Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να τη χαιρεσαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ευχαριστω για τα περαστικα κι οσο για τις ξαγρυπνιες μας, καλο μας κουραγιο!!!

Εγω δε στολισα ακομη... Βαριεμαι.... Λεω να μην στολισω κι ο αντρας μου επιμενει, πρωτη χρονια με το μωρο να μη στολισουμε??? δικιο εχει αλλα ειναι τρελλο μανικι.... κι αντε μετα παλι μαζευε τα... δεν ξερω...

Σκεφτηκα παλι να παρω ενα μικρο χρωματιστο δεντρακι και να βαλω μονο φωτακια επανω και να το βαλω πανω στο συνθετο, γιατι αμα πω να ανεβασω τη δεντρουκλα απο κατω.. καηκα! αφηστε που με ολα τα μωροσυμπραγκαλα στο σαλονι, πρεπει να το βγαλω στο μπαλκονι για να χωρεσει!!!

να στολίσεις θα δεις οτι θα αισθανθείτε διαφορετικά εμείς που στολίσαμε το χαιρόμαστε τόσο πολύ το δέντρο που στο τέλος νομίζω ότι ο Στάθης θα το γκρεμίσει χάμο:wink:....Το καταευχαριστιεται όμως και γελάει συνέχεια όταν βλέπει τα λαμπάκια να τρεμοσβήνουν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι καλέ τι να κοιμάμαι!λοιπον επειδή δε θα πρόλαβες να διαβάσεις σε ενημερώνω οτι κανονίζουμε απο βδομάδα ομαδική Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στο mall!!

Eπίσης οποια θέλει μπορεί να ντυσει το παιδάκι της με αγιοβασιλιάτικο φορμάκι να βγάλουμε και ομαδικές φώτο!!yeah!!

κανονίστε να μην με πάρετε τηλ ε??? σας σκότωσα ούλες...!!!! χιχιχιχι εγώ είμαι μέσαααααααααα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πω πω με έπιασε να απαντήσω σε όλες ε?? βρε κορίτσια συγνώμη αλλά με έπιασε το σύνδρομο της λογοδιαροίτιδας διότι είχα κάτι μήνες να μπω και να σας ευχαριστηθώ....Σας ζητώ ταπεινα συγνώμη για την σημερινή κατάχρηση, ελπίζω να συνέλθω!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε δερματολόγο με το Στάθη γιατί εδω και μια βδομάδα μου είχε πετάξει κάτι σαν σπυράκια στην κοιλίτσα και στην πλατίτσα του. Είπα άστο να δω και βλέπουμε, αυτά φαινόντουσαν σαν να το είχαν κεντήσει κουνουπάκια. Μετά το μπάνιο δε φαινόντουσαν και κόκκινα ε σήμερα δεν άντεξα κορίτσια έκλεισα επιτόπου ραντεβού με δερματολόγο στην ευρωκλινική παίδων όπου πήγαμε και τελικά αυτή μας είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό ίσως κάτι τον τσίμπησε και ερεθίστηκε το παιδάκι ή μπορεί να τον ερέθισε καμιά κρεμούλα ενυδατική που του βάζω, γενικά μου είπε να μην αγχώνομαι και προληπτικά αν θέλω μου είπε να του βαλώ κρέμα fucidin h για 7 με 10 ημέρες. Λοιπόν εγώ αποφάσισα να μην του την βάλω γιατί έχει κορτιζόνη και αφού μου είπε ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να με αγχώσει καλύτερα να φύγει απο μόνο του. Τώρα αν δω ότι τα εξανθηματάκια αυτά επιμένουν τότε αναγκαστικά θα την βάλουμε!!!

Ξέρετε και γω και ο Παναγιώτης (ο σύζυγος) είμαστε λίγο κατά των φαρμάκων αν δεν υπάρχει σοβαρή ανάγκη και επειδή ακόμα είναι μωράκι αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να το αποφύγουμε!!!

