Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Σήμερα πήρα άδεια όπως σας είπα αλλά πάλι ξύπνησα απ´τις 7. Η μπουμπουκίτσα μου μια απ´τα ίδια κ απόψε. Στις 5:00 την έφερα τελικά στο κρεβάτι μας όπου κοιμάται ακόμα με τον μπαμπά της. Σήμερα θα πάμε για ψώνια. Θέλω να πάρουμε κ Χρ/κο δέντρο. Ανυπομονώ να στολίσουμε. Ελπίζω αυτό το ΣΚ.

Εγώ μάλλον την ψιλοάρπαξα ή με κόλλησε η μικρή. Εκείνη απο χθες το απόγευμα δεν έχει πια μυξούλες. Εγώ όμως ενα μπουκωματάκι το νιώθω. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κ να φύγει άμεσα. Αλήθεια Μαρία, τι σας είπε η γιατρός χθες; Δεν μας είπες τελικά.

Είχατε ακριβώς το ίδιο πράγμα με την Αθηνά κ ξεκίνησε κ τελείωσε την ίδια μέρα απ´οτι φαίνεται.

Argi-theo ίσως αυτό να είναι. Τώρα είμαστε στους 3 μήνες που έχω πιάσει δουλειά οπότε ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει. Ταλαιπωρείται κ αυτό κ εμείς. Τα καημενούλια ειναι πολύ ευαίσθητα. Ειδικά τα κοριτσάκια νομίζω. Η κοπέλα που γέννησε μαζί μου, αγοράκι, δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα όταν έπιασε δουλειά.

Πάντως χαίρομαι που έχω κοριτσάκι γιατί με το θέμα πετσάκι βλέπω δεν υπάρχει πάλι μια υπεύθυνη απάντηση. Απαράδεκτα πράγματα βρε κορίτσια! Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας μπουσουλας, να ακολουθούν όλοι το ίδιο;

Πολλά εί´α κ σας ζάλισα πρωί πρωί. Και δεν μπορώ να κεράσω κ καφέ γιατί γράφω απ´το κινητό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

good_morning_comment_graphic_09.gif

Καλημέρα καλέ...ακόμα να ξυπνήσετε...!!!

Το πρωινό σας περιμένει!!!

%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1.jpg

να μην ξεχάσω να απαντήσω και για το πουλάκι του Στάθη μου. Εμάς η γιατρός μας απο 3 μηνών μας είπε να το κατεβάζουμε σιγά-σιγά, τώρα στις 20/12 που θα τον πάω θα την ρωτήσω πως πάει και αν χρειάζεται κάτι άλλο θα ενημερώσω.

Ειρήνη μου υπομονή και περαστικά!!!

Όσον αφορά το ξύπνημα τα βράδια εμείς μετά τις σαράντα μέρες δεν τον ξύπναγα για γάλα (θήλαζα τότε και του έδινα και συμπλήρωμα λίγο ξένο) απο τότε κοιμάται 21:30 με 6:30 το πρωί

μερικές φορές έχω παρατηρήσει όταν τον ενοχλεί δοντάκι ξυπνάει 1 φορά το βράδυ αλλά σηκώνεται ο μπαμπάς με την μαμά το παίρνουμε μια αγκαλίτσα του βάζουμε την πιπιλίτσα του και ξανακοιμάται, τώρα δεν το θηλάζω το έκοψα απο 2 μηνών.

Εχθές πήγαμε για κουρεματάκι έκατσε πολύ καλό παιδάκι ήθελε να φάει την μηχανή κουρέματος και στο τέλος έκανε αγκαλίτσα την κομμώτρια μας!!! πεζοναυτάκι τον φωνάζω τώρα!!!

...αποφασίσατε για συνάντηση????

μμμμ Ξύπνησε καμία άραγε η μόνη μου τα λέω και μόνη μου τα ακούω???

Καλημέρα!!! Σήμερα πήρα άδεια όπως σας είπα αλλά πάλι ξύπνησα απ´τις 7. Η μπουμπουκίτσα μου μια απ´τα ίδια κ απόψε. Στις 5:00 την έφερα τελικά στο κρεβάτι μας όπου κοιμάται ακόμα με τον μπαμπά της. Σήμερα θα πάμε για ψώνια. Θέλω να πάρουμε κ Χρ/κο δέντρο. Ανυπομονώ να στολίσουμε. Ελπίζω αυτό το ΣΚ.

