Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα και απο εμας φιλες!!!!

Χριστινα σουπερ το πρωινο!!!!Ευχαριστουμε πολυ!!

Αντζυ μου πως ειναι το μπισκοτακι??

Εμεις τωρα ετοιμαζομαστε να βγουμε για ψωνια, εω και πλυντηρια να βαλω και βαριεμαι.....

Εγω ειμαι μεσα για τη συναντηση!

Θελω να πω τοσα πραγματα και ολο ξεχναω.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, αν σχεδιάσετε βόλτα αυτή την εβδομάδα, έχω μια προτίμηση, χωρίς να μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έρθω. Παίζει να πάρω άδεια την Τετάρτη γιατί θα λείπει το αφεντικό και έχω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές στο κέντρο, οπότε, αν γίνει θα μπορέσω να έρθω. Δεν θέλω όμως να σας πάρω στον λαιμό μου και δεν γίνει, απλώς, αν δεν υπάρχει άλλη προτίμηση και μπορείτε όλες οι σίγουρες φυσικά.

Αντζούλι, με γειά το δοντάκι! Ελπίζω να περάσει το σύγκαμμα. Έχω τρομάξει μ'αυτό που έπαθε η τοσοδούλα.

Μαράκι, είδες που δεν ήταν τίποτα. Εγώ τελικά είμαι πολύ αναίσθητη. Κι εμένα 8 μέρες είχε μυξούλες και δεν αγχώθηκα καθόλου. Αφού τρώει και έχει όρεξη και παίζει και δεν έχει πυρετό λέω θα περάσει. Και απ΄ότι φαίνεται πέρασε.

Ο Κ. κοιμάται με την Αθηνά και είναι τόσο ωραία εικόνα! Θα'θελα να τους φωτογράφιζα αλλά είναι σκοτεινά και θα τους ξυπνήσει το φλας. Η μικρή παίρνει απιθανες πόζες όταν κοιμάται αλλά τώρα έχουν ακριβώς την ίδια στάση. Πολύ πλάκα. Του μοιάζει και πάρα πολύ και θα'ταν μια τέλεια φωτογραφία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου γλυκιές!!ξυπνήσαμε κι εμείς κι έχω να συμμαζέψω το σπίτι και να βγω να πάρω ένα δώρο.χτες η μικρή μου συγκάηκε και έστειλα το βραδυ τον Κώστα στο φαρμακείο & της πήρε κρέμα ,σημερα το πρωί που την άλλαξα ακόμα κόκκινη είναι αλλά ελπιζω να συνέλθει.το παλιόδοντο το πάνω έσκασε τελικά Μαράκι ,ναι!

της έδωσα ντεπόν χτες βράδυ για να κοιμηθεί.

Βικάκι μου που είσαι???μας έχεις λείψει...!

οσο για το θέμα ύπνου και το γκάλοπ μας εμένα απο 18ημερών δεν ξύπναγε τη νύχτα,κοιμόταν αργά μεν,αλλά σερί.στον 4ο μήνα αρχισε να κοιμάται 21:00-22:00 κάπου και να ξυπνάει πάλι κατευθείαν το πρωί(αχ τι ευτυχία Θεέ μου!!!) και τώρα εδω και καιρό κάνει ό,τι να ναι.απο τη μέρα που έπιασε την Κλειώ,επιασε και την Χρυσάνθη! κι οσο για το φαί,παρατήρησα οτι ετυχε μέρα που έφαγε όλα τα γεύματα κ ξύπνησε κατευθείαν στις 7 και λέω άρα πεινάει.και χτες που δεν έφαγε τίποτα,παρά μόνο φρούτα το πρωί(ουτε φαί/ούτε κρέμα) κοιμήθηκε 23:00 και ξύπνησε 6.( ματιάστε με δεν έχω πρόβλημα αφού ξέρω οτι ήτανε πολύ καλό για να ναι αληθινό!!)κ΄τωρα ακόμα κοιμάται.τι να πω..άβυσσος..

Χριστινάκι ευχαριστω για την πρόσκληση θα κανονίσω να έρθω σίγουρα μια μέρα!

ωστόσο απο βδομάδα ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ MALL!!!

