Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλια, εντάξει δεν θα πω πολλά γιατί ο άντρας μου δουλεύει σε ανταγωνιστική του ΟΤΕ εταιρία και θα θεωρηθεί δυσφήμηση :D:tongue:;) αλλά τόσο καιρό έχω ακούσει τόσο πολλά για τον ΟΤΕ και το πώς δουλεύει που δεν μου κάνει εντύπωση! Με την ευκαιρία -το έκοψαν που το έκοψαν!- δεν σκέφτεστε να αλλάξετε;!

Το έχουμε σκεφτεί... αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα...

Θα δείξει στην πορεία... Αλλη μια χαζομάρα και τελος ο ΟΤΕ :mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ..ασχημα πραγματα αυτα!και με τους 2 ειμαστε το ιδιο!ειναι παιδικοι μου φιλοι κ ζευγαρι 8 χρονια..ελπιζω να τα βρουν..αφου δεν εχουν και λογο που δε μιλανε..βλακιες..καλε 2 μηνες μας εχουν παντρεψει,τωρα θα χωρισουν??ε,οχι!ναι κ θα γινουν και νονοι!θα βαλω τη μπεμπα να τους τακτοποιησει!:lol:

Καλά, τί τους έπιασε στα καλά καθούμενα?! Δεν τα καταλαβαίνω αυτά! Να έχεις σοβαρό λόγο, άντε να μαλώσεις... αλλά και πάλι κάποια στιγμή θα το ξεκαθαρίσεις το θέμα! Αλλά έτσι χωρίς λόγο... Μήπως κρύβονται άλλα πιο σοβαρά από κάτω? Ελπίζω να τα βρουν και να είναι καλά μαζί αλλά αν το παίζουν δύσκολοι, όπως τα λες! Βάλε τη μπέμπα να καθαρίσει! :D;)

Angie, θυμάμαι λάθος; Η κουμπάρα σου δεν είχε κάνει θέμα ότι η κοιλιά σου είναι χαμηλά; Άλλη κουμπάρα να φανταστώ, ε?

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

αντζυ και Ιωαννα ένα ζευγάρι νομίζω ποτε δεν διαλύεται στα καλά καθούμενα. Πάντα κάτι υποβόσκει εδώ και καιρό και κάποια στιγμή εκρηγνυται σαν ηφαιστιο . Ο αντρας μου που ειναι Ψυχολο΄γος και βλέπει πολλα ζευγάρια με προβλήματα εκει καταλήγουμε. Α και υσικά ο εγωισμος που δεν πέφτει ουτε απο τον ένα ουτε απο τον άλλον ειναι το τελειωτικο χτυπημα σε αυτες τις υποθέσεις. Τι ναπω υπομονή

Εχώ πολλές ερωτήσεις γιατις αγορές μας λοιπόν. Πόσα απο τα απρακατω χρειζόμαστε σε κομμάτια για αρχη για να ειμαστε καλλυμμένει και να μην τρέχουμε???

1)ποσα σελτεδακια

2ποσα πυτζαμακια

3 ποσες σαλιάρες?

4 πόσες καλτσουλες??

5 ποσα εξωτερικα φορμακια

6 ποσες πιπίλες??

Σας τρέλανα!?? απλάπροβληματίζομαι αν μπορειτε να βοηθήσετε ευχαριστώ

εδω ειμαι καλε!μην φωναζετε!ξυπνησα..δυστυχως....

τι ειναι οι λαβετες?????

καλαθουνα θελω να παρω κ εγω,τωρα ποτε δεν ξερω....

στα prenatal που πηγα ΔΕΝ ειχε εκπτωσεις στα bebe !!!!ειχε μονο σε κατι βλακειες ρουχαλακια για πιο μεγαλα μωρα...δεν ξερω γιατι....

οσο για τον κουμπαρο...8 χρονια κ ακομη αρραβωνιασμενοι??μηπως στριβειν δια του αρραβωνως????

Ιωαννα πηρες τηλ στην chicco?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μην αγχώνεσαι! Ακόμη κι αν χρειαστείς κι άλλη πετσέτα το μωρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή που έχεις! Άλλωστε το μπουρνουζάκι είναι κλασσικό δώρο και το πιθανότερο είναι πως θα σου φέρουν!

Nα σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει καθολου για την απλη

πετσετα που λες!Εχεις δικιο!Και εχω και παρα πολλες που μου φερανε

στον γαμο μου που δεν τις εχω χρησημοποιησει καν!!Οποτε

θα βγαλω να τις πλυνω και ειμαστε οκ!!!;););)

Διαφημίσεις

ναι,αλλη!!!!!εχω μια-την ξινη-που της εχουμε βαφτισει το κοριτσακι και το αλλο ζευγαρι που μας παντρεψαν (που μαλωσανε)..δεν πανε καλα τα κουμπαρια μουυυυυυ!!!

οσο για το μπουρνουζι εγω ειχα ενα της μινι που της πηρε η νονα της κ πηρα κι ενα ωραιο βαμβακερο παπακι απο τα jumbo 8? καπου να το χω.και καλα εννοουν αν λερωθει το ενα ας πουμε,μεχρι να το πλυνεις να χεις κι αλλο ενα καβατζα..ξερω γω!?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εχώ πολλές ερωτήσεις γιατις αγορές μας λοιπόν. Πόσα απο τα απρακατω χρειζόμαστε σε κομμάτια για αρχη για να ειμαστε καλλυμμένει και να μην τρέχουμε???

