Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι από μένα..

μια νυσταγμένη καλημέρα...με πέθανε απόψε η ζουζου...όλο το βράδυ γκρίνιαζε στον υπνο της,γυρνούσε πλευρό με μανία,άλλες φορές ξυπνούσε,άλλες ζητούσε την πιπίλα,άλλες έπαιζε με την πάντα της,τι να πρωτοθυμηθώ......

και δεν μου έφτανε αυτό,είχα και το μεγάλο μου μωρό να νταντεύω απόψε:tongue:γενικά κοιμάται,ξέρει οτι αναλαμβάνω εγώ και πολλέ ςφορές δεν την ακούει καν.απόψε κάθε φορά που κλαψούριζε η μικρή ξεφύσαγε:o.σε κάποια φάση που ούτε ανέπνεα μήπως αποκοιμηθεί η μικρή,άκουσα που άρχισε να σηκώνεται και του είπα''που πάς αγάπη μου,θα την ξυπνήσεις τελείως'' και θύμωσε:!::?::!::?:είχε ιδρώσει και έπρεπε να πάει τουαλέτα:cool:την ξύπνησε εντελώς φυσικά,την νανούριζα στην αγκαλιά μου το γνωστό μισάωρο και αυτός δεν ξαναήρθε στο κρεβάτι,τον παρακαλούσα μετά στον καναπέ,τσακωθήκαμε κτλ,ξέρετε:(:(:(

λοιπόν,συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ κι εγώ με τα νέα σου Αντυ!!!!!!!!!!!!!!σου έυχομαι ολόψυχα μια καλή,εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!να ε΄'ισαι καλά,να προσέχεις και να μπεις σύντομα να μας πεις νεα!!!!!!!!

Βάσω χρόνια σας πολλά!!να τα χιλιάσετε τα χρόνια σας μαζί και να είναι καλά και ευτυχισμένα!!βάλε τον μικρό για ύπνο νωρίς απόψε και κάνε του δώρο...τον εαυτό σου:cool::cool::-P:-P:-P

Νάνσυ με σκότωσες με αυτό που είπες για τον πόνο του μικρού...κουράγιο καλή μου,σκέψου,θα περάσει,μόνο αυτό..και θα έχεις να του λές όταν μεγαλώσει οτι έχει μια πολύ δυνατή μανούλα!

Δέσποινα και Αργυρώ πως είστε σήμερα?

θέλω κι εγώ mall!!!!αχ,πριν μείνω έγκυος ερχόμασταν συνλεχεια Αθήνα και μου άρεσε πολύ!θα είναι τέλεια στολισμένα!τώρα δεν προβλέπεται..

Ειρήνη πως είναι σήμερα η μικρή?άφηνε την χωρίς πάνα,αν είναι δυνατόν όλη μέρα σήμερα!και ειδικά όταν κάνει κακά της..και μην της φοράτε κολαν ή οτιδήποτε στενό!εύχομαι να είναι πολύ καλύτερα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!

Αντυ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ σε λιγους μηνες να κρατας αγκαλιτσα κ το 2ο μωρακι σου:P

Τανια κ Ξανθιωτισσες μανουλες σας βολευει την Πεμπτη το απογευμα να ρθουμε εμεις ή την Κυριακη να βρεθουμε Χρυσ/λη?

α! κ εγω στολισα την Κυριακη! μαλλον του αρεσε αλλα πιστευω θα του αρεσε περισσοτερο να το μαδησει:D

pHNqp3.png9S1np2.png

Δήμητρα με το καλό η βάπτισή σας!!!!!!!!!!

να χαρείς τις προετοιμασίες και τους φιλεξενούμενους σας!

έχουμε Ανδρέα σήμερα???????

Βάσω ευχαριστούμε για τον καφέ και την κρεπούλα!

αρχηγε καλημέρα,που έισαι???ξεκουράστηκες????

έχεις νέα από τη Νικολ μας??????

μην αγχώνεσαι που δεν τρώει το απόγευμα!σκέψου εμένα που δεν τρώει όολη μέρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι θα γίνει,θα το διαλύσουμε το κλαμπ της αφαγίας??

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Voila!!!

συγνώωωωωωωωωωμη:cool::cool::cool::cool::cool:

χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!!!

