Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ irev μου πολυ στεναχωριεμαι για το κοριτσακι σου που ταλαιπωρειται με το συγκαμα. Εμεις οταν ειχε συγκαει ετσι ο μικρος, κι εμας ειχε κανει πληγη, του βαζαμε και bepanthol ointment και dactador κρεμα. Αλλα πιο πολυ βοηθησε αυτο που σου ειπα. Παχια στρωση Sudocrem και απο πανω πουδρα.

Εμας ο μικρος ειναι χαλια αυτες τις μερες με την παλλινδρομηση, παρα πολλες γουλιες και κλαμα και φοβαμαι πολυ μην παθει παλι οισοφαγιτιδα. Δεν αντεχω αλλο, νομιζω οτι δε θα τελειωσει ποτε αυτος ο εφιαλτης.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τί κάνετε;

Νάνσυ, ελπίζω να μην ξαναπάθει τπτ τέτοιο το μωράκι σου! Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερα θα τα πηγαίνει και πού ξέρεις μπορεί να μην του ξανασυμβεί!

Ειρήνη, δεν ξέρω τί να σου ποτείνω εκτός από το να την αφήσεις όσο γίνεται περισσότερο χωρίς πάνα ή να πάρεις καμιά υφασμάτινη που είναι πιο υγιεινή. Πάντως στο φόρουμ έχει ανάλογο θέμα, μπορεί εκεί να προτείνουν κάτι αποτελεσματικό! Περαστικά σας εύχομαι!

Κι εμείς στο κλαμπ με τα 45 ξυπνήματα... :roll: Διαβάζω κι ένα βιβλίο για τον ύπνο, όταν με αφήνει το ζουζούνι, κι ελπίζω να μάθω τπτ χρήσιμο.... Αν το βρω το κόλπο θα το πω και σε σας!

Την Κυριακή καλά την περάσαμε κοιμηθήκαμε με το Στέλιο με βάρδιες γιατί μετά τα νυχτερινά δεν παλεύεται και ξεκινήσαμε γεμάτοι ελπίδες ύπνου την νεα εβδομάδα αλλά δεν το βλέπω!

Δεν θυμάμαι τπτ άλλο! Πολλή ερημιά στο καφε μας μαμάδες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημερα κοριτσια! τι καλημερα δηλαδη, καλησπερα!

κι εμεις εξακολουθουμε να ξυπναμε το βραδυ... μαζι με τους 9 φριχτους μηνες της εγκυμοσυνης αν υπολογισουμε πιανουμε τον εναμισι χρονο αυπνιας...

Βασικα εμενα στρυφογυρναει οοοοοοοοοολο το βραδυ, μπαινει η πιπιλα, ξαναβγαινει και παλι απο την αρχη.

Να σας ρωτησω κατι. Ποσο γαλα πινουν τα μωρα σας μεσα στη μερα? εμενα δεν πινει. Το πρωι κατα τις 11 φρουτοκρεμα, 3 φαγητο, 6 γιαουρτι. Το βραδυ καλες 11 με το ζορι θα πιει. Ολα αυτα με αποτελεσμα το βραδυ να ξυπναει 2 φορες για να φαει. Μια κατα τις 3-4 και μια αλλη κατα τις 6 και πινει απο 200 ml. Η παιδιατρος μας ειπε να τον πιεζω μεσα στη μερα ωστε να μην πειναει το βραδυ. Ομως δεν πινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τι να κανω? ειμαι μονιμως ενα πτωμα...

ticker.png

CEPYp3.png

Να σας ρωτησω κατι. Ποσο γαλα πινουν τα μωρα σας μεσα στη μερα? εμενα δεν πινει. Το πρωι κατα τις 11 φρουτοκρεμα, 3 φαγητο, 6 γιαουρτι. Το βραδυ καλες 11 με το ζορι θα πιει. Ολα αυτα με αποτελεσμα το βραδυ να ξυπναει 2 φορες για να φαει. Μια κατα τις 3-4 και μια αλλη κατα τις 6 και πινει απο 200 ml. Η παιδιατρος μας ειπε να τον πιεζω μεσα στη μερα ωστε να μην πειναει το βραδυ. Ομως δεν πινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τι να κανω? ειμαι μονιμως ενα πτωμα...

Νάνσυ μου, ελπίζω το μωράκι σου να μην ξαναπεράσει τα ίδια!

Εμένα τρώει 240ml το πρωί στις 8.00, στις 11.00 φρουτόκρεμα, 15.00 φαγητό, 18.00 κρέμα και 9.30-10.00 210ml γάλα...

Μη το πιέζεις το παιδάκι σου... Μπορεί να περνάει φάση τώρα και να επανέλθει!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αχ Βαλια μου, ευχαριστω καταρχας. Τι φαση ομως που παει σχεδον ενας μηνας? Γενικα δεν θελω να