Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολυ γρηγορα προχωρανε μηνυματα! Δε σας προλαβαινω!!!

Δε θυμαμαι....

Εγω δινω advance με δημητριακα. Του αρεσουν παρα πολυ. τωρα δεν ξερω. Υποτιθεται πως αυτα ειναι εμπλουτισμενα ο0πως πρεπει για τα μωρα.

Εμεις πηγαμε πηραμε τελικα αλλο δεντρο, γιατι το αλλο δε χωρουσε με τιποτα.... Πηρα ολολευκο! Μου αρεσε πιο πολυ. Θα σας βαλω το Σ/Κ φωτος με το μπεμπουλη μου.

Μπραβο την Αλεξανδρα! Μονο ο δικος μου μωρε ειναι τοσο αδυνατος??? Μονο 7500 κιλα. Και να πω οτι δεν ειχε να μοιαξει στο παχος... Τεσπα!

ANGIE κατι σε ρωτησα πολυ πιο νωρις για το σλινγκ αν μπορεις να με βοηθησεις... Επισης περαστικα για τη μαμα σου. Οσο για τον Κ. που θα δουλευει, που να δεις τον δικο μου. Καθε μερα 7-9!!! Εδω να δεις μοναξιες και ειμαι και σε ξενη πολη χωρις τους δικους μου... Βεβαια δε μας λειπει τιποτα και με το παραπανω, αλλα το τιμημα ειναι μεγαλο.

Τα λεμε αργοτερα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίνια. Κοίμησα το ζουζουνάκι μου, σας διάβασα και ήρθα επιτέλους!

Να συγχαρώ την Άντυ! Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, και με το καλό το καλοκαιράκι να έχετε κοντά σας το αδελφάκι σας! Άντε, και στις υπόλοιπες τώρα που έγινε η αρχή.

Εγώ σήμερα αδιαθέτησα και έχω τρελή αιμορραγία. Ζήτησα και πήρα μια μέρα άδεια αύριο και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Θα πάμε Τζάμπο να ψωνίσουμε κάτι πραγματάκια για την μπουμπού μας, και σ/μ και φαρμακείο και γενικά πολλά ψώνια.

Η μικρή ακόμα έχει μυξούλες (ευτυχώς όχι πολλές) αλλά κανένα άλλο σύμπτωμα. Εγώ πίστευα πως ίσως είναι απ΄τα δοντάκια αλλά η γιατρός απ΄το τηλ. μου είπε ότι δεν πιστεύει πως τα δόντια μπορούν να κάνουν μυξούλες. Κάπου θα κρύωσε, λέει, και να χαιρόμαστε που έχει μόνο μυξούλες.

Ειρήνη, πως πάει το σύγκαμμα της μπουμπούς? Τι έπαθε κι αυτό το καημενάκι!

Ήθελα τόσα να σχολιάσω και δεν θυμ'αμαι τίποτα. Αrgi-theo, η Αντζούλα σου έβαλε φωτό για να δεις πως φοράνε το σλίνγκ. Πήγαινε καναδυό σελίδες πίσω και θα το δείς.

Δημητρούλα, με γειά τα ρουχαλάκια και με το καλό η βάπτιση του Νικόλα μας!

Καλως ήλθαν οι καινούριες. Φιλάκια σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μ αρεσει που το εκανα και bold! χαχαχα! μην τυχον και δεν το δειτε! ποσο υπερβολικη ειμαι;;;;;

Έκανα quote για να σου απαντήσω αφού ρώτησες με μπολντ αλλά ντιπ για ντιπ το έχω χάσει!!! Δεν θυμάμαι τι ρώτησες ρε συ Τουκάκι! Είμαι για μπάτσες, θα δω μετά και θα κάνω εντιτ.

Α ναι μωρέ (κάνω έντιτ) για τα γιαούρτια. Εγώ έχω δώσει και τα δύο και τα τρώει εξίσου ευχάριστα. Στις αρχές, επειδή έδωσα νωρίς σχετικά (7.5 σχεδόν ενώ η παιδίατρος είχε πει να πάει :cool: είχα δώσει advanced, μετά ξεθάρεψα και έδωσα κανονικά αγγελαδινό και πρόβειο Ροδόπη. Όλα μια χαρά. Το έχω βάλει και στην φαρίν μια φορά!

