Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα φιλεναδα με ξεχασες! Ενα λοιπον θα σας πω. Χθες γυρισαμε απο το σουπερ μαρκετ στις 9:15. Ο μικρος μολις μπηκαμε στο αμαξι κοιμηθηκε. Παρκαραμε στην πυλωτη και αποφασισαμε να κλειδωσουμε το αμαξι και να κοιμηθουμε επι τοπου μεσα στο αυτοκινητο μεχρι να ξυπνησει ο μικρος για να φορτισουμε λιγο τις μπαταριες μας... Και το καναμε... 10 ξυπνησε κι ανεβηκαμε σπιτι. Ειμαστε για γελια... Η μαλλον για κλαματα!

Δεν σας πιστεύω Αργυρώ μου! Κουράγιο και σε σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς το κάνουμε μετά το μπάνιο το βράδυ χωρίς να του βάλω κάτι. Απλά το κατεβάζω. Στην αρχή με τρόμαξε ο παιδίατρος γιατί μου είπε ότι αν δεν το κάνω καλά θα τον τρέχω για επέμβαση και έτσι προσπαθώ να το προσέχω.

Αλλά όπως είπα και πριν είναι καθαρά θέμα παιδιάτρου αλλά και παιδιού.

Τις προάλλες ήμουν στον παιδίατρο και το συζητούσαμε με κάποιες άλλες μαμάδες και η μία είπε ότι παρόλο που το έκανε χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο αγοράκι της.

Και στην κουμπάρα μου συνέβη το ίδιο με το γιο της. Έκανε την επέμβαση όταν έγινε τριών. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε, από κει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει... Από αυτήν την άποψη είναι τυχερές οι κοριτσομάνες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Και στην κουμπάρα μου συνέβη το ίδιο με το γιο της. Έκανε την επέμβαση όταν έγινε τριών. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε, από κει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει... Από αυτήν την άποψη είναι τυχερές οι κοριτσομάνες!

Έτσι όπως τα λες είναι Αλέκα! Θα δούμε τι θα γίνει

Εμένα πάλι ο παιδίατρος μου είπε να μην το πειράζω καθόλου.Αυτός θα το βλέπει και αν χρειαστεί θα το κατεβάσει.

Κι εμένα με αγχώνει πολύ αυτό το θέμα, λόγω και της "ευαισθησίας" του οργάνου!!!!!!

Και βλέπει πως και οι παιδίατροι διχάζονται περί του θέματος.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Εμένα πάλι ο παιδίατρος μου είπε να μην το πειράζω καθόλου.Αυτός θα το βλέπει και αν χρειαστεί θα το κατεβάσει.

Κι εμένα με αγχώνει πολύ αυτό το θέμα, λόγω και της "ευαισθησίας" του οργάνου!!!!!!

Και βλέπει πως και οι παιδίατροι διχάζονται περί του θέματος.....

Κι εμένα τα ίδια μου έχει πει η παιδίατρος... Οπότε εμείς ακομα δεν κάνουμε τίποτα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες! Επανήλθα όπως σας είπα για τα φρέσκα νέα μου :D

Καταρχήν Αντζουλίνα τέλεια η μπομπονιέρα και το προκλητήριο!! Πραγματικά έχεις φαντασία!!

Οσο για εμένα τώρα: είμαι 7 εβδομάδων και κάτι.

Κάναμε το πρώτο ραντεβού με γιατρό και ακούσαμε και την καρδούλα του :D Μάλιστα σχολίασε: Απρίλη γεννήσαμε ε?! Μπράβο, καλύτερα κοντά - κοντά!

Στις 17 Δεκέμβρη μου είχαν κλείσει από το ιατρείο ραντεβού για τεστ - παπ αλλά τελικά θα είναι ραντεβού το επόμενο ραντεβού για εγκυμοσύνη, αν και μου είπε ο γιατρός πως δεν χρειάζεται και να πάω κατευθείαν για αυχενική.

