Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες! Έβαλα τα γιουβαρλάκια μου να γίνονται και ήρθα να πω ένα γεια! Ηρώ, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες... Οι ορμόνες πραγματικά τρελαίνονται στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία. Εγώ μέχρι να σαραντίσω έκλαιγα κάθε μα κάθε απόγευμα, έπιανα την κοιλιά μου κι έκλαιγα, σκεφτόμουν τη γέννα κι έκλαιγα...

Για τον ύπνο και το θηλασμό που λέγατε, ο δικός μου παρόλο που θηλάζει έκοψε το βραδινό ξύπνημα από 36 ημερών, άρα μάλλον είναι στο παιδί. Βέβαια σηκωνόμαστε 2-3 φορές για την πιπίλα του κάθε βράδυ, αλλά περισσότερο ο άντρας μου παρά εγώ, σαν τη Βάσω ένα πράγμα! ;)

Τι καλούς άντρες που έχουμε όμως!

Αλεξάνδρα, για τα κακά μάλλον ευθύνονται τα δοντακια, αλλά αν αγχώνεσαι μήπως να ρωτούσες και τη γιατρό σου;

Α δεν ειμαι η μονη που δεν ακουω το παιδι μου τη νυχτα να μην ανησυχω!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα το ψάξω σίγουρα, γιατί αν και θέλω πολύ δεύτερο παιδί, δε θέλω να στερήσω από τον Γιάννη το γαλατάκι της μαμάς του!

Μα δεν θα το στερήσεις! Όσο πιο κοντά τα κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να τα θηλάζεις και τα δυο μαζί. Σκέψου ότι μετά τον χρόνο μπορεί να σου αποθηλάσει ανα πάσα στιγμή ο Γιαννάκης από μόνος του οπότε κάνε και το δεύτερο κοντά κοντά. Το ότι το γάλα μειώνεται και γίνεται πρωτόγαλα σε κάποια φάση δεν επηρεάζει τον θηλασμό σας. Αφού από τον χρόνο και μετά είναι πλέον ανάγκη επαφής και όχι σίτισης! Με το καλό. Δες και στο kellymum.

mU4Ep3.png

Βασιλικη μου, ενταξει σιγουρα υπαρχουν στιγμες στη ζωη μας που δεν ειμαστε καλα, αλλα οπως ολοι. Ετσι ξαφνικα. Απο την 1η μερα της εγκυμοσυνης! Ειναι οπως τα λες για την επιλοχεια. Νομιζα οτι ημουν αλλος ανθρωπος. Οι γονεις μου κι ο αντρας μου σταυροκοπιοντουσαν συνεχεια! Ασε. Τωρα ναι μια χαρα. Μετα τη γεννα για καμια 20 μερες ειχα ετσι μια μικρη μελαχγολια, αλλα πιο πολυ που ημουν συνεχεια κλεισμενη μεσα. τωρα ειμαι τελεια. δοξα το Θεο!

ticker.png

CEPYp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας! Εύχομαι και σε όσες μανούλες θέλουν το δεύτερο να τους έρθει γρήγορα!

Εκλεισα ραντεβού για αυχενική διαφάνεια στις 5/1 :D

Συγχαρητήρια, pik! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!

Σκεφτόμαστε κι εμείς πολύ σοβαρά για δεύτερο, αλλά η γυναικολόγος μου είπε πως αν μείνω έγκυος θα πρέπει να σταματήσω το θηλασμό. :(

Δεν είμαι έτοιμη όμως να αποθηλάσω, νομίζω πως θα είναι κρίμα για το αγοράκι μου...

Ειναι σίγουρο πως πρέπει να σταματήσεις τον θηλασμό; Κάτι για συσπάσεις διάβασα παρακάτω. Εγώ αποθήλασα φυσικά και μέχρι τον 5ο μήνα είχε τελειώσει. Ηταν αρκετά δύσκολο να εργάζομαι και να αντλώ και γάλα (ευτυχώς είναι δική μου η δουλειά και πεταγόμουν μέχρι την γιαγιά μου και έβγαζα το γάλα).

AΝΤΥ συγχαρητηρια γτην εγκυμοσυνη σου!!!!!!!!

Πές μας πως νιωθεις που τοσο γρηγορα ξαναεισαι εγκυος???????????Ειναι περιεργη αισθηση?????