Αλεκα εγω δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με τον θηλασμο!τοσες μανουλες θηλαζουν εγκυμονουσες κ μετα θηλαζουν κ τα 2.δεν νομιζω ουτε να μειωνεται ουτε να αλλιωνεται...τι ειναι κ θα αλλιωθει?εχει ημρ/νια ληξης?

Όχι δεν αλλοιώνεται, απλά από κάποιο μήνα και μετά γίνεται πρωτόγαλα και δεν χορταίνει τα παιδιά φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα τα θηλάζεις. Εννοείται πως συνεχίζεις το comfort nursing και όταν γεννήσεις και κατέβει το κανονικό γάλα ξανά, συνεχίζεις κανονικά. Το μωρό δεν θα καταλάβει διαφορά. Δεν είμαι σίγουρη πότε ακριβώς γίνεται ξανά πρωτόγαλα όμως. Εξαρτάται και από το σώμα. Έχει σίγουρα σχετικό θέμα στο πάρεντσ. Ρώτα εκεί για σίγουρα.

Εγω δινω advance με δημητριακα. Του αρεσουν παρα πολυ. τωρα δεν ξερω. Υποτιθεται πως αυτα ειναι εμπλουτισμενα ο0πως πρεπει για τα μωρα.

Εμεις πηγαμε πηραμε τελικα αλλο δεντρο, γιατι το αλλο δε χωρουσε με τιποτα.... Πηρα ολολευκο! Μου αρεσε πιο πολυ. Θα σας βαλω το Σ/Κ φωτος με το μπεμπουλη μου.

Μπραβο την Αλεξανδρα! Μονο ο δικος μου μωρε ειναι τοσο αδυνατος??? Μονο 7500 κιλα. Και να πω οτι δεν ειχε να μοιαξει στο παχος... Τεσπα!

ANGIE κατι σε ρωτησα πολυ πιο νωρις για το σλινγκ αν μπορεις να με βοηθησεις... Επισης περαστικα για τη μαμα σου. Οσο για τον Κ. που θα δουλευει, που να δεις τον δικο μου. Καθε μερα 7-9!!! Εδω να δεις μοναξιες και ειμαι και σε ξενη πολη χωρις τους δικους μου... Βεβαια δε μας λειπει τιποτα και με το παραπανω, αλλα το τιμημα ειναι μεγαλο.

Τα λεμε αργοτερα!!!

Φιλενάδα καλορίζικο το δέντρο! Σίγουρα θα ταιριάξει με το σπιτι σου! Βάλε καμιά φωτό γιατί από φωτό μόνο τον βλέπω πλέον. Μη λες το παιδί αδύνατο! Μια χαρά μπαμπατζάνικο είναι. Μαγουλάρες να δεις. Και τι να μας μοιάσουν φιλενάδα; Εμένα σήμερα μου είπε μέχρι και η πεθερά μου να μαζευτώ και ότι ξεχύλωσα!!!!!! Φαντάσου!!! Άσε να μην πάρουν από μας. Να πάρουν από την Άντζυ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

Και λέγοντας όλα αυτά πάω να δω τι βρήκε η Νάσα και να βάλω ένα πιάτο φαί να καταβροχθίσω και να σας έρθω να σας πω τι έγινε με την παιδίατρο κτλ

mU4Ep3.png

Τώρα κατάφερα να σας τελειώσω!!!!Πόσες σελίδες βρε κορίτσια!!!!Κι εγώ η κουτσομπόλα να μην χάσω και καμιά οξεία!!!!!Μετά λέμε που έμοιασε η κόρη μου!!!!:oops:

Χθες πήγαμε στο Jumbo και αγοράσαμε μία χριστουγεννιάτικη φορμούλα (για όσες έχουν πάει αυτή με το ριγέ παντελονάκι),παντοφλάκια αγιοβασιλιάτικα, κοκκαλάκια με τους ταρανδους (που ο μπαμπας μας είπε ότι θα κάνουμε το παιδί καραγκιόζη, και με τον Άι-Βασίλη...

Καλώς ήρθατε Χριστίνα & Αλέκα!!!!!

Ιωάννα μου περαστικά στο μπεμπάκι και σε σένα Τάνια!!!!!