Χριστινάκι τι κάνεις??? Δικαιολογείσαι να έχεις τοση χαρα!!! Οταν κανονισουμε με τα κορίτσια θα σε παρουμε τηλ να ενημερώσουμε! Αν και πλέον αφου εχεις υπολογιστή θα το μάθεις απο πρώτο χέρι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι τι κάνεις??? Δικαιολογείσαι να έχεις τοση χαρα!!! Οταν κανονισουμε με τα κορίτσια θα σε παρουμε τηλ να ενημερώσουμε! Αν και πλέον αφου εχεις υπολογιστή θα το μάθεις απο πρώτο χέρι!!!

Καλά είμαι...!!! είδες τι κάνει η συνήθεια τώρα θα μπορώ να σας διαβάζω και να γράφω κάθε μέρα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωχ άσε μην το ματιάσω και τύχει πάλι κάτι γιατί θα λαλήσω:wink::wink::wink::wink::wink:

Εσύ μανουλομανουλίτσα καλά? το μπεμπέκι καλά??:P

Καλά είμαι...!!! είδες τι κάνει η συνήθεια τώρα θα μπορώ να σας διαβάζω και να γράφω κάθε μέρα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωχ άσε μην το ματιάσω και τύχει πάλι κάτι γιατί θα λαλήσω:wink::wink::wink::wink::wink:

Εσύ μανουλομανουλίτσα καλά? το μπεμπέκι καλά??:P

Καλα είμαστε κι εμεις! Ο Δημήτρης πριν λίγο ξύπνησε και σε κανα μισαωρο θα φάει την κρέμα του! Τωρα καθεται στο παρκο του και βγάζει την γλωσσα από τις τρύπες και μου ερχεται να πάω να την πιάσω :tongue::tongue::tongue:

Ο Στάθης είναι καλυτερα με τα σπυράκια???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

μμμμμ νομίζω ότι είναι η ώρα να πηγαίνω στο γιόκα μου διότι κατα τις 5 30 θα φάμε την φαριν λακτε μας...ίσως τα πούμε αργότερα αλλιώς ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

ΑΑΑΑ ξεχάστηκα πρώτα ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ1001.jpg

107161-goodnightpoli.gif

Καλα είμαστε κι εμεις! Ο Δημήτρης πριν λίγο ξύπνησε και σε κανα μισαωρο θα φάει την κρέμα του! Τωρα καθεται στο παρκο του και βγάζει την γλωσσα από τις τρύπες και μου ερχεται να πάω να την πιάσω :tongue::tongue::tongue:

Ο Στάθης είναι καλυτερα με τα σπυράκια???

Ακόμη δεν έχει ξυπνήσει ο ζούζουνος μόλις ξυπνήσει θα τον δω...να δώσεις πολλά σβουριχτά φιλάκια στο Δημητράκι σου εντάξει???:wink::wink::wink::wink::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας και από μένα, ας είναι καλά το ίντερνετ στην αίθουσα και το τεστ τριμήνου που γράφουν τα ζουζουνάκια μου. Οπότε μπήκα να σας χαιρετήσω. Δεν έχω σταματήσει να βλέπω το βίντεο με τα παλαμάκια και να το δείχνω σε όλο τον κόσμο. Είμαι εντελώς χαζομαμά!!!!! Τώρα σκέφτομαι τι άλλο να του μάθω. Λέω να εξασκηθούμε στο γεια αλλά αυτό πρέπει να το συνδυάσει με κάποιον που φεύγει και το εξασκούμε (δυστυχώς) κάθε μεσημέρι που αποχαιρετιζόμαστε. Τι άλλο να κάνουμε; Λέω να ξεκινήσουμε το κουπεπέ αλλά αυτό του το μαθαίνει η πεθερά μου (προς το παρόν την αγνοεί!!!!!!!! χαχαχαχαχα).

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μην του βαζεις κρεμουλα λιγες μερες μηπως φυγουν μονα τους και γλυτωσετε και την κορτιζόνη.εμενα κατι αντιστοιχο ειχε παθει οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο,1η βδομαδα σπιτι,την ειδε η παιδιατρος και προφανως ηταν απο την κρεμα της chicco που της ειχα βαλει μετα το μπανακι.δεν την ξανα εβαλα.

θα συννενοηθουμε για τη συναντηση απο δω ολες,αρα θα το δεις σιγουρα!θα σε παρουμε κ τηλ αν δε μπεις/

ρε κοριτσια η μικρη εχει καταχεσει σημερα παλι.την πλενω ,τη ντυνω και τα ξανα κανει.η η χορτοσουπα να φταιει ή να ανησυχησω??

