Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Dim_angel τι ειναι αυτη η νοσος που μας ειπε η atlantis νομίζω εχω ξανακουσει αλλα δεν ξερω τι συμβαίνει με αυτη!!!

Από,τι λέει ο καλός μου φίλος Google είναι μια πάθηση του πεπτικού. Το καλό είναι ότι δεν είναι κληρονομική. Επίσης βρήκα ότι η νόσος του Crohn σπάνια επιπλέκει την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, η πιθανότητα εμφάνισής της στις εγκύους δεν αποκλείεται, και η σωστή και έγκαιρη διάγνωση οδηγεί στη σωστή θεραπεία, με συνέπεια τη μείωση της μητρικής νοσηρότητας και το καλύτερο περιγεννητικό αποτέλεσμα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας ξενυχτούλες!

αυτη τη νόσο την είχε η γυναικα του θειου μου...νομιζω γυρω στα 30-32 και της αφαιρεσαν κομματι απο το παχυ εντερο.

Ειχε βεβαια κανει ηδη και τα 2 παιδακια της, οποτε δεν ξερω αν εχει κανενα θεμα με την εγκυμοσυνη...δε νομιζω ομως

Υποθετω οτι απλα εαν τυχον χρειαστει επεμβαση, θα πρεπει να καθυστερησεις λιγο μια εγκυμοσύνη

Κατι ακουσα για κατι χιλιάρικα που μοιράζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στείλ'τε κι απο 'δω καλέ... γιατί καιγόμαστε...

QuW0p3.png

μπήκα να σας καληνυχτήσω και ακούω ακόμα μιλάτε για κολασμένα ζυμαρικά με κρέμες και γλυκά!!!! Καλά κάνετε κοριτσάρες!!! Ότι μας ευχαριστεί αυτή την περίοδο και επιτρέπεται θα το κάνουμε!!!

irev μου από δέντρο πέφτουνε τα κατοστάρικα, τα χιλιάρικα δεν ξέρω αν είναι θάμνος ή δέντρο...

αν το βρεις στείμε μου pm να πάμε για σοδειά....

Καληνύχτα Κούκλες Κοιλίτσες!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σας κοριτσακια. Μαλλον δεν σας προλαβα. Βλεπαμε τηλεοραση με τον αντρουλη μου.

Σημερα πηγαμε στον ασφαλιστη, μας προτεινε 3 εταιρειες για ασφαλεια υγειας. Θα ψαξουμε τι μας συμφερει και ποια εμπιστευομαστε περισσοτερο και θα αποφασισουμε.

Μετα πηγαμε ΙΚΕΑ για να ριξουμε μια ματια για αλλαξιερα, συρταριερα και ντουλαπα. Εχει μερικα πραγματακια. Ακομα βεβαια δεν μπορουμε να προχωρησουμε σε αγορες γιατι μαλλον θα χρειαστει να χτισουμε ξεχωριστο δωματιο για να βαλει ο αντρας μου το γραφειο του, οποτε εχουμε ακομα καιρο μεχρι να αδειασει το παιδικο. Τουλαχιστον ομως αρχιζουμε και το ψαχνουμε και χαιρομαι γι'αυτο.

Εν τω μεταξυ, πριν λιγο μ'επιασε ενα πνιξιμο, και ενω ημουν καθισμενη με τα ποδια στον καναπε λυγισμενα, οταν εβηξα πεθανα στον πονο χαμηλα αριστερα. Εκανα αρκετη ωρα να συνελθω και τρομαξα παρα πολυ γιατι δεν εχω ξαναπονεσει ετσι. Ευτυχως τωρα ειμαι ενταξει, οποτε μαλλον δεν εκανα ζημια. Τι μπορεις να παθεις ομως απ'την μια στιγμη στην αλλη. Θελει πολυ προσοχη. Και παντα προσεχω και διπλωνομαι στα φτερνισματα ή τους βηχες γιατι παντα νιωθω αυτο το τραβηγμα στο ιδιο σημειο.

Σας καληνυχτω ολες γιατι προφανως μονη μου τα λεω τετοια ωρα. Τα λεμε το πρωι. Φιλακια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

despoina, το στρωματάκι τί μάρκα είναι;

καλημερα μανουλες.

Ιωαννα ειναι της Greco Strom. αν θελεις μπορεις να μπεις στο site letoshop στην κατηγορια: για τον υπνο του κ να το δεις. ειναι το Polyflex baby Antiacaria & Aloe Vera. εκανα λαθος για τον κοκοφοινικα αλλα εχει κ ενα σρωματακι που εχει κ τα τρια.

post-25620-14825439971225_thumb.jpg

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Έχω δυσάρεστα να σας πώ. Χτές βράδυ ζυγίστηκα πάλι. Ανέβηκα στην ζυγαριά και με άκουσε όλη η πολυκατοικία. Ο άντρας μου γούρλωσε τα μάτια και εγώ με δάκρυα στα μάτια του είπα "Μην στεναχωριέσαι θα κάνω δίαιτα μετά.......". Είμαι +16 παναγία μου.....