Μπράβο στα παλαμάκια,τις χαιρετούρες και τα δοντάκια!!!!Τι καλά!!!!!Τα μπεμπάκια όταν κοιμούνται μόνα τους είναι όλα τα λεφτά......εμείς μόνο την ημέρα το καταφέρνουμε (και όχι πάντα)...το βράδυ έχει πολύ γκρίνια...

Χαρούμενα μηνογεννέθλια στη συνονόματη μπεμπούλα!!!!

Άντζυ τέλεια αυτά που είδες!!!!!Θα συμφωνήσω και με τα κορίτσια...;)

Κι εμείς Sudocrem...δεν μου έχει ερεθιστεί παρά μόνο μία φορά λίγο που της έβαζα μόνο το βράδυ...από τότε της βάζω και μέσα στην ημέρα...αλλά να μην λέω ψέματα...δεν της βάζω σε κάθε αλλαγή...:oops:

Βρε Ειρήνη μου τι ήταν αυτό;;;;Περαστικά και στα δύο παιδάκια σου!!!!Ελπίζω η ταλαιπωρία της μπουμπούκας να τελειώσει γρήγορα!!!!

Κορίτσια σχετικά με τα ωραρια έχετε απόλυτο δίκιο....εμένα αργεί να κοιμηθεί αλλά κοιμάται σερί...σας νιώθω όμως γιατί λίγες φορές μου έχει τύχει και είναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!Απορία...όλα τα μπεμπάκια που ξυπνάνε τα βράδια είναι που θηλάζουν;;;;Αν ναι...σας έχουν πει γιατί μπορεί να γίνεται αυτό;;;;Εγώ που δίνω ξένο μία φορά μου ξύπνησε στις 4 και της έδωσα γάλα...μου λεει η μάνα μου μην το ξανακάνεις...θα την πατήσεις...την επόμενη μέρα ξυπνάει...και δεν της δίνω....και δεν ξαναξύπνησε...λέτε να είναι τυχαίο;;;;Ιωάννα το ποστ "έγραψε"....Είναι τέλειο!!!!χαχαχαχα

Βασούλι μόνο εσύ με αναζήτησες!!!και θα κάνω παράπονα στις υπόλοιπες:tongue:

Δημητρούλα με γειά σας!!!!!Με το καλό η βάπτιση του Νικόλα μας!!!!!Σίγουρα θα είναι όλα τέλεια!!!!Άντε να δούμε και φώτο...;)

Γιαουρτάκια εμένα μου είπε τα παιδικά αλλά χωρίς γεύση...εγώ της είχα δώσει όμως...τελοσπάντων δεν τα πολυτρώει...της πήρα και σκέτα αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη...θα δείξει...

Τι κατεβατό είναι αυτό;;;;Συγγνώμη!!!!:oops:

κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!! μα τι αμεση ανταποκριση!

τα teddi και τα ολυμπος ειναι με γευση, μπανανα και φραουλα. ναι μεν λοιπον ειναι βιολογικο γιαουρτι, γαλα κλπ εχουν ομως ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο και ειναι σαν να τρωει κατι γλυκο. δεν μπορουσαν να βγαλουν βιολογικο γιαουρτι χωρις γλυκαντικα; αρα επιστρεφω στο advaced γιατι δε θελω να τρωει τοση ζαχαρη απο τωρα. κριμα ρε γαμωτο. ισως δωσω για λιγο καιρο αυτο τοτε και μετα κανονικο βιολογικο που τρωμε και εμεις. δεν ξερω.

μαρια πολυ γελασα! χαχαχα! που μυαλο η μανα και ειδικα εσυ που συνεχεια μας λες για τις δουλειες σου!

αντζυ μου το αιματακι μαλλον απο τα ουλακια ειναι. ετσι ειχε βγαλει και μια μερα η αλεξανδρα και ειχα τρομαξει αλλα μετα ειδα οτι κατεβαιναν τα δοντακια της. ειχε λιγη γκρινιτσα το χρυσουλι μιυ απο το εμβολιακι αλλα κοιμηθηκε ευκολα. για να δουμε.... πριν λιγο την ακουσα να κλαψουριζει και πηγα για το καθιερωμενο ταισμα αλλα μπα, ξανακοιμηθηκε.