Εγώ μάλλον την ψιλοάρπαξα ή με κόλλησε η μικρή. Εκείνη απο χθες το απόγευμα δεν έχει πια μυξούλες. Εγώ όμως ενα μπουκωματάκι το νιώθω. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κ να φύγει άμεσα. Αλήθεια Μαρία, τι σας είπε η γιατρός χθες; Δεν μας είπες τελικά.

Είχατε ακριβώς το ίδιο πράγμα με την Αθηνά κ ξεκίνησε κ τελείωσε την ίδια μέρα απ´οτι φαίνεται.

Argi-theo ίσως αυτό να είναι. Τώρα είμαστε στους 3 μήνες που έχω πιάσει δουλειά οπότε ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει. Ταλαιπωρείται κ αυτό κ εμείς. Τα καημενούλια ειναι πολύ ευαίσθητα. Ειδικά τα κοριτσάκια νομίζω. Η κοπέλα που γέννησε μαζί μου, αγοράκι, δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα όταν έπιασε δουλειά.

Πάντως χαίρομαι που έχω κοριτσάκι γιατί με το θέμα πετσάκι βλέπω δεν υπάρχει πάλι μια υπεύθυνη απάντηση. Απαράδεκτα πράγματα βρε κορίτσια! Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας μπουσουλας, να ακολουθούν όλοι το ίδιο;

Πολλά εί´α κ σας ζάλισα πρωί πρωί. Και δεν μπορώ να κεράσω κ καφέ γιατί γράφω απ´το κινητό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καλημέρα Μαράκι....!!! καλά ψώνια σήμερα, να αγοράσεις το δεντράκι σας και γρήγορα να το στολίσετε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δουλεύεις ε??? εγώ μάλλον τέλος Φεβρουαρίου θα πάω αν και θα μπορούσα και τέλος Μαρτίου γιατί ήμουν στην δουλειά μέχρι που μπήκα στο μήνα μου αλλά τα πράγματα είναι λίγο δύσκολά οικονομικά και δεν με βλέπω να τον κάθομαι τον μήνα και να μην πληρώνομαι,,,,σκέφτομαι το Σταθάκι μου όμως πως θα το αφήσω που τον συνήθισα κάθε μέρα μαζί???:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Η μπουμπού σήμερα αποφάσισε να ξυπνήσει στις 7μιση για γάλα και να μην ξανακοιμηθεί....Έτσι σηκώθηκα κι εγώ...έβαλα το κοτοπουλάκι της να γίνεται...έφαγα και τα δημητριακά μου με γάλα...και ελπίζω ότι επιτέλους θα καταφέρω να κάνω δίαιτα!!!!!

Άντζυ μου με τόσα που διάβασα χθες ξεχάστηκα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ στη μανούλα σου!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Χριστινάκι. Είναι δύσκολο να τον αφήσεις. Στην αρχή ειδικά. Όμως μετά συνηθίζεις κ γίνεται η καθημερινότητά σου. Δυστυχώς στους καιρούς που ζούμε, δύσκολα τα βγάζουμε πέρα αν δεν δουλέυουμε κι οι δυό, οπότε το συνηθίζουμε κι εμείς κ τα μωράκια μας. Τι να κάνουμε... Μέχρι τότε απόλαυσέ το όσο μπορείς. Έχεις που να τον αφήνεις;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Αλεξάνδρα, μαζί γράφαμε.

Αντζούλα κι εγώ ξεχάστηκα, περαστικά της. Το δοντάκι βγήκε τελικά; Οι μπομπο κ προσκλήσεις είναι όντως «Αντζυ»! Πριγκήπισσες, νεράιδες, μπαλλαρίνες, όλα ταιριάζουν.

Περαστικά κ στα μωράκια σου Ειρήνη. Πώς είναι σήμερα;

Άννυ μου κ λοιπές συμπάσχουσες ξάγρυπνες μανούλες, μαζί σας κι εγώ ευελπιστώ να το ξεπεράσουμε άμεσα το θέμα κ να απολαμβάνουμε τις ήσυχες νύχτες μας.

