Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες!!!

Επιτελους λιγη κινηση στο καφε μας!!!

Να δω τι θυμαμαι τωρα..........

Pik με το καλο το μωρακι σου!Τι ευχαριστα νεα!!!!!!!Οπως ειπε και η dim να μπεις να μας πεις λεπτομερειες!!!!

Αννυ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ στην Κλειουλα!!!Τι τελεια!Μακαρι να συνεχισει ετσι!!!!!!

Δεσποινακι περαστικα ρε φιλεναδα!!!Προσεχε μην κολλησεις την μπουμπινελ!

Νανσυ μακαρι να περασει γρηγορα ολο αυτο και να σταματησει να ποναει το μωρουλι!

Τανια και η Θεοδωρα το ιδιο??Μα τι εγινε?Μηπως ειναι κανενα αλμα??Ελπιζω να στρωσετε φιλη και να ξεκουραστεις!

Βικακι να χαιρεσαι την Λουσιτσα μας φιλη!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!Και εσυ μας ελειψες πολυ φιλη!!!

Αννη να χαιρεσαι και εσυ τον Δημητρακη σου!

Εμεις βγηκαμε μια βολτουλα μεχρι τη γιαγια μας και μετα στην αλλη γιαγια οπου παιξαμε με την ξαδερφουλα μας,για την ακριβεια ελιωσε στο παιχνιδι και γυρισαμε πριν λιγο καναμε μαμ και τωρα νανι!!!

Αυτα τα news μας!!!

Κατι ξεχναω σιγουρα...

Παω να δω νησι:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα Μανουλίτσες!!!!!!

Σήμερα ήμαστε όλη τη μέρα βολτίτσα!!!!Πήγαμε και στο Athens Heart...αλλά άδειο ΠΑΝΤΑ!!!!Δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο...με το Mall πάντως καμία σχέση!!!!

Μπράβο Δεσποινάκι!!!Κι εσείς είχατε βραδινή έξοδο χωρίς Μπουμπι!!!!

Περαστικούλια σου....Γρήγορα να είσαι καλύτερα!!!!

Ειρήνη πως είναι το μπεμπάκι;;;;Τόσο πολύ....:(

Ποσο γαλα πινουν τα μωρα σας μεσα στη μερα? εμενα δεν πινει. Το πρωι κατα τις 11 φρουτοκρεμα, 3 φαγητο, 6 γιαουρτι. Το βραδυ καλες 11 με το ζορι θα πιει. Ολα αυτα με αποτελεσμα το βραδυ να ξυπναει 2 φορες για να φαει. Μια κατα τις 3-4 και μια αλλη κατα τις 6 και πινει απο 200 ml. Η παιδιατρος μας ειπε να τον πιεζω μεσα στη μερα ωστε να μην πειναει το βραδυ. Ομως δεν πινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τι να κανω? ειμαι μονιμως ενα πτωμα...

Το μπεμπάκι σου μια χαρά τρώει σε σχέση με τη μπουμπού μου ΠΑΝΤΑ!!!!Απλά οι ώρες του είναι λίγο άβολες....

Περαστικά σου κιόλας!!!!

Νάνσυ περαστικά στο μπεμπάκι σου!!!Γρήγορα να τελειώσει η ταλαιπωρία και για το μπεμπάκι και για εσάς....

Χρόνια πολλά και στα μπεμπάκια που είχαν μηνογενεθλιάκια και ξέχασα να ευχηθώ το πρωί!!!!

Βικάκι τι περιγραφή ήταν αυτή για το ξενύχτι σας!!!!!Πολύ γέλασα!!!!Για την περιγραφή....γιατί το ξενύχτι..........ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

pik ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!

Κι εγώ θέλω Mall....Πότε θα πάμε;;;;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!

Ναι ωραία θα ήταν να βάλουμε φώτο τα μπεμπάκια στα δεντράκια!!!!!

Πάλι τεράστιο post!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Kαλως την Αλεξανδρα!!Βολταρατε πολυ φιλεναδα ε?

Μπραβο!!Καλα κανατε!!!

Ναι μανες!!!Αντε να οργανωθουμε για Mall!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....τι να κάνουμε;;;;όμως αύριο μέσα!!!!!!!Θα καταπιεστώ λίγο αλλά πρωί τουλάχιστον θα κάτσουμε σπιτάκι μας!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααα...ξέχασα να σας πω!!!!Το μπεμπάκι έπεσε και από τον καναπέ της ξαδέρφης μου!!!!αλλά δεν κατάλαβε τίποτα...έπεσε πολύ μαλακά!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΤΥ μου συγχαρητήρια και με το καλό να έρθει και το 2ο παιδάκι σας!!αναμενουμε με αγωνία νέα σου!! :-) :-)

κορίτσια είμαι κομμάτια..καθάριζα όλη μέρα,δεν καταφερα και πολλά πράγματα ανάμεσα στα πλυντηρια/απλώματα/μαγείρεμα/τάισμα μπέμπας με τις ώρες κτλ...δεν τρωει κορίτσια το απόγευμα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ο,τι ώρα κι αν δοκιμάσω το απόγευμα ,νωρίς-αργά δεν τρώει..