1)ποσα σελτεδακια

2ποσα πυτζαμακια

3 ποσες σαλιάρες?

4 πόσες καλτσουλες??

5 ποσα εξωτερικα φορμακια

6 ποσες πιπίλες??

Σας τρέλανα!?? απλάπροβληματίζομαι αν μπορειτε να βοηθήσετε ευχαριστώ

Βασουλα να σου πω ποσα πηρα εγω

Σελτεδακια 2 μικρα (για καροτσι καλαθουνα κτλ)2 μεγαλα για κρεβατι

Πυτζαμακια δεν πηρα γιατι δεν νομιζω να χρειαζονται στην αρχη!

Αν χρειαζονται ας μας πει η Irev.

Σαλιαρες 2

Καλτσακια πηρα καμια 10αρια απο το jumbo που ειναι και φτηνα

Εξωτερικα φορμακια καμια 10αρια.Αν και μου ειπαν οτι θα μου φερουν αλλα δεν θελω να γυρισω απο το μαιευτηριο και να τρεχω να πλενω τα καινουρια!Αυτα!

Πιπιλες 2-3 Τωρα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζονται τον πρωτο καιρο

αλλα παρε να υπαρχουν.

Πυτζαμακια εννοεις τα εσωτερικα φορμακια?Τα κοντομανικα?

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

πυτζαμάκια έχω διαβάσει αν κατάλαβα καλά οτι ειναi ρουχάλάκια αποκλειστικά για τον υπνο όχι δηλ τα εσωτερικά φορμάκια. Χρειάζονται??? δεν ειμαι και εγώ σίγουρη. ασ μας πει η irev

Καλημέρα μανούλες!!!

Έχω δυσάρεστα να σας πώ. Χτές βράδυ ζυγίστηκα πάλι. Ανέβηκα στην ζυγαριά και με άκουσε όλη η πολυκατοικία. Ο άντρας μου γούρλωσε τα μάτια και εγώ με δάκρυα στα μάτια του είπα "Μην στεναχωριέσαι θα κάνω δίαιτα μετά.......". Είμαι +16 παναγία μου.....

βρε ζουζου δηλαδή πόσα κιλά είσαι τώρα γιατί μπορεί να έχεις βάλει 16 κιλά αλλά αν ξεκίνησες όμως την εγκυμοσυνη με 60 νομίζω ότι είσαι ωριακά και όχι υπερβολικά....ετσι νομίζω ε! δεν είμαι και γιατρός!!!:tongue::tongue::tongue: ξέρεις όμως τι πιστευώ και πολύ αδύνατες να είμασταν πριν την εγκυμοσύνη πάλι οι γιατροί μας θα μας κόλαγαν για τα πολλά κιλά γιατί όπως και να το κάνεις η απότομη αύξηση βάρους δεν είναι καλή...αυτά σε φιλώ και υπομονή...ααααα και κομένες οι τούρτες εντάξει...απο σήμερα θα σε ελέγχω...;););)

Διαφημίσεις

Θέλω να τελειώνω με αυτά, οπότε θα ψάξω σύντομα να πάρω.

Σήμερα έχω πολλές απορίες...

Είχα πάρει κάποια φορμάκια(εσώρουχα) από το jumbo όχι πολλά όμως γιατί δεν μου άρεσαν τα σχέδιά τους. Στο mothercare δεν είχα δει τίποτα το συγκλονιστικό το ίδιο και στο ΗΡΑ που είχα παραγγείλει το καρότσι.

Για πείτε κανένα μαγαζί (αλυσίδας για να έχει και κατά 'δω κατάστημα) να κοιτάξω, γιατί έχει σταματήσει το μυαλό μου...δεν μου έρχεται τίποτα

Λητώ???

Ιωαννα κ Θαλεια παρτε τηλ στην Chicco!εγω μολις πηρα....

Πήρα και εγώ τηλ. Άντε αύριο οι κοιλιες μας θα βολτάρουν κέντρο, μέχρι να γεννήσουμε μας βλέπω να φτάνουμε Αθήνα... Πώς θα πάτε εκεί, εγώ λέω να μην πάρω αυτοκίνητο θα είναι και ανοιχτή η αγορά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΚΛΑΨ...........ΕΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Πήρα και εγώ τηλ. Άντε αύριο οι κοιλιες μας θα βολτάρουν κέντρο, μέχρι να γεννήσουμε μας βλέπω να φτάνουμε Αθήνα... Πώς θα πάτε εκεί, εγώ λέω να μην πάρω αυτοκίνητο θα είναι και ανοιχτή η αγορά!

εεεε τι Αθήνα και chicco λέτε? το έχασα το επεισόδιο!!! θα πάτε για ψώνια στην Αθήνα???:P

ΚΛΑΨ...........ΕΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ??????

Να έρθεις φυσικά!!!! Αλλά μην στεναχωριέσαι με τη φόρα που έχουμε εμείς όπου νά΄ναι θα μας δεις εμάς στην Αθήνα. Πάλι στα γλυκά το μυαλό σου....Σκέτη καταστροφή είσαι!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...