Δεν θυμάμαι άλλα. Σόρρυ! Φιλάκια!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Χριστινάκι. Είναι δύσκολο να τον αφήσεις. Στην αρχή ειδικά. Όμως μετά συνηθίζεις κ γίνεται η καθημερινότητά σου. Δυστυχώς στους καιρούς που ζούμε, δύσκολα τα βγάζουμε πέρα αν δεν δουλέυουμε κι οι δυό, οπότε το συνηθίζουμε κι εμείς κ τα μωράκια μας. Τι να κάνουμε... Μέχρι τότε απόλαυσέ το όσο μπορείς. Έχεις που να τον αφήνεις;

ναι θα μου τον κρατήσει η μητέρα μου...τουλάχιστον δεν θα είναι σε ξένα χεριά...η μανούλα μου είναι κοντά από το γραφείο οπότε για οτιδήποτε πετάγομαι;););)

Διαφημίσεις

μμμμ δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση πάω να φτιάξω τα γεμιστά μου και θα σας δω αργότερα...Φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλημέρα και από εμάς. Ένα μουντό πρωινό αλλά οκ σήμερα είμαι σπίτι όλη μέρα οπότε θα ομορφύνει σύντομα.

Χθες πήγαμε στην γιατρό και μας είπε ότι δεν είναι τίποτα και πως θα περάσει. Ήδη δεν έχει άλλες μύξες αλλά φοβόμουν μην έχει κάνει βράσιμο και τελικά μου επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά. Ούτε επίσκεψη δεν με χρέωσε.

mU4Ep3.png

Καλημέρα Χριστινάκι και Μαράκι!!!

Δεν ξέρω τι γίνεται...το παιδί μου έχει τρελή γκρίνια!!!Και αυτά τα κ@$%δοντα δεν λένε να βγούνε!!!!

Ρε κορίτσια από χθες η μπουμπού τα κάνει όπως όταν ήταν πολύ μωρό...μουστάρδα και μέχρι την πλάτη...ενώ εδώ και πολύ καιρό είμαστε σε άλλη φάση...πωπω τι σκ@#$συζητηση πρωινιάτικα!!!!Λέτε ακόμη κι αυτό να είναι από το δόντια...που μόνο τα λέμε...και δεν ξέρω πότε θα τα δούμε...πολύ μας έχουν παιδέψει...

Καλημέρα και από εμάς. Ένα μουντό πρωινό αλλά οκ σήμερα είμαι σπίτι όλη μέρα οπότε θα ομορφύνει σύντομα.

Χθες πήγαμε στην γιατρό και μας είπε ότι δεν είναι τίποτα και πως θα περάσει. Ήδη δεν έχει άλλες μύξες αλλά φοβόμουν μην έχει κάνει βράσιμο και τελικά μου επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά. Ούτε επίσκεψη δεν με χρέωσε.

Μπράβο στο Λευτεράκη!!!!Είδες τελικά δεν ήθελε να το πάρει η γιατρός το 50ρικο...;)

καλημέρα φιλεναδίτσες μου γλυκιές!!ξυπνήσαμε κι εμείς κι έχω να συμμαζέψω το σπίτι και να βγω να πάρω ένα δώρο.χτες η μικρή μου συγκάηκε και έστειλα το βραδυ τον Κώστα στο φαρμακείο & της πήρε κρέμα ,σημερα το πρωί που την άλλαξα ακόμα κόκκινη είναι αλλά ελπιζω να συνέλθει.το παλιόδοντο το πάνω έσκασε τελικά Μαράκι ,ναι!

της έδωσα ντεπόν χτες βράδυ για να κοιμηθεί.

Βικάκι μου που είσαι???μας έχεις λείψει...!

οσο για το θέμα ύπνου και το γκάλοπ μας εμένα απο 18ημερών δεν ξύπναγε τη νύχτα,κοιμόταν αργά μεν,αλλά σερί.στον 4ο μήνα αρχισε να κοιμάται 21:00-22:00 κάπου και να ξυπνάει πάλι κατευθείαν το πρωί(αχ τι ευτυχία Θεέ μου!!!) και τώρα εδω και καιρό κάνει ό,τι να ναι.απο τη μέρα που έπιασε την Κλειώ,επιασε και την Χρυσάνθη! κι οσο για το φαί,παρατήρησα οτι ετυχε μέρα που έφαγε όλα τα γεύματα κ ξύπνησε κατευθείαν στις 7 και λέω άρα πεινάει.και χτες που δεν έφαγε τίποτα,παρά μόνο φρούτα το πρωί(ουτε φαί/ούτε κρέμα) κοιμήθηκε 23:00 και ξύπνησε 6.( ματιάστε με δεν έχω πρόβλημα αφού ξέρω οτι ήτανε πολύ καλό για να ναι αληθινό!!)κ΄τωρα ακόμα κοιμάται.τι να πω..άβυσσος..

Χριστινάκι ευχαριστω για την πρόσκληση θα κανονίσω να έρθω σίγουρα μια μέρα!

ωστόσο απο βδομάδα ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ MALL!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...