Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλες!

Μολις κοιμήθηκε η μικρη μου και είπα να σας γραψω! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, να είστε όλες καλά!

Ειρήνη μεγάλη ταλαιπωρία για την μικρη σου. Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην πονάει άλλο η μικρουλα σου. Με την ευκαιρία τακτοποίησες και τον Στελάκο σου, ελπίζω και αυτος να μην πονέσει.

Ιωάννα μου περαστικά σας με τις μυξούλες και αν θέλετε καφεδάκι εγώ είμαι μέσα, δεν νομίζω να μας κολλήσετε, εξάλλου δεν είναι σε φάση που έρχονται σε πολύ επαφή.

Χρίστινα καλως ήρθες και πάλι!

Ελισάβετ με το καλό η βάφτιση του μικρού σας, όλο να πάνε τέλεια!

Άντζυ το προσκλητηριο και η μπομπο μου άρεσαν πάρα πολύ και νομίζω οτι σαν θέμα είναι για μπαλαρινα. Αν ψάξεις έχει πολλές επιλογές με αυτό το θέμα. Έχεις και καιρό ακόμα θα ζαλιστείς να ψάχνεις!

Αυτα θυμήθηκα για την ώρα, εύχομαι σε όλες καλό βράδυ!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου και πάλι Βασιλική, θα χαρούμε να δούμε τις μπούκλες σας. Εγώ λέω να τον κουρέψω με την ψηλή σιγά σιγά.

Έχει τώρα ακριβώς 7 μέρες που εμφανίστηκαν οι μύξες. Αύριο θέλω να τον πάω να τον δει η παιδίατρος γιατί δεν λένε να περάσουν αλλά είπε δεν χρειάζεται. Εγώ θα τον πάω γιατί μου φαίνεται ακούω και λίγο βράσιμο (είναι; δεν είναι; θα δούμε).

Με το καλό οι βαφτίσεις Δήμητρα και Ελισάβετ.

Έπαθα σοκ με τα νέα σου Ειρήνη. Τι θα πει επεμβασούλα; Πωπω!! Εγώ το κατεβάζω το πετσάκι αλλά από την μια μεριά είναι λίγο κολλημένο. Μου είπε η παιδίατρος θα τον δει στον χρόνο και ελπίζω να μην χρειαστούμε τίποτα. Απ'ότι κατάλαβα όμως δεν είναι σοβαρή επεμβασούλα.

Έφαγα τον άμπακο πάλι και θέλω να κάνω ένα ντουζάκι και να αντλήσω. Έχω να μαζέψω και ένα πλυντήριο.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μάνες,

Δε θυμάμαι και πολλά πράγματα...αλλά να πω περαστικα στα παιδάκι σου Ειρήνη. Εμείς το πουλάκι το κατεβάζουμε σε κάθε μπάνιο και τώρα είναι ανοιχτό.

Καλά Αντζυ το προσκλητήριο και η μπομπό που βρήκε είναι πολύ...Αντζυ!!!! Πολύ γέλασα όταν τις είδα!!

Χριστίνα καλως μας ήρθες.

Βάσω περιμένουμε τη φωτογραφία σας.

Εμείς είχαμε ένα έκτακτο περαστατικό με την κούνια και αν και την πήραμε τον Ιανουάριο την πήγαμε και την αλλάξαμε το απόγευμα (ΙΚΕΑ). ΤΟ ξύλο από κάτω έδειχνε να έχει φθαρεί από "υγρασία" ενώ δεν έχει υγρασία το δωμάτιο. Ευτυχώς ήταν ευγενέστατοι στο τηλέφωνο και από φόβο και για δυσφήμιση μας την άλλαξαν και το στρώμα. Αύριο πρέπει να τα στήσουμε. Ο Νικόλας τώρα κοιμάται στο παρκοκρέβατο.

Ηρθε και η μαμά μου και έτσι άυριο έχει ντου στα μαγαζιά για να μην πάω και με τις πυτζάμες στη βάφτιση που λέει και η Βίκυ.

X4pTp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Μολις κοιμησα το τεραττακι μου... Ειμαι ψοφια σημερα κι απο τη δουλεια και μετα σουπερμαρκετ και μετα συμμαζεμα και μετα και μετα....

