Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Από το πρωί ήθελα να γράψω αλλά μόλις κατάφερα να κάτσω!!!!

Η Μπουμπού έχει γενικά λίγη γκρίνια αλλά από φαγητούλι τα πάμε μια χαρούλα θα έλεγα!!!!

Βασούλα χρόνια σας πολλά!!!!Να είσαστε πάντα μαζί ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!!!!Να χαίρεστε το Γιωργάκη σας!!!!

Δημητρούλα με το καλό η βάπτιση του μικρού Νικόλα!!!Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Το ξέχασα τελείως!!!Καλά δεν πέρασαν κι οι μέρες!!!!Μπορούμε να κανονίσουμε και από βδομάδα αν είναι να μαζευτούμε όλες!!!!Εγώ για ημέρα δεν έχω πρόβλημα (απ' ότι θυμάμαι τουλάχιστον-αρκεί να μην είναι καμιά γιορτή;))!!!!

Να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου!!!

Άννυ πολύχρονη!!!!Ό,τι επιθυμείς!!!!Να σε χαίρονται το μπεμπάκι σου και ο αντρούλης σου!!!!

Μάλλον θα τα παραγγείλω κι εγώ αυτά τα βιβλιαράκια άμεσα!!!!

Θάλια χρόνια πολλά και σε σας!!!!!!Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τη μπουμπούκα σας!!!!!

Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι.....:idea:

Καλησπερα κοριτσια. Σας διαβαζω και θελω να σχολιασω ενα σωρο πραγματα, αλλα μετα δε θυμαμαι τιποτα. Γενικα απο τη γεννηση του μικρου και μετα νομιζω οτι εχω χαζεψει, και το ιδιο εχει παθει και ο αντρας μου. Κι εγω ζω σε ξενη πολη και μακρια απο τους δικους μου, αλλα ευτυχως τα πεθερικα μου ειναι απιστευτοι ανθρωποι και με βοηθανε πολυ, μου εχουν σταθει σε ολο αυτο που περναμε με το μικρο παρα πολυ, καλυτερα κι απο γονεις. Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαρασταση, δε φανταζεστε ποσες φορες απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος εχω νιωσει πως θελω να χαθω, να μην υπαρχω πια, να μη βλεπω να περναει αυτο το μαρτυριο. Νιωθω τυψεις και για το κοριτσακι μου, που συχνα με βλεπει στεναχωρημενη κι ολο με ρωταει μαμα γιατι εισαι ετσι? Ας μη σας μαυριζω κι εσας, μονο να ειναι καλα τα παιδακια μας, τιποτα αλλο δε μετραει.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Ε οχι και μας μαυριζεις! Γι αυτο ειμαστε εδω! Για να τα λες και να ξεσκας! Να δεις που ολα θα περασουν γρηγορα και ο μικρουλης σου θα ειναι μια χαρα παιδαρος κι ουτε που θα τα θυμαστε!

Προσπαθησε λιγο... κι αν δεν μπορεις για σενα, καντο για τη μικρη, που οσο μικρα κι αν ειναι καταλαβαινουν τα παντα, και σιγουρα δεν θελει να βλεπει τη μανουλα της στεναχωρημενη!

Οσο για τα πεθερικα μου κι εμενα ειναι τελειοι, αλλα ωρες ωρες απο την πολλη χαρα τους χαζευουν. Κι εμενα καλυτερα κι απο παιδι τους μου εχουν σταθει... Μη νομιζεις οτι κι εγω δεν κανω την αυτοκριτικη μου. Ειναι που και απο τοτε που γεννησα τα νευρα μου ειναι σμπαραλιασμενα και ψαχνω παντου αφορμες...

Μ αρεσει που ηθελα να σε κανω να νιωσεις και καλυτερα, παναθεμα με...

ticker.png

CEPYp3.png

καλησπέρα φίλες μου.μου λείψατε..εμείς είμαστε καλάααααααα.από τον καινούριο χρόνο πάλι εξέταση.ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

να ευχηθώ στην εγκυούλα μας με το καλό να πάνε ολα τέλεια.