αλεξανδρα, δεν ξερω αν ολα τα μωρα που θηλαζουν ξενυχτανε και ξυπνανε αλλα διαβασα καπου οτι και ξενο να σταματησουμε το θηλασμο και να δωσουμε ξενο παλι θα συνεχισουν να ξυπνανε. δεν ξερω αν εχει να κανει με την αναγκη του μωρου. ισως και να ειναι ετσι. μπορει εξαρχης τα μωρακια που δε θηλασανε να χορταινανε πιο καλα με το μπουκαλι και να μην ξυπνουσανε ποτε και να παρεμεινε αυτη η καλη συνηθεια. παντως ρε κοριτσια, δεν τον αλλαζω με τιποτα το θηλασμο. δεν υπαρχει λεμε αυτο που νιωθω οταν τη θηλαζω (βεβαια καλο ειναι να μην ειμαι ξενυχτισμενη, χιχιχι)

καληνυχτα και καλον συνεχομενο υπνο!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Αλεξάνδρα, πολύ καλή η ερώτησή σου. Άραγε μόνο αυτά που θηλάζουν ξυπνάνε? Ας κάνουμε ένα γκάλοπ.

Εμένα θηλάζει και ξυπνάει. Συνήθως την ταϊζω και ξανακοιμάται όμως τελευταία δεν κοιμάται ούτε στο στήθος. Από τις 10:00-10:30 που κοιμάται, ξυπνάει κάθε μισή με μία ώρα μέχρι τις 2-3, μετά κοιμάται κανά συνεχόμενο 2-3ωρο μέχρι τις 5:30-6:00 οπότε και την παίρνω στο κρεβάτι μας και κοιμάται μέχρι τις 10-11 με τον μπαμπά της. Πρίν φύγω, κατά τις 7:30 την ξαναταϊζω. Και μιλάμε για ένα μωρό που από 2 μηνών κοιμόταν συνεχόμενα 12ωρα! Τι έπαθε το κοριτσάκι μου? Λέτε να μην χορταίνει?

Πάντως δοκιμάσαμε τις 2 τελευταίες μέρες και την θήλασα με το που γύρισα απ'τη δουλειά και της δώσαμε ρυζάλευρο το βράδυ που είναι χορταστικό. Παρόλα αυτά, πάλι ξύπναγε το βράδυ.

Για να ακουσουμε και τις υπόλοιπες ξενύχτισσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άννα, αυτό που λες ίσως στέκει. Ακόμα κι αν δεν πεινάνε, ίσως ξυπνάνε γιατί έχουν συνδυάσει το ξύπνημα με τον θηλασμό και την αγκαλιά της μαμάς. Τι να πω. Η δικιά μου από τότε που έπιασα δουλειά χάλασε τόσο πολύ το πρόγραμμά της. Ίσως το καημενάκι μου να προσπαθεί να έχει μανούλα όσο πιο πολύ μπορεί...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια δε θηλασα καθολου, ουτε μιη ωρα, λογω της καταθλιψης που σας εχω ξαναπει οτι ειχα και ημουν σε ΑΘΛΙΑ κατασταση, αλλα παντα ξυπνουσε και ξυπναει. Και να φανταστειτε οτι πινουμε ακομη και τωρα τα γαλατα που ειναι για μωρα που δε χορταινουν. Εχουν δηλαδη ρυζαλευρο και δημητριακα αργης χωνεψης. Αλλα τιποτα. το ξυπνημα ξυπνημα...

ticker.png

CEPYp3.png

Άννα, αυτό που λες ίσως στέκει. Ακόμα κι αν δεν πεινάνε, ίσως ξυπνάνε γιατί έχουν συνδυάσει το ξύπνημα με τον θηλασμό και την αγκαλιά της μαμάς. Τι να πω. Η δικιά μου από τότε που έπιασα δουλειά χάλασε τόσο πολύ το πρόγραμμά της. Ίσως το καημενάκι μου να προσπαθεί να έχει μανούλα όσο πιο πολύ μπορεί...

