Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλέκα, είχες κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου και σου το είπε;

Γιατί και εγώ έλεγα, αν τα κάνω κοντά να τα θηλάζω και τα δύο μαζί! Σήμερα τυχαία διάβαζα αυτό! Αν θέλεις μπορείς να το δεις και να πάρεις κι άλλες πληροφορίες για το θέμα απο το blog!

Ιωάννα, η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή. Η γιατρός μου είπε πάνω κάτω αυτά που διάβασα στο κείμενο που παρέθεσες. Δηλ. ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για την εγκυμοσύνη, επίσης ότι το γάλα θα μειωθεί σαν ποσότητα αλλά και ποιοτικά. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά και τι όχι, το σίγουρο είναι ότι προβληματίστηκα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω στο μυαλο μου να ξεκινησουμε προσπαθειες μεσα καλοκαιριου οποτε να εχω χαρει και τον Λαζαρο στα πρωτα του βηματα.Για να γινει ομως αυτο πρεπει να γινει το αλλο πρωτα (αν με καταλαβαινετε)....

Σε καταλαβαινουμε κοριτσακι δεν εισαι η μονη που εχεις θεματακι πανω σε αυτο!!οχι εχεις κ άλλες παρεα σου!!!αστα με το παιδι όλα εχουν αλλαξει:tongue:

εγω πάλι δεν ξερ ω τι θελω!!!Θελω απο τη μια και φοβαμαι γιατι ειμαι ανεργη απο την άλλη και συναισθηματικα δεν εχω ξεκαθαρισει μεσα μ αν το θελω!!!ειμαι λιγο κουβαρι---χρειαζομαι βοηθεεια κ λιγο χρονο

τελικα τι εκανες με το γυναικολογικο θεμα?ηταν κολπιτιδα??

Ιωάννα, η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή. Η γιατρός μου είπε πάνω κάτω αυτά που διάβασα στο κείμενο που παρέθεσες. Δηλ. ότι ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για την εγκυμοσύνη, επίσης ότι το γάλα θα μειωθεί σαν ποσότητα αλλά και ποιοτικά. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά και τι όχι, το σίγουρο είναι ότι προβληματίστηκα...

Οντως οι γνωμες διιστανται.Πραξε οπως αισθανεσαι τελικα μαζι με τον αντρα σου:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Και εμένα το κοριτσάκι μου έκανε τέλειο ύπνο, με μόνο 5 ξυπνήματα!!! Νιώθω υπέροχα που το κοριτσάκι μου ξυπνάει μες την νυχτα και κάνουμε αγκαλιές, δεν την χορταίνω!!! Και φυσικά το καλύτερο, που ξύπνησε από τις 7 το πρωί και έτσι έχουμε περισσότερο χρόνο να τρέχω από πίσω της!!!

....

Και πριν σας χαιρετίσω και νομίζετε οτι τρελλάθηκα, η 1η παράγραφος είναι γραμμένη με διάθεση χιούμορ, έτσι για να αντιστρέψουμε λίγο το κλίμα! Φιλιά!

Μπράβο Θάλεια μου, πολύ καλά τα λες!!! Είμαι σίγουρη ότι όλες τα λέμε με την καλύτερη διάθεση! Εξάλλου αυτές οι εποχές φεύγουν και δεν ξαναγυρίζουν και μένουν μόνο οι αναμνήσεις μας. Όταν σε λίγα χρόνια θα κοιμούνται αλλού (σε άλλα σπίτια! με άλλους ανθρώπους) εμείς θα αναπολούμε τις ξέγνοιαστες περιόδους που διανύουμε!

Μεταξύ μας, σαν το My big fat Greek wedding που της αγόρασαν σπίτι να μένει δίπλα, έτσι κι εγώ του προξενεύω μια νυφούλα στην γειτονιά να μην μου φύγει και πολύ μακριά!!! (χαχαχαχα)

mU4Ep3.png

Άσε Δεσποινα...! Απορώ πώς δεν πονάει! Κι ο ντοκ μας που το κατεβάζει κάθε φορα, λέει πως είναι "εύκολο" και δεν θα τον ταλαιπωρήσει. Για να δούμε!

Θάλεια, για μια στιγμή νόμιζα πως έκανες λοβοτομή! :P :p :P :p :P :p :P

Κι εμάς δεν πόνεσε όταν το κατέβασε. Αν και φάνηκε ερεθισμένο και εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω αυτό το θκατούλι δεν φάνηκε να πτοήθηκε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε προβλήματα με τα τσουτσούνια τους. Είναι πολύ σπάνιο να δημιουργηθεί στις μέρες μας ανατομικό πρόβλημα, πρέπει να πάθει μεγάλη ζημιά το μωρό (μακριά από δω) για να του μείνει και πλέον με την ιατρική και τις προσεκτικές μανάδες σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έτσι λέω στον εαυτό μου και παρηγορούμαι.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

ΥΓ. Αντε λοιπον η αρχη εγινε απο την Αντυ την πιο θαραλλέα!!!να δουμε ποια θα ακολουθησει!!!!

