Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα σε όλους! Έχω να μπω κάτι μέρες, να ´σαι καλά Ιωάννα που με σκέφτηκες. Σας διάβαζα με διαλλείματα αλλά δεν κατάφερνα να γράψω. Τώρα πάλι δεν προλαβαίνω. Η μικρή ακόμα μυξούλες, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Μόνο που ο ύπνος της έχει χαλάσει πάρα πολύ! Τέτοια ξενύχτια ούτε νεογέννητο δεν μας έκανε. Μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ, ειδικά εμένα που ξυπνάω χαράματα για δουλειά. Τρελή κούραση. Σας φιλώ όλες κ σόρρυ που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα. Ελπιζω το ΣΚ.

Αχ βρε κοριτσακι πολυ σε σκεφτομαι για την κουραση που τραβας!!!!!Τουλαχιστον ελπίζω να σε ανταμοιβει λίγο το απογευμα που την βλέπεις χαρουμενη Στην δουλεια τα καταφερνεις την άλλη μερα????? Δεν παιρνεις καμια βιταμινα να σταθεις?????:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, μετά από έναν τέλειο ύπνο χωρίς κανένα ξύπνημα. Κοιμηθήκαμε 10.30 με 8.30 και ξυπνήσαμε όλο κεφάκια τραγουδώντας. Η μυτούλα καθαρή όπως κάθε πρωί κι ελπίζω να μην μπουκώσει περισσότερο κατά την διάρκεια της μέρας. Σήμερα λέω να κάνω γιουβαρλάκια (σόρρυ αλλά δεν νηστεύω) αν και δεν κάνει κρύο. Μαράκι και Βίκυ καλημέρα σας. Καλή δουλίτσα κούκλες. Σε λίγο θα πάω να πάρω κιμά προς το παρόν αντλώ. Ότι προλάβω να κάνω πριν τις 10 που θα φύγει ο Γ.

Να έχουμε μια καλή μέρα. Φιλάκια!!

Κια εγω πάντα νηστευα απο κρεας αλλα αφου θηλάζουμε δεν πρεπει να νηστευουμε ετσι ειναι σωστο νομίζω !!!

γεια σας μανουλες!

Τανια μου περαστικα! δεν ειχα δει το μηνυμα σου οταν σου εστειλα.

οποτε κοριτσια ακυρη η συναντηση. τι λετε για την Τριτη ή την Τεταρτη? δηλωστε συμμετοχη!

το βραδυ μας ηταν παλι χαλια! ουτε κ γω ξερω ποσες φορες ξυπνησε,ουφ!

Αννη δεν εισαι η μονη ταλαιπωρημενη μανουλα,σε καταλαβαινω! κ δεν ξεκινησαμε καν τα δοντακια,τι μας περιμενει,οεο?

pHNqp3.png9S1np2.png

Συγχαρητήρια, pik! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!

Σκεφτόμαστε κι εμείς πολύ σοβαρά για δεύτερο, αλλά η γυναικολόγος μου είπε πως αν μείνω έγκυος θα πρέπει να σταματήσω το θηλασμό. :(

Δεν είμαι έτοιμη όμως να αποθηλάσω, νομίζω πως θα είναι κρίμα για το αγοράκι μου...

Άντζι, οι μπομπο και τα προσκλητήρια μου άρεσαν πολύ! Κι εμένα μου θυμίζουν πριγκίπισσα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αστα Δεσποινακι και ο Λαζαρος μια απο τα ιδια, ουτε θυμαμαι ποσες φορες ξυπνησε το βραδυ, κουτουλωντας παω να τον θηλασω!

Εγω μπορω Τεταρτη,οποτε δηλωνω συμμετοχη!

Και εγω δεν νηστευω (φετος λογω θηλασμου)απλα ειπα να περιορισω το παθος μου στα γλυκα και στο κουτσομπολιο!Αλλωστε αυτη ειναι η πραγματικη εννοια της νηστειας και οχι το φαγητο..."τα αλλα να κοψεις"οπως ελεγε η γιαγια μου..

