Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυριο εχει ο αντρας μου γενεθλια.εγω εχω την Τριτη.

πηγα παρηγγειλα μια τουρτα γιατι βαριεμαι να κανω...

εχετε καμια ιδεα τι εκπληξη να του κανω?αν κ δεν νομιζω οτι θα χουμε κοσμο,αλλα ουτε κ να βγουμε γιατι δεν εχω οργανωθει με τα γαλατα για να μεινει η Κλειω στην μαμα μου...

γενικα βαριεμαι μπορω να πω.....

Α Βαλια μην ανυσηχεις για τον μικρο που θα μεινει στους γονεις σου!εδω την αφησα εγω που θηλαζει κιολας!μια χαρα θα περασει κ κοιτα να περασετε κ εσεις καλα γιατι εγω εβγαλα κατι ψυχοσωματικα οταν την αφησα:|

Πολλά τοξοτάκια στην παρέα!!!!!Τι καλά!!!!Να τον χαίρεσαι φίλη!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Αν και τρέχω ελαφρώς τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να μη δώσω το παρόν.

Κατάφερα και σας διάβασα (3 σελίδες βρε!!!) αλλά θα σχολιάσω λίγα.

Ηρώ πολύ δύσκολη η περίπτωσή σου στην εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είχες τη βοήθεια που χρειαζόσουν.

Εγώ μόνο στη λοχεία έκλαιγα πολύ και κυρίως κάθε απόγευμα.

Ο Νικόλας έκανε το πρώτο του κουραδάκι!!! Χαχαχα! Νομίζω ότι έχει ελαφρά δυσκοιλιότητα και δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκε με το που έβαλα μπανάνα. Αύριο δε θα του βάλω.

Κι εμείς ξυπνάμε το βράδυ περίπου κάθε 3 ώρες και θηλάζουμε. Σχεδόν κάθε φορά τρώει.

Σήμερα έκανα κι άλλες αγορές! Πήρα παπούτσια, ένα μαντώ, ένα μπουφάν, τα πρώτα αθλητικά παπούτσια στον Νικόλα. ΠΛάκα έχει να ξοδεύεις τόοοοοσα λεφτά όταν δεν έχεις. Χαχαχα. Αντε να πάρουμε τα δώρα να ισιώσουμε λιγάκι.

Ηθελα να σχολιάσω και κάτι ακόμα αλλά δε θυμάμαι τι.

X4pTp3.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

πάνω που είπα επιτέλους προλαβαίνω να μπω και έκατσα με την Λου δίπλα μου στο πάρκο μου μύρισε πιφφφφφφφφφφφ

Πάω να τσεκάρω και επιστρέφω......

GaiGp3.png

Καλησπέρα μάνες!!! Τι κάνετε? Εμείς σημερα το πρωι πηγαμε στο ταμειο ασφάλισης να δηλώσουμε την βαφτιση του μικρού και να μην το εχουμε αβαφτιστο, σε κατι τράπεζες και κάτι άλλα διάφορα και πέρασε το πρωινό. Κοιμάται ο Δημητράκης μου κι εβαλα σκούπα, σφουγγαρισα, ξεσκονισα και περιμένω να ξυπνήσει!

Λοιπόν εγω την άλλη εβδομάδα δεν μπορώ Δευτερα, η Αλεξάνδρα δεν μπορεί Τεταρτη οπότε πείτε ποια μέρα σας βολεύει???

Αννα ολοκληρη κοπέλα η Αλεξανδρα, ε? Και παπούτσια διαβάζω, ε ρε χαμος θα γίνει!!!

Βάλια μου το πρωι ετρεχα και δεν προλάβαμε να μιλησουμε! Να περάσεις τέλεια αυριο!!!! Για τον μικρό μην ανησυχεις, στη μαμα σου θα είναι που είναι σχεδόν δίπλα αν θυμαμαι καλα!

Ηρω χοντρο πακετο ακουγεται όπως το περιγράφεις! Ελπιζω τωρα όλα να είναι καλα!!!

Ειρήνη ελπιζω να είναι καλα τα παιδάκια σου!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

φολς αλαρμ χαχαχα

λοιπόν, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όχι όλα δλδ, καλέ μα τί οίστρος είναι αυτός?

Είδα ένα μήνυμά σας σχετικά με το mall την άλλη Τετάρτη , άκυρο για εμάς γιατί έχουν απεργία τα ΠΑΝΤΑ και θα γίνεται της κολάσεως παντού. Για Τρίτη είμαι μέσα όμως. Και στις 15 (μεθεπόμενη Τετάρτη) έχει πάλι την ίδια απεργία.

Περαστικά στα άρρωστα πιτσίνια (από παλιότερα ποστ) και καλώς ήρθαν και πάλι οι νέες μανούλες.

Αχ με τον ύπνο πονεμένη ιστορία και εμείς, κάποτε κοιμόταν σερί, μετά κόπηκε και άρχισε το βάσανο. Μερικές φορές μας έχει κάνει και κάτι 6ωρα σερί αλλά σπάαααανια και εντελώς τυχαία. Κατά τ' άλλα άλλες φορές ξυπνάει 10 φορές άλλες 3 άλλες 1 αλλά ξυπνάει. Πάντα πίνει γάλα εκτός και αν ήπιε πριν λίγη ώρα....

Θα τα ξαναπούμε το βραδάκι φιλενάδες μου!!! πρέπει να φύγω!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια..΄΄εβαψα τα μαλλιά μου κι αντι για ξανθό σκούρο που ήθελα μου χουν βγει οπως τα χα στην εγκυμοσύνη,καστανά σκούρααααααααααααααα

θα κλαίωωωωωωωωωωωω...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Πως ειστε μανουλες?