κλαίει με λυγμούς....

δε θυμαμαι καν τι ηθελα να σας πω,αν ειναι κατι που αφηνω ασχολίαστο υπενθυμίστε το μου πλιζ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ξέχασα,πω πω ουτε για το σ/κ εχω γράψει,ούτε τιποτα.χτες πήγαμε με τη φίλη Βασουλα στο λούνα παρκ!και κάναμε και καρουζέλ τα μωρά! θα σας βαλω αυριο φωτο :-)

κι οσο για mall να πει η δημητρούλα ποτε μπορεί κι η Αλεξ για να εχω το προσωπικό μου gps!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Δεν κοιμάται με τίποτα απόψε. Τον κοίμισε η πεθερά μου στις 8 ως τις 9 και κάτι και τώρα δεν έχει κέφι για ύπνο. Τον κουνάω από τις 10 ασταμάτητα. Όταν γλαρώνει τον αφήνω στην κούνια όπου και σηκώνεται και μου κάνει κούκου τα! Έχω καταρρεύσει. Τώρα αντλώ και τον πήρε ο Γ. στο κρεββάτι. Στην αρχή γκρίνιαξε λίγο αλλά τώρα δεν ακούω τίποτα μέσα αλλά δεν νομίζω να κοιμήθηκε. Ούτε να φάω δεν πρόλαβα από όταν ήρθα απο την δουλειά. Είχα πάει και γιατρό και μου έδωσε ένα κάρο συμπληρώματα, χαμηλό σίδηρο, χαμηλό φιλικό, χαμηλά όλα!!! χαχα Βράζω και λίγο τραχανά, τι ώρα θα γίνει, τι ώρα θα τον φάω, τι ώρα θα κοιμηθώ; Ας κοιμηθεί το ζιζάνιο και βλέπουμε με μας.

mU4Ep3.png

ξέχασα,πω πω ουτε για το σ/κ εχω γράψει,ούτε τιποτα.χτες πήγαμε με τη φίλη Βασουλα στο λούνα παρκ!και κάναμε και καρουζέλ τα μωρά! θα σας βαλω αυριο φωτο :-)

κι οσο για mall να πει η δημητρούλα ποτε μπορεί κι η Αλεξ για να εχω το προσωπικό μου gps!

Τι καλά!!!!!Ζηλεύωωωωωωωωωωω!!!!!Θέλω κι εγώ να πάμε!!!!!

Όσο για το Mall επειδή δεν λέει κανείς...να ξεκινήσω με μια μέρα έτσι για να γίνει παιχνίδι!!!!!;)

Πέμπτη τι λέτε (που θα έχουμε πληρωθεί);;;;Τώρα για ώρα εξαρτάται από συμμετοχές...αν είναι και εργαζόμενες θα πρέπει να είναι απόγευμα....

Παω να την πεσω και εγω σιγα σιγα!

Ααααα ξεχασα να πω τα του γιοκα μου!

Καθε φορα που του αλλαζω πανα οταν εχει κανει κακα μολις ανοιγω την πανα του κανω πιφφφφ σημερα λοιπον το πρωι παω να του ανοιξω την πανα και ο ζουζουνος μου κανει.....τιθθθθ!!!!!!!!!Χαχαχαχα το τι γελιο εκανα και τι χαρα πηρα δεν λεγετε!!!!!Η χαζη μανα!Και στην γιαγια ελεγε κατι μπαμπαμπαμπα ο γλυκουλης μου!Ποια μερα θα τον φαω δεν ξερω............

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε μανες και μωρα!

Διαφημίσεις

Good morning my friends!!!!Πως το μιλαω το αγγλικο ετσι??:shock::shock:

Μολις φαγαμε και ο μικρος ειναι στο κρεβατι του και μιλαει:tongue:

Λεω να τον παω μια βολτουλα πριν παω δουλεια αλλα βαριεμαι και νυσταζω:([/url]:(

Σημερα εχουμε επετειο γνωριμιας με τον Φ(9 χρονια OMG απιστευτο) αλλα δεν βλεπω να κανουμε κατι γιατι λεφτα δεν υπαρχουν!Πρωτοτυπο ε???

Οριστε και ενα καφεδακι να ανοιξει λιγο το ματι!

images?q=tbn:ANd9GcSlSL2wFXlAF2EGwBPK6FtHxpBpOdrczrVd67WYyKhTnJtNbIOF

Τι καλά!!!!!Ζηλεύωωωωωωωωωωω!!!!!Θέλω κι εγώ να πάμε!!!!!

Όσο για το Mall επειδή δεν λέει κανείς...να ξεκινήσω με μια μέρα έτσι για να γίνει παιχνίδι!!!!!;)

Πέμπτη τι λέτε (που θα έχουμε πληρωθεί);;;;Τώρα για ώρα εξαρτάται από συμμετοχές...αν είναι και εργαζόμενες θα πρέπει να είναι απόγευμα....

Καλημέρα!!

Τρέχω λίγο και πρόλαβα να διαβ'ασω ως εδώ.

Εγώ αυτή τη βδομάδα δεν μπορώ λόγω φιλοξενούμενων και βάφτισης. Εσείς κανονίστε όμως. Τα λέμε μετά.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...