινάλε κάνε ένα ρανσανζ στο κομμωτήριο και θα φτιάξει κάπως το χρώμα. Με γειές και το δοντάκι του μπισκότου μας!!

Πήγαμε και εμείς προχτές στον γιατρό για εμβόλιο, πήγαμε 8 κιλά και το ύψος παραμένει 73 εκ. Μας είπε ότι κανονικά αυτό τον μήνα θα αρχίζαμε την φαρίν αλλά αφού έχουμε αλλεργία το ξεχνάμε. Ρώτησα και μας επιτρέπει να κάνουμε κουάκερ με το ζουμάκι της κρεατόσουπας για να το τρώμε το απόγευμα, και από λαχανικά όλα τα εποχής μπορούν να μπουν σιγά σιγά. Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.

Αλλά το εμβόλιο μας τσάκισε, άπό την Τετάρτη όταν δεν είμαι στην δουλειά είμαστε αγκαλίτσα καρφίτσα στο ζιζί το οποίο έχει αρχίσει και πονάει σε σημείο που λέω να αρχίσω την Purelan ...

Εγώ είμαι πολύ πεσμένη και σκεπτική με όλα όσα γίνονται στο εργασιακό γενικά και ειδικά. Αναρωτιέμαι αν δουλεύουμε σε 1 χρόνο τί θα παίρνουμε και πόσες ώρες θα δουλεύουμε? Πολύ περίεργο θέμα.......

anw....

Κικιώ βάλατε όπισθεν? αντε με το καλό και 1η !!!

Δεσποινάκι έλα να πάμε παρεούλα σινεμαδάκι!!! και βλέπω ότι να 'ναι!!! χαχαχαχα

Άλεξ μου τί κάνεις?

Μια χαρούλα το Λουσάκι!!!!Εχεις κουραστεί Βικάκι;;;;Τώρα για το πώς θα είμαστε σε ένα χρόνο κανείς δεν ξέρει...είναι πραγματικά πολύ δύσκολα τα πράγματα...!!!!Ας συνηθίσουμε με τα λίγα....γιατί δεν μας βλέπω καλά...

Εμείς καλά Βικάκι!!!!Άντε να κανονίσουμε να τα πούμε και από κοντά....!!!!Φιλάκια πολλά στο μπουμπουκάκι!!!!

koritsia mou ti kanete?? exoume polu kairo na ta poume!!!den exw internet telous tou mina tha exw!!emeis exoume 2 dontakia,mpousoulame xoropidixta san vatraxaki ki exoume gkrinia den kserw omws gia poio logo

γεια σου Ελισσαβετ! καλως ηρθες κ παλι. αυτες τις μερες πολλες μανουλες ξαναμπηκαν στην παρεα!

οσο για τη γκρινια δεν ειναι αποκλειστικα δικη σας! εχουμε κ εμεις αρκετη :)

α! ξεχασα να σας πω,σημερα εδωσα στον Ανασταση αβοκαντο. κ εγω δεν ειχα ξαναφαει κ δοκιμασα. δεν εχει καμια γευση μυριζει ομως πολυ ωραια, σαν το κοντισιονερ μου!

pHNqp3.png9S1np2.png

Μπραβο Κικη! Εμενα ο συνονοματος τιποτα! τρελλος τεμπελης! Ολο ξαπλα κι αγκαλια θελει να τη βγαζει! Τα πραματακια στα στελνω αυριο με κουριερ. Συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ο αντρας μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα ξεχνουσε.

Καλως την Ελισσαβετ!

Εμεις τωρα γυρισαμε. Πηραμε στολιδια γιατι δε μας εφτασαν τα χθεσινα, αλλα παλι πρεπει αυριο να παρω λαμπακια γιατι παλι δε φτανουν. Απο την τσιγκουνια μου την πατησα παλι!:? Ειπα πως εφτανε το ενα κουτι...

Επισης πηγα και τον κουρεψα! Η φραντζα εφτανε μεχρι τη μυτη! Τωρα ειναι εντελως αγορακι... Θα το συνηθησω. Η κομμωτρια μου ειπε να παρω λιγα μαλλια του και να τα φυλαξω. Ετσι λεει κανουν στο πρωτο κουρεμα:confused:. Εγω παλι τα ξεχασα:shock:.

