Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια σε ολες

ζεστη εχουμε εδω στο Αργος!!!!!

τη νυχτα κεμεις ειχαμε τα ξυπνηματα μας--όλο η πιπιλα πεφτει κ σηκωνομαστε νατης τη βαζουμε -παμε εναλλαξ με τον αντρα μ. εγω ρε κοριτσια συχνα δεν την ακουω οταν κλαιει!!!! Τι ναπω αναισθησια ειναι αυτο???? κουραση δεν ξερω!!!

σημερα τη νυχτα μαλιστα σηκωθηκα κακην κακως απο τα κλαματα κ μπαινοντας σο δωματιο της μπεμπας απο τη νυστα μ χτηπησα πάνω στη κλειστη πορτα!!!!!!!!!ουτε που ειδα μεσα στη ζαλαδα μ οτι ηταν κλειστα!!!!!!!!!!!:o:o:o:o:o

τωρα εχουμε γρινια θαετοιμασουμε σιγα σιγα το μεσημεριανο μας:|

Μπράβο και στη μπουμπι που κοιμήθηκε σερί...φτου φτου...Τι θα γίνει με τα ποπουδάκια τους...;;;!!!!...Τις τούμπες πρέπει σιγά σιγά να τις συνηθίσουμε όλες γιατί δεν πρόκειται να τις γλιτώσουμε....ευτυχώς το μπεμπάκι που δεν πόνεσε πολύ!!!!

Δεσποινάκι καλά θα κάνεις να πας...!!!Σίγουρα θα την αναλάβει ο Τ. τη μπουμπού να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο!!!!

Ναι καλε όλα τα πωπουδακια συγκαμενα!!!!!!Και τα δικα μας το ιδιο!!!!μηπως ειναι επειδη τα κακακια τους ειναι στερεα τωρα!!!!! Παντως ναι και το λαδακι παλια συνταγη--αν χρειαστει θα της το βαλω και εγω

Πολυ γρηγορα προχωρανε μηνυματα! Δε σας προλαβαινω!!!

Δε θυμαμαι....

Εγω δινω advance με δημητριακα. Του αρεσουν παρα πολυ. τωρα δεν ξερω. Υποτιθεται πως αυτα ειναι εμπλουτισμενα ο0πως πρεπει για τα μωρα.

Εμεις πηγαμε πηραμε τελικα αλλο δεντρο, γιατι το αλλο δε χωρουσε με τιποτα.... Πηρα ολολευκο! Μου αρεσε πιο πολυ. Θα σας βαλω το Σ/Κ φωτος με το μπεμπουλη μου.

Μπραβο την Αλεξανδρα! Μονο ο δικος μου μωρε ειναι τοσο αδυνατος??? Μονο 7500 κιλα. Και να πω οτι δεν ειχε να μοιαξει στο παχος... Τεσπα!

ANGIE κατι σε ρωτησα πολυ πιο νωρις για το σλινγκ αν μπορεις να με βοηθησεις... Επισης περαστικα για τη μαμα σου. Οσο για τον Κ. που θα δουλευει, που να δεις τον δικο μου. Καθε μερα 7-9!!! Εδω να δεις μοναξιες και ειμαι και σε ξενη πολη χωρις τους δικους μου... Βεβαια δε μας λειπει τιποτα και με το παραπανω, αλλα το τιμημα ειναι μεγαλο.

Τα λεμε αργοτερα!!!

Αργυρω καλημερα

Δεν εχουμε ξαναμιλησει πρεπει νασαι καινουρια!!!

Ειμαι η Βασιλικη--απο που εισαι κ που μενεις???κατι για μοναξιες ακουσα κ εγω στην παρεα την ιδια ειμαι.Βεβαια οι γονεις μου ειναι απο κατω αλλα δεν το λες παρεα αυτο. Αλο η παρεα με τον αντρα μας Ειναι αλλες οι ανγκες μας τωρα.

Κοριτσια δε θηλασα καθολου, ουτε μιη ωρα, λογω της καταθλιψης που σας εχω ξαναπει οτι ειχα και ημουν σε ΑΘΛΙΑ κατασταση, αλλα παντα ξυπνουσε και ξυπναει. Και να φανταστειτε οτι πινουμε ακομη και τωρα τα γαλατα που ειναι για μωρα που δε χορταινουν. Εχουν δηλαδη ρυζαλευρο και δημητριακα αργης χωνεψης. Αλλα τιποτα. το ξυπνημα ξυπνημα...