Διαφημίσεις

Καλε εσεις τωρα το πηρα χαμπαρι, εχουμε εγκυμονουσα;Αχ τι καλα, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη, γεννα και γενικα να πανε ολα καλα!

Τανια μου περαστικουλια, ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι, μα ειναι καιρος αυτος!

Καλα Ιωαννα τι γελιο εκανα με το ποστ σου δε λεγεται!Και ο Λαζαρης ολο το τραβαει το τσουτσουνι του!Ο γιατρος που το ειδε ειπε ειναι οκ, ψιλοκατεβασμενο κιολας.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Και εμένα το κοριτσάκι μου έκανε τέλειο ύπνο, με μόνο 5 ξυπνήματα!!! Νιώθω υπέροχα που το κοριτσάκι μου ξυπνάει μες την νυχτα και κάνουμε αγκαλιές, δεν την χορταίνω!!! Και φυσικά το καλύτερο, που ξύπνησε από τις 7 το πρωί και έτσι έχουμε περισσότερο χρόνο να τρέχω από πίσω της!!!

Άντυ τέλεια τα νέα σου, εύχομαι για άλλη μια φορά να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!! Και έτσι όπως περιέγραψες την ανακοίνωση στον άντρα σου, πρέπει να πω οτι αν και ακομα δεν σκέφτομαι για δεύτερο, φαντάστηκα πως θα ήταν η ανάλογη δικιά μας ανακοίνωση.

Τάνια περαστικά σου. Πλάκώσου στα ζεστά, στις πορτοκαλάδες και κουκουλώσου όσο μπορείς για να την περάσεις ελαφρά.

Βίκυ και Μαράκι κουράγιο, σας χάσαμε λίγο! Πολλά φιλάκια στα κοριτσάκια σας και σκεφτείτε οτι παει και αυτη η βδομάδα και έρχεται σαββατοκύριακο.

Αλέκα καλως μας ήρθες πάλι, να χαίρεσαι και εσυ τον μικρούλη σου`και καλοφωτισμένος μιας και τον βαφτίσατε!

Δήμητρα καλά ψώνια, ελπίζω να βρεις κάτι καλό!

Και πριν σας χαιρετίσω και νομίζετε οτι τρελλάθηκα, η 1η παράγραφος είναι γραμμένη με διάθεση χιούμορ, έτσι για να αντιστρέψουμε λίγο το κλίμα! Φιλιά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Συγχαρητήρια, pik! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!

Σκεφτόμαστε κι εμείς πολύ σοβαρά για δεύτερο, αλλά η γυναικολόγος μου είπε πως αν μείνω έγκυος θα πρέπει να σταματήσω το θηλασμό. :(

Δεν είμαι έτοιμη όμως να αποθηλάσω, νομίζω πως θα είναι κρίμα για το αγοράκι μου...

Άντζι, οι μπομπο και τα προσκλητήρια μου άρεσαν πολύ! Κι εμένα μου θυμίζουν πριγκίπισσα!

Αλέκα, είχες κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου και σου το είπε;

Γιατί και εγώ έλεγα, αν τα κάνω κοντά να τα θηλάζω και τα δύο μαζί! Σήμερα τυχαία διάβαζα αυτό! Αν θέλεις μπορείς να το δεις και να πάρεις κι άλλες πληροφορίες για το θέμα απο το blog!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna
λάθος λινκ!!! χαχαχα

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλε εσεις τωρα το πηρα χαμπαρι, εχουμε εγκυμονουσα;Αχ τι καλα, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη, γεννα και γενικα να πανε ολα καλα!

Τανια μου περαστικουλια, ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι, μα ειναι καιρος αυτος!

