Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθα.... εκει που επαιζα με τον Κωνσταντινο, εκανε η πλατη μου ενα κρακ κι εμεινα ετσι....

Τετοιος πονος ουτε οταν γεννουσα... Πηγα στο γιατρο με τα χιλια ζορια γιατι σε καθε λακουβα υπεφερα... Χαπια και παλι και χαπια και κολαρο! Απο αυριο που θα παω σπιτι μονη μου τι θα κανω με το μωρο... Ουτε αγκαλια δεν μπορω να τον παρω....

ticker.png

CEPYp3.png

Βικακι και Ανδρια χαρουμενα μηνογεννεθλια και σε σας!!!

Εμενα τελικα με πηρε πισω η γιατρος και μου ειπε αντι για sudocream σε καθε αλλαγη να βαζω baby cream της HYDROVIT (δεν την ηξερα ως σημερα) και πρωι-βραδυ verdal. Αυτη την ειχα κι απο το Στελιο, αλλα δε θυμομουν απο ποια ηλικια επιτρεπεται. Βεβαια αυτο που λες Δήμητρα, την αφησα και γυμνη πανω σε σελτεδακι... Αλλα κοριτσια ακομα δεν βλεπω βελτιωση... Απο τη στιγμη που ηδη εχει κανει 4 φορες κακα (απο τα δοντια κανουμε 4-6 φορε/μερα....ενω το συνηθες μας ηταν 2 το πολυ3)--- δε βλεπω να ηρεμει το δερματακι της! :-(:-(:-(

Άννυ ευχομαι να συνεχισετε με τον ιδιο ρυθμο τις νυχτες σας! ;)

κοριτσια, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθα.... εκει που επαιζα με τον Κωνσταντινο, εκανε η πλατη μου ενα κρακ κι εμεινα ετσι....

Τετοιος πονος ουτε οταν γεννουσα... Πηγα στο γιατρο με τα χιλια ζορια γιατι σε καθε λακουβα υπεφερα... Χαπια και παλι και χαπια και κολαρο! Απο αυριο που θα παω σπιτι μονη μου τι θα κανω με το μωρο... Ουτε αγκαλια δεν μπορω να τον παρω....

Περαστικουλια! Κι εγω καπως ετσι ειμαι κοντα μια βδομαδα τωρα... αλλα λογω αυχενικου. Καλο κουραγιο!

Ααα Αντζουλα περι..σακουλας... Μην τα συζητας. Εμενα ο Β υποτιθεται οτι καθε βραδυ βγαζει τα σκουπιδια εκεινος... Εεε του μπανιου "τυχαινει" ολο να τα ξεχναει".....Μονο αν τα βγαλω εγω "τα θυμαται"... Ασε που ποτε δε βαζει σακουλα!!! :mad:

Ειπαμε...........α ν τ ρ ε ς !!!

QuW0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Βίκυ μου και Άννη χαρούμενα μηνογενεθλιάκια για χθες! Στενοχωρήθηκα που τα ξέχασα τα ζουζουνογενεθλιάκια.

Ειρήνη περαστικά στην μικρούλα σου, τι κρίμα να ταλαιπωρούνται.

Νάνσυ και σ εσάς περαστικά αν κ φαντάζομαι με το ζόρι που τραβάς κι εσύ και το μωράκι σου δεν σου λέει τίποτα η λέξη.

Αννι τέλειος ο ύπνος της Κλειούς, να επαναλαμβάνεται στο εξής εύχομαι!!!

Εγώ είμαι στα πρόθυρα αρρώστιας νομίζω, πονοκέφαλος, στομάχι ανακατεμένο κ γενικά αδυναμία. Εφτιαξα σούπα τώρα, ελπίζω να είναι συνεργάσιμη κ η μπουμπι και να κοιμηθούμε νωρίς και καλά.

mWsZp3.png

Περαστίκα σου & υπομονή...