Εγω ακομα να ξεκινησω τα καθαρισματα γιατι δεν εχει γυρισει ο Β και η μπουμπου ολο γκρινιαζει. Θελει να ασχολεισαι μαζι της αποκλειστικα!

Να δω αν θα προλαβω να στολισω αυριο :roll::roll::roll:

Θελω κι εγωωωωωωωωωω να ερθω στο Mall

Γιατι δεν το κανουμε Δευτερα, που λετε για την κινηση για τις μανουλες που ειναι μακρια?

Επισης, θα ερθει και κανενας μπαμπας? Γιατι το κοβω δυσκολο να κουβαλαω τα 2 μου θκατουλια μονη μου

QuW0p3.png

κορίτσια..΄΄εβαψα τα μαλλιά μου κι αντι για ξανθό σκούρο που ήθελα μου χουν βγει οπως τα χα στην εγκυμοσύνη,καστανά σκούρααααααααααααααα

θα κλαίωωωωωωωωωωωω...

ειναι τουλαχιστον ομοιομορφα? εγω τα εβαψα πριν λιγες μερες κ ενω το χρωμα ηταν καστανο σκουρο η ριζα βγηκε κοκινωπη κ σε πολυ φως φαινεται η διαφορα γμτ!

οσο για τα ωραρια υπνου κ εμενα που τον θηλαζω ποτε δεν κοιμηθηκε ολοκληρο το βραδυ. καποιες νυχτες κοιμαται πιο ησυχα κ συνεχομενες ωρες κ καποιες συνεχεια στριφογυρναει,του πεφτει η πιπιλα κ τη ζηταει. για να φαει ξυπναει μονο μια φορα αλλα πολλες φορες για αλλο λογο ειδικα τις 3 τελευταιες νυχτες με εχει ξεκανει. αφου δεν θελω πλεον να ερχεται η νυχτα. :(

εχει τυχει καποιες φορες που πηγαμε στους δικους μου κ κοιμηθηκαμε μαζι στο κρεββατι κ κοιμηθηκε ολη τη νυχτα με ενα μονο ξυπνημα για γαλατακι κ μεσα σε 20 λεπτα ειχε φαει κ κοιμηθει. δεν γινεται ομως να κοιμομαστε ετσι συνεχεια.

ο παιδιατρος μου ειχε πει αν ξυπναει οταν θα γινει 8 μηνων θα μου πει τι να κανω. σε 2 βδομαδες που θα παμε θα τον ρωτησω κ θα σας πω αν βρεθει λυση!

pHNqp3.png9S1np2.png

Αντζυ μη στεναχωριεσαι! Και στην εγκυμοσυνη που σ'εχω δει σε φωτος μια χαρα ησουνα! και στο γαμο σου με ακομα πιο σκουρα κι εκει μου αρεσες πολυ!

Εξαλλου τωρα ειναι φρεσκα. Αφου απο κατω ηταν ξανθα, με λιγα λουσιματα θα ξεθωριασει σιγουρα. Κι αν παλι δε σ αρεσουν πανε κανε ανταυγειες πολλες και χοντρες!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα σχολια και τις ευχες σας!

Ελπιζω σε μια καλυτερη δευτερη εγκυμοσυνη, αν βεβαια με αξιωσει ο Θεος, γιατι οπως σας ειπα κι αυτον τον μπεμπουλη μου με το ζορι τον εκανα...

Οσο για το μεσημερι μας, ηταν φριχτο! Δε φτανει το ξενυχτι τωρα μου ξυπναει 5 φορες και στον 2ωρο μεσημεριανο μας υπνο....

ticker.png

CEPYp3.png

θα κλαίωωωωωωωωωωωω...

Με γεια το μαλλάκι!!!!Βάλε φώτο φιλενάδα!!!!!!!!!

καλησπέρα φιλενάδες και πάλι

γυρίσαμε, τελικά δεν πήγαμε s/m αύριο θα είναι η μέρα του........

Αντζούλα μια χαρά ήταν καλέ τα μαλάκια σου στην εγκυμοσύνη, τί σκας? στο φινάλε κάνε ένα ρανσανζ στο κομμωτήριο και θα φτιάξει κάπως το χρώμα. Με γειές και το δοντάκι του μπισκότου μας!!

Πήγαμε και εμείς προχτές στον γιατρό για εμβόλιο, πήγαμε 8 κιλά και το ύψος παραμένει 73 εκ. Μας είπε ότι κανονικά αυτό τον μήνα θα αρχίζαμε την φαρίν αλλά αφού έχουμε αλλεργία το ξεχνάμε. Ρώτησα και μας επιτρέπει να κάνουμε κουάκερ με το ζουμάκι της κρεατόσουπας για να το τρώμε το απόγευμα, και από λαχανικά όλα τα εποχής μπορούν να μπουν σιγά σιγά. Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.

Αλλά το εμβόλιο μας τσάκισε, άπό την Τετάρτη όταν δεν είμαι στην δουλειά είμαστε αγκαλίτσα καρφίτσα στο ζιζί το οποίο έχει αρχίσει και πονάει σε σημείο που λέω να αρχίσω την Purelan ...

Εγώ είμαι πολύ πεσμένη και σκεπτική με όλα όσα γίνονται στο εργασιακό γενικά και ειδικά. Αναρωτιέμαι αν δουλεύουμε σε 1 χρόνο τί θα παίρνουμε και πόσες ώρες θα δουλεύουμε? Πολύ περίεργο θέμα.......

anw....

Κικιώ βάλατε όπισθεν? αντε με το καλό και 1η !!!

Δεσποινάκι έλα να πάμε παρεούλα σινεμαδάκι!!! και βλέπω ότι να 'ναι!!! χαχαχαχα

Άλεξ μου τί κάνεις?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...