Νάνσυ καλωσήρθες.

δεν θυμάμαι κάτι άλλο

ααα Άννυ κουράγιο με τα ξενύχτια

σας φιλώ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Κι ομως μ εκανες και γελασα! Αυτο που απο την πολλη χαρα τους χαζευουν...χα χα! Εμενα του πεθερου μου ειναι ο μονος του εγγονος, εχει τρεις εγγονες και τελευταιος ηρθε ο γιος μου, και εχουν ο ενας στον αλλο τρελη αδυναμια! Ε, οτι και να κανει ο μικρος, κατουριεται στα γελια ο πεθερος μου!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Αμ εμενα? Ενας και μοναδικος! Ουτε αλλα εγγονια. Ασε που εχει και ολο το ονοματεπωνυμο ολοιδιο: Κωνσταντινος Μενεξες του Θεοδωρου! Οποτε καταλαβαινεις... Τα χει χασει για τα καλα! Εμενα απλα με εκνευριζουν ολοι και ολα! Τι στριμμενο αντερο που ειμαι Θεε μου!

ticker.png

CEPYp3.png

Ναι ναι κι εμενα ολοιδιο ονομα και επιθετο! Καλα, κι εγω περναω φασεις που μου φταινε τα παντα! Νευρα με ολους και με ολα! Και μετα προσπαθω να δικαιολογηθω, εμ απ το 2007 η εγκυος ειμαι η θηλαζω, φαντασου τι παρτυ ορμονων ειναι αυτο, να αλλαζει σε 3 χρονια ολη σου η ζωη!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Μπραβο βρε Νικολ για το Αναστασακι, αντε ο καινουριος χρονος να τα σβησει ολα!!Εγω εχω τον δικο μου να σουλατσαρει στο χαλι, μολις πριν λιγω εκανε για 6 φορα σημερα κακακια, μα τι να πω, τιποτα δεν κραταει το εντερο του (καλο πραγμα ειναι αυτο βεβαια..).

Ο καιρος παντως δε λεει να κρυωσει, αρρωστημενος, εχει και αυτη την υγρασια εξω.Λεμε να κατεβουμε καμια βολτα σε λιγο, αγορα, να βγει και το παιδι που δεν παει πουθενα ολη μερα.Εχω πηξει και εγω με τη δουλεια, χρειαζομαι λιγο να ξεφυγω απο ολα.Αν ειχαμε και λεφτα θα ηταν καλυτερα βεβαια αλλα δε βαριεσαι..

Διαφημίσεις

γεια Νάνσυ,Νικολίτσα και Δεσποινάκι! ευχομαι φετος να ειναι τα καλύτερα Χριστούγεννα για όλες μας!

ο καιρος όντως χαλια..μου χει λείψει κι αυτη η Άννυ,που ειναι πια???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

6η φορα??? και μετα λεω τον δικο μου κουρ@δ*μηχ@νη! χαχα! μπραβο του!

οσο για τα λεφτα... ασε δεν ξερω τι να πρωτοψωνισω χριστουγεννιατικα... Ευτυχως που με τα κιλα που εχω δεν μπαινει και τιποτα!

ticker.png

CEPYp3.png

Δεν σας είπα...η μπουμπού μπουσούλησε μπροστά....(γιατί μέχρι τώρα πήγαινε προς τα πίσω)...μην φανταστείτε ότι τρέχει και σ' όλο το σπίτι....Κάνει λίγο πέφτει...και πάλι απ' την αρχή....

Αύριο πρώτη του μήνα...θα πάμε Jumbo...θα πάρουμε και αγιοβασιλιάτικο κορμάκι....!!!!!!

Μπράβο στο Αναστασάκι!!!!!Να περάσουμε όλες τις ομορφότερες γιορτές!!!!!

Τέλεια περάσατε Άντζυ-Χρυσάνθη-Βάσω-Γιώργο!!!!!Υπέροχες οι φώτο....αλλά το ζεύγος όλα τα λεφτά!!!!!!

Άντε να κανονίσουμε να τα πάμε όλα τα μπεμπάκια βολτίτσα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...