Αντε να κανονίσουμε την συνάντηση στο mall αλλά να βολεύει η ώρα και εμάς της εργζόμενες μάνες :mrgreen::mrgreen:

Βικάκι κι εσύ μας έλειψες!!!

Αντζυ μου πως πάνε οι δουλειές;

Αννα και Νικόλ που είσαστε; Εύχομαι να είσαστε καλά κι εσείς και οι κορούλες σας!!!

Ειρήνη μου πως πάει η μικρή; Μίλησες με την παιδίατρο;

Είμαι συνέχεια μέσα στα νεύρα χωρίς να το θέλω και μάλλον είναι από την κ@λ@περίοδο που περιμένω... Ρε γαμωτο είναι πολλές φορές που εκνευρίζομαι χωρίς να το θέλω με τον μικρό και σήμερα ο Δ. μου είπε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από ότι αγώνα, κλάματα και στενοχώριες περάσαμε για να κάνουμε παιδάκι εγώ να εκνευρίζομαι... Είμαι να σκάσω. :(:(:(

Αύριο να δω πως θα είναι η μέρα γιατί θα πάμε στην ορκωμοσία της αδερφής μου στον Πειραιά και θα έχω κ το αγγελούδι μαζί... Θα είναι εντάξει;;; Αντε να δούμε... Φοβάμαι μην ταλαιπωρηθεί :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Αμάν φιλενάδα!! Πες τον Θοδωρή να πάρει άδεια από την σημαία αλλιώς έλα να μείνεις μαζί μου. Το πρωί θα σε προσέχω εγώ και το απόγευμα η πεθερά! χαχα Πουλάκι μου, τι τραβάμε κι εμείς που είμαστε μακριά από την μαμά. Γιατί δεν μένεις στην μάνα σου ρε συ; Ή φέρε και την Νατάσα. Όταν κοιμίσω τον Λ. θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.

mU4Ep3.png

Βαλια εχει δικιο ο αντρας σου. Κι επειδη κι εμεις τραβηξαμε πολλα για να τον κανουμε, πρεπει τωρα να μην παραπονιομαστε καθολου!! Υπομονη...

Φιλεναδα AngiCat, δε γινεται να ερθω μονο εγω! Θα πρεπει να φερω και τον Κωνσταντινο! Ασε που αμα περιμενω το Θ. να παρει αδεια..... σωθηκα! Οσο για την πεθερα σου να μου λειπει το βυσσινο! Εχω και δικια μου!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Μπήκα να δω τι κάνετε και έχω πάθει σοκ!!!!

Pik συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Τι όμορφο νέο!!! Να μπεις να μας πεις λεπτομέρειες!!!

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλια της Αρσινόης, της Λούσης και του Δημήτρη!

Περαστικά Αργυρώ και Δεσποινάκι!!

Ο Νικόλας κοιμήθηκε μετά από ένα 4ωρο παιχνίδι. Ελπίζω να κοιμηθεί αρκετές ωρίτσες συνεχόμενα. Για να δούμε...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κούκλες!

Εδώ και εγώ, αν και λίγο πτώμα. Χθες το βράδυ η μικρή μου ξυπνούσε ανά μία ώρα, αλλά ευτυχώς την έβαζα θήλαζε λιγάκι και σε λίγα λεπτάκια κοιμόταν. Τα άττιμα τα δοντάκια μας ταλαιπωρούν. Φυσικά εννοειται οτι κοιμηθήκαμε μαζί. Καλό ή κακό, θα φανεί στο μέλλον! Εντωμεταξύ από το ζόρι της έχει μειώσει αρκετά και τις ποσοτητες του φαγητου.

Pik τι υπέροχα νέα!!! Με το καλό, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Η πρώτη που μένει έγκυος από την παρεα! Άντε να πέρνετε σειρά και τα υπόλοιπα κορίτσια που θέλετε.

Νάνσυ δεν θυμάμαι αν σε καλοσώρισα, θα με συγχωρεσεις αν δεν το εκανα, αλλά τα διαβάζω μαζεμένα και ξεχνάω. Περαστικά στον μικρούλη σου, ελπίζω γρήγορα να σταματήσει να ταλαιπωρείται!