Εμένα που με είδε μου είπε να απέχω. Αλλά δεν ξέρω αν θέλω τόσο σύντομα. Φοβάμαι πρακτικά πράγματα όπως τι θα γίνει ο Λευτεράκης αν εγώ έχω πάλι αιμορραγία. Τι θα κάνει μωρό παιδί αν εγώ πρέπει να μείνω στο κρεββάτι ή ακόμα χειρότερα στο νοσοκομείο όπως σε αυτή την εγκυμοσύνη. Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι δεν θα μείνω σε δυο παιδάκια. Απλά σκέφτομαι ότι θα ήταν πιο συνετό να περιμένω λίγο. Αυτή την κουβέντα είχαμε χθες με τον ξάδερφο του άντρα μου που είναι τρίτεκνοι και μου είπε ότι με το δεύτερο παιδί η αγάπη πολλαπλασιάζετε όχι απλά διπλασιάζετε! Αχ μακάρι να αξιωθώ.

mU4Ep3.png

Το parents τα έχει παίξει! Δεν μπορώ να μπω. Μάλλον από τον πολύ κόσμο πέφτει ο σέρβερ. Σήμερα θα τον πάω παιδίατρο να μας δει να μας ακροαστεί και μήπως μας δώσει και τίποτα. Πάντως όλη μέρα σήμερα δεν είχε μύξες και μόνο το πρωί του έβαλα ορό και έβγαλα μερικές. Του έβαλα και άλλες φορές αλλά δεν έβγαλε τίποτα. Για να δούμε τι θα μας πει. Όπως είναι φυσικό αγωνιώ.

mU4Ep3.png

Καλησπέραααα!!!

Για πρώτη φορά άφησα τον Νικόλα για 4 ώρες!!! Αλλά κορίτσια ψώνισα!!! Δε θα βάλω φόρεμα καθώς δεν θα ήμουν εγώ αυτή αλλά κάποια άλλη με φόρεμα. Παντελονάκι λοιπόν. Πήρα 3 εναλλακτικά τοπάκια, ανάλογα τη διάθεση και αύριο θα βγω για παπούτσια. Κλείσαμε και τα γλυκά. Πήρε το κοστουμάκι του και ο Νεκτάριος και είμαστε σχεδόν κομπλέ.

Να πω και πάλι συγχαρητήρια στην Αντυ για τα ευχάριστα και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

X4pTp3.png

μανουλες γεια! μιλαμε ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο και κατι πατησα και σβηστηκε.:evil::evil::evil:

μαρακι πολυ σε σκεφτομαι οταν ξυπναω και εγω μεσα στην νυχτα. που να δουλευα το πρωι. κουραγιο και υπομονη.

πικ τι ωραια! με το καλο κοριτσι μου!!!!!

αλεκα καλως ηρθες! αντε να τα λεμε συχνα!

πολυ γελασα με τη θαλεια και τις μεταμεσονυκτιες αγκαλιες αγαπης! χαχαχα!

διαβασα και ολα αυτα με τα τσουτσουνακια και αγχωθηκα ηδη αν κανω αγορακι. αμαν και αυτοι οι γιατροι, δεν μπορουν να εχουν ενα μπουσουλα;

αχ δε θυμαμαι αλλα.

πηγαμε παιδιατρο σημερα, 8200 και 70 υψος ειμαστε. μας συστησε να παρουμε και παπουτσακια κανονικα, μποτακια με σκληρη σολα, σαν μουγερ γιατι παταει πολυ κατω. αχ ωραια!!! μονο που ειναι πανακριβα ρε σεις τα παπα... τεσπα. καλα ειναι να τα λιωνει στο παιχνιδι.

και τωρα τη βοηθεια σας. μας ειπε να δωσουμε και γιαουρτακι βρεφικο τυπου advanced κλπ. αυτα ομως ειναι επιδορπια γιαουρτιου και δεν προσφερουν κατεμε οσα τα κανονικα γιαουρτια. απο την αλλη εψαξα και βρηκα βιολογικα βρεφικα και teddi (ιταλικα) και ολυμπος. τωρα της εδωσα αυτο το ιταλικο με μπανανα και το τσακισε αλλα μηπως ειναι καλυτερο το κανονικο; δινει καμια σας; αγελαδος ή προβειο; εσεις τι λετε;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου ολόκληρη κοπελάρα η Αλεξάνδρα έγινε ε!μπράβο:-) δεν ξερω να σε βοηθήσω γιατί εγώ της δίνω αυτα τα παιδικά που προανέφερες με φρούτα,δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο,αυτα μου πε η γιατρός!

εχω νεύρα...η μπέμπα δε είναι μες στη γκρίνια και πριν βλέπω αιματάκι στο στόμα της και σκάει και το πάνω δόντι της.την καημένη υποφέρει,αλλά γιατι να τρέχει αίμα?