Οσα βιβλια και να διαβασα για μωρα και υπνους ελεγαν πως συμφωνα με ερευνες που εχουν γινει κατα καιρους, οταν η μαμα παει δουλεια τα μωρα χαλανε τα ωραρια υπνου τους. Επανερχονται μετα απο 3-5 μηνες! Οποτε δικιο εχει η καημενουλα, της λειπει η μανουλα της!

ticker.png

CEPYp3.png

Μπηκα να πω μια καληνυχτα και να παω να την πεσω!

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω ομως........

Μονο οτι και εγω οταν θηλαζα τα βραδια ο μικρος κοιμοτανε σερι αλλο βεβαια που το πρωι το βυζι ητανε τουμπανο τον πρωτο καιρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οποτε δεν πιστευω να παιζει ρολο, τουλαχιστον απο θεμα πεινας!Ισως να θελουν πιο πολυ "μαμα" και οχι το φαι.......λεω εγω τωρα.............

Διαφημίσεις

Μπορεί πράγματι να είναι στο μπεμπάκι!!!Εγώ της έδινα από την αρχή και ξένο...αλλά στους 2 μήνες ήδη το βράδυ δεν ξυπνούσε (φυσικά και υπήρχαν εξαιρέσεις)...αλλά και γενικά όλη μέρα να την αφήσω νηστική πάλι δεν θα ζητήσει...:shock:...Απλά έτσι ρώτησα...

Καλημερα κοριτσάκια!

Εγω τελικα τα κατάφερα και γριπώθηκα απο χτες το μεσημέρι ειμαι δέκατα, καταρροη και ΄πονόλαιμο! Υπέροχα δηλαδη, χτες πήγα την μικρη στη μαμα μου το απόγευμα για να κοιμηθώ λιγάκι μιας και το ΄βράδυ ήταν μαρτύριο αφου με μπουκωμένη μύτη δεν μπορώ να κοιμηθώ με τπτ. Παίρνω κατι χαπάκια και ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά!Η μικρή έχει και αυτη μυξούλες αλλα με ορό έχει βελτιωθεί πολύ!

Αντζυ θα συμφωνήσω με την Δημητρα πως το προσκλητηριο και η μπομπο είναι εντελώς Αντζυ:tongue::tongue::tongue: Πάντως και για πριγκίπισσα μου κάνει εμένα!

Ελισαβετ και Δημητρα με το καλό οι βαπτίσεις σας!!

Δήμητρα καλά ψώνια!!!

Δεσποινα εγώ σήμερα δεν μπορώ γιατι όπως είμαι είναι αδύνατον, άσε μη σας κολλήσω και εσας! ΚΑι για αύριο θα εξαρτηθει πως θα είμαι!

Χριστινακι για πες μου λίγο για το recaro είστε ευχαριστημένοι? Ποιο μοντέλο πήρατε?

Αυτα προς το παρόν!!

Φιλάκια

Καλημέρα σε όλες τις μανουλομανούλες.......Να σου απαντήσω και μετά να κεράσω καφεδάκι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το μοντέλο είναι το Young sport.

Τιμή mothercare 299 europouloa

Made Germany

Στερέωση καθίσματος σε 3 σημεία (βασικό) και 5 σημεία για στερέωση παιδιού απο 9-18 κιλά

Ρύθμιση ξαπλωτής πλάτης (κάποια δεν έχουν)

είναι για παιδάκι απο 9-36 κιλά

Αφαιρούνται τα καλύμματα και πλένονται στο πλυντήριο

Έχει ηλεκτρονικό μηχανισμό κλειδαριάς στη ζώνη αν πάει το παιδί να το ανοίξει σφυρίζει.

προστατευτικά για το κεφάλι και πλάι πολύ στέρεα κλπ

Να σου πω επειδή μας το έχουν προτείνει 3 απο τους φίλους μας που έχουν απο 2 παιδάκια και είναι και αυτοί λίγο λωλοί με την ασφάλεια του παιδιού στο αυτοκίνητο το ψάξαμε και μεις και το αγοράσαμε με κλειστά μάτια.

τώρα δες το και συ και αποφασίζεται. Η αλήθεια είναι ότι είναι ακριβούτσικο αλλά το παίρνεις μια φορά και δεν το αλλάζεις!!!

αυτά ζουζούνα σου εύχομαι καλό ψάξιμο και καλή επιλογή!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!

Κι εμείς από μια νύχτα σαν όλες τις αλλες...δλδ με 4-5 ξυπνήματα και τουλάχιστον 2 ταίσματα.