πολύχρονη,γερη και πάντα ευτυχισμένη να είσαι καλή μου!!!!!!!!!

να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ζήσετε όλα όσα έχετε ονειρευτεί!!!!!!!!!!!!!!

FL30050.jpg

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα και πάλι!

Είχα πεταχτεί Σύνταγμα πριν λίγο να παραλάβω τα μαρτυρικά. Πάει κι αυτό!!!

Βάσω νατα τα χιλιάσετε!!! Πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!!! Να χαίρεστε το Γιωργάκι σας!!!

Αννυ μου χρόνια πολλάαααα!!! Να χαίρεσαι το γιόκα σου!

Κι εγώ καθότι Πατρινή την έχω μεσα στην καρδιά μου αυτή την μέρα! Γιορτάζει κι ο μπαμπάς μου και θα γιορτάζει αν κάποια στιγμή κάνω δεύτερο γιόκα.

Αύριο έρχεται η μαμάααααα μουυυυυυυυυυυ!!!!!

X4pTp3.png

καλημέρα φιλες μου! λοιπον καιρός να βάλω τάξη σε αυτο το καφέ μας,γιατί μας φάγανε οι δουλειες και χαθήκαμε!Δημητρούλι μου καλώς να τη δεχτείς τη μανούλα σου!με το που έρθει,ασχολείσαι άμεσα με σένα,μπάνια σε ξεχειλισμένη μπανιέρα,φρύδια,ψάξιμο ρούχου κτλ.για οποιαδήποτε στυλιστική συμβουλή,εγώ εδώ είμαι!χαχα!

Ειρηνάκι πως ειναι η μικρή σήμερα?

Μαρία(ατλαντίς) εμεις έχουμε γινει επισημα μέλή πια του κλαμπ των αρνουμενων στο φαγητό παιδιών! καλέ δεν τρώει λέμε! θελει ΜΟΝΟ ΒΥΖΙ ! Χτες παλευα σαν κλόουν να την ταίσω και ο Κ έτρωγε κ λέει σταμάτα επιτέλους να την πιέζεις να φάει,δε θέλει.αυτό λεει γίνεται κάθε μερα.αν θελήσει θα φάει.

κι αν δε θελήσει? δηλ δε με νοιάζει να φαει ποσότητα τάδε,σκασίλα μου,αλλά δεν τρωει μπουκιά πια.λες και τα βαρέθηκε όλα κιόλας.με κοιτάει με ανοιχτά χέρια για να τη σηκώσω κ πέφτει στο βυζί σα να χει να φάει ολη μέρα...

ΑΝΝΥ μαζέψου σπιτι σου μας έλειψες πια!!

Βικακι μου κι εσυ!! αντε να βρεθουμε πια!

οσο για mall που είπε η Αλεξ,μαλλον θα πουμε την αλλη βδομαδα να χει περάσει κι ηξ βάφτιση της Δημητρούλας,καθημερινή απογευμα,να μην έχει καμια μας δουλειές!ε?

ας πούμε Τρίτη απογευμα?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλίνια!

Αννη Χρόνια σου Πολλά!

Βασούλα, να είστε πάντα ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι!

Pik (Αντυ;) συγχαρητήρια! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Δήμητρα με το καλό να δεχθείς την μαμά σου.

Μαράκι (atlantis) επιβάλλεται η χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα!

Κατά τα λοιπά η μπουμπινέλ μια χαρά, χειροκροτάει τον εαυτό της συνέχεια και λέει "ντουγκλ ντουγκλ":tongue::tongue:

Εμένα το στομάχι ακόμα δεν ηρέμησε, πόσες φρυγανιές να φάω πια.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Andria να σαι παντα καλα!!!

Τα χω παρει με τη δουλεια τοσο πολυ, μα τοσο πολυ, γαιδουρια ολοι τους, δεν ντρεπονται.Τελοσπαντων, εσεις τι κανετε βρε κοριτσια, τι κανουν τα μωρα σας;

Ήρθαν και τα βιβλία του Παπαβέντση σήμερα και θα αρχίσει η μελέτη. Αν και πολύ στενοχωρήθηκα που έμαθα ότι λεει να κοιμίζουμε τα μωρά στο κρεβάτι τους, δεν με συμφέρει:rolleyes::rolleyes:

mWsZp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Σήμερα έστειλα την μικρή μου με τον μπαμπά της στη πεθερά μου, ώστε να μπρορέσω να κάνω μια μινι γενική στο σπίτι. Λέω μήπως και στολίσω το απόγευμα αν και έτσι που μετακινήσαμε το τραπέζι του σαλονιού για να παίζει η Θεοδώρα δεν έχει χώρο για το δέντρο.