GaiGp3.png

Μανούλες με τις όμορφες κοιλίτσες καλημέρα!!!

Τi κάνετε; Είσαστε καλά;

angel_ μου μην τρελένεσαι... Τα κιλά θα τα χάσουμε σίγουρα με το που γεννήσουμε!

Σκέψου τι τρέξιμο και κούραση θα έχουμε...και αν θηλάσουμε κιόλας τα κιλά χάνονται πιο εύκολα...

Καλά χτες είχα κάτι νεύρα....... Από το πρωί χτες δεν είχαμε τηλέφωνο και internet στο σπίτι.. Γυρνάω από τη δουλειά πάλι τα ίδια... Πέρνουμε τις βλάβες του ΟΤΕ και τι μας λένε;;;;;; Οτι έχει γίνει διακοπή του τηλεφώνου με αίτημα δικό μας ή με εξουσιοδότηση από εμένα σε κάποιον άλλον... πράγμα το οποίο δεν ΙΣΧΥΕΙ.

Μα να κόψουμε το τηλέφωνο για πιο λόγο... και όχι τίποτε άλλο, πληρώθηκε την Δευτέρα. Τέλος πάντων τρέχαμε σήμερα το πρωί στο ΟΤΕ για να βρούμε την άκρη και τι είχε γίνει;;; Κάποιος άλλος χριστιανός έκανε διακοπή στο νουμερό του και κάποιος υπάλληλος του ΟΤΕ έγραψε ένα ψηφίο λάθος με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι είναι το δικό μας νούμερο..... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κάθομαι και τσεκάρω την λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πάρω σε πρώτη φάση και βλέπω ότι λείπουν οι πιπίλες.

Έχει καμία υπόψη της τί πιπίλες δίνουν και από ποιό μήνα ? Θέλω να πώ πώς γίνεται? Του δίνεις από την πρώτη μέρα ή αργότερα? Και τί υλικό? Μέγεθος? Μάρκα?

GaiGp3.png

Λοιπόν, κάθομαι και τσεκάρω την λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πάρω σε πρώτη φάση και βλέπω ότι λείπουν οι πιπίλες.

Έχει καμία υπόψη της τί πιπίλες δίνουν και από ποιό μήνα ? Θέλω να πώ πώς γίνεται? Του δίνεις από την πρώτη μέρα ή αργότερα? Και τί υλικό? Μέγεθος? Μάρκα?

Εγώ πήρα δυο πιπίλες μόνο για αρχή της ANENT με σιλικόνη που είναι από 0-3 μηνών να τις έχω μη τυχόν και χρειαστούν... Αλλά δεν ξέρω από πότε τις δίνουμε στο παιδί... :rolleyes:

Βλέπω angel_ μου έκλεισες και την 30η εβδομάδα;;; Αντε μετράμε αντίστροφα τώρα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Θέλω να τελειώνω με αυτά, οπότε θα ψάξω σύντομα να πάρω.

Σήμερα έχω πολλές απορίες...

Είχα πάρει κάποια φορμάκια(εσώρουχα) από το jumbo όχι πολλά όμως γιατί δεν μου άρεσαν τα σχέδιά τους. Στο mothercare δεν είχα δει τίποτα το συγκλονιστικό το ίδιο και στο ΗΡΑ που είχα παραγγείλει το καρότσι.

Για πείτε κανένα μαγαζί (αλυσίδας για να έχει και κατά 'δω κατάστημα) να κοιτάξω, γιατί έχει σταματήσει το μυαλό μου...δεν μου έρχεται τίποτα

GaiGp3.png

Θέλω να τελειώνω με αυτά, οπότε θα ψάξω σύντομα να πάρω.

Σήμερα έχω πολλές απορίες...

Είχα πάρει κάποια φορμάκια(εσώρουχα) από το jumbo όχι πολλά όμως γιατί δεν μου άρεσαν τα σχέδιά τους. Στο mothercare δεν είχα δει τίποτα το συγκλονιστικό το ίδιο και στο ΗΡΑ που είχα παραγγείλει το καρότσι.

Για πείτε κανένα μαγαζί (αλυσίδας για να έχει και κατά 'δω κατάστημα) να κοιτάξω, γιατί έχει σταματήσει το μυαλό μου...δεν μου έρχεται τίποτα

prenatal, premaman, λητώ.... αν θυμηθώ θα σου πω και άλλα!!! :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...