Σε λίγο πάμε για ψώνια επιτέλους αλλά ήθελα να τον ταϊσω πριν φύγω και σήμερα δεν τρώει!!! Τι περίεργο! Κατάλαβε ότι θέλω να φύγω;;; Εχω έτοιμη τη φρουτόκρεμα, θα φτιάξω και το κρέας με τα λαχανικά και ελπίζω αν πεινάσει να τα καταφέρει η μαμά μου να τον ταίσει.

Οσο για το πουλάκι η γιατρός μας έχει πει κατέβασμα κάθε μέρα! Στην αρχή σιγά σιγά αλλά πλέον κατεβαινει αβίαστα και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα.

Για την κούνια, πήγα να αλλάξω σεντόνια χθες και είδα κάτω απο το στρώμα, εκεί που είναι σαν κόντρα πλακέ να μην είναι ολόισιο αλλά να έχει κάνει κάτι σαν "κύμα". Τον πιάνω και το νιώθω υγρό και είδα και ίχνη μούχλας. Σημειωτέον το πατωμα είναι ξύλινο, χωρίς κανένα ίχνος υγρασίας και γενικά πουθενά στο δωμάτιο του.

Στο ΙΚΕΑ μου είπαν ότι μπορεί να ακούμπησε η σφουγγαρίστρα και να κράτησε υγρασία. Εγώ κουφάθηκα και του λεω...καλά αν είναι δυνατόν να σφουγγαρίζω και να γίνεται αυτό. Τι σκατά ποιότητα είναι αυτή!!!! Αλλαξα και το στρώμα μην τυχόν και είχε μπει υγρασία και εννοείται μου το άλλαξαν χωρίς 2η κουβέντα.

Τώρα πήρα μια άλλη κούνια από οξυά γιατί η άλλη δεν ήταν καθαρό ξύλο.

Καλημέρα μανούλα...απορώ πως δεν τους την έφερες στο κεφάλι με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε...μα....ες ευτυχώς που στην άλλαξαν αν δεν θα πηγαίναμε όλες μαζί και θα έβλεπες τι θα τους κάναμε....ακου να βάζουμε σε κίνδυνο τα μπεμπάκια!!! πω πω φούντωσα!!!:evil:

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές!

Μέχρι τις 20/7 είπε ο γιατρός. Εγώ υπολογίζω το αργότερο 15/7. Κατακαλόκαιρο!! Οπότε του αντίχρονου θα πάμε διακοπές :)

Με το καλό και όλα θα γίνουν μανουλίτσα, να σκέφτεσαι θετικά....Αυτό είναι δώρο θεού;););););)

Άννα μου ολόκληρη κοπελάρα η Αλεξάνδρα έγινε ε!μπράβο:-) δεν ξερω να σε βοηθήσω γιατί εγώ της δίνω αυτα τα παιδικά που προανέφερες με φρούτα,δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο,αυτα μου πε η γιατρός!

εχω νεύρα...η μπέμπα δε είναι μες στη γκρίνια και πριν βλέπω αιματάκι στο στόμα της και σκάει και το πάνω δόντι της.την καημένη υποφέρει,αλλά γιατι να τρέχει αίμα?

ο Κώστας τωρα σχόλασε και πάει να ξαπλώσει,βαρέθηκα μόνη μου.το χειροτερο είναι οτι θα δουλεύει ολο το Σ/Κ (εννοώ και Κυριακη,άρα παλι μόνη μου)

η μαμά μου έκανε μια επεμβαση σήμερα σε αυτο το λίπωμα που έβγαλε δίπλα στο στήθος κ πονάει κ είναι κρεβατωμένη.αυτά...

Δημητρα μεγειά τα ρουχαλάκια και με το καλό η βάφτιση σας!

Angelina μου όποτε θες παρεϊτσα πάρε με τηλ και το σπίτι μας είναι ανοιχτό να έρθεις να παίξουνε και τα μπεμπάκια και να καθίσουμε να φάμε να πιούμε καφεδάκι ότι σας τραβάει η ψυχούλα σας....Θα είναι μεγάλη χαρά...έχουμε και parking για το τουτού σας!!!:tongue: Σιδερένια και η μανούλα σου, περαστικά της!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...