Τι έγινε με το ποπουδάκι της Μπισκότ ρε Άντζυ μου!!!!!!Μπράβο και για το νέο σας δοντάκι!!!!!!!!!!Τι καλά που κοιμηθήκατε σερί...Εμείς είμαστε μέσα για Mall...αλλά δεν μπορώ σίγουρα Τετάρτη γιατι έχω γυναικολόγο!!!!

Μα τόσο γρήγορα συγκαίονται τα πωπουδάκια; Να μην προλάβει να κάνει τίποτα η μάνα! Προσοχή κορίτσια, θα έχω κι εγώ το νου μου στα πρώτα σημάδια μην την πατήσουμε γιατί βλέπω είναι πολύ της μοδός!

Εμένα η πεθερά του βάζει και ελαιόλαδο στις αλλαγές (!) μπορεί να βοηθάει.

mU4Ep3.png

Καλημέρα φίλες! Τι να πρωτοσχολιάσω από όλα αυτά;

Δήμητρα με γεια τα ρούχα της βάφτισης και να είναι όλα υπέροχα εύχομαι!

Ελισάβετ και σ εσάς με το καλό να βαφτιστείτε.

Άντζι περαστικά στην μαμά και γρήγορη ανάρρωση! Περαστικά επίσης και στο μπισκοτοκωλαράκι!

Μαράκι τι καλά που έχεις άδεια! Καλά ψώνια!

Κι εμένα η μπουμπού παραδόξως χθες κοιμήθηκε καλά, ξύπνησε στις 6 (ή αυτό το ξύπνημα, θυμάμαι:rolleyes:) και μετά ως τις 8. Κι ενώ την ετοίμασα να φύγουμε έχεσε όλο το σύμπαν που λένε, σε σημείο που την ακούμπησα πάνω μου και μ εκανε και μένα χάλια, κι έτσι είχαμε ένα μίνι σόου πριν ξεκινήσουμε σήμερα.

Χθες έφαγε και μια καλή τούμπα, καθώς αντί να μπουσουλήσει προσπαθεί να στηριχτεί και να ανασηκώσει το ποπουδάκι της κι έφυγε μπροστά, έπεσε με την μούρη εκτός χαλιού, πάνω στο παρκέ. Δεν έκλαψε πολύ - μάλλον έχει συνηθίσει τις πτωσεις- αλλά είχε ένα κοκκίνισμα πάνω από το φρυδάκι.

Αυτά, σήμερα αναμένω να δω αν θα κρατήσει την υπόσχεση του ο Τ. να την αναλάβει το βράδυ για να πάω σινεμά, να δω τον Harry Potter. Ελπίζω να μην είναι πολύ τραγικό να πάω σινεμά μόνη μου, αλλά αφού δεν έρχεται κανείς, τι να κάνω;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι (angicat) η προηγούμενη γενιά το έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ελαιόλαδο, ειδικά αν είναι κ δικής της παραγωγής. Η γιαγιά μου το χρησιμοποιεί προς θεραπείαν πάσας νόσου και πάσας... που λένε.

mWsZp3.png

ΠΩΠΩ η ανεπρόκοπη γυναίκα έχω την κατσαρόλα άπλυτη από χθες το βράδυ και τώρα που κοιμήθηκε ο Λ. πήγα κι έφτιαξα καφέ και ούτε λόγος να την πλύνω. Θρονιάστηκα στον υπολογιστή και έχω ένα σωρό δουλειές!!!! Και σίδερο!

mU4Ep3.png

ΠΩΠΩ η ανεπρόκοπη γυναίκα έχω την κατσαρόλα άπλυτη από χθες το βράδυ και τώρα που κοιμήθηκε ο Λ. πήγα κι έφτιαξα καφέ και ούτε λόγος να την πλύνω. Θρονιάστηκα στον υπολογιστή και έχω ένα σωρό δουλειές!!!! Και σίδερο!

Κι εγω το ταψί στο φούρνο...αλλά τι να κάνουμε;;;...Δεν είμαστε και ρομποτ...ΕΛΕΟΣ!!!!;)

Μπράβο και στη μπουμπι που κοιμήθηκε σερί...φτου φτου...Τι θα γίνει με τα ποπουδάκια τους...;;;!!!!...Τις τούμπες πρέπει σιγά σιγά να τις συνηθίσουμε όλες γιατί δεν πρόκειται να τις γλιτώσουμε....ευτυχώς το μπεμπάκι που δεν πόνεσε πολύ!!!!