Πάντως δεν περίμενα να μείνω με μία φορά έγκυος. Είχα σκεφτεί πως θα χρειαστούν 4-5 μήνες, αλλά τελικά δεν είναι όλα όπως τα σκεφτόμαστε. Μάλιστα, το πρωί που έκανα το τεστ πήρα αγκαλιά τον Κωνσταντίνο και πήγα στο κρεβάτι να ξυπνήσω τον καλό μου λέγοντας του: "Μπαμπά, θα κάνουμε αδερφάκι!" Η απάντηση: " Τι αδερφάκι? Α, αδερφάκι!!" Και τότε κατάλαβε :D :D

Οσο για συμπτώματα έχω κάποιες μέρες απίστευτη υπνηλία (όπως τώρα που μου έρχεται να ξαπλωθώ είτε πάνω στο γραφείο είτε κάτω στο πάτωμα) και επίσης με ενοχλεί αφόρητα η μυρωδιά του φαγητού του Κωσταντίνου :-( Στο τελευταίο μόνο υπομονή μπορώ να κάνω.... Κατά τα άλλα τίποτε εντελώς. Ε, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις γλυκιές ευχές σας!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Διαβαζα τοση ωρα και δεν θυμαμαι πολλα!!!

Δημητρααααα βγες παιδι μου για ψωνια!!!!Περνανε οι μερες!Μακαρι να ειμασταν κοντα να πηγαιναμε μαζι!(αν με ηθελες βεβαια)αυτοπροσκαλουμαι!!!!χαχαχαχα!!

Αντζυ φιλη μου τελεια η μπομπο κ η προσκληση!!Και εμενα μια χαρα μου κανει και για πριγκιπισσα!Εχει και στεμμα το προσκλητηριο επανω;);)

Αλεξ καλως ηρθες και παλι!

Βικυ και Μαρακι τι κανετε???Μας λειψατε!Πολλα φιλακια στα ζουζουνια!!

Η Αλεξανδρα που ειναι οεο???

Τανια μου περαστικα!Αμαν αυτος ο καιρος σκετη αρωστεια!

Αννυ κουραγιο φιλη!Τι αλλο να πω?

Εγω παντως εχω σταματησει εδω και παρα πολυ καιρο να λεω τα ωραρια του γιου μου γιατι ξερω οτι κατανταει λιγο σπαστικο για τα κοριτσια που ξενυχτανε και τραβανε τρελο ζορι τοσο καιρο!!!Και εμενα θα με ενοχλουσε πολυ αν και γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που χαλιεμαι ευκολα.Αλλα οσο και να το κανεις καποια στιγμη "κουραζει"

Πολλα ειπα νομιζω......:tongue::tongue:

Εγω πηγα πρωι πρωι σ/μ τελειωσα και ειμαι δουλεια τωρα(απιστευτη ξενερα)!Συνεχιζω τι διαιτα(οχι οτι σας ενδιαφερει αλλα να πω καπου τον πονο μου)χιχιχι γιατι πρεπει να ξαναμπω στα ρουχα μου και ισως και σε μικροτερα!:P

Ξεχασα και το laptop σπιτι και αυτος ο υπολογιστης μου εχει σπασει τα νευρα!

Παω να κανω καμια δουλεια και ξανα ερχομαι....

Κάναμε το πρώτο ραντεβού με γιατρό και ακούσαμε και την καρδούλα του :D Μάλιστα σχολίασε: Απρίλη γεννήσαμε ε?! Μπράβο, καλύτερα κοντά - κοντά!

Στις 17 Δεκέμβρη μου είχαν κλείσει από το ιατρείο ραντεβού για τεστ - παπ αλλά τελικά θα είναι ραντεβού το επόμενο ραντεβού για εγκυμοσύνη, αν και μου είπε ο γιατρός πως δεν χρειάζεται και να πάω κατευθείαν για αυχενική.

Πάντως δεν περίμενα να μείνω με μία φορά έγκυος. Είχα σκεφτεί πως θα χρειαστούν 4-5 μήνες, αλλά τελικά δεν είναι όλα όπως τα σκεφτόμαστε. Μάλιστα, το πρωί που έκανα το τεστ πήρα αγκαλιά τον Κωνσταντίνο και πήγα στο κρεβάτι να ξυπνήσω τον καλό μου λέγοντας του: "Μπαμπά, θα κάνουμε αδερφάκι!" Η απάντηση: " Τι αδερφάκι? Α, αδερφάκι!!" Και τότε κατάλαβε :D :D

Οσο για συμπτώματα έχω κάποιες μέρες απίστευτη υπνηλία (όπως τώρα που μου έρχεται να ξαπλωθώ είτε πάνω στο γραφείο είτε κάτω στο πάτωμα) και επίσης με ενοχλεί αφόρητα η μυρωδιά του φαγητού του Κωσταντίνου :-( Στο τελευταίο μόνο υπομονή μπορώ να κάνω.... Κατά τα άλλα τίποτε εντελώς. Ε, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Μπραβο Αντυ!Τελεια τα νεα σου!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ολα να πανε τελεια!!Το καλοκαιρακι δηλαδη θα εχει αδερφακι ο Κωνσταντινος ε???super!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες! Επανήλθα όπως σας είπα για τα φρέσκα νέα μου :D

Καταρχήν Αντζουλίνα τέλεια η μπομπονιέρα και το προκλητήριο!! Πραγματικά έχεις φαντασία!!