Αχ Αργυρω για καταθλιψη μιλησες?? και εγω περασα συκολα τον πρωτο καιρο πολυ!!!! δυσκολευτηκα πολυ με την λοχεια και τωρα αν ξανακανουμε πρωτα ο Θεος κ άλλο παιδακι την καταθλιψη της λοχειας σκεφτομαι περισσοτερο παρα τα υπολοιπα!!!:(:(:(:(

Τωρα Δοξα το Θεω όλα ειναι καλα και δενομαστε όλο κ περισοτερο με την μπουμπου

Διαφημίσεις

Καλημερα Βασιλικη. Δεν ειμαι καινουργια, απηλα ειχα πολυ καιρο να γραψω! Με λενε Ηρω, μενω Ξανθη, ειμαι απο Θεσσαλονικη. κοιτα αν ειχα κι εγω τη μανουλα μου θα ταν λιγο διαφορετικα. Εχω τη Μαρια (AngiCat) για παρηγορια! Κι αυτη μια απο τα ιδια.

Εσυ Αργος? Η πολυαγαπημενη μου ξαδερφη μενει Ναυπλιο. Ερχομαι πολυ συχνα. Πριν 2 βδομαδες ημουν εκει. Πηγα με το μπεμπη μου να τη δω για μια βδομαδα. εκεινη παντρευτηκε Ναυπλιωτη! Ξενιτευτηκαμε οικογενειακως!

ticker.png

CEPYp3.png

Μπηκα να πω μια καληνυχτα και να παω να την πεσω!

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω ομως........

Μονο οτι και εγω οταν θηλαζα τα βραδια ο μικρος κοιμοτανε σερι αλλο βεβαια που το πρωι το βυζι ητανε τουμπανο τον πρωτο καιρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οποτε δεν πιστευω να παιζει ρολο, τουλαχιστον απο θεμα πεινας!Ισως να θελουν πιο πολυ "μαμα" και οχι το φαι.......λεω εγω τωρα.............

κ εγω ετσι πιστευω!! εγω την βαζω στο στηθος με αδειο στηθος καμια φορα μετα την αντληση και καθεται μια χαρα μεχρι που την παιρνει υπνος:rolleyes:

Καλημερα Βασιλικη. Δεν ειμαι καινουργια, απηλα ειχα πολυ καιρο να γραψω! Με λενε Ηρω, μενω Ξανθη, ειμαι απο Θεσσαλονικη. κοιτα αν ειχα κι εγω τη μανουλα μου θα ταν λιγο διαφορετικα. Εχω τη Μαρια (AngiCat) για παρηγορια! Κι αυτη μια απο τα ιδια.

Εσυ Αργος? Η πολυαγαπημενη μου ξαδερφη μενει Ναυπλιο. Ερχομαι πολυ συχνα. Πριν 2 βδομαδες ημουν εκει. Πηγα με το μπεμπη μου να τη δω για μια βδομαδα. εκεινη παντρευτηκε Ναυπλιωτη! Ξενιτευτηκαμε οικογενειακως!

Ναι ειμαι απο Αργος κ το ναυπλιο ειναι πολυ ωραια για βολτα.

Η ξανθη απεχει πολυ απο Θεσ/νικη???? Εσαι τελειως μονη στην Ξανθη ??Υπάρχουν πεθερικα που βοηθουν ή όχι???? Πρεπει ναναι δυσκολο δεν το εχω ζησει αλλα προσπαθω να το φαναταστω

Τελικα Ηρω σε λενε και όχι Αργυρω όπω σε ειπα εγω εε???

Οσο για την καταθλιψη, αστα... Οχι λοχειας αλλα εγκυμοσυνης... Φριχτοι 9 μηνες. 6 χρονια προσπαθουσαμε για παιδι κι οταν εμεινα επιτελους, παρακαλουσα καθε φορα να γινει κατι και να το χασω! Μεγαλα λογια αλλα αν δεν το περασει κανεις δεν ξερει πως ειναι. Ηθελα να αυτοκτονησω και διαφορα αλλα. Ο γιατρος μου ειχε τρομοκρατηθει! Ειχαμε πει θα παω να δω μηπως μπορει καποιος ψυχιατρος να με βοηθησει, αλλα τελικα τα καταφερα. οποτε για θηλασμο ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι πολλες φορες επειδη ειναι δυσκολα τον πρωτο καιρο φοβοταν μηπως εχω και επιλοχεια. Ενα θα σου πω. 9 μηνες βγηκα μονο για τον γυναικολογο... Και στην κανονικη μου ζωη να φανταστεις ειμαι μες στην καλη χαρα. Καμια σχεση. Αυτες οι ορμονες τι σου ειναι...

