Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι απο μας μετά απο έναν μη-υπεροχο ύπνο,και απο μια μη-φανταστική νύχτα!

μόλις σηκωθήκαμε,αφού κοιμήθηκα στις 2 και κι ενω η μπίσκιτ έχει ξυπνήσει απ τις 7,της μπούκωνα το ζιζί στο κρεβάτι για να ξανα κοιμηθεί γιατι ήμουν κομμάτια..

Μαράκι τρέχεις και δε φτάνεις,ε?φιλιά στην Αθηνούλα δώσε:-)

Βικάκι κι εσυ φαντάζομαι,δωσε πολλά φιλιά στη Λού μας ,μας έχετε λείψει :-)

τσιχλοφουσκίτσα στελνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς...η ταλαίπωρη μάνα!

Κικάκι γιατι έκανε εμετό?μηπως έφαγε πολύ ο μικρούλης ο παντοφλίνος?

κι εμεις απο ιΚΈΑ έχουμε κούνια.πειτε τι να κοιτάξω.απο κάτω Δημητρα?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρε φίλη Τάνια..γιατί να αρρωστήσεις γαμώτο??περαστικά...και ξεκουράσου σήμερα ,πίνε και ζεστά και τα χαπάκια σου μπας και συνέλθεις..

1375173r1i9e21tb5.gif

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα κοριτσιαααααα!!!!

Εμεις τωρα ξυπνησαμε. Εμενα ο δικος μου ΠΟΤΕ δε σηκωνεται πριν τις 10. Τουλαχιστον παρα τα νυχτερινα ταισματα ξεκουραζομαστε αρκετα το πρωι!

Τανια περαστικα! Μην ανησυχεις για τη συναντηση. Θα το κανουμε αλλη φορα για να μπορουμε ολες!

Κοριτσια εχω κατααγχωθει με ολα αυτα για τα πουλακια.... Δεν θελω να υποφερει το αγορι μου.... Ειμαι πολυ φοβιτσιαρα γενικα! Να φανταστειτε για εμβολιο τον παει ο μπαμπας του, γιατι εγω την πρωτη φορα που πηγα με το ζορι κρατηθηκα ορθια. Με επιασε μια σκοτοδινη... Η παιδιατρος μου ειπε αν ειναι κανω ετσι να μην πηγαινω καλυτερα! Οποτε καταλαβαινετε.

Καποιος πειναει! Τρεχω! Τα υπολοιπα θα σας τα πω μετα!

ticker.png

CEPYp3.png

Kαλημέρα σε όλες τις μανούλες Απριλίου και τα μωράκια τους! Είμαι η Αλέκα και έχω ένα αγοράκι, τον Γιάννη, που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου. Σας είχα ξαναγράψει πριν πολύυυ καιρό, στο μεταξύ μεσολάβησε η βάφτισή μας αλλά και μια μετακόμιση. Τώρα όμως που έχω και χρόνο, αλλά και ίντερνετ -επιτέλους- θα μπορώ να μπαίνω στην όμορφη παρέα σας! Εύχομαι με το καλό στα μωράκια που ετοιμάζονται να βαπτιστούν! Φιλιά από μένα και τον Γιάννη μου!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερουδια μανουλες

Ειμαι μες τα νευρα γιατι παλι λαστιχο θα με κανει σημερα το μποσ, να τρεχω απο τραπεζα σε τραπεζα για επιταγες που πανε να σφραγιστουν! Και το χειροτερο βεβαια ειναι πως δε βλεπω να ερχεται πληρωμη!!!

Μια ακομη δυσκολη νυχτα με το Στελλακο στο κρεβατι μου ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ απο τις 2μιση...μγν ξεροντας τι θελει, μια νερο, μια γιογιο........καταλαβατε.τον ενοχλουσε η τσουτσου, και του εφταιγαν ολα του καημενου

Kαλημέρα σε όλες τις μανούλες Απριλίου και τα μωράκια τους! Είμαι η Αλέκα και έχω ένα αγοράκι, τον Γιάννη, που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου. Σας είχα ξαναγράψει πριν πολύυυ καιρό, στο μεταξύ μεσολάβησε η βάφτισή μας αλλά και μια μετακόμιση. Τώρα όμως που έχω και χρόνο, αλλά και ίντερνετ -επιτέλους- θα μπορώ να μπαίνω στην όμορφη παρέα σας! Εύχομαι με το καλό στα μωράκια που ετοιμάζονται να βαπτιστούν! Φιλιά από μένα και τον Γιάννη μου!

