Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue::tongue: κάρβουνο....;);)

μπήκα στα πρεμαμαν και κοιτάζω τον κατάλογο...έχει πολύ όμορφα πραγματάκια..

Ναι, όντως έχει πολύ ωραία πραγματάκια!!! Και το prenatal έχει ωραία πράγματα και νομίζω ότι έχει και εκπτώσεις!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ανησυχες μανουλιτσες!!! χτες που με ψαχνατε ειχα οργανωσει με τον αντρα μου μια συναντηση .."επανενωσης" για τους κουμπαρους μας που δε μιλανε 15 μερες τωρα (!),κι ενω τα κανονισαμε ολα κ τους φεραμε κ τους 2 σπιτι...μετα απο λιγη ωρα ακουσαμε ενα μπαμ κι ο κουμπαρος μας την ειχε κανει κλεινοντας την πορτα!μετα παρηγορουσα την κουμπαρα κ μετα με πηρε ο υπνος!

χαλια το "προξενιο" μας πηγε γαμωτο!!

που ειστε ολες??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα ανησυχες μανουλιτσες!!! χτες που με ψαχνατε ειχα οργανωσει με τον αντρα μου μια συναντηση .."επανενωσης" για τους κουμπαρους μας που δε μιλανε 15 μερες τωρα (!),κι ενω τα κανονισαμε ολα κ τους φεραμε κ τους 2 σπιτι...μετα απο λιγη ωρα ακουσαμε ενα μπαμ κι ο κουμπαρος μας την ειχε κανει κλεινοντας την πορτα!μετα παρηγορουσα την κουμπαρα κ μετα με πηρε ο υπνος!

που ειστε ολες??

καλημέρα προξενήτρα!!

εδώ είμαστε, έχω βάλει την valia και μου δίνει ιδέες γιατί εμένα το μυαλό μου δεν δουλεύει....και τώρα χαζεύω e-περιοδικά με ρουχαλάκια.

Καλέ τί του έκανε η κουμπάρα και τα έχει πάρει έτσι αυτός? ή δεν του έκανε τπτ και της κάνει νάζια για να εδραιώσει απόψεις?

GaiGp3.png

μπα,τιποτα δεν του εκανε η αμοιρη!!!αντρες παιδακι μου...εχουν αδικο και το παιζουν επαναστατες για να βγουν απο πανω!! κι εγω τον καταλογο του premaman κοιταγα τωρα..τα θελω ολαααα!!αυριο θα παω στον Πειραια στο Ηρα και μετα στο Περιστερι στο motherbaby να ψαξω για καλαθουνα!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μπα,τιποτα δεν του εκανε η αμοιρη!!!αντρες παιδακι μου...εχουν αδικο και το παιζουν επαναστατες για να βγουν απο πανω!! κι εγω τον καταλογο του premaman κοιταγα τωρα..τα θελω ολαααα!!αυριο θα παω στον Πειραια στο Ηρα και μετα στο Περιστερι στο motherbaby να ψαξω για καλαθουνα!!

Tο mother baby έχει και ρουχαλάκια!!!!!!! Και είναι ωραία!!!!! :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

εχεις δει Βαλια μου ποσο εχει μια καλαθουνα??γιατι οι τιμες στο ιντερνετ ειναι μαλλον υπερβολικες σε σχεση με τα μαγαζια!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

που ειστε ολες??

τι κρίμα να τσακώνονται τα ζευγάρια ειναι πολύ λυπηρο!!!μια σχέση θέλει τοση δουλειά αλληλοκατανοηση και σεβασμο διαφορετικά τιποτα δε γίνεται:-(

εγώ αυτό το να φεύγει ο άντρας και να μένει πίσω η κοπέλα και να κλαίει μου κάνει κάτι σε "άντρα-γκόμενα" που θέλει και παρακάλια. Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού......

(παντρεμένο το ζευγάρι?)

GaiGp3.png

εχεις δει Βαλια μου ποσο εχει μια καλαθουνα??γιατι οι τιμες στο ιντερνετ ειναι μαλλον υπερβολικες σε σχεση με τα μαγαζια!

Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι καθόλου... Το μόνο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι είχα δει λίκνο γύρω στα 70 ευρώ...

Και μια και η angel_ πριν είπε για κιλάκια εγώ είμαι +12... :tongue::tongue:

αλλά θα το επιβεβαιώσω την Παρασκευή στο γιατρό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες!Πως ειμαστε σημερα???

Εγω εχθες πηγα τελικα στα ΛΗΤΩ που εχει πολυ

ωραια πραγματακια και οχι πολυ ακριβα.Πηρα φορμακια (εσωρουχα και

μακρυμανικα),πηρα σελτεδακια, 2 πετσετουλες, λαβετες μια τελεια

κουβερτουλα σεντονακια και τετοια ψιλοπραγματα.Πληρωσα 200ε και

δεν τελειωσα ακομα:confused::confused::confused:

Μηπως ξερετε να μου πειτε 2 πετσετες (1 μεγαλουτσικη κ 1 κανονικη)

και μια μπουρνουζοπετσετα ειναι ενταξει ή λετε να παρω κι αλλα???

Δεν ξερω!

Irev εσυ που εισαι εμπειρη μανουλα δωσε μας τα φωτα σου;);)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δέσποινα, είμαστε ανάμεσα σε αυτό που πήρες εσύ και στο αντίστοιχο της media... Το άλλο της greco με τις 2 πλευρές το απέκλεισα γιατί δεν έχει ελατήρια και φοβάμαι μην τριφτεί ο κοκοφοίνικας όπως συζητούσαμε χθες και με την neraidoula...

angel, γιατί βρε πουλάκι μου ζυγίστηκες βραδιάτικα;! Μεγάλο λάθος! Ακολούθησε την στρατηγική μου: πρωί, πριν φας και πιεις, χωρίς πολλά ρούχα και after pipi time! Αν το κάνεις θα χάσεις αυτόματα κανένα 2κιλο τουλάχιστον!