Πώς ειναι να περιποιησαι ενα τοσο μικρο μωρακι σαν τον Κων/νο σου και συγχρονως να εχεις κ τις ναυτίες???

Ευχομαι όλα ν απάνε πολυ καλα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ. Αντε λοιπον η αρχη εγινε απο την Αντυ την πιο θαραλλέα!!!να δουμε ποια θα ακολουθησει!!!!

Οπως έγραψα σχεδόν δεν νιώθω τίποτε, εκτός που αρχίζουν να με ενοχλεί η μυρωδιά από διάφορα φαγητά (κυρίως το μεσημεριανό του Κωνσταντίνου το οποίο να σκεφτείτε έτρωγα ότι περίσσευε και μου άρεσε κιόλας!)

Το πολύ καλό είναι πως είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, μετά έχανα και πόντους. Μάλιστα ξεκίνησα τώρα με λιγότερα 2 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη :D

Μα τόσο γρήγορα συγκαίονται τα πωπουδάκια; Να μην προλάβει να κάνει τίποτα η μάνα! Προσοχή κορίτσια, θα έχω κι εγώ το νου μου στα πρώτα σημάδια μην την πατήσουμε γιατί βλέπω είναι πολύ της μοδός!

Εμένα η πεθερά του βάζει και ελαιόλαδο στις αλλαγές (!) μπορεί να βοηθάει.

Κι εγώ βάζω ελαιόλαδο εδώ και 2-3 μήνες!! Μου το είπε η μαμά μου και το κάνω. Μετά το μπάνιο βάζω κρέμα και χρησιμοποιώ την sebamed baby healing από τότε που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος και είναι εκπληκτική. Δημιουργεί ένα φιλμ πάνω στο δερματάκι και δεν αφήνει την υγρασία να 'ποτήσει'. Την είχε δει και η παιδιατρος και είπε πως είναι πολύ καλή.

Πάντως για την συζήτηση που είχατε για το πουλάκι εγώ δεν το πειράζω γιατί έτσι μου είχε πει η γιατρός. Και δεν την ξαναρώτησα.... Από ότι διάβασα οι απόψεις διίστανται...

vrowp3.png

cwGLp3.png

Κοριτσακια

ξεκλεψα ενα λεπτακι να σας πω μια γλυκεια καλημερα---σε εσας και στα μωρουλινια σας!

Δεν εχω καθολου χρονο...χτες πηγα στην απονομη του Γονιδη

και σημερα το απογευμα το προγραμμα εχει καθαρισμα για να ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

Τα παιδακια μου πανε καλυτερα...

φιλιααααααααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλες!

για το γκαλοπ κ εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα απο την μερα που ηρθαμε σπιτι..δεν εδωσα ποτε ξενο.παντα ξυπνουσε το βραδυ,τελευταια καταλαβαινω οτι δεν ειναι απο πεινα αλλα απο αναγκη αγκαλιας.καποια στιγμη αρχισε κ μενα να κοιμαται σερι αλλα τη ξεχασαμε αυτη τη περιοδο ξανα.

δεν θυμαμαι παλι τι αλλο ηθελα να πω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μα δεν θα το στερήσεις! Όσο πιο κοντά τα κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να τα θηλάζεις και τα δυο μαζί. Σκέψου ότι μετά τον χρόνο μπορεί να σου αποθηλάσει ανα πάσα στιγμή ο Γιαννάκης από μόνος του οπότε κάνε και το δεύτερο κοντά κοντά. Το ότι το γάλα μειώνεται και γίνεται πρωτόγαλα σε κάποια φάση δεν επηρεάζει τον θηλασμό σας. Αφού από τον χρόνο και μετά είναι πλέον ανάγκη επαφής και όχι σίτισης! Με το καλό. Δες και στο kellymum.

συμφωνω!

pSC1p2.png

αυριο εχει ο αντρας μου γενεθλια.εγω εχω την Τριτη.

πηγα παρηγγειλα μια τουρτα γιατι βαριεμαι να κανω...

εχετε καμια ιδεα τι εκπληξη να του κανω?αν κ δεν νομιζω οτι θα χουμε κοσμο,αλλα ουτε κ να βγουμε γιατι δεν εχω οργανωθει με τα γαλατα για να μεινει η Κλειω στην μαμα μου...

γενικα βαριεμαι μπορω να πω.....