Βάσω χρόνια σας πολλά να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι! Έχουμε και εμείς σήμερα επέτειο γνωριμίας!!!! Αλλά εμείς κλείνουμε οχτώ χρόνια!

Άννυ χρόνια σου πολλά να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Με το καλό και ένα δεύτερο παιδάκι!

Δήμητρα με το καλό να υποδεχτείς τη μαμά σου και μπορέσεις πιο άνετα να ασχοληθείς με τα τελευταία της βάφτισης!

Αυτά για την ώρα, επιστρέφω στις δουλειές μου!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα μωρομάνουλα!!!! έλειψα λίγο αλλά μετά απο μαραθβνιο διαβασμα τα εμαθα ολα. τωρα, τι συγκράτησα ειναι αλλο θεμα!

αννη μου και ιωάννα πολυ σας σκεφτομαι με τα μωρα σας που σας ταλαιπωρησαν. εμεις είμαστε μια χαρα στον υπνο, κανα2 ξυπνηματα το πολυ και παλι κοιμαμαι ορθια οταν παω να την ταισω. παντως παντα της προσφερω στηθος, δεν παιζει να ξυπνησει και να παω απλα να την κοιμισω. της δινω γαλα και αυτη το θελει, οποτε πειναει το μικρο μου.

οσον αφορά στο κοιμισμα... εμενα 99% θα κοιμηθει πανω μου αλλα οχι οτι το κανω και επιτηδες. αφου το παιρνει ο υπνος τι να κανω; να της δινω δηλ γαλα νωριτερα για να κοιμαται μετα μονη της και ετσι να μου ξυπναει μεσα στην νυχτα πιο συχνα για γαλα; ε οχι. οταν ειναι κουρασμενη εχει τυχει να κοιμηθει μονη της χωρις να πιει καν γαλα. οποτε πιστευω οτι και εργοτερα οταν θα ειναι κουρασμενη που παντα ειναι γυρω στις 9.30 θα κοιμαται μονη. ετσι πιστευω γιατι με συμφερει, χιχιχι.

αντζυ ποτε ξεκινησατε τροφες;μηπως βαλατε πολυ συντομα χρονικα πολλα γευματα και καλα χωρις βυζι;μπορει το παιδι να μην νιωθει ετοιμο να αντικαταστησει το γαλα της. δοκιμασε να της δινεις πρωτα γαλα και μετα που θα ειναι χαρουμενη και χαλαρη δωσε και κανενα κουταλακι φαι, κρεμα ότι δινεις.

ξεχναω ρε κοριτσια. τι αλλο ηθελα να πω; δημητρα καλως να δεχτεις τη μανουλα σου. παντα οι επισκεψεις της μαμας ειναι βαλσαμο.

πικ αν και δε σε θυμαμαι καθολου χαρηκα πολυ με την εγκυμοσυνη σου!πες τα μας ολα!!!!! το θελατε η προεκυψε; ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!

βασω μου να ειστε παντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι!

για το mall επειδη καποιες θα ρθειτε απο νοτια σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα τεταρτη γιατι τριτη με τα μαγαζια ανοιχτα ισως βρειτε κινηση. εγω ειμαι μεσα οποτε αποφασισετε ομως.

αννη μου εγω σε θημηθηκα σημερα πριν δω τα αλλα μνμ απλα μπηκα αργα... σου ευχομαι να εισαι πολυχρονη, υγιης και παντα ευτυχισμενη! να χαιρεσαι τον αντρουλη και το γιοκα σου!

δε θυμαμαι αλλα.

εμεις ψαχνουμε για σπιτι παλι να νοικιασουμε. γαλατσι, ισως λιγο μεγαλυτερο αλλα σιγουρα πιο ησυχο. ρε κοριτσια πανω απο 600 ολα και συνηθως οι σχετικα καλες περιπτωσεις 650 και πανω. ελεος.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...