Για φορμάκια δες καιστο marks & spencer, έχει ωραία σχεδιάκια, καλή ποιότητα και καλές τιμές τώρα στις εκπτώσεις! Και τα h & m έχουν πανέμορφα σχέδια στα μωρουδιακά, που ξεφεύγουν κάπως από τα κλασσικά σχέδια αλλα από ποιότητα δεν ξέρω! Αγόρασα κάποια αλλά αυτό φαίνεται μετά τη χρήση...

Βάλια, εντάξει δεν θα πω πολλά γιατί ο άντρας μου δουλεύει σε ανταγωνιστική του ΟΤΕ εταιρία και θα θεωρηθεί δυσφήμηση :D:tongue:;) αλλά τόσο καιρό έχω ακούσει τόσο πολλά για τον ΟΤΕ και το πώς δουλεύει που δεν μου κάνει εντύπωση! Με την ευκαιρία -το έκοψαν που το έκοψαν!- δεν σκέφτεστε να αλλάξετε;!

Σήμερα έχω το 2ο μάθημα τοκετού στο ιπποκράτειο και ανυπομονώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα μανουλες!Πως ειμαστε σημερα???

Εγω εχθες πηγα τελικα στα ΛΗΤΩ που εχει πολυ

ωραια πραγματακια και οχι πολυ ακριβα.Πηρα φορμακια (εσωρουχα και

μακρυμανικα),πηρα σελτεδακια, 2 πετσετουλες, λαβετες μια τελεια

κουβερτουλα σεντονακια και τετοια ψιλοπραγματα.Πληρωσα 200ε και

δεν τελειωσα ακομα:confused::confused::confused:

Μηπως ξερετε να μου πειτε 2 πετσετες (1 μεγαλουτσικη κ 1 κανονικη)

και μια μπουρνουζοπετσετα ειναι ενταξει ή λετε να παρω κι αλλα???

Δεν ξερω!

Irev εσυ που εισαι εμπειρη μανουλα δωσε μας τα φωτα σου;);)

Μην αγχώνεσαι! Ακόμη κι αν χρειαστείς κι άλλη πετσέτα το μωρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή που έχεις! Άλλωστε το μπουρνουζάκι είναι κλασσικό δώρο και το πιθανότερο είναι πως θα σου φέρουν!

angie, οι δικοί μας οι κουμπάροι -δεν ήταν παντρεμένοι, βάβαια- χώρισαν οριστικά και δεν παίρνει καν προσπάθεια επανασύνδεσης... Σε καταλαβαίνω, είναι περίεργη η κατάσταση ειδικά αν τους θέλετε για νονούς ή έστω τον έναν από τους δυο όπως εμείς... :-( Με ποιόν είστε πιο κοντά;

Βαλια λικνο 70???? θα παρω κ τετοιο αν εχει τοσο!!χαχα!! οι λαβετες μου θυμιζετε τι ειναι???

Βικυ ΝΑΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!αρραβωνιασμενοι κι ειναι 8 χρονια μαζι!

Η ΑΝΝΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ??????????

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ εγω πηρα 4-5 μικρεσ πετσετουλες,σαν προσωπου ας πουμε αλλα μωρουδιακες,2 μπουρνουζακια κ 1 μεγαλη..η προσφατη μαμα μου πε οτι το μωρο αφου το κανεις μπανιο καθε βραδυ χρειαζεσαι κ 2ο μπουρνουζακι για να αλλαζεις!θα μας πει κι η irev!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μην αγχώνεσαι! Ακόμη κι αν χρειαστείς κι άλλη πετσέτα το μωρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή που έχεις! Άλλωστε το μπουρνουζάκι είναι κλασσικό δώρο και το πιθανότερο είναι πως θα σου φέρουν!

angie, οι δικοί μας οι κουμπάροι -δεν ήταν παντρεμένοι, βάβαια- χώρισαν οριστικά και δεν παίρνει καν προσπάθεια επανασύνδεσης... Σε καταλαβαίνω, είναι περίεργη η κατάσταση ειδικά αν τους θέλετε για νονούς ή έστω τον έναν από τους δυο όπως εμείς... :-( Με ποιόν είστε πιο κοντά;

ωχ..ασχημα πραγματα αυτα!και με τους 2 ειμαστε το ιδιο!ειναι παιδικοι μου φιλοι κ ζευγαρι 8 χρονια..ελπιζω να τα βρουν..αφου δεν εχουν και λογο που δε μιλανε..βλακιες..καλε 2 μηνες μας εχουν παντρεψει,τωρα θα χωρισουν??ε,οχι!ναι κ θα γινουν και νονοι!θα βαλω τη μπεμπα να τους τακτοποιησει!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βαλια λικνο 70???? θα παρω κ τετοιο αν εχει τοσο!!χαχα!! οι λαβετες μου θυμιζετε τι ειναι???

Βικυ ΝΑΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!αρραβωνιασμενοι κι ειναι 8 χρονια μαζι!

Η ΑΝΝΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ??????????

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ εγω πηρα 4-5 μικρεσ πετσετουλες,σαν προσωπου ας πουμε αλλα μωρουδιακες,2 μπουρνουζακια κ 1 μεγαλη..η προσφατη μαμα μου πε οτι το μωρο αφου το κανεις μπανιο καθε βραδυ χρειαζεσαι κ 2ο μπουρνουζακι για να αλλαζεις!θα μας πει κι η irev!

Δεν κατάλαβα βρε angie, το 2ο σε τί χρειάζεται;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...