Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανες!Αντζουλιιιι σου λειψα???κ μενα!!!

εμεισ μειναμε χθες στην μαμα μου κ σημερα πηγαμε στα πεθερικα μου βολτα!μας πηρε κ δωρο η πεθερα κατι ρουχαλακια για την Κλειω τελεια κ πηρα κ εγω μποτες!

το βραδυ μας ηταν καλυτερο απο τα αλλα ,αλλα παλι με πολλα ξυπνηματα.ετσι παλι την πηρα διπλα μου.τωρα ειναι ακομη ξυπνια γιατι ελιωσε στον υπνο στο αυτοκινητο!γρρρρ.....

γκρινιαζειιιι ερχομαι σδε λιγο!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Έχει κοιμηθεί εδώ και μία ώρα!!!!Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να μην ξυπνήσει γιατί θα έχουμε ολονυκτία....

Μόλις θυμήθηκα ότι την επόμενη εβδομάδα Τετάρτη έχω γυναικολόγο...επομένως δεν θα μπορώ για Mall ...Θα προτιμούσα Τρίτη!!!!

Καλησπέρα και από εμάς. Εγώ κοίμισα τον Λευτεράκη ο οποίος είναι ακόμα λίγο μπουκωμένος αλλά δεν έχει κάνει πυρετό και η παιδίατρος είπε να μην πάρουμε τίποτα. Του βάζω κάτι αιθέρια έλαια ευκαλύπτου στο φορμάκι για να τον βοηθάει και απόψε θα δοκιμάσω και υγραντήρα. Κοιμάται πολύ καλά και δεν ξυπνάει αλλά κάποιες φορές την μέρα έχει μύξες. Πολύ περίεργο. Εκεί που λες είναι καλά ξαφνικά βουρ το μυξολόι! Η πεθερά δεν τον κοίμισε μετά τις 9 έπειτα από δικές μου οδηγίες οπότε κοιμήθηκε στις 10.30 και ελπίζω να μην ξυπνήσει (το πιο πιθανό!). Εγώ τρώω την υπόλοιπη σούπα του, είχε μείνει λίγο και απόψε βράζω άλλη οπότε την λυπήθηκα να την πετάξω. Φυσικά την αλάτισα και την πιπέρωσα αλλιώς δεν τρώγεται.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Για την συνάντηση στην Β.Ελλάδα, κανονίστε πότε σας βολεύει γιατί αν δεν ξεμπουκώσει ο μικρός και αν δεν έχει καλό καιρό δεν τον βγάζω έξω. Οπότε να μην σας κουβαλάω Ξάνθη τζάμπα.

mU4Ep3.png

κ συνεχιζω...βαλαμε το αλλο κα8ισματακι στο αυτοκινητο γιατι η Κλειω δεν χωραει στο προηγουμενο!καθησε πολυ καλα κ εριξε τρελους υπνους!

ετσι ακομη ειναι διπλα μου κ τραγουδαει με την καλτσα στο στομα κ δεν κοιμαται!εχει 3 μερες που κοιμαται στις 12!ελεος!

κ στα ευχαριστα....

Βαω κ Θαλεια χρονια σας πολλα !να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!

Ρικ με το καλοοοο!!!μπραβο σας!περιμενουμε νεα!

Αννυ χρονια σου πολλα κ καλα!παντα υγεια!να ζου ζησει κ το ζουζουνι σου!

Βικυ μου να χαιρεσαι κ εσυ την Λουσιτσα την μουσιτσα!χαχα

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Και ο Λευτέρης χτυπάει παλαμάκια στην Κλειώ!!! χαχαχαχα

οι πρώτες προσπάθειες για τα πολυπόθητα παλαμάκια μας.

ORsXMqxeJPg

Δεν είμαστε και σαν την μπούμπη! Αυτή έχει proficiency στα παλαμάκια!

mU4Ep3.png

Γεια σας μανες!

Κοιμηθηκατε?..........γω πριν μιση ωρα τελειωσα το σιδερο. Αυριο θα παω στη δουλεια το πρωι αλλα θα φυγω γιατι εχω οδοντιατρο στις 11μιση, οποτε ελπιζω να ειναι καμια εδω το μεσημερακι να τα πουμε.

Εμενα η ζουζουνιτσα μου δεν ειναι καλα...Εβγαλε αιμα κι υποφερει. Ξαναπηρα την παιδιατρο και ειπε να της βαζω μονο τη χιντραβιτ και οτι μαλλον της εκανα ζημια με την κενακομπ!!!!!!!!!! Αν συνεχισει κι αυριο πρεπει να την παμε σε δερματολογο:-(:-(:-(

Προσπαθω να θυμηθω οσα περισσοτερα μπορω..........

Κατ αρχην ΑΝΝΗ (Ανδρια) ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ να σε χαιρονται ο μικρος κι ο μεγαλος σου αντρας!

pik ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι!

Βασω και Θαλεια χρονια πολλα σε εσας και στα ταιρια σας! ;)

Δημητρουλα με το καλο να ερθει το χερι βοηθειας---μανουλα!

έχει καμιά υγραντήρα να ρωτήσω κάτι; ή να πάω να γράψω στο πάρεντς;

Εγω εχω...αν και τον χρησιμοποιησα πολυ λιγο. Οταν γεννηθηκε η μικρη κα ιμεχρι 2 μηνων, το καλυτερο ηταν ο φρεσκος ευκαλυπτος! Εβραζα ευκαλυπτο (που εκοχα απο τα δεντρα της γειτονιας) και μετα τον εβαζα πανω στο σωμα (εχουμε θερμοσυσσωρευτες) κι ετσι η μικρουλα μου ανεπνεε πολυ καλα!

Τι ξεχναω????????

Τελεια τα παλαμακια του Λευτερακη!!!!!!!!! θελουμε κι εμειιιιιιιις.............

Νικολ μου φοβερα νεα! Ευχομαι οπως μπαινει ο καινουριος χρονος με τοσο καλα νεα, ετσ κα να συνεχισει με ακομη καλυτερα και μονο χαρες! σπεσιαλ φιλακια στην Αναστασια!

Σορυ για το καυεβατο και σορυ για οτι ξεχασα

τσαο μπελες!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...