Αυτα... Τα λεμε αργοτερα!

ticker.png

CEPYp3.png

Δεσποινουλα, πως το εδωσες το αβοκαντο, στην πρωινη φρουτοκρεμα η στο απογευματινο? του αρεσε? και πως το σκεφτηκες? στο ειπε ο γιατρος? για πες, γιατι εμενα δεν αγαπαει τα φρουτα και το μονο που τρωει ειναι φρουτοκρεμα σκονη που τη φτιαχνω με χυμο πορτοκαλιου. Μονο ετσι...

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινουλα, πως το εδωσες το αβοκαντο, στην πρωινη φρουτοκρεμα η στο απογευματινο? του αρεσε? και πως το σκεφτηκες? στο ειπε ο γιατρος? για πες, γιατι εμενα δεν αγαπαει τα φρουτα και το μονο που τρωει ειναι φρουτοκρεμα σκονη που τη φτιαχνω με χυμο πορτοκαλιου. Μονο ετσι...
ki emena me endiaferei auto me to avokanto ki o dikos mou froutokrema skoni k mpanana tou tin dinw sto xeri mono etsi trwei

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Σήμερα μπουσούλισε ο Κωνσταντίνος!!!

Αλλά πάει οπισθεν....

Μπράβο Κικίτσα! Για να πάρει φόρα πάει προς τα πίσω!!! χαχαχα Πολλά μωρά ξεκινάνε έτσι στην αρχή και σε μια εβδομάδα μπουσουλάνε κανονικά. Αν θες να μπουσουλήσει γρήγορα να τον αφήνεις με την κάθε ευκαιρία στο πάτωμα (στο χαλί του δωματίου του). Συγχαρητήρια!!

mU4Ep3.png

Μπραβο Κικη! Εμενα ο συνονοματος τιποτα! τρελλος τεμπελης! Ολο ξαπλα κι αγκαλια θελει να τη βγαζει! Τα πραματακια στα στελνω αυριο με κουριερ. Συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ο αντρας μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα ξεχνουσε.

Καλως την Ελισσαβετ!

Εμεις τωρα γυρισαμε. Πηραμε στολιδια γιατι δε μας εφτασαν τα χθεσινα, αλλα παλι πρεπει αυριο να παρω λαμπακια γιατι παλι δε φτανουν. Απο την τσιγκουνια μου την πατησα παλι!:? Ειπα πως εφτανε το ενα κουτι...

Επισης πηγα και τον κουρεψα! Η φραντζα εφτανε μεχρι τη μυτη! Τωρα ειναι εντελως αγορακι... Θα το συνηθησω. Η κομμωτρια μου ειπε να παρω λιγα μαλλια του και να τα φυλαξω. Ετσι λεει κανουν στο πρωτο κουρεμα:confused:. Εγω παλι τα ξεχασα:shock:.

Αυτα... Τα λεμε αργοτερα!

Φιλενάδα θέλω φωτό ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγειές!!!!!!!

mU4Ep3.png

Αβοκάντο τρώμε κι εμείς από τα βιολογικά όμως γιατί ρίχνουν πολλά φυτοφάρμακα. Απλά φροντίζεις να είναι αρκετά ώριμο και το αλέθεις. Γίνεται η τελειότερη φρουτόκρεμα.

mU4Ep3.png

ki emena me endiaferei auto me to avokanto ki o dikos mou froutokrema skoni k mpanana tou tin dinw sto xeri mono etsi trwei

Ευτυχως Ελισσαβετ γιατι ειχα τυψεις οτι μονο εγω ταιζω το παιδι μου φρουτοκρεμα σκονη... Η παιδιατρος μου λεει τοσα φρεσκα φρουτα εχουμε, στην Ελλαδα ζουμε, και τρωει σκονη? Εμ ελα χρυση μου να του τα ταισεις εσυ τα φρουτα! ολο εξυπναδες ειναι οι γιατροι!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...