Καλως ηρθες (ξανα)... Να τον χαιρεσαι το Γιαννακη σου!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εμείς από μια νύχτα σαν όλες τις αλλες...δλδ με 4-5 ξυπνήματα και τουλάχιστον 2 ταίσματα.

Σε λίγο πάμε για ψώνια επιτέλους αλλά ήθελα να τον ταϊσω πριν φύγω και σήμερα δεν τρώει!!! Τι περίεργο! Κατάλαβε ότι θέλω να φύγω;;; Εχω έτοιμη τη φρουτόκρεμα, θα φτιάξω και το κρέας με τα λαχανικά και ελπίζω αν πεινάσει να τα καταφέρει η μαμά μου να τον ταίσει.

Οσο για το πουλάκι η γιατρός μας έχει πει κατέβασμα κάθε μέρα! Στην αρχή σιγά σιγά αλλά πλέον κατεβαινει αβίαστα και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα.

Για την κούνια, πήγα να αλλάξω σεντόνια χθες και είδα κάτω απο το στρώμα, εκεί που είναι σαν κόντρα πλακέ να μην είναι ολόισιο αλλά να έχει κάνει κάτι σαν "κύμα". Τον πιάνω και το νιώθω υγρό και είδα και ίχνη μούχλας. Σημειωτέον το πατωμα είναι ξύλινο, χωρίς κανένα ίχνος υγρασίας και γενικά πουθενά στο δωμάτιο του.

Στο ΙΚΕΑ μου είπαν ότι μπορεί να ακούμπησε η σφουγγαρίστρα και να κράτησε υγρασία. Εγώ κουφάθηκα και του λεω...καλά αν είναι δυνατόν να σφουγγαρίζω και να γίνεται αυτό. Τι σκατά ποιότητα είναι αυτή!!!! Αλλαξα και το στρώμα μην τυχόν και είχε μπει υγρασία και εννοείται μου το άλλαξαν χωρίς 2η κουβέντα.

Τώρα πήρα μια άλλη κούνια από οξυά γιατί η άλλη δεν ήταν καθαρό ξύλο.

X4pTp3.png

ας πουμε Καλημερα..γιατι οι νυχτες...αστα χεστα!

Κοριτσια πλς θα αυτοκτονησω!οσες κοιμουνται τα μωρα σας με τις ωρες (καλα κανουν κ χαιρομαι)αλλα μην λετε ωραρια γιατι θα πηδηχτω απο κανα παραθυρο!ειμαστε καποιες εδω που απο την μερα που γενηθηκαν,σερι νυχτα δεν εχουμε κοιμηθει ποτε!οταν βλεπω ωραρια γραμμενα με πιανει τρελα!!!σας παρακαλω θερμα κ το λεω καλοπροερετα,μην παρεξηγηθειτε!

παω να στεγνωσω μαλλι γιατι μολις ξυπνησα (λες κ κοιμηθηκα)μπηκα κατω απο το ντουζ να συνελθω....

Βικακυυυυυ ουου μας ελειψες!κ εσυ Μαρακι!

τι τρωτε σημερις?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς την και πάλι!

X4pTp3.png

Καλως ηρθες Αλεξ!

Ειρηνη μου τι να σου κανει κι ο καημενος ο στελλακος? πως ειναι σημερα? η μικρη σου?

Angie, θελω να σε ρωτησω κατι γιατι απ οτι εχω καταλαβει το χρησιμοποιεις αρκετα το sling. Σε ποια θεση τη βαζεις τωρα που μεγαλωσε? κι επισης ποση ωρα καθεται εκει χωρις γκρινιες, αλλα και αν τυχει να σαι εξω και θελει να κοιμηθει, την κοιμιζεις εκει?

Μου φεραν ενα δωρο προχθες και προσπαθω να το συνηθισω. Λιγο αργα θα μου πεις, αλλα η κοπελα γεννησε κι αυτη εντωμεταξυ και δεν μπορεσαμε να συναντηθουμε πιο πριν!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα μανούλες.

Καλως μας ήρθες και πάλι Αλέκα. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου.

Ειρήνη μου περαστικά και στην κορούλα σου και στον Στελλάκο σου.

Κουράγιο και υπομονή με το αφεντικό σου... Δυστηχώς μας έχουν βρει και μας "πατάνε" με την κρίση που υπάρχει...