Καλα Ιωαννα τι γελιο εκανα με το ποστ σου δε λεγεται!Και ο Λαζαρης ολο το τραβαει το τσουτσουνι του!Ο γιατρος που το ειδε ειπε ειναι οκ, ψιλοκατεβασμενο κιολας.

Άσε Δεσποινα...! Απορώ πώς δεν πονάει! Κι ο ντοκ μας που το κατεβάζει κάθε φορα, λέει πως είναι "εύκολο" και δεν θα τον ταλαιπωρήσει. Για να δούμε!

Θάλεια, για μια στιγμή νόμιζα πως έκανες λοβοτομή! :P :p :P :p :P :p :P

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Έχω δύο μέρες να μπω!!!!Γυρίζουμε όλη μέρα...και σήμερα που κάθισα σπίτι δουλεύω...όπως καταλαβαίνετε δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!!Τελειώνω τη δουλίτσα και επανέρχομαι!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι μανες!!!

Εμενα ο παιδιατρος που τον παρακολουθει μου ειπε να μην πειραξω το πουλακι του και οτι θα το κανει αυτος σε καποια επισκεψη στον χρονο επανω ή στα 2 χρονια...δεν θυμαμαι..................αααααλλα η φιλη που εχω που ειναι επισης παιδιατρος μου ειπε οταν τον κανω μπανιο καθε μερα εκεινη την ωρα να το κατεβαζω!Τωρα εγω τι σκ@τα να κανω δεν ξερω!Οποτε δεν το πειραζω και βλεπουμε:confused::confused::confused::confused:

Να δουμε αν θα συμφωνισουν ποτε σε κατι αυτοι οι γιατροι, να μας το πουν και εμας να ξερουμε!Αμαν!!!

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Έχω δύο μέρες να μπω!!!!Γυρίζουμε όλη μέρα...και σήμερα που κάθισα σπίτι δουλεύω...όπως καταλαβαίνετε δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!!Τελειώνω τη δουλίτσα και επανέρχομαι!!!!!:tongue:

Αντε βρε Αλεξανδρα!!!!!!!!Που εισαι και σε χασαμε?Που σουρτουκευεις ολη μερα?????

Αστα Δεσποινακι και ο Λαζαρος μια απο τα ιδια, ουτε θυμαμαι ποσες φορες ξυπνησε το βραδυ, κουτουλωντας παω να τον θηλασω!

Εγω μπορω Τεταρτη,οποτε δηλωνω συμμετοχη!

Και εγω δεν νηστευω (φετος λογω θηλασμου)απλα ειπα να περιορισω το παθος μου στα γλυκα και στο κουτσομπολιο!Αλλωστε αυτη ειναι η πραγματικη εννοια της νηστειας και οχι το φαγητο..."τα αλλα να κοψεις"οπως ελεγε η γιαγια μου..

Eγκρατεια στο κουτσομπολιο!!!!!! Συμφωνω οτι εκει ειναι η εννοια της αληθινης νηστειας εκει κρυβεται το νοημα-ταλλα ειναι τυποι!!!

AΝΤΥ συγχαρητηρια γτην εγκυμοσυνη σου!!!!!!!!

Πές μας πως νιωθεις που τοσο γρηγορα ξαναεισαι εγκυος???????????Ειναι περιεργη αισθηση?????

Πώς ειναι να περιποιησαι ενα τοσο μικρο μωρακι σαν τον Κων/νο σου και συγχρονως να εχεις κ τις ναυτίες???

Ευχομαι όλα ν απάνε πολυ καλα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ. Αντε λοιπον η αρχη εγινε απο την Αντυ την πιο θαραλλέα!!!να δουμε ποια θα ακολουθησει!!!!

Εγω εχω στο μυαλο μου να ξεκινησουμε προσπαθειες μεσα καλοκαιριου οποτε να εχω χαρει και τον Λαζαρο στα πρωτα του βηματα.Για να γινει ομως αυτο πρεπει να γινει το αλλο πρωτα (αν με καταλαβαινετε)....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...