Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλια μακάρι να μην έχετε πρόβλημα στην δουλειά. Ειρήνη κι εσύ κουράγιο με το αφεντικό σου, τι να κάνεις.

Αλέκα καλωσήρθες ξανά, να χαίρεσαι τον γιο σου!

Κορίτσια θα συμφωνήσω με την συμπάσχουσα ξενυχτισμένη Άννυ, καλά να ναι τα παιδάκια σας και να κοιμούνται πάντα αλλά (α) κινδυνεύετε να σας τα ματιάσουμε και (β) κινδυνεύουμε να αρχίσουμε να πηδάμε από παράθυρα ομαδικά οι υπόλοιπες, κι είμαι και στον 8ο εγώ δεν λέει:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχα, συμφωνά με τις προλαλήσασες. Αν και μόνο στον 2ο είμαι διατεθειμένη χαλαρά να πηδήξω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πο πο βρε κορίτσια!

Τι ταλαιπωρία είναι αυτή????

Περαστικά στις άρρωστες μανούλες και τα μωράκια και καλό κουράγιο στις ξενυχτισμένες!

Άντζυ χθες ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που τα έβγαλε μετά την βανίλια!

Θα πάρω τον παιδίατρο μήπως μου πει να πάρω καμιά άλλη

Καλημέρα (ας πούμε κι εμείς!)

Ξύπνησε 2, εγω ακόμη ήμουν ξύπνια, ξανακοιμήθηκε 5 παρά και ξαναξύπνησε 9. Να πω κάτι άλλο?

Όπως παρακαλέσω τις άλλες μανούλες που τα τέκνα τους κοιμούνται ολονυκτίως να μην αναφέρουν επακριβώς τα ωράρια αυτών, καθώς και να αποφέυγουν χαρακτηρισμούς του τύπου "τέλειος", "υπέροχος", "άψογος" όταν αναφέρονται στον ύπνο τους γιατί εμείς οι έτερες μανούλες των οποίων τα τέκνα συμπεριφέρονται σαν νυκτόβια πτηνά, αποκτούμε επιθυμίες κρούσης της κεφαλής μας επί το τειχίον! ;):P;)

Τάνια, περαστικά σου! Βιταμινούλες, ε!!!

Βάλια, εύχομαι να συνεχίσουν όλα κανονικά στη δουλειά...

Δήμητρα, καλά ψώνια! Πολύ περίεργο αυτό με το κρεβάτι! Ευτυχώς που σας το άλλαξαν!

Το τσουτσούνι δεν το πειράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Κακοποιείται αρκετά από τον Θοδωρή που το τραβολογάει σε κάθε ευκαιρία!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα! :D

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια... Κι ο Γιάννης είχε πολλές μύξες για ένα μήνα περίπου, αλλά με φυσιολογικό ορό και otrisalin το ξεπεράσαμε. Χτυπιόταν σα χταπόδι βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Δυστυχώς και ο καιρός δε βοηθάει.

Να ευχηθώ κουράγιο σε όσες σας ξενυχτάνε τα μπεμπάκια σας, δε σας λέω τα δικά μας ωράρια του ύπνου, γιατί θέλω να αποφύγω το μάτιασμα! Χιχι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα (ας πούμε κι εμείς!)

Ξύπνησε 2, εγω ακόμη ήμουν ξύπνια, ξανακοιμήθηκε 5 παρά και ξαναξύπνησε 9. Να πω κάτι άλλο?

Όπως παρακαλέσω τις άλλες μανούλες που τα τέκνα τους κοιμούνται ολονυκτίως να μην αναφέρουν επακριβώς τα ωράρια αυτών, καθώς και να αποφέυγουν χαρακτηρισμούς του τύπου "τέλειος", "υπέροχος", "άψογος" όταν αναφέρονται στον ύπνο τους γιατί εμείς οι έτερες μανούλες των οποίων τα τέκνα συμπεριφέρονται σαν νυκτόβια πτηνά, αποκτούμε επιθυμίες κρούσης της κεφαλής μας επί το τειχίον! ;):P;)

χαχαχαχαχαχαχα

Τάνια, περαστικά σου! Βιταμινούλες, ε!!!

Βάλια, εύχομαι να συνεχίσουν όλα κανονικά στη δουλειά...

Δήμητρα, καλά ψώνια! Πολύ περίεργο αυτό με το κρεβάτι! Ευτυχώς που σας το άλλαξαν!

Το τσουτσούνι δεν το πειράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Κακοποιείται αρκετά από τον Θοδωρή που το τραβολογάει σε κάθε ευκαιρία!

Εμείς το τσουτσούνι το κάνουμε από 40 ημερών και θα το κάνουμε μέχρι 1 έτους. Αλλά είναι καθαρά θέμα παιδιάτρου

Ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα! :D

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια... Κι ο Γιάννης είχε πολλές μύξες για ένα μήνα περίπου, αλλά με φυσιολογικό ορό και otrisalin το ξεπεράσαμε. Χτυπιόταν σα χταπόδι βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Δυστυχώς και ο καιρός δε βοηθάει.

Να ευχηθώ κουράγιο σε όσες σας ξενυχτάνε τα μπεμπάκια σας, δε σας λέω τα δικά μας ωράρια του ύπνου, γιατί θέλω να αποφύγω το μάτιασμα! Χιχι!

Καλωσήρθες Αλέκα!!!!

Όχι κορίτσια μην πηδηχτήτε από το παράθυρο!

Κάποια στιγμή θα κοιμηθούν!!!

Μάλλον ο δικός μου είναι ο μόνος που δεν ξυπνάει νύχτα από 20 ημερών?