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα!!!

Για συγκαμένα πωπουδάκια ακούω και στενοχωριεμαι...

Κι εγώ θέλω συνάντηση στο MALL!!! Και νομίζω όμως ότι η Τετάρτη είναι καλή μέρα όπως είπε η Αννα γιατι είναι κλειστά τα μαγαζιά και δεν θα ταλαιπωρηθουν τα κορίτσια που μένουν μακρυά. Για τι ώρα λέτε;;;

Ο Κωνσταντίνος μου έχει απίστευτη γκρίνια ώρες ώρες και μάλλον είναι τα δοντάκια του γιατί βάζει συνέχεια τα χέρια του στο στόμα. Τον καημένο...

Αύριο βράδυ αποφασίσαμε να βγούμε με τον αντρούλη μου και 2 φιλικά ζευγάρια... Θα πάμε Βίσση-Ρουβά και το μωράκι μου θα κοιμηθεί στους γονείς μου και το έχω πολύ άγχος...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειμαι απο Αργος κ το ναυπλιο ειναι πολυ ωραια για βολτα.

Η ξανθη απεχει πολυ απο Θεσ/νικη???? Εσαι τελειως μονη στην Ξανθη ??Υπάρχουν πεθερικα που βοηθουν ή όχι???? Πρεπει ναναι δυσκολο δεν το εχω ζησει αλλα προσπαθω να το φαναταστω

Τελικα Ηρω σε λενε και όχι Αργυρω όπω σε ειπα εγω εε???

Οπως θες. Ηρω βεβαια με φωναζουν. Οξαδερφος μου εχει μαγαζι με ειδη λαικης τεχνης εκει στην πλατεια εθν. αντιστασης.

εχω πεθερικα, αλλα κι αυτοι δουλευουν. Ευτυχως εχουν δικια τους δουλεια οποτε αν χρειαστω κατι με βοηθουν. Προς το παρον δε δουλευω εχω 9μηνη αδεια ανατροφης (καθηγητρια/δημ. υπαλληλος) οποτε του χρονου το Σεπτεμβρη θα ξαναπαω σχολειο. Ολη μερα ομως στο σπιτι μονη, ειναι δυσκολα.

Ευτυχως κανω κατι αλλες δουλειες και ξεχνιεμαι μερικες μερες την εβδομαδα. Αυτα. σε επρηξα ε???

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μανούλες! Έβαλα τα γιουβαρλάκια μου να γίνονται και ήρθα να πω ένα γεια! Ηρώ, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες... Οι ορμόνες πραγματικά τρελαίνονται στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία. Εγώ μέχρι να σαραντίσω έκλαιγα κάθε μα κάθε απόγευμα, έπιανα την κοιλιά μου κι έκλαιγα, σκεφτόμουν τη γέννα κι έκλαιγα...

Για τον ύπνο και το θηλασμό που λέγατε, ο δικός μου παρόλο που θηλάζει έκοψε το βραδινό ξύπνημα από 36 ημερών, άρα μάλλον είναι στο παιδί. Βέβαια σηκωνόμαστε 2-3 φορές για την πιπίλα του κάθε βράδυ, αλλά περισσότερο ο άντρας μου παρά εγώ, σαν τη Βάσω ένα πράγμα! ;)

Τι καλούς άντρες που έχουμε όμως!

Αλεξάνδρα, για τα κακά μάλλον ευθύνονται τα δοντακια, αλλά αν αγχώνεσαι μήπως να ρωτούσες και τη γιατρό σου;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Όχι δεν αλλοιώνεται, απλά από κάποιο μήνα και μετά γίνεται πρωτόγαλα και δεν χορταίνει τα παιδιά φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα τα θηλάζεις. Εννοείται πως συνεχίζεις το comfort nursing και όταν γεννήσεις και κατέβει το κανονικό γάλα ξανά, συνεχίζεις κανονικά. Το μωρό δεν θα καταλάβει διαφορά. Δεν είμαι σίγουρη πότε ακριβώς γίνεται ξανά πρωτόγαλα όμως. Εξαρτάται και από το σώμα. Έχει σίγουρα σχετικό θέμα στο πάρεντσ.

