Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IMG_2796.JPG

αυτή η -διακριτική πάντα- μπουμπουνιέρα σε συνδυασμό με το επίσης λιτό αυτό προσκλητήριο

prosklitirio_kouti_forema.JPG

με τι θέμα θα συνδυάζονταν για βάφτιση?γιατι με πριγκίπισσες δεν πολύ πάει..

yperoxa katarxas!!! με νεραιδες ισως? γιατι στο προσκλητηριο βλεπω κι ενα ραβδακι!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!:P

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!:P

1419946574-weihnachtsgebaeck-weihnachtsmaerkte-rhein-main.9.jpg

ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΝΟ ΜΕ 3-4 ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.30 ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΤΙς 9 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ. ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΗΠΩς ΑΠΛΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ. ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΕΣΠΑ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΥΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΣΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ARGI-THEO ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΣ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕ!:confused:

ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ!!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

ΣΤΟΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ:lol:

ΦΙΛΙΑ

KOWTp3.png

Καλημέρα Αννα! Να σου ζήσει η μικρή! Να ξέρεις οπου σταθώ κι οπου βρεθώ λέω για την κόρη σου κι ας μην την έχω γνωρίσει, για το ποσο νωρίς μπουσούλησε και όχι μόνο!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!:P

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!:P

1419946574-weihnachtsgebaeck-weihnachtsmaerkte-rhein-main.9.jpg

ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΝΟ ΜΕ 3-4 ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.30 ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΤΙς 9 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ. ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΗΠΩς ΑΠΛΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ. ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΕΣΠΑ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΥΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ARGI-THEO ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΣ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕ!:confused:

ΣΤΟΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ:lol:

ΦΙΛΙΑ

Να τη χαιρεσαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ευχαριστω για τα περαστικα κι οσο για τις ξαγρυπνιες μας, καλο μας κουραγιο!!!

Εγω δε στολισα ακομη... Βαριεμαι.... Λεω να μην στολισω κι ο αντρας μου επιμενει, πρωτη χρονια με το μωρο να μη στολισουμε??? δικιο εχει αλλα ειναι τρελλο μανικι.... κι αντε μετα παλι μαζευε τα... δεν ξερω...

Σκεφτηκα παλι να παρω ενα μικρο χρωματιστο δεντρακι και να βαλω μονο φωτακια επανω και να το βαλω πανω στο συνθετο, γιατι αμα πω να ανεβασω τη δεντρουκλα απο κατω.. καηκα! αφηστε που με ολα τα μωροσυμπραγκαλα στο σαλονι, πρεπει να το βγαλω στο μπαλκονι για να χωρεσει!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Παρήγγειλα τις προάλλες τα βιβλία του Παπαβέντση να τα διαβάσω και σήμερα μου λέει ο Γιάννης ότι πήραν τηλέφωνο στο φροντιστήριο και είπαν θα τα στείλουν από Δευτέρα. Και συνεχίζει και μου λέει: "Ξέρεις ποιά ήταν στο τηλέφωνο από την εταιρία; Η πρώην μου." Απίστευτο; Τα είχα παραγγείλει με το όνομά μου και την διεύθυνση της σχολής και αυτή είναι Αθηναία. Εντελώς τυχαία γνώρισε και την φωνή του. Καλά όταν είδε Ξάνθη σίγουρα θα της πέρασε από το μυαλό αλλά τόση σύμπτωση;

mU4Ep3.png

ευχαριστώ κορίτσια!!!!!!

αννη μου σοβαρα; χαχαχα! ε τωρα εγινα πολυ κουκουβαγια!!!!!

βαλια μου συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου, καλη σταδιοδρομια! και φυσικα εκλεψε τις εντυπωσεις ο κωνσταντινος σου, τι ομορφαντρα εχεις!

argi-theo σε νιωθω για την δεντρουκλα. μια αποφαση ειναι. ευτυχως εμενα ξεστολιζει ο αντρας μου συνηθως (σιχαινομαι το ξεστολισμα!!!) οποτε εμενα μου μενει η χαρα και ο ενθουσιασμος.

μαρια ποσα ειναι τα βιβλια του παπαβεντση; νομιζα ειναι μονο 1.

KOWTp3.png

Παρήγγειλα τις προάλλες τα βιβλία του Παπαβέντση να τα διαβάσω και σήμερα μου λέει ο Γιάννης ότι πήραν τηλέφωνο στο φροντιστήριο και είπαν θα τα στείλουν από Δευτέρα. Και συνεχίζει και μου λέει: "Ξέρεις ποιά ήταν στο τηλέφωνο από την εταιρία; Η πρώην μου." Απίστευτο; Τα είχα παραγγείλει με το όνομά μου και την διεύθυνση της σχολής και αυτή είναι Αθηναία. Εντελώς τυχαία γνώρισε και την φωνή του. Καλά όταν είδε Ξάνθη σίγουρα θα της πέρασε από το μυαλό αλλά τόση σύμπτωση;

μικρος που ειναι ο κοσμος ε;;;;;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

βαλια μου συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου, καλη σταδιοδρομια! και φυσικα εκλεψε τις εντυπωσεις ο κωνσταντινος σου, τι ομορφαντρα εχεις!

Με κάνεις και κοκκινίζω....:oops::oops::oops:

Σε ευχαριστώ πολύ για την αδερφή μου και για τα καλά σου λόγια για τον γιόκα μου:-P:razz::-P

ΚΑΛΕ ΑΝΤΖΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εδωωωωω!!!εκανα το παστίτσιο μου καλέ με τη μπίσκοτ στο σλινγκ,ηθελε να βοηθησει το παιδί!!!χαχα!σφουγγάρισα κιολας,είμαι κομπλέ!

Άννα μου χαρουμενα μηνογενέθλια στην Αλεξάνδρα σου!!να τα χιλιάσει και να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα :-)

Βάλια μου καλή σταδιοδρομία στην αδερφούλα σου και βαλε καμια φώτο του Κωνσταντίνου να δούμε!

Μαρία οι συμπτώσεις καμια φορά δε παιζονται....

Ηρώ,Βάλια,Άντρια και Μαρία για τις μπομπο κ τα προσκλητήρια ,απλά χαζεύω στο νετ να παρω καμια ιδέα τι να κάνω τον Απρίλη στη βάφτιση,μου αρεσουν οπως καταλαβαίνετε τα πολυ ΡΟΖ και οι πουλιες κι οι αυγερινοί!χαχα! σωστη Βάλια,θέμα μπαλαρίνα πάει ( αν και η Αλεξάνδρα επρεπε να το χει αυτό!) αν δειτε τιποτα άλλο πρωτότυπο πείτε μου ε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσια σχολαααααααααααααω! Ενα κεφαλι θεοκαζανο, οχι απλα καζανι!

Αν ειναι θα τα πουμε μετα!

Καλη ορεξη στις νοικοκυρες! Εγω φαι γιοκ! Δεν ειστε και κοντα να ερθω να παρω...

Φιλια!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...