Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

[ATTACH]1125[/ATTACH]

[ATTACH]1126[/ATTACH]

Αμα ψάξεις έχει πολύ ωραία προσκλητήρια για κοριτσάκια!!! Αχχχχχχχ

α,πολύ ωραία που τα βρήκες Βάλια μου? (υπομονή εσύ,στο επόμενο!!!χαχα)!:lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!

εμεις χθες ειχαμε μια δυσκολη νυχτα με πολλα ξυπνηματα. ξυπνησε 1:30 κ γκρινιαζε μεχρι τις 2:10 που ξανακοιμηθηκε αλλα γενικα εκανε ανησυχο υπνο.

Αννα χαρουμενα μηνογενεθλια!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

images?q=tbn:ANd9GcTqAiDKaITazM2iHR19IbbENvsZ9YkIXilXqK1pFRyM3nEqSMBF-A

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλε τι γλωσσουδες που ειστε, απο το πρωι ολα τα νεα, κουτσομπολια, φαγητα, μπομπονιερες, πρωην..ολα τα αναλυσατε.

Εγω εβαλα τον μικρο για υπνο και εχω κατι συμμαζεματα στο σπιτι.Εντωμεταξυ βαριεμαι, γενικα το παθαινω αυτο τις Τεταρτες γιατι θελω να παω καπου και δεν εχω που.Ειναι και ολα κλειστα, μονο το jumbo ειναι ανοικτο και αυτο ειναι επισκεψη και πενηνταρικο!

Ανεβασαμε το βραδυ το καγκελο του κρεβατιου γιατι ο μικρος εκανε ενα σαλτο μορταλε, ευτυχως επεσε στο χαλι και σε κατι μαξιλαρες οποτε δεν ειχαμε πολλα κλαματα.Τωρα βεβαια ο καυμενος καθεται απο πισω, πιανει τα καγκελα με τα χερακια του και μυξοκλαιει, σαν φυλακισμενος ειναι!

Κοντοχωριανες (εννοω Καβαλιωτισες και Ξανθιωτισες) εγω Παρασκευη δεν καταφερα να αλλαξω το μαθημα, οποτε τελειωνω στις 6.30.Οποτε και Χρυσ/λη να πειτε δεν μπορω πριν τις 7 και.Μπορω αυριο το απογευμα απο νωρις, θελετε αν βολευει να βρεθουμε χρυσ/λη γιατι και η Μαρια βλεπω οτι μαλλον θα δυσκολευτει με τον αρρωστουλη Λευτερακη να ρθει.

Kαλημερα φιλες!!!!

Καλο μηνα να εχουμε!!

Χριστινακι super ο καφες!Ευχαριστουμε πολυ!Καλως μας ξαναρθες!!Αντε να τα λεμε πιο συχνα!!

Ειρηνη τοσο πολυ ρε συ?Πω πω το καημενακι!Μακαρι να περασει γρηγορα!

Εμεις μολις φαγαμε και ειναι στο παρκο ο κυριουλης και παιζει.Ελεγα να βγουμε μια βολτιτσα αλλα σκεφτομαι το περπατημα και βαριεμαι.Τελος παντων θα δουμε.

Δημητρουλι με το καλο να δεχτεις τη μανουλα σου!!!

Γεια σου μανουλίτσα ναι ναι τώρα θα τα λέμε σίγουρα πιο συχνά!!!:wink:;-):wink:

Καλημερα μανούλες!!!

Χτες κοιμηθηκε αμεσως μετα το μπάνιο και το ταισμα στις 9, σε μιση ώρα αποφάσισε πως χόρτασε ύπνο και ξύπνησε και ο καλος μου είχε την φαεινη ιδεα να την βάλει να παίξει,ενω ξέρει πολύ καλάπως όταν ξυπνάει απλά προσπαθούμε να την κοιμησουμε!!! Με τα πολλά πιάσαμε πάλι καλες μια και ευτυχως συνεχόμενα μεχρι τις 7!

Ξυπνησα και με έναν πονόλαιμο σήμερα πολύ χάλια!!!