Ποτε να ξεκουραστουμε κι εμεις οι μανες???

Τελικα κοριτσια δεντρο θα παρω κοαινουργιο, ενα πιο συμμαζεμενο...

Ειρηνη μου περαστικααααααααααααααα σας! Μπραβο το αγορι σου! πολυ γενναιος οντως!

Δεν θυμαμαι τιποτε αλλο..

Α! Μαρια εγω εχω ρωτησει και τη Δωρα για τα μαλλια. Μου ειπε οτι δεν προκειται να γινει τιποτα. Κριμα τον καημενο να τον κουρεψεις τοσο πολυ. Δωστου λιγο χρονο... Αλλα παιδια ειναι ετσι κι αλλα αλλιως.

Καληνυχτα σε ολες!

ticker.png

CEPYp3.png

Βρε κοριτσια θυμηθηκα. Το πουλακι εμενα μου εχει πει η παιδιατρος μεχρι τα 2 δεν το πειραζουμε ΠΟΤΕ!

Εσας τι σας εχει πει? Τελικα τι πρεπει να κανουμε? Προβληματιζομαι. Οπως σε ολα τα πραγματα αλλος λεει αλλα κι αλλος αλλα. Αυτοι οι γιατροι με καταμπερδευουν ωρες ωρες...

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

αφησα κ εγω επιτελους την Κλειω στο κρεβατι της!με διαλληματα κοιμαται αυτο το παιδι!ξενυχτησα!

οπως παντα οι γιατροι τα δικα του λενε.κοινη γραμμη δεν υπαρχει.

εγω αν κ δεν εχω αγορι εχω ακουσει πως πρεπει να το κατεβαζεις!

Ειρηνη περαστικα κ στα δυο σου μωρουλινια!να μην μας χρειαζομται ποτε γιατροι!

Δεντρο εχω στολισει κ εγω απο την Παρασκευη.θα βαλω σκουφο στην Κλειω κ θα σας βγαλω φωτο.

Αντζυ το θεμα μπαλαρινα ειναι τελειο.θα βρουμε πολλες ιδεες!

Δημητρα κουλο!πως το ειδες??!!!εχω στην μαμα μου κουνια απο ικεα.κ εγω ειχα αλλαξει καρεκλακι φαγητο που εκανε 12 ευρω κ μου δωσαν 80 πισω!θυμασαι?

παω να διαβασω λιγο Παπαβεντση κ να κοιμηθω..

καλο βραδυ να χουμε ολες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Πως τα καταφερνω καθε μερα κι αν δεν αει 1 η ωρα δε βαζω κωλο κατω....απορω...

Που θα παει αυτο το ωραριο? Θα πεσω ξερη καμια μερα...

Ιωαννα δεν το ειδε ο γιατρος. Βασικα εχει να τον δει γιατρος πριν το καλοκαιρι... Μετα τον εναμιση χρονο, δεν τον παω καθε μηνα (οπως τη μπουμπου παραδειγμα)

Μονη μου το ειδα!

Βασιλικη ξερω αντρα που ειναι σημερα 45 και εχει φιμωση! Το "καταλαβαν" γυρω στα 25 οταν γνωρισε τη γυναικα του, αλλα δεν πηγε ποτε στο γιατρο. Επισης, ξερω μεγαλυτερα παιδακια που πανε χειρουργειο, με κανονικη ναρκωση, καθετηρες κλπ... και ειναι πολυ πιο επωδυνο. Ο ξαδερφος μου το εκανε στα 5 (ειναι σημερα 20) κι ακομα τον θυμαμαι για κανενα μηνα να φοβαται να κατουργσει γιατι ετσουζε.

Μαρια ? (angicat) Εχει δικιο η γιατρος οτι πριν το χρονο δεν κανουμε τιποτα! Μετα μπορει να σας δωσει μια κρεμουλα για αρχη (οπως εμας) κα να μη χρειαστει τιποτα.

Οσο για το αν το πειραζουμε Ηρω κ μενα η παιδιατρος ετσι μου πε στην αρχη (χι οτι την ακουσα...χιχι) και μετα καταλαβα οτι απο φοβο μην ειναι "αγαρμποι" καποιοι γονεις το λενε αυτο γενικα κ παρακουθουν οι ιδιοι το παιδι (αφου σνηθως μεχρι τον πρωτο χρονο το βλεπουν καθε μηνα).........

QuW0p3.png

Ελπιζω να βοηθησα τις αγορομανες της παρεας!

Η δικια μας ιστορια ειναι λιγο περιεργη γιατι απο οταν γεννηθηκε ηταν εξω ολο το κεφαλακι. Σε καθε μπανακι καναμε "ασκησουλες" με το νερακι να τρεχει και δεν ειχαμε προβλημα. Βασικα το εκανε ο μπαμπας και το καλοκαιρι που ημασταν διακοπες ανευ μπαμπα, προφανως δεν το εκανα καλα και αρχισε να κλεινει. Με το που γυρισαμε τον πηγα στο χειρουργο Ειπε αλοιφη για 1 μηνα κι επαναξεταση. Επειδη ηξερα οτι "επανεξεταση=επεμβασουλα" αφου δεν ειχε βγει παλι ολο εξω, το τρεναρισα μηπως τα καταφερναμε αλλα τζιφος

Παντως οι γιατροι εκει ειναι φοβεροι με τα παιδια! Του εβαλε μια αναισθητικη κρεμουλα να μουδιασει και μετα απο 40' τον πηρε μεσα (χωρις εμενα) και περιμενα απ εξω να ακουσω το κλαμα ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ.......Αλλα δοξα το Θεο ηταν τοσο καλα μουδιασμενο, του ειχε δωσει και μια γαζα να παιζει και ολα καλα! Απο το απογευμα που εφυγε η ναρκωση δυσκολευεαι λιγο σα τσισα --- ή λεει καιει.......Τον επεισα ομως να κανει τσισα για να φυγει το μιμι ;)

Τεσπα, τωρα θελει πολυ προσοχη να μην ξανακλεισει γιατι ειναι κριμα να το ξαναπερασει το ζουζουνι μου

sorry girls!

ολο κατεβατα ημουν σημερα...

ονειρα γλυκαααααααααααα

QuW0p3.png

καλημέρα πολυλογούδες μανες!!!

προσπάθησα να σας διαβάσω αλλά μάταια χαχαχα... μάλλον το μεσημέρι θα προλάβω..

Φιλάκια σε όλες και όλους από το Λουσάκι!!

Κερνάμε εμείς σήμερα!!

%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9.jpg

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα σε όλους! Έχω να μπω κάτι μέρες, να ´σαι καλά Ιωάννα που με σκέφτηκες. Σας διάβαζα με διαλλείματα αλλά δεν κατάφερνα να γράψω. Τώρα πάλι δεν προλαβαίνω. Η μικρή ακόμα μυξούλες, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Μόνο που ο ύπνος της έχει χαλάσει πάρα πολύ! Τέτοια ξενύχτια ούτε νεογέννητο δεν μας έκανε. Μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ, ειδικά εμένα που ξυπνάω χαράματα για δουλειά. Τρελή κούραση. Σας φιλώ όλες κ σόρρυ που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα. Ελπιζω το ΣΚ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μετά από έναν τέλειο ύπνο χωρίς κανένα ξύπνημα. Κοιμηθήκαμε 10.30 με 8.30 και ξυπνήσαμε όλο κεφάκια τραγουδώντας. Η μυτούλα καθαρή όπως κάθε πρωί κι ελπίζω να μην μπουκώσει περισσότερο κατά την διάρκεια της μέρας. Σήμερα λέω να κάνω γιουβαρλάκια (σόρρυ αλλά δεν νηστεύω) αν και δεν κάνει κρύο. Μαράκι και Βίκυ καλημέρα σας. Καλή δουλίτσα κούκλες. Σε λίγο θα πάω να πάρω κιμά προς το παρόν αντλώ. Ότι προλάβω να κάνω πριν τις 10 που θα φύγει ο Γ.

Να έχουμε μια καλή μέρα. Φιλάκια!!

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Τι κάνετε? Εμένα ο Δημητρης έχει ξυπνήσει απο τις 8 και είναι φουλ στην ενεργεια για παιχνίδι!!! Φυσικά δεν κάθεται στην κούνια του με τίποτα τώρα, θέλει πάρκο...

Σήμερα θα πάμε και σε έναν παιδοτοπο που μας έχουν καλεσει σε ένα παιδικό πάρτυ!

Ειρήνη περαστικά στο αγοράκι σου! Εχει κάνει κι ο ανιψιος μου ο μεγάλος αυτή την επεμβασούλα. Οσο πιο μικρός τόσο πιο καλά!!! Τον θυμάμαι που ποναγε πριν την επεμβαση γιατι είχε μαζεψει σμιγμα κι ελεγε το πουάκι μου :|

Δεν θυμάμαι κατι αλλο γιατι είναι πρωι ακομα, αλλα εχουμε όλη την μέρα μπροστά μας ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κι από μένα μανούλες!

Ειρηνάκι περαστικά στο ζουζούνι σου.

Αντρια καλά να περάσετε στο πάρτυ!

Μαράκι υπομονή!

Εμείς χθες το απόγευμα κάναμε εμετό μετά την κρέμα βανίλια, μετά μας έπιασε γκρίνια και καταλήξαμε να κοιμηθούμε κατά τις 10.

Καλημέρα μάνες!

Εργαζόμενες φίλες Βίκυ και Μαράκι σας στέλνω πολλά φιλιά! Σας καταλαβαίνω απόλυτα, με την μόνη διαφορά ότι εγώ εδώ δεν έχω καθόλου δουλειά και είμαι όλη μέρα νετ, πίκρα κι αυτό όμως, δεν περνάει η μέρα με τίποτα.

Καλημέρα, μετά από έναν τέλειο ύπνο χωρίς κανένα ξύπνημα. Κοιμηθήκαμε 10.30 με 8.30 και ξυπνήσαμε όλο κεφάκια τραγουδώντας.

Μαρία μου ειλικρινά λυπήσου μας, ξυπνάμε κάθε πρωί 7.30 το αργότερο-σήμερα από τις 6.00, μετά από 3.852 ξυπνήματα. Αν πράγματι υπάρχουν μωρά που κοιμούνται σερί όλη νύχτα δεν θέλω να το ξέρω!!!

Ειρήνη περαστικά κ στα 2 σου ζουζούνια! Δήμητρα θα πάω να ελέγξω κι εγώ την κούνια μας σήμερα, από ΙΚΕΑ είναι. Καλά ψώνια!

mWsZp3.png

Καλημερα κοριτσάκια!

Εγω τελικα τα κατάφερα και γριπώθηκα απο χτες το μεσημέρι ειμαι δέκατα, καταρροη και ΄πονόλαιμο! Υπέροχα δηλαδη, χτες πήγα την μικρη στη μαμα μου το απόγευμα για να κοιμηθώ λιγάκι μιας και το ΄βράδυ ήταν μαρτύριο αφου με μπουκωμένη μύτη δεν μπορώ να κοιμηθώ με τπτ. Παίρνω κατι χαπάκια και ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά!Η μικρή έχει και αυτη μυξούλες αλλα με ορό έχει βελτιωθεί πολύ!

Αντζυ θα συμφωνήσω με την Δημητρα πως το προσκλητηριο και η μπομπο είναι εντελώς Αντζυ:tongue::tongue::tongue: Πάντως και για πριγκίπισσα μου κάνει εμένα!

Ελισαβετ και Δημητρα με το καλό οι βαπτίσεις σας!!

Δήμητρα καλά ψώνια!!!

Δεσποινα εγώ σήμερα δεν μπορώ γιατι όπως είμαι είναι αδύνατον, άσε μη σας κολλήσω και εσας! ΚΑι για αύριο θα εξαρτηθει πως θα είμαι!

Χριστινακι για πες μου λίγο για το recaro είστε ευχαριστημένοι? Ποιο μοντέλο πήρατε?

Αυτα προς το παρόν!!

Φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...