Μπράβο Άντυ!!!! Με το καλό το αδερφάκι του Κωνσταντίνου!

Βλέπω απαρτία αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Ξυπνάει ο μικρός από τον πρωινό ύπνο σε 30 δεύτερα... (ακούω στριφογυρίσματα στην κούνια και χασμουρητά). Εγώ δεν θα ξαναγράψω ωράρια αν είναι να έχουμε θύματα αλλά εμένα με λυπάται κανένας που τον έχω μυξομένο εδώ και 8 περίπου μέρες; Και αυτή η παιδίατρος χαλάλι της, σαν να μην θέλει να πάρει το 50άρικο κάνει. Ας με αφήσει να της τον πάω να τον δει να ηρεμήσω. Είπα σήμερα θα τον πάω ο κόσμος να χαλάσει. Εν τω μεταξύ από το πρωί δεν έχει καθόλου μύξες (?). Τεσπά!!! Φιλάκια!!!!

Σε λυπάμαι εγώ αφού το θέλεις! Καταλαβαίνω γιατί το έχουμε περάσει πριν 2 μήνες που ο Θοδωρής είχε ίωση με υψηλό πυρετό και είχε μύξες για δυο εβδομάδες συνέχεια. Εδώ και δυο βράδια που είναι πάλι μπουκωμένος δεν κοιμόμαστε γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει και κάνουμε μυξοσκουπάκι 3-4 φορές ουρλιάζοντας. Αφού ο Λευτέρης κοιμάται μην έχεις παράπονο. Πάντως εγώ θα προτιμούσα να ήταν μυξωμένος για 8 μέρες, παρά να μην έχουμε κοιμηθεί ένα ολόκληρο βράδυ για περίπου 8 μήνες.

Αλέκα, καλωσήρθες! Να τον χαίρεσαι τον Γιάννη σου!

Άντυ, τί καλά!!! Με το καλό! Ελπίζω να ταλαιπωρηθείς με την εγκυμοσύνη σου και να κάνετε ένα γερό μωράκι! Πότε έχεις ΠΗΤ;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές!

Μέχρι τις 20/7 είπε ο γιατρός. Εγώ υπολογίζω το αργότερο 15/7. Κατακαλόκαιρο!! Οπότε του αντίχρονου θα πάμε διακοπές :)

Σκεψου όμως οτι του αντιχρονου θα είναι 1 και 2 τα παιδάκια σου οπότε θα κάνεις σουπερ διακοπές!!! Αντε με το καλό σου εύχομαι! Και να μπαίνεις να μας λες νέα σου! Α Pik μια ερώτηση, ειχες γεννησει φυσιολογικα ή καισαρική???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Του αντίχρονου θα πλατσουρίζουμε μαμά με παιδάκια στην θαλασσίτσα!

Βέβαια, επειδή σκέφτομαστε μέχρι να σαραντήσω (έχουμε μέρες ή καλύτερα μήηηνες μέχρι τότε) να 'κατασκηνώσω' στη μαμά μου, θα στέλνω τον Κωνσταντίνο στη θάλασσα με τους γονείς μου.

Φυσιολογικά γέννησα. Λογικά εάν είχα γεννήσει με καισαρική δεν θα έκανε να μείνω έγκυος τόσο γρήγορα. Ενώ λόγω φ.τ. μου είχε πει ο γιατρός πως από το εξάμηνο και μετά μπορώ να μείνω έγκυος (κι εγώ το τήρησα επ' ακριβώς!)

Και βέβαια θα μπαίνω για τα νέα μου. Αλλώστε μπαίνω κάθε 2-3 μέρες και σας διαβάζω ακόμη και αν δεν γράφω.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Άντυ μου με το καλό!! μπραβο σου ! ελπιζω να έχεις μια ήρεμη απο όλες τις απόψεις εγκυμοσύνη :-) βάλε μας καμια φώτο του Κωνσταντίνου σου στην ομάδα να τον γνωρίσουνε τα φιλαράκια του!

λοιπον εγώ έχω νεύρα,κούραση και καθόλου όρεξη! αρα δε μπορώ να λυπηθώ καμία εκτος απο τον εαυτό μου...

και μη με ξανα κοροιδέψετε για τα προσκλητήρια και τις μπομπο που μου αρέσουν γιατί ένα θα σας πω..ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...