Αrgitheo περαστικά και σε εσένα, προσπάθησε να ξεκουραστείς λιγάκι μην χειροτερέψεις και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.

Άννυ η Κλειώ επιστρέφει στα παλιά καλά ωράρια ύπνου! Ελπίζω και σήμερα να κοιμηθεί καλά, να ξεκουραστείς και εσύ.

Βικάκι και Άννυ να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας που έγιναν κιόλας 8 μηνών!

Ειρήνη ελπίζω με αυτή την αλοιφουλα να στρώσει το πωπουδάκι της μικρής!

Δεσποινάκι περαστικά και σε εσένα ελπίζω να το προλάβεις και να μην αρρωστήσεις και η μπουμπι να σου κάνει την χάρη να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω!

Αυτά, καλό βράδυ να έχουμε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βαλια εχει δικιο ο αντρας σου. Κι επειδη κι εμεις τραβηξαμε πολλα για να τον κανουμε, πρεπει τωρα να μην παραπονιομαστε καθολου!! Υπομονη...

Φιλεναδα AngiCat, δε γινεται να ερθω μονο εγω! Θα πρεπει να φερω και τον Κωνσταντινο! Ασε που αμα περιμενω το Θ. να παρει αδεια..... σωθηκα! Οσο για την πεθερα σου να μου λειπει το βυσσινο! Εχω και δικια μου!!!

Φυσικά με τον Κων/νο!! Τι να σε κάνω μόνη σου;

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Εχω ένα υπέροχο νέο: είμαι έγκυος!

Θα ξαναμπω τις επόμενες μέρες για νεότερα.

Πολλά φιλάκια!

Τέλεια νέα!!! Συγχαρητήρια κοπελιά!!! Με το καλό και το 2ο μωράκι σου!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα καιαπο αλλη μια ταλαίπωρη μανα αυτο το μήνα τα μικρα μας αποφάσισαν όπως φαίνετε να μας ξενυχτάνε!! Εμεις ξυπνάμε συνεχως και όλη την ημέρα γκρινιάζουμε, και μέσα σε όλα αυτά έχουμε παλι μυξούλες!!!

Αννυ μου ελπίζω σήμερα ναείσαι καλύτερα και απο δω και πέρα η Κλειώ μας να κοιμάται έτσι για να ξεκουραστείς λιγάκι και συ!

Ειρήνη μου ευχομαι γίνει γρήγορα καλα το πωπουδάκι σας!

Νασυ μου περαστικά και πάλι, ευχομαι να σταματήσει γρήγορα όλοαυτο!

Δεσπω περαστικά!Φαε τη σουπίτσα σου πάρε και κανενα ντεπονακι!!!

Ηρω περαστικά,δυσκολο πράγμα η μεση!!

Και αφήνω για το τέλος τα ευχάριστα!!! Pik συνχαρητηρια ,να είχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να ρθει το μωράκι σου!! Συγκινήθηκα πάρα πολυ΄ όταν το διάβασα!

Μου λείψατε φιλενάδες, ελπίζω να περάσει σύντομα αυτη η φάση και να τα λέμε πιο σύχνα!!!

Πάω να δω νησι καινα κοιμηθω ( η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)

Φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κοριτσάκια μου μπήκα να πω μια καληνύχτα κι επεσα πάνω στα ευχαριστα νέα της pik! Σου εύχομαι΄μια πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη! Θα παριμένουμε νέα σου!

Βάλια μια χαρα θα πάνε όλα αύριο μην αγχώνεσαι και το κυριοτερο μη νευριάζεις με τον φιλο μας τον Κωνσταντίνο!!! Και πάλι συγχαρητηρια για την αδερφή σου!

Φιλάκια κορίτσια μου να εχετε ένα καλο και ησυχο βράδυ!

Και άντε πείτε ωρα και μέρα για την συναντηση!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...