Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο στον Λευτερακι!

Ετσι ειναι και ο δικος μου μολις ειναι για υπνο τον βαζω στο κρεβατι, του δινω πιπιλα βαζω και τον winnie (αν το λεω σωστα) να παιζει και σε 2 λεπτα κοιμαται....παντα ομως!Ο γιοκας μου ειναι αψογος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες! Κατ' αρχην ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές! Να ευχηθώ κι εγώ στα κοριτσια που είχαν επετειο χθες να ζήσουν!!! Σημείωση και η κολλητη μου είχε εχθες επετειο 8 χρόνια!!! Τι κάνετε εσεις και τα μπεμπάκια σας??? Βλέπω παλαμάκια ο Λευτερακης... πρώτος είναι!!!

Να ευχηθώ περαστικα στα μπεμπακια μας και στις μανούλες...

Εμένα εφαγε την φρουτόκρεμα και τώρα κοιμάται...

Χθες περάσαμε πολυ ωραια, πηγαμε για φαγητό με τον καλό μου και τον Δημήτρη μας σε κινέζικο. Ο Δ κοιτάζε τις σερβιτόρες που ηταν γιαπωνέζες/κινεζες και ντυμένες αναλογα καλα καλα και γέλαγε :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κανονίσαμε τελικα μερα και ωρα για την συναντηση? Κατι είχε ειπωθει για Τρίτη. Εγώ την Δευτέρα μόνο δεν μπορώ που είναι του αγ Νικολάου και γιορτάζει ο αντρούλης μου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα μανουλες!

η Κλειω τελικα μαλλον εχει καθιερωσει το 12!!ευτυχως ξυπνησε 8 παρα κ ξανακοιμηθηκαμε μαζι.

Ιωαννα μου να βγουμε!δεν ειναι αγκαλια τα μωρα ουτε φιλιουνται, κ καθομαστε κ εξω!

Τανια εβαλα κανονικο καθισμα που κοιταει μπροστα.δεν ξερω αν δεν κανει αλλα στο αλλο δεν χωραει με τιποτα!μου το δωσε η ξαδερφη μου ειναι της chicco αλλα ειναι παλιο μοντελο.παντως μια χαρα βολευτηκε κ κοιμοταν συνεχεια!κ εγω πλεον νοιωθω πιο ασφαλης να την παρω μονη μου με το αυτοκινητο γιατι την βλεπω κ με βλεπει.λεφτα για καινουργιο δεν παιζουν!

επισης περαστικουλια,πινε τσαι με πολυυυυ μελι!

δεν σχολιαζω τους υπνους του Λευτερη!Μαρια αν βαριεσαι ελα μια βολτα απο εδω που εχω 4 πλυντηρια να ξεβαρεθεις!το σπιτι μου ζεχνει!χαχχαχα!πρεπει επειγοντως να κανω δουλειες!

Καλα μαρη Αντζυ!σοκολατα μες στον υπνο σου???ελεος!

και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!

επανερχομαι....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!

Να πω μπράβο στο Λευτεράκη για τα παλαμάκια, στο Γιώργο για τους ύπνους, στη Χρυσάνθη για το "γεια" και σε όλα τα παιδάκια με τα κατορθώματά τους.

Ειρήνη περαστικά στη μικρή σου.

Εγώ από το πρωί είμαι σίδερο, πλυντήριο, άπλωμα, ξεβρώμισμα παιχνιδιών από κρέμες (εξονυχιστικό, μέχρι και οδοντογλυφίδες επιστράτευσα),. Τώρα έκατσα και περιμένω όπου να'ναι να ξυπνήσουν οι άντρες μου. Ο μικρός κοιμάται καμιά ώρα τώρα και ο μεγάλος ήταν νύχτα.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τη μαμά μου και τη βάφτιση. Ολα όλα ακόμα έτοιμα δεν είναι αλλά δεν αγχώνομαι. Θα γίνουν.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

άντε εμφανιστείτε που είστε πάλι όλες?? εγώ έβρασα τα μακαρόνια και τον κιμά για το παστίτσιο ,η μπίσκιτ ξύπνησε τώρα και γκρινιάζει και θέλω να καθαρίσω κι έξω στο μπαλκόνι τη ντουλάπα που μου φερε ο Κώστας χτες.του ζήτησα και μου κανε στο μαγαζί μια μεγάλη αλουμινένια να βάλω μέσα τη σκούπα,το σίδερο και απο την άλλη τα παπούτσια γιατι απο χώρο ...δεν!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

IMG_2796.JPG

αυτή η -διακριτική πάντα- μπουμπουνιέρα σε συνδυασμό με το επίσης λιτό αυτό προσκλητήριο

prosklitirio_kouti_forema.JPG

με τι θέμα θα συνδυάζονταν για βάφτιση?γιατι με πριγκίπισσες δεν πολύ πάει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

IMG_2796.JPG

αυτή η -διακριτική πάντα- μπουμπουνιέρα σε συνδυασμό με το επίσης λιτό αυτό προσκλητήριο

prosklitirio_kouti_forema.JPG

με τι θέμα θα συνδυάζονταν για βάφτιση?γιατι με πριγκίπισσες δεν πολύ πάει..

Μπαλαρίνες ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...