Εδώ γίνεται από το πρωί ο κακός χαμός... Εχει μαζέψει την οικογένειά του στο γραφείο του και φωνάζουν... Κάτι ακούγεται για μείωση μισθών και εκτος αυτού φοβόμαστε για απολύσεις... Αλλά και ποιον να απολύσουν;;; 4 άτομα έχουμε μείνει και τα 2 είναι σε τμήματα που χρειαζόμαστε... Μόνο εγώ και η άλλη κοπέλα είμαστε 2 στον τομέα μας.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβει... Είπανε και στις ειδήσεις για μείωση μισθων στον ιδιωτικό τομέα 12% και 6ήμερη εργασία...

Τάνια μου περαστικά σου. Πιες ζεστά να γίνεις γρήγορα καλά...

Δεν θυμάμαι τίποτα αλλο να σχολιάσω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλως μας ξανα ήρθες Αλεκα.ναι το χρησιμοποιώ συνέχεια,οπως και πολλές απο δω ακόμα! τη βάζω όρθια με τα πόδια έξω hip_ring_18.JPGέτσι και οταν ειμαστε εξω γερνει το κεφαλάκι της πάνω μου και κοιμάται αγκαλιτσα.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Κι εμείς από μια νύχτα σαν όλες τις αλλες...δλδ με 4-5 ξυπνήματα και τουλάχιστον 2 ταίσματα.

Σε λίγο πάμε για ψώνια επιτέλους αλλά ήθελα να τον ταϊσω πριν φύγω και σήμερα δεν τρώει!!! Τι περίεργο! Κατάλαβε ότι θέλω να φύγω;;; Εχω έτοιμη τη φρουτόκρεμα, θα φτιάξω και το κρέας με τα λαχανικά και ελπίζω αν πεινάσει να τα καταφέρει η μαμά μου να τον ταίσει.

Οσο για το πουλάκι η γιατρός μας έχει πει κατέβασμα κάθε μέρα! Στην αρχή σιγά σιγά αλλά πλέον κατεβαινει αβίαστα και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα.

Για την κούνια, πήγα να αλλάξω σεντόνια χθες και είδα κάτω απο το στρώμα, εκεί που είναι σαν κόντρα πλακέ να μην είναι ολόισιο αλλά να έχει κάνει κάτι σαν "κύμα". Τον πιάνω και το νιώθω υγρό και είδα και ίχνη μούχλας. Σημειωτέον το πατωμα είναι ξύλινο, χωρίς κανένα ίχνος υγρασίας και γενικά πουθενά στο δωμάτιο του.

Στο ΙΚΕΑ μου είπαν ότι μπορεί να ακούμπησε η σφουγγαρίστρα και να κράτησε υγρασία. Εγώ κουφάθηκα και του λεω...καλά αν είναι δυνατόν να σφουγγαρίζω και να γίνεται αυτό. Τι σκατά ποιότητα είναι αυτή!!!! Αλλαξα και το στρώμα μην τυχόν και είχε μπει υγρασία και εννοείται μου το άλλαξαν χωρίς 2η κουβέντα.

Τώρα πήρα μια άλλη κούνια από οξυά γιατί η άλλη δεν ήταν καθαρό ξύλο.

Κι εσεις τρωτε το βραδυ ε? Κι εμεις ρε γμτ. Οσο τρωει το βραδυ δεν τρωει ολη μερα ο ατιμος... Τι θα γινει? Ποτε θα κοιμηθουμε βραδυ?....

Οσο για το σφουγγαρισμα, τι αλλο θα ακουσουμε? Δηλαδη αν πας να καθαρισεις την κουνια καμια μερα με ενα βραγμενο πανακι τι θα γινει? Θα λιωσει?????

Οσο για το πουλακι τι να πω. Θα το επεξεργαστω σημερα λιγο, να δω τι γινεται!

Καλα ψωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Βάλια μακάρι να μην έχετε πρόβλημα στην δουλειά. Ειρήνη κι εσύ κουράγιο με το αφεντικό σου, τι να κάνεις.

Αλέκα καλωσήρθες ξανά, να χαίρεσαι τον γιο σου!

Κορίτσια θα συμφωνήσω με την συμπάσχουσα ξενυχτισμένη Άννυ, καλά να ναι τα παιδάκια σας και να κοιμούνται πάντα αλλά (α) κινδυνεύετε να σας τα ματιάσουμε και (β) κινδυνεύουμε να αρχίσουμε να πηδάμε από παράθυρα ομαδικά οι υπόλοιπες, κι είμαι και στον 8ο εγώ δεν λέει:tongue::tongue::tongue:

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...