εν τω μεταξυ τωρα που την επλυνα το πωπουδάκι της ηταν κοκκινο,τι να βαλω αλλο? σε καθε αλλαγη βαζω bepanthol/τι αλλο να κανω? φοβαμαι μη συγκαεί

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αντζυ κι εμείς μολις αρχισαμε τα φρουτα και την χορτοσουπα κάνει κακα του 3- 5 φορές την ημέρα. Για το κοκκινισμα ξερω κι εγω μήπως να της εβαζες λιγη σουντοκρεμ???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Μολις ξυπνησαμε μανα και γιος!Λιγο ητανε βεβαια αλλα απο το τιποτα......

τωρα θα φαμε φαριν, θα μαζεψω λιγο το σπιτι και αν δεν βαριεμαι θα παμε μια βολτα στη γιαγια~....

Χριστινα αφου σου ειπε οτι δεν ειναι κατι δεν υπαρχει λογος να βαζεις στο παιδι φαρμακα!;);)

Αντζυ μου εγω του βαζω οταν κοκκινιζει κρεμουλα frezyderm και στο επομενο αλλαγμα ειναι μια χαρουλα!Οπως επισης και η sudocrem που ειναι πιο δυνατη απο τη bepanthol;);)

Κατι ξεχναω παλι.......

Κορίτσια για την συνάντηση κανονίστε όπως σας είπα όποτε θέλετε γιατί εγώ δεν υπόσχομαι! Εξαρτάται από τον Λευτεράκη. Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ τώρα με το μπούκωμα. Άσε που αν δεν μας έχει περάσει θα τον πάω να τον δει η παιδίατρος την Παρασκευή. Αυτή επιμένει να μην δώσω τίποτα και εφόσον τρώει, είναι ορεξάτος και δεν δυσκολεύεται στην αναπνοή, το αγνοώ και περιμένω να περάσει. Γιατί όμως μερικές φορές έχει μύξες και άλλες όχι; Από την μια στιγμή στην άλλη γίνεται καλά και μετά πάλι λίγο μπούκωμα. Τα δόντια λέτε να είναι;

Και κάτι άλλο, εσείς που έχετε αγοράκια βαφτισμένα τα έχετε κουρέψει καθόλου; Εγώ έκοψα με το ψαλιδάκι λίγο μαλλί από μπροστά, μια τούφα που πέταγε και δεν μου άρεσε και βλέπω εκεί που έκοψα ξαναβγήκαν και είναι πιο χοντρές τρίχες. Λέτε να τον κουρέψω όλο το κεφάλι μπας και βγάλει επιτέλους μαλλιά; Βαρέθηκα να είναι καραφλός!!! Έχει στα πλάγια 2 περιοχές χωρίς μαλλιά το γυφτάκι μου. Πότε θα βγουν κανονικές τρίχες;

mU4Ep3.png

Καλως ορισες πάλι Χριστίνα ποσο καιρο σε εχουμε χασει!!!!!

Γεια σας κ σε όλα τα κοριτσια

εεπειδη ειχα 5-6 μερες να μπω εχετε γραψει τοσα πολλα θελω πολυ χρονο να σας διαβασω!!!! θα το κανω σταδιακαΕμεις σημερα ειχαμε εμβολιο

Απο βάρος πήραμε λίγο μονο 7430ενω πριν ενα μηνα ειμασταν 7200 μονο 230 γρμ.Ο γιατρος ειπε να ξαναπάμε για ζυγισμα σε 15 μερες προοληπτικα όχι πώς ειναι κ σοβαρο το οτι δεν πηρε πιο πολυ αυτο συμβαινει συχνα κάποιους μηνες (αλλα γενικα αυτς ο γιατρος ειναι καινουριος κ νεος κ πολυ σχολαστικος σε όλα -φοβιτσιαρης μ φαινεται καμια φορα και τα ξαναζυγισμα λιγο υπερβολικο)κατα τα αλλα εχει ψηλώσει και όα καλα.

Εμεις τελειωσαμε τα εμβολια του πρωτου χρονου.Νομιζω πάλι στους 12 μηνες θα εχουμε?????? Δεν ρωτησα το ξεχασα:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...