ο Κώστας τωρα σχόλασε και πάει να ξαπλώσει,βαρέθηκα μόνη μου.το χειροτερο είναι οτι θα δουλεύει ολο το Σ/Κ (εννοώ και Κυριακη,άρα παλι μόνη μου)

η μαμά μου έκανε μια επεμβαση σήμερα σε αυτο το λίπωμα που έβγαλε δίπλα στο στήθος κ πονάει κ είναι κρεβατωμένη.αυτά...

Δημητρα μεγειά τα ρουχαλάκια και με το καλό η βάφτιση σας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άντζι, περαστικά στη μανούλα σου! Εύχομαι να αναρρώσει πολύ γρήγορα!

Touki, εμάς μας πρότεινε ο παιδίατρος να του δώσουμε το advanced, το σκέτο όμως χωρίς φρούτα. Το ξεκινήσαμε σήμερα και ξίνισε τη μούρη του ο μικρός! Μήπως είναι καλύτερα να της δώσεις κανονικό γιαούρτι μετά το χρόνο; Πάντως τα βρεφικά Όλυμπος ακούγονται καλή ιδέα. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.

Dim_angel με γεια τα ρούχα και με το καλό η βάπτιση!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

α ρε Θαλεια!με νοιωθεις!κ εγω πολυ χαιρομαι με τα 45.582,3 ξυπνηματα μας!

Αλεκα εγω δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με τον θηλασμο!τοσες μανουλες θηλαζουν εγκυμονουσες κ μετα θηλαζουν κ τα 2.δεν νομιζω ουτε να μειωνεται ουτε να αλλιωνεται...τι ειναι κ θα αλλιωθει?εχει ημρ/νια ληξης?

Αννα κ εμενα μου ειπε ο γιατρος για τα παιδικα γιαουρτια.το αντβανς δεν το θελει.της δοκιμασα κ νουλακ κ το εφαγε καλυτερα(χωρις φρουτα ομως).αυτα τα Teddi σκεφτηκα κ εγω να τα παρω...παντως πολλοι παιδιατροι συστηνουν τα προβεια ως καλυτερα.δεν της εχω δωσει ομως ακομη....εχει ο Ολυμπος παιδικα??τα Ολυμπος λενε γενικα οτι ειναι πολυ καλα.

Δημητρα με γεια τα ρουχαλακια σου!ανανεωθηκες!

Αντυ μπραβο σου ξανα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας κ παλι!

Αννα εγω του δινω τα advance χωρις φρουτα κ του αρεσουν πολυ. σημερα οταν το τελειωσε αρχισε να κλαιει επειδη ηθελε κ αλλο κ για να μην κλαιει μετα τον θηλασα κ σταματησε! κ εγω δεν ηξερα για τα γιαουρτακια Ολυμπος. θα ψαξω να τα δοκιμασουμε. για κανονικο γιαουρτι η κουμπαρα μου τωρα το ξεκινησε στο μωρο της που ειναι 10 μηνων.

οσο για το τσουτσουνακι μας κ εμας ειναι αρκετα κλειστο. ο γιατρος μας μας ειπε να μην το πειραζουμε κ οτι θα στρωσει μονο του μεχρι να γινει 2 χρονων. σε αυτη την ηλικια μας νοιαζει να ειναι οκ τα "μπαλακια" του μου ειχε πει.

καλε,ακουσατε οτι η NASA θα ανακοινωσει κατι σχετικα με την υπαρξη εξωγηινης ζωης?:shock:

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας κ παλι!

Αννα εγω του δινω τα advance χωρις φρουτα κ του αρεσουν πολυ. σημερα οταν το τελειωσε αρχισε να κλαιει επειδη ηθελε κ αλλο κ για να μην κλαιει μετα τον θηλασα κ σταματησε! κ εγω δεν ηξερα για τα γιαουρτακια Ολυμπος. θα ψαξω να τα δοκιμασουμε. για κανονικο γιαουρτι η κουμπαρα μου τωρα το ξεκινησε στο μωρο της που ειναι 10 μηνων.

οσο για το τσουτσουνακι μας κ εμας ειναι αρκετα κλειστο. ο γιατρος μας μας ειπε να μην το πειραζουμε κ οτι θα στρωσει μονο του μεχρι να γινει 2 χρονων. σε αυτη την ηλικια μας νοιαζει να ειναι οκ τα "μπαλακια" του μου ειχε πει.

καλε,ακουσατε οτι η NASA θα ανακοινωσει κατι σχετικα με την υπαρξη εξωγηινης ζωης?:shock:

αυτο ακουμε τωρα.

λεει βρηκαν ενα μικροοργανισμο σε μια λιμνη στην Αριζονα ο οποιος μπορει κ αλλαζει το dna του!αυτο λεει αλλαζει ολα τα δεδομενα για την ζωη που ξερουμε...το βλεπει ο αντρας μου τωρα...θα σας πω μετα τι λενε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...