Α Βαλια μην ανυσηχεις για τον μικρο που θα μεινει στους γονεις σου!εδω την αφησα εγω που θηλαζει κιολας!μια χαρα θα περασει κ κοιτα να περασετε κ εσεις καλα γιατι εγω εβγαλα κατι ψυχοσωματικα οταν την αφησα:|

pSC1p2.png

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σχετικά με θηλασμό και εγκυμοσύνη! Μακάρι και οι γιατροί να ήταν περισσότερο υποστηρικτικοί...

Για να πω την αλήθεια, αισθάνομαι πως χάρη στο parents έχω καταφέρει να θηλάζω ακόμα. Οι συμβουλές που πήρα από την Αγλαϊα και άλλες μαμάδες βοήθησαν πάρα πολύ όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Α δεν ειμαι η μονη που δεν ακουω το παιδι μου τη νυχτα να μην ανησυχω!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, βρε, μην ανησυχείς, έχεις κι εμένα για παρέα!! ;);)

Άννι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Μήπως να καλούσες 3-4 στενούς φίλους χωρίς να του έχεις πει τίποτα και να του κάνετε έκπληξη;

Αλεξάνδρα, μάλλον τα μωρά μας είναι συνεννοημένα... Μουστάρδα με κέρασε κι ο δικός μου πριν λίγο... Δε χρειάζεται να πω πως γέμισε ο τόπος σκ@τ@!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Οσο για την καταθλιψη, αστα... Οχι λοχειας αλλα εγκυμοσυνης... Φριχτοι 9 μηνες. 6 χρονια προσπαθουσαμε για παιδι κι οταν εμεινα επιτελους, παρακαλουσα καθε φορα να γινει κατι και να το χασω! Μεγαλα λογια αλλα αν δεν το περασει κανεις δεν ξερει πως ειναι. Ηθελα να αυτοκτονησω και διαφορα αλλα. Ο γιατρος μου ειχε τρομοκρατηθει! Ειχαμε πει θα παω να δω μηπως μπορει καποιος ψυχιατρος να με βοηθησει, αλλα τελικα τα καταφερα. οποτε για θηλασμο ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι πολλες φορες επειδη ειναι δυσκολα τον πρωτο καιρο φοβοταν μηπως εχω και επιλοχεια. Ενα θα σου πω. 9 μηνες βγηκα μονο για τον γυναικολογο... Και στην κανονικη μου ζωη να φανταστεις ειμαι μες στην καλη χαρα. Καμια σχεση. Αυτες οι ορμονες τι σου ειναι...

Βρε Ηρώ τι ήταν αυτό που πέρασες;;;;Πρώτη φορά το ακούω...Σου εύχομαι στην επόμενη εγκυμοσύνη να είναι όλα πολύ καλύτερα!!!!

Καλημέρα!!!

Κι εγώ θέλω συνάντηση στο MALL!!! Και νομίζω όμως ότι η Τετάρτη είναι καλή μέρα όπως είπε η Αννα γιατι είναι κλειστά τα μαγαζιά και δεν θα ταλαιπωρηθουν τα κορίτσια που μένουν μακρυά. Για τι ώρα λέτε;;;

Είμαι η μόνη που έχω απαντήσει τόσες φορές (η 3η για την ακρίβεια) ότι μπορώ την επόμενη εβδομάδα αλλά όχι Τετάρτη γιατί έχω γυναικολόγο...αλλά δεν μου δίνετε σημασία.......................:cry::cry::cry:

Αλεξάνδρα, για τα κακά μάλλον ευθύνονται τα δοντακια, αλλά αν αγχώνεσαι μήπως να ρωτούσες και τη γιατρό σου;

Δεν είναι ότι τα κάνει συνέχεια...δεν αγχώνομαι προς το παρόν...αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει θα την πάω...είναι δίπλα!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας! Εύχομαι και σε όσες μανούλες θέλουν το δεύτερο να τους έρθει γρήγορα!

Εκλεισα ραντεβού για αυχενική διαφάνεια στις 5/1 :D

Οπως έγραψα σχεδόν δεν νιώθω τίποτε, εκτός που αρχίζουν να με ενοχλεί η μυρωδιά από διάφορα φαγητά (κυρίως το μεσημεριανό του Κωνσταντίνου το οποίο να σκεφτείτε έτρωγα ότι περίσσευε και μου άρεσε κιόλας!)

Το πολύ καλό είναι πως είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, μετά έχανα και πόντους. Μάλιστα ξεκίνησα τώρα με λιγότερα 2 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη :D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα κιλά!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...