Καλέ μην επιμένετε λέμε!!! Συννενοημένες είστε; Ήδη βλέπω την Αννι να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι, την Άντζι να κοιτάει την μπαλκονόπορτα, την Ιωάννα και την Δήμητρα να σκέφτονται να ανέβουν ταράτσα για σιγουριά και εγώ γλυκοιτάζω το παράθυρο....

mWsZp3.png

Καλέ μην επιμένετε λέμε!!! Συννενοημένες είστε; Ήδη βλέπω την Αννι να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι, την Άντζι να κοιτάει την μπαλκονόπορτα, την Ιωάννα και την Δήμητρα να σκέφτονται να ανέβουν ταράτσα για σιγουριά και εγώ γλυκοιτάζω το παράθυρο....

χαχαχαχα

Υπομομή!!!!!

Εμείς το τσουτσούνι το κάνουμε από 40 ημερών και θα το κάνουμε μέχρι 1 έτους. Αλλά είναι καθαρά θέμα παιδιάτρου

Κι εμείς από 2 μηνών του το κατεβάζουμε λίγο και το καθαρίζουμε με γάζα και χαμομήλι. Και με σκέτο νεράκι μπορούμε να το κάνουμε, μας είπε ο παιδίατρος, την ώρα του μπάνιου. Προς το παρόν είναι ανοιχτό.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα φιλεναδα με ξεχασες! Ενα λοιπον θα σας πω. Χθες γυρισαμε απο το σουπερ μαρκετ στις 9:15. Ο μικρος μολις μπηκαμε στο αμαξι κοιμηθηκε. Παρκαραμε στην πυλωτη και αποφασισαμε να κλειδωσουμε το αμαξι και να κοιμηθουμε επι τοπου μεσα στο αυτοκινητο μεχρι να ξυπνησει ο μικρος για να φορτισουμε λιγο τις μπαταριες μας... Και το καναμε... 10 ξυπνησε κι ανεβηκαμε σπιτι. Ειμαστε για γελια... Η μαλλον για κλαματα!

ticker.png

CEPYp3.png

Βλέπω απαρτία αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Ξυπνάει ο μικρός από τον πρωινό ύπνο σε 30 δεύτερα... (ακούω στριφογυρίσματα στην κούνια και χασμουρητά). Εγώ δεν θα ξαναγράψω ωράρια αν είναι να έχουμε θύματα αλλά εμένα με λυπάται κανένας που τον έχω μυξομένο εδώ και 8 περίπου μέρες; Και αυτή η παιδίατρος χαλάλι της, σαν να μην θέλει να πάρει το 50άρικο κάνει. Ας με αφήσει να της τον πάω να τον δει να ηρεμήσω. Είπα σήμερα θα τον πάω ο κόσμος να χαλάσει. Εν τω μεταξύ από το πρωί δεν έχει καθόλου μύξες (?). Τεσπά!!! Φιλάκια!!!!

mU4Ep3.png

Εμενα φιλεναδα με ξεχασες! Ενα λοιπον θα σας πω. Χθες γυρισαμε απο το σουπερ μαρκετ στις 9:15. Ο μικρος μολις μπηκαμε στο αμαξι κοιμηθηκε. Παρκαραμε στην πυλωτη και αποφασισαμε να κλειδωσουμε το αμαξι και να κοιμηθουμε επι τοπου μεσα στο αυτοκινητο μεχρι να ξυπνησει ο μικρος για να φορτισουμε λιγο τις μπαταριες μας... Και το καναμε... 10 ξυπνησε κι ανεβηκαμε σπιτι. Ειμαστε για γελια... Η μαλλον για κλαματα!

Δεν σε ξέχασα καλέ, εσύ είπες ότι δεν ξυπνάει ποτέ πριν τις 10, οπότε ανεξαρτήτως ξυπνημάτων για εμένα εμπίπτεις στην κατηγορία "μωρά επικίνδυνα για μάτιασμα" διότι εμένα παρά τα συνεχή ξυπνήματα για στήθος καθημερινά ακούμε το χαρούμενο κελαηδισμά της πριν τις 7.30.:tongue::tongue::tongue:

mWsZp3.png

Κι εμείς από 2 μηνών του το κατεβάζουμε λίγο και το καθαρίζουμε με γάζα και χαμομήλι. Και με σκέτο νεράκι μπορούμε να το κάνουμε, μας είπε ο παιδίατρος, την ώρα του μπάνιου. Προς το παρόν είναι ανοιχτό.

Εμείς το κάνουμε μετά το μπάνιο το βράδυ χωρίς να του βάλω κάτι. Απλά το κατεβάζω. Στην αρχή με τρόμαξε ο παιδίατρος γιατί μου είπε ότι αν δεν το κάνω καλά θα τον τρέχω για επέμβαση και έτσι προσπαθώ να το προσέχω.

Αλλά όπως είπα και πριν είναι καθαρά θέμα παιδιάτρου αλλά και παιδιού.

Τις προάλλες ήμουν στον παιδίατρο και το συζητούσαμε με κάποιες άλλες μαμάδες και η μία είπε ότι παρόλο που το έκανε χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο αγοράκι της.

Δεν σε ξέχασα καλέ, εσύ είπες ότι δεν ξυπνάει ποτέ πριν τις 10, οπότε ανεξαρτήτως ξυπνημάτων για εμένα εμπίπτεις στην κατηγορία "μωρά επικίνδυνα για μάτιασμα" διότι εμένα παρά τα συνεχή ξυπνήματα για στήθος καθημερινά ακούμε το χαρούμενο κελαηδισμά της πριν τις 7.30.:tongue::tongue::tongue:

χριστε μου...............

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...