Δεσποινάκι καλά θα κάνεις να πας...!!!Σίγουρα θα την αναλάβει ο Τ. τη μπουμπού να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο!!!!

Διαφημίσεις

Αλεξανδρούλα καλημέρα, νόμιζα πως σε καλημέρισα πριν αλλά τώρα είδα πως όχι. Αφού μίλησα με την Ηρώ στο τηλ και έγραψα στο φόρουμ πόσες φορές, πάω να πλύνω την χαζή κατσαρόλα.

mU4Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!

εμεις οπως παντα στην ωρα μας. Τη φρουτοκρεμα δεν την ετρωγε με τιποτα σημερα!!!

Το βραδακυ εννοειται ξυπηνησε 7 φορες παρακαλω! Τελος παντων εχω συνηθησει σχεδον!

Καλημερα σε ολες και παλι δε θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα Χριστινάκι και Μαράκι!!!

Δεν ξέρω τι γίνεται...το παιδί μου έχει τρελή γκρίνια!!!Και αυτά τα κ@$%δοντα δεν λένε να βγούνε!!!!

Ρε κορίτσια από χθες η μπουμπού τα κάνει όπως όταν ήταν πολύ μωρό...μουστάρδα και μέχρι την πλάτη...ενώ εδώ και πολύ καιρό είμαστε σε άλλη φάση...πωπω τι σκ@#$συζητηση πρωινιάτικα!!!!Λέτε ακόμη κι αυτό να είναι από το δόντια...που μόνο τα λέμε...και δεν ξέρω πότε θα τα δούμε...πολύ μας έχουν παιδέψει...

Αλεξανδρα κι εμενα ετσι εκανε ξαφνικα και πηρα τη γιατρο και μου ειπε λιγοτερα λαχανικα στο μεσημεριανο και περισοοτερο ρυζι η αστρακι! Φταινε βεβαια και τα δοντια αλλα μου ειπε να το κανω παρολ αυτα.

Οσο για τη διαιτα, με κοροιδευεις??? Μια χαρα κουκλαρα εισαι εσυ! Εγω να δουμε τι θα κανω...

ticker.png

CEPYp3.png

Αλεξανδρα κι εμενα ετσι εκανε ξαφνικα και πηρα τη γιατρο και μου ειπε λιγοτερα λαχανικα στο μεσημεριανο και περισοοτερο ρυζι η αστρακι! Φταινε βεβαια και τα δοντια αλλα μου ειπε να το κανω παρολ αυτα.

Οσο για τη διαιτα, με κοροιδευεις??? Μια χαρα κουκλαρα εισαι εσυ! Εγω να δουμε τι θα κανω...

Θα αλέσω αν είναι λιγότερα λαχανικά...αν και δεν βάζω και πάρα πολλά...μάλλον θα βάλω λιγότερο κολοκύθι...

Δεν κοροϊδεύω...στην οικογένεια υπάρχει "τάση"...επομένως πρέπει να προσέχω!!!!...:(

Και η γαιδούρα δεν είπα ένα "Ευχαριστώ"

Επεξεργάστηκαν by alexandrak
Συνέχεια μηνύματος....χαχαχαχαχα

Εμένα που με είδε μου είπε να απέχω. Αλλά δεν ξέρω αν θέλω τόσο σύντομα. Φοβάμαι πρακτικά πράγματα όπως τι θα γίνει ο Λευτεράκης αν εγώ έχω πάλι αιμορραγία. Τι θα κάνει μωρό παιδί αν εγώ πρέπει να μείνω στο κρεββάτι ή ακόμα χειρότερα στο νοσοκομείο όπως σε αυτή την εγκυμοσύνη. Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι δεν θα μείνω σε δυο παιδάκια. Απλά σκέφτομαι ότι θα ήταν πιο συνετό να περιμένω λίγο. Αυτή την κουβέντα είχαμε χθες με τον ξάδερφο του άντρα μου που είναι τρίτεκνοι και μου είπε ότι με το δεύτερο παιδί η αγάπη πολλαπλασιάζετε όχι απλά διπλασιάζετε! Αχ μακάρι να αξιωθώ.

Καλημερα μαρακι

γιατι σου πε οχι ακομη??

μακαρι να αξιωθεις και μακαρι ναναι όπως τα λες δηλ η αγαπη να πολλαπλασιαζεται!!!!ακουγεται πολυ ωραιο:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...