Θα το ψάξω σίγουρα, γιατί αν και θέλω πολύ δεύτερο παιδί, δε θέλω να στερήσω από τον Γιάννη το γαλατάκι της μαμάς του!

Valia, να περάσετε τέλεια αύριο! Νομίζω πως δε χρειάζεται να ανησυχείς για τον Κωνσταντίνο, μια χαρά θα περάσει με τη γιαγιά και τον παππού!

Οι δικοί μου τρελαίνονται να κρατάνε τον Γιάννη, είναι και το πρώτο εγγόνι και έχουν κατουρηθεί πάνω τους! Τώρα τον πήρε η μαμά μου και τον πάει επίσκεψη στην προγιαγιά και τον προπαππού!!

Πάντως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε διαφορετική πόλη από τους δικούς σου...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αμαν ρε Ηρω τι περασες βρε κοριτσι..

Γεια σας και απο εμενα, παω σιγα σιγα σπιτι και ειπα να σας διαβασω.

Για το γκαλοπ εμεις θηλαζουμε ακομη,δεν εχω δωσει ποτε συμπληρωμα και ο μικρος δεν εχει κοιμηθει ποτε πανω απο 6 ωρες σερι!Γενικα εχουμε μεσο ορο 2-3 ξυπνηματα το βραδυ με καποιους μηνες να ειμαστε πολυ χαλια και καποιους καλυτερα.Το μονο κουφο ειναι οτι τον τελευταιο μηνα ξυπναει απανωτα στην αρχη καθε μισαωρο 2-3 φορες και μετα κοιμαται κανα 5ωρο.

Οσο για την καταθλιψη, αστα... Οχι λοχειας αλλα εγκυμοσυνης... Φριχτοι 9 μηνες. 6 χρονια προσπαθουσαμε για παιδι κι οταν εμεινα επιτελους, παρακαλουσα καθε φορα να γινει κατι και να το χασω! Μεγαλα λογια αλλα αν δεν το περασει κανεις δεν ξερει πως ειναι. Ηθελα να αυτοκτονησω και διαφορα αλλα. Ο γιατρος μου ειχε τρομοκρατηθει! Ειχαμε πει θα παω να δω μηπως μπορει καποιος ψυχιατρος να με βοηθησει, αλλα τελικα τα καταφερα. οποτε για θηλασμο ο γιατρος μου ειπε οχι γιατι πολλες φορες επειδη ειναι δυσκολα τον πρωτο καιρο φοβοταν μηπως εχω και επιλοχεια. Ενα θα σου πω. 9 μηνες βγηκα μονο για τον γυναικολογο... Και στην κανονικη μου ζωη να φανταστεις ειμαι μες στην καλη χαρα. Καμια σχεση. Αυτες οι ορμονες τι σου ειναι...

βρε Αργυρω μου τι περασες!!μου κάνει όμως εντυπωση πολυ η περιπτωση σου. Περιεργη ψυχολογία ν απροσπαθεις 6 χρονια και μολις το πετυχατε να εισαι σε αυτη την κατασταση???????????Εντυπωσιακο Και λες οτι στην καθημερινη σου ζωη δεν προυπυρχε τιποτα Ησουν απολυτα καλα???? Τελικα αβυσσος η ψυχη. Ξερεις οι πρωτες μ σπουδες ηταν Ψυχολογια ακι το ψαχνω λιγο το πραγμα.

Τωρα εισαι καλα όμως???

Εγω πάντα ειχα μια κυκλοθυμια και ταση για μελαγχολια. Στην εγκυμοσυνη περασα πολλες φασεις και χαρας αλλα κ δεν το κρυβω υπηρχαν στιγμες που ευχομουν να μην ημουν εγκυος!!! Πάρα πολυ στρεσ και το μετανιωνω που δεν το χαρηκα όσο επρεπε!!!Στην λοχεια πάλι πολυ δυσκολα περασα--σαν να ειχα μεταλαχτει άλλος ανθρωπος πολυ θλιψη και μπερδρμενα συναισθηματα για κανα 3 μηνο. Και ναι ο θηλασμος επειδη ειχα πολλες δυκολιες με αυτον με εκανε χειροτερα. Ισως για σενα καλυτερα να ηταν που δεν θηλασες λοιπον.

Η καθε μια εχει την δικη της ιστορια τελικα:cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...