Χριστινα μου καλώς μας ήρθες πάλι!!! Αντε απο δω και πέρα θα τα λέμε καθημερινα!!!

ειρηνη μου περαστικά στην μικρή!! Ελπίζω να γίνεισύντομα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!

Αννυ μου τι καθισματάκι βάλατε? κοιτάει μπροστά ή πίσω?? Εγω συνεχίζω τις ερευνες αγορας για καρεκλάκι καθώς και εμεις πρέεπι να αλλάξουμε επειγόντως! Δέσπω εκτος απο αυτο που σου είπα χτες δες και το recaro youhg sport και το maxi cosi tobi, και ανα καταλήξεις σε αυτα δες ποσο κάνουνστο ebay γιατι έχουν μεγάλη διαφορα με εδώ!

πίνω το τσαγάκι μου και πάω να συμμαζέχω λιγάκιτώρα που κοιμάται!! Τα λέμε μετα!! φιλάκια

Αν κατάλαβα καλά για καρεκλάκι αυτοκινήτου ψάχνετε???

Εμείς επειδή στη βάπτιση του Σταθάκη μαζέψαμε πολλά ρούχα μάζεψα ότι υπήρχε απο το mothercare και πήγαμε να πάρουμε το καρεκλάκι. Αγοράσαμε της Recaro το ψάξαμε αρκετά και απο γονείς-φίλους που το είχαν ήδη. Είναι λίγο ακριβό αλλά εμας δεν μας φάνηκε διότι τα δώρα που αλλάξαμε κόστιζαν 210 europoula, το καρεκλάκι είχε 299. Αν θέλετε περαιτέρω πληροφορίες είμαι στην διάθεση σας!!!:tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! έρχονται τα Χριστούγεννα!!γιούπι :-)

christmas-is-coming.jpg

ξύπνησα απο το κιν που χτύπαγε,ήρθα στο σαλόνι,έφαγα 2 κομμάτια αμυγδάλου σοκολάτα και πάω γρήγορα πριν μου φύγει ο ύπνος να ξανα κοιμηθώ μιση ωρίτσα.

μπράβο Χριστινάκι,επιτέλους θα τα λέμε συχνότερα!!!

καλημέρα Βασουλίνι μου και Τάνια μου και σε σας!

πάω ,με φωνάζει το κρεβάτι μου!!!!!!έέέέέέλααααα να κάνεις λίγο νάνι ακομα!!

Δεν πιστεύω να κοιμάσαι ακόμα υπναρούλααααα!!!:tongue:

Αχ μου λείψατε βρε κορίτσια...Τώρα κοιμάται και ο Ζούζουνος μου και έτσι βρήκα ευκαιρία...Γιουπιιιιιιιι τι ώραία:tongue::tongue::tongue:

όχι καλέ τι να κοιμάμαι!λοιπον επειδή δε θα πρόλαβες να διαβάσεις σε ενημερώνω οτι κανονίζουμε απο βδομάδα ομαδική Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στο mall!!

Eπίσης οποια θέλει μπορεί να ντυσει το παιδάκι της με αγιοβασιλιάτικο φορμάκι να βγάλουμε και ομαδικές φώτο!!yeah!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοντοχωριανες (εννοω Καβαλιωτισες και Ξανθιωτισες) εγω Παρασκευη δεν καταφερα να αλλαξω το μαθημα, οποτε τελειωνω στις 6.30.Οποτε και Χρυσ/λη να πειτε δεν μπορω πριν τις 7 και.Μπορω αυριο το απογευμα απο νωρις, θελετε αν βολευει να βρεθουμε χρυσ/λη γιατι και η Μαρια βλεπω οτι μαλλον θα δυσκολευτει με τον αρρωστουλη Λευτερακη να ρθει.

εγω μπορω Δεσποινακι. ας μας απαντησουν κ τα υπολοιπα κοριτσια. να ερθουν κ οι αντρες μας μαζι? ο δικος σου μπορει?

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!!!

Εμείς ξυπνήσαμε εδώ και καμιά ώρα από τη βουλωμένη μύτη του Θοδωρή... Όλο το βράδυ είχε πολλή μύξα και ούτε με τον ορό και το μυξουσκουπάκι δεν καθάριζε. Το βραδυ μας όπως καταλαβαίνετε ήταν χάρμα! Μας άκουσε όλη η γειτονιά κ περιμένω από στιγμή σε στιγμή την πρόνοια! :tongue: Ελπίζω να καλυτερέψει σύντομα και να μην κάνει πυρετό...

Άντυ, τί εύχάριστα νέα!!! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!

Άννη, χρόνια σου πολλά και καλά! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου και να σε χαίρονται κι αυτά!

Θάλεια και Ειρήνη, τί σύμπτωση να έχετε επέτειο μαζί! Να ζήσετε και να γεράσετε ευτυχισμένοι μαζί με πολλά εγγονάκια!

Στα μωράκια με τα μηνογενέθλια, να είναι γερά κι ευτυχισμένα!

Συν-ξενύχτισσες μανούλες τους αγωνιστικούςμου χαιρετισμούς!!!

Νάνσυ, περαστικά σας και γρήγορα! Υπομονή και κουράγιο μανούλα... Όσο κι αν στενοχωριέσαι να σκέφτεσαι πως θα περάσει, είναι θέμα χρόνου! Αφού δεν μπορείς να το αλλάξεις δώσε στα παιδιά σου ένα μάθημα για τη ζωή με τη θετική σου στάση! Κι εμείς εδώ είμαστε όταν θέλεις να μιλήσεις ή οτιδήποτε άλλο!

Ειρήνη, περαστικά κι αγύριστα να'ναι!

Αργυρώ, περαστικά και σε σένα, φαντάζομαι ταλαιπωρία με το πιάσιμο και το μωρό παράλληλα!

Χριστίνα, τί κάνεις; Ωραία, θα σε έχουμε κοντά μας συχνότερα τώρα!

Δήμητρα, έτοιμα όλα για τη βάφτιση; Με το καλό να δεχτείς και τη μαμά σου!

Άννη, πού είσαι καλέ?!? Μας έλειψες, αλλά αφού πέρασες καλά σε συγχωρούμε! :tongue::P:tongue:

Θα σας έλεγα για συνάντηση με τη Θάλεια αλλά έτσι πως είναι ο Θοδωρής δε γίνεται... Δε νομίζω να χειροτερέψει έξω, ίσα ίσα, αλλά φοβάμαι μην κολλήσουν Κλειώ και Δώρα... Οπότε κατα τα Χρστούγεννα μας ξαναβλέπω...! :roll::tongue::D

Αυτά. Το ξενυχτισμένο μου μυαλό αυτά θυμάται!

αχ Ιωαννάκι μου δεν ξέρεις τι χαρά έχω πάρει...σαν παιδάκι κάνω που μπορώ επιτέλους να σας διαβάζω και να τα λέμε...περαστικούλια στο Θοδωράκι!!! αχ και έχω μεγάλη αδυναμία στο όνομα αυτό!!! Θοδωράκι φωνάζαμε τον μπαμπάκα μου...!!! να είσαι καλά και συ και όλη η οικογένεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Δουλεια σημερα! Προσπαθω ποση ωρα να σας γραψω, αλλα μολις ανοιγω τη σελιδα να σου ο διευθυντης φαντης μπαστουνης!

Ιωαννα ευχαριστω για τα περαστικα. Σημερα ειμαι καλυτερα, εβγαλα και το κολαρο γιατι δεν αντεχω. Αφηστε που με τα κιλα που εχω πεταγεται και το προγουλι απεξω!!!:tongue:

Το βραδυ εμεις οπως παντα.. Ειναι λες κι εχουμε νεογεννητο... Ξυπναμε ανα 4 ωριτσες και πινουμε 200 μλ γαλα τη φορα... Ειμαι ενα πτωμα...

Φιλια σε ολες!

Μανουλίτσα γλυκιά γιατί έτσι??? ο παιδίατρος σου λέει όταν ξυπνάει το βράδυ να του δίνεις γάλα!!! θα συνηθίσει και μετά δεν θα μπορέσεις να το κόψεις εύκολα:roll:

Καλό κουράγιο σου εύχομαι και με το μωρό αλλά και μετά στη δουλειά.:P

Καλημέρα!

Τάνια περαστικα, Ιωαννάκι επίσης για τον Θοδωρή (παλιομύξες:mad:). Ειρήνη καλύτερα να την πας δερματολόγο νομίζω να τελειώνεις και να μην υποφέρει το καημενάκι. Παίζει να την πείραξε κάτι που έφαγε ή αλλαγή μάρκας σε πάνες, μωρομάντηλα κ.λ.π;

Αναφορικά με συναντήσεις και μύξες μικρών απλά σας λέω την συμβουλή της δικιάς μας ντοκ. που είναι ότι ο καθαρός αέρας κάνει καλό και δεν κολλάνε έξω τα παιδάκια μας από τα άλλα (προφανώς εννοεί δεν τα βάζουμε να κάθονται αγκαλιά:tongue:). Προσέχουμε μόνο κλειστούς χώρους και νεογέννητα.

Τανια ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα τα κοιτάξω κι εγώ, αμέλησα αλλά δεν πάει άλλο.

Κορίτσια για τα μπουκώματα και τις μύξες μπορεί να ευθύνονται και τα δοντάκια το ξέρατε??? μάλιστα μπορεί να ανεβάσουν και πυρετούλι.... βέβαια μπορεί να έχει υποθεί κατι άλλο για τα παιδάκια και να μην το έχω διαβάσει αλλά λάβετε το και αυτο υπόψη σας:wink:

Καλημέρα μανούλες! Κατ' αρχην ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές! Να ευχηθώ κι εγώ στα κοριτσια που είχαν επετειο χθες να ζήσουν!!! Σημείωση και η κολλητη μου είχε εχθες επετειο 8 χρόνια!!! Τι κάνετε εσεις και τα μπεμπάκια σας??? Βλέπω παλαμάκια ο Λευτερακης... πρώτος είναι!!!

Να ευχηθώ περαστικα στα μπεμπακια μας και στις μανούλες...

Εμένα εφαγε την φρουτόκρεμα και τώρα κοιμάται...

Χθες περάσαμε πολυ ωραια, πηγαμε για φαγητό με τον καλό μου και τον Δημήτρη μας σε κινέζικο. Ο Δ κοιτάζε τις σερβιτόρες που ηταν γιαπωνέζες/κινεζες και ντυμένες αναλογα καλα καλα και γέλαγε :tongue::tongue::tongue:

0ab4071344a8fc11f90de5e657ac4566.image.180x180.jpgΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα μανούλες!

Να πω μπράβο στο Λευτεράκη για τα παλαμάκια, στο Γιώργο για τους ύπνους, στη Χρυσάνθη για το "γεια" και σε όλα τα παιδάκια με τα κατορθώματά τους.

Ειρήνη περαστικά στη μικρή σου.

Εγώ από το πρωί είμαι σίδερο, πλυντήριο, άπλωμα, ξεβρώμισμα παιχνιδιών από κρέμες (εξονυχιστικό, μέχρι και οδοντογλυφίδες επιστράτευσα),. Τώρα έκατσα και περιμένω όπου να'ναι να ξυπνήσουν οι άντρες μου. Ο μικρός κοιμάται καμιά ώρα τώρα και ο μεγάλος ήταν νύχτα.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τη μαμά μου και τη βάφτιση. Ολα όλα ακόμα έτοιμα δεν είναι αλλά δεν αγχώνομαι. Θα γίνουν.

Με το καλό και σε σας η βάπτιση!!! :tongue:

IMG_2796.JPG

αυτή η -διακριτική πάντα- μπουμπουνιέρα σε συνδυασμό με το επίσης λιτό αυτό προσκλητήριο

prosklitirio_kouti_forema.JPG

με τι θέμα θα συνδυάζονταν για βάφτιση?γιατι με πριγκίπισσες δεν πολύ πάει..

αφού το προσκλητήριο έχει κορωνίτσα γιατί όχι πριγκίπισσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...