Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια για την συνάντηση κανονίστε όπως σας είπα όποτε θέλετε γιατί εγώ δεν υπόσχομαι! Εξαρτάται από τον Λευτεράκη. Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ τώρα με το μπούκωμα. Άσε που αν δεν μας έχει περάσει θα τον πάω να τον δει η παιδίατρος την Παρασκευή. Αυτή επιμένει να μην δώσω τίποτα και εφόσον τρώει, είναι ορεξάτος και δεν δυσκολεύεται στην αναπνοή, το αγνοώ και περιμένω να περάσει. Γιατί όμως μερικές φορές έχει μύξες και άλλες όχι; Από την μια στιγμή στην άλλη γίνεται καλά και μετά πάλι λίγο μπούκωμα. Τα δόντια λέτε να είναι;

Και κάτι άλλο, εσείς που έχετε αγοράκια βαφτισμένα τα έχετε κουρέψει καθόλου; Εγώ έκοψα με το ψαλιδάκι λίγο μαλλί από μπροστά, μια τούφα που πέταγε και δεν μου άρεσε και βλέπω εκεί που έκοψα ξαναβγήκαν και είναι πιο χοντρές τρίχες. Λέτε να τον κουρέψω όλο το κεφάλι μπας και βγάλει επιτέλους μαλλιά; Βαρέθηκα να είναι καραφλός!!! Έχει στα πλάγια 2 περιοχές χωρίς μαλλιά το γυφτάκι μου. Πότε θα βγουν κανονικές τρίχες;

Γεισαου Μαρακι.

μερικα παιδακια αργουν να βγαλουν μεχρι τον πρωτο χρονο μην τρελενεσαι έχουν πλάκα κ ετσι:lol::lol::lol::lol:

Εμενα πάλι η μικρη μ εχει μπουκλες!!!Το καθε παιδακι με τα δικα του!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια η δικια μου κοιμαται 3 ωρες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ υπνιλία Λέε να ναι απο το σημερινο εμβολιο ???????Οταν ηταν πιο μικρη την επιανε πολυ!!!!

Αχ γιατι μιλάω μόνη μου???Καλε μπειτε καμια να μιλήσουμε τωρα που μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχ

έλα Βασιλική εγω εδώ! ποτε ρε συ θα μας βάλεις φωτο της μικρής Ραφαηλίας να δουμε κι εμείς τις μπούκλες της??οσο για τον παιδίατρο,μη σε αγχωνει!Μια χαρά βαρος έχει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χριστινάκι μην του βαζεις κρεμουλα λιγες μερες μηπως φυγουν μονα τους και γλυτωσετε και την κορτιζόνη.εμενα κατι αντιστοιχο ειχε παθει οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο,1η βδομαδα σπιτι,την ειδε η παιδιατρος και προφανως ηταν απο την κρεμα της chicco που της ειχα βαλει μετα το μπανακι.δεν την ξανα εβαλα.

θα συννενοηθουμε για τη συναντηση απο δω ολες,αρα θα το δεις σιγουρα!θα σε παρουμε κ τηλ αν δε μπεις/

ρε κοριτσια η μικρη εχει καταχεσει σημερα παλι.την πλενω ,τη ντυνω και τα ξανα κανει.η η χορτοσουπα να φταιει ή να ανησυχησω??

εν τω μεταξυ τωρα που την επλυνα το πωπουδάκι της ηταν κοκκινο,τι να βαλω αλλο? σε καθε αλλαγη βαζω bepanthol/τι αλλο να κανω? φοβαμαι μη συγκαεί

αγγελικούλα μου και μενα τώρα τελευταία χέζεται 4-5 φορές την ημέρα εγω του βάζω σουντοκρεμ και χω βρει την υγεια μου και την δική του βέβαια. Ξέρω ότι καλό για τους ερεθισμούς είναι και το λαδάκι δοκιμασε ότι νομίζεις και πες μας νεότερα για την μπισκοτινίτσα μας...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: αχ μωρε το ποπουδάκι της...φιλα το για μενα και θα δεις θα περάσει της ζουζούνας!!!:P

Κορίτσια για την συνάντηση κανονίστε όπως σας είπα όποτε θέλετε γιατί εγώ δεν υπόσχομαι! Εξαρτάται από τον Λευτεράκη. Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ τώρα με το μπούκωμα. Άσε που αν δεν μας έχει περάσει θα τον πάω να τον δει η παιδίατρος την Παρασκευή. Αυτή επιμένει να μην δώσω τίποτα και εφόσον τρώει, είναι ορεξάτος και δεν δυσκολεύεται στην αναπνοή, το αγνοώ και περιμένω να περάσει. Γιατί όμως μερικές φορές έχει μύξες και άλλες όχι; Από την μια στιγμή στην άλλη γίνεται καλά και μετά πάλι λίγο μπούκωμα. Τα δόντια λέτε να είναι;

Και κάτι άλλο, εσείς που έχετε αγοράκια βαφτισμένα τα έχετε κουρέψει καθόλου; Εγώ έκοψα με το ψαλιδάκι λίγο μαλλί από μπροστά, μια τούφα που πέταγε και δεν μου άρεσε και βλέπω εκεί που έκοψα ξαναβγήκαν και είναι πιο χοντρές τρίχες. Λέτε να τον κουρέψω όλο το κεφάλι μπας και βγάλει επιτέλους μαλλιά; Βαρέθηκα να είναι καραφλός!!! Έχει στα πλάγια 2 περιοχές χωρίς μαλλιά το γυφτάκι μου. Πότε θα βγουν κανονικές τρίχες;

Εμένα ο δικός μου έχει αρκετό μαλλάκι και του έχω κλείσει αύριο το πρώτο ραντεβού με την κομμώτρια μου που θα γίνει και δικιά του. Ο ξάδερφός μου (ο γυναικολόγος μου) μου συν´εστησε να τον κουρέψω κανα δυο φορές για να συνέλθουν τα μαλλιά, να δυναμώσουν και να βγουν ομοιόμορφα. Το ίδιο μου είπε και η ξαδέρφη μου (η παιδίατρος του) αΥριο θα σας πω νέα, το απόγευμα όμως γιατί θα είμαι στην μανούλα μου απο το πρωΙ:wink:;-):wink:;-):wink:;-)

Διαφημίσεις

Πωωωωωωωωω...... Έχω μια νύστα... Αλλά δεν προβλέπεται ύπνος!

Άντζυ, μου άρεσε πάρα πολύ η μπομπονιέρα! Γιατί δεν πάει η πριγκήπισσα όμως; Νεράιδα ή μπαλαρίνα;

Στάθη! Κομμωτήριο αύριο; Άντε καλό κούρεμα!

Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα -όσα- μαλλιά έχει ο Θοδωρής και λέμε να του τα αφήσουμε μακριά όσο γίνεται!

Αχ, Βασιλική με τον πόνο μας παίζεις! 3 ώρες κοιμάτει η Ραφαηλία; :shock: Γενικά ή λόγω εμβολίου; Για το βάρος δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς νομίζω!

Α τώρα το θυμήθηκα!

Άλεξάνδρα, μικράκι μου χαρούμενα μηνογενέθλιααααα! Πάντα χαρές!

Πάω με την ελπίδα να καταφέρει ο Στέλιος να κοιμήσει τον Θοδωρή για να την πέσουμε οικογενειακώς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τι μου κανετε μανουλιτσες?

Καλα.ποσα γραψατε σε μια μερα? :shock::shock::shock:

Έκανα έναν καφέ και ο μικρός στο τραμπολίνο. Τώρα ήρθα να του βάλω να δει λίγο βουγιουκλάκη για να πάω να βάλω ένα πλυντήριο. Τρελαίνεται με το μυστικό και την γατούλα

w6JUgwUPuv8

Κι εμεις με το νιαου βρε γατουλα τρελλαινομαστε και της το τραγουδαμε μαζι με το Στελιο!

....Οσο για το κουρεμα...... και μενα σαν το Λευτερη ειναι η μικρη (και χειροτερα μπορω να πω) "5 τριχες ολες κι ολες μα καρδια μικρου παιδιου"...χιχιχι:lol::lol: Αλλα ενα καλο κουρεμα ειναι η πιο σωστη λυση. Εσενα ειναι και αγορι βρε, σιγα! Κουρεψε τον να δυναμωσει γηργορα! Το Στελλακο "φανταρο" τον ειχα κανει μετα τη βαφτιση---και το περιμενα πως κ πως γιατι εκεινος ηταν το ακρο αντιθετο Ειχε πολυυυ μαλλι για αγορι.

Δημητρα...κι ακομα δεν εχεις δει τπτ με τα παιχνιδια...εχει να πεσει "οδοντογλυφιδα"..χαχαχα

Νομιζω το εχω ξαναπει...ενα Σαββατο χρειαζομαι να καθαρισω ολο το σπιτι-------και μια Κυριακη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Χριστινα ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! Μετα απο αυτο που παθαμε..ειμαι παααααρα πουλ επιφυλακτικη με ολες τις κρεμες! Αφου σου ειπε οτι δε χρειαζεται και δεν ειναι ανησυχητικο...ασ' το το παιδακι!

Περαστικα και στο Θοδωρακο με τις παλιομυξες που τον ταλαιπωρουν

Αντζυ βαλε λιγη σουντοκρεμ αν ειναι και ΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ!!! (με βλεπετε να λυσσαω με τις κρεμες, αλλα θα σας πω στο επομενο ποστ)

Επισης, η μπομπο ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ!!! (νομιζω το ειπε και η Βαλια)

Ηταν το πρωτο θεμα που σκεφτηκαμε με τις νονες της, αλλα τελικα θελουμε να αποφυγουμε το ροζ (σε εντιθεση με σενα) και γι αυτο το απορριψαμε

Αν ψαξεις για μπαλαρινα παντως ειναι φοβερο θεμα και βρισκεις και πααααρα πολλααα!

QuW0p3.png

Γεια σας κι από μένα.Μπήκα να πω μια καλησπέρα στις γλυκιές μανούλες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη που την Κυριακή βαφτίζω το αγγελούδι μου!!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί το μωράκι μου.Έχουμε και λίγες μυξούλες, μόνιμες από τον Οκτώβριο, και λίγο βυχαλάκι αλλά ελπίζω να μη μας σταματήσει αυτό.......

Εμείς τις κρέμες τις κόψαμε και για απογευματινό τρώμε γιαουρτάκι. Από τότε που το δοκίμασε δεν ξανάφεγε κρέμα, αλλά δε με πειράζει γιατί είναι λίγο στρουμπουλός!!!!!!Τώρα θα είμαστε σίγουρα 10 κιλά.

Από μαλλί κι εμείς λίγα πράγματα.....

Θα μας τα κόψει κι ο παππάς.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον...τα νεα μας τωρα...

Χτες το βραδυ πηρε τη μικρη η μαμα μου για να μην ξαγρυπνησω εγω που θα πηγαινα για δουλεια, ωστε να την "αλλαζει" καθε 2-3 ωρες, να μη μεινει ολη νυχτα και ερεθιστει περισσοτερο. Δυστυχως σημερα το πρωι ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ Ο ΠΩΠΟΣ με μπαλωματακια (λεπτα μεν) που ειχαν μαζεψει υγρο

ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

Εφυγα σφαιρα για Αθηνα για κατι δουλειες του γραφειο και γυρισα τρεχοντας να παω τη μικρη στο γιατρο. Πηγαμε στο Παιδων Πεντελης, η παιδιατρος εννοειται μας εστειλε στη δερματολογο και για να μην τα πολυλογω...τη μ@λακια την καναμε εμεις

Οι κρεμες οπυ της βαζαμε (κενακομπ, μετα βερνταλ...) δεν επρεπε να ειναι παχυ στρωμα :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Οταν βαζουμε λεει τετοιες ισχυρες κρεμες, πρεπει να ναι 2 κοκκοι φακης και να απλωνουμε καλα!

Τεσπα... μας εδωσε τωρα αγωγη με μιξη απο 2 πουδρες για 7 μερες, αν δεν περασει (που η γιατρος ηταν αισιοδοξη) συνεχιζουμε 5 μερες με βερνταλ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ...κλπ...

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν θυμαστε που ειχα παει το Στελλακο το Σεπτεμβρη γιατι αρχισε να κλεινει το πουλακι του κ πηγαινε να παθει φιμωση. Μιας και δεν ειχε κοσμο, ειπα να "τον περασω μια βολτα" απο το χειρουργο Και καταληξαμε σε επεμβασουλα....πραγμα που περιμενα κι ολας! Το παλικαρι μου γενναιοτατο, ουτε οπυ εκλαψε, παρ ολο που με εβγαλαν εξω και λεω "ωχ τωρα θα αρχισουν τα δραματα"

Βεβαια, τωρα ειναι πρησμενο, περασε και η ναρκωση κι αρχιζει να ψιλοποναει αλλα ο γιατρος μου ειπε να του δωσω κ λιγο ντεπονακι αν τσουζει κ ποναει

Αυταααααααα

Σορυ αν σας κουρασα μανουλακια μου γλυκα! ;)

QuW0p3.png

Ελισάβετ, με το καλό κι η δική σας η βάφτιση! Το όνομα το είπες και δεν το θυμάμαι;!; Σιγά, οι μυξούλες δεν θα σας εμποδίσουν, μην το σκέφτεσαι! Όλα καλά θα πάνε!

Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ όλες για τα περαστικά σας και προηγουμένως και ξεχάστηκα! Να είστε καλά μανούλες!

Εμείς κοιμηθήκαμε κανένα 40λεπτο οικογενειακώς και στρώσαμε λίγο! Παλι με χουρχουρητό είναι όμως... :roll:

Η Βίκυ και το Μαράκι που είναι; Δεν μπήκαν, προφανώς τρέχουν...

Λοιπον...τα νεα μας τωρα...

Χτες το βραδυ πηρε τη μικρη η μαμα μου για να μην ξαγρυπνησω εγω που θα πηγαινα για δουλεια, ωστε να την "αλλαζει" καθε 2-3 ωρες, να μη μεινει ολη νυχτα και ερεθιστει περισσοτερο. Δυστυχως σημερα το πρωι ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ Ο ΠΩΠΟΣ με μπαλωματακια (λεπτα μεν) που ειχαν μαζεψει υγρο

ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

Εφυγα σφαιρα για Αθηνα για κατι δουλειες του γραφειο και γυρισα τρεχοντας να παω τη μικρη στο γιατρο. Πηγαμε στο Παιδων Πεντελης, η παιδιατρος εννοειται μας εστειλε στη δερματολογο και για να μην τα πολυλογω...τη μ@λακια την καναμε εμεις

Οι κρεμες οπυ της βαζαμε (κενακομπ, μετα βερνταλ...) δεν επρεπε να ειναι παχυ στρωμα :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Οταν βαζουμε λεει τετοιες ισχυρες κρεμες, πρεπει να ναι 2 κοκκοι φακης και να απλωνουμε καλα!

Τεσπα... μας εδωσε τωρα αγωγη με μιξη απο 2 πουδρες για 7 μερες, αν δεν περασει (που η γιατρος ηταν αισιοδοξη) συνεχιζουμε 5 μερες με βερνταλ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ...κλπ...

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν θυμαστε που ειχα παει το Στελλακο το Σεπτεμβρη γιατι αρχισε να κλεινει το πουλακι του κ πηγαινε να παθει φιμωση. Μιας και δεν ειχε κοσμο, ειπα να "τον περασω μια βολτα" απο το χειρουργο Και καταληξαμε σε επεμβασουλα....πραγμα που περιμενα κι ολας! Το παλικαρι μου γενναιοτατο, ουτε οπυ εκλαψε, παρ ολο που με εβγαλαν εξω και λεω "ωχ τωρα θα αρχισουν τα δραματα"

Βεβαια, τωρα ειναι πρησμενο, περασε και η ναρκωση κι αρχιζει να ψιλοποναει αλλα ο γιατρος μου ειπε να του δωσω κ λιγο ντεπονακι αν τσουζει κ ποναει

Αυταααααααα

Σορυ αν σας κουρασα μανουλακια μου γλυκα! ;)

Αχ, ρε Ειρήνη! Τί περιπέτεια! Διπλή! Περαστικά σας! Μια χαρά θα πάει κι ο ποπουδάκος της μικρής και το τσουτσούνι του Στέλιου! Η μικρή θα κάνει έξτρα περιποήση στο δερματάκι της και θα περάσει πριν την εβδομάδα! Ο γιατρός είδε πως πάει για φίμωση; Το άνοιγε εκείνος σε κάθε επίσκεψη;

Άντε, να μην ξαναέχετε τέτοια με γιατρούς!

Eιρηνη μου δυσκολο για το παιδακι αυτο ευτυχως που το προλαβατε νωρις ο μικρουλης πώς ειναι τωρα????? καλυτερα σε μικρη ηλικια. ο αντρας μ το επαθε σε μεγαλη ηλικια κ ειναι πιο επιπονο αστα!!!!!!!!!:-(

:-(

ιωαννα μ οχι γενικα δεν κοιμαται 3ωρα το παθαινει οταν κ΄νουμε εμβολιο!!!!!!!!!!!!!!!

Αντζυ μ εκανα αιτημα πάλι στο γκρουπ μας στο φεις γιατι ειχα μήνες να μπω θα προσπαθησω να βαλω φωτο αν μ δεξει πως το κανουμε αυτο ο αντρας μ.Απλα για επιβαιβεωση μια ερωτηση: Στο γκρουπ δεν υπάρχει προσβαση απο άλλους παρα μονο σε εμας????Συγνωμη για τηνερωτηση αλλα ειμαι λιγο φοβιτσιαρα με το διαδυκτιο:confused::tongue:

Βασιλική οχι ,μονο εμεις έχουμε πρόσβαση και μπορούμε να μπουμε στην ομάδα και να δουμε φωτος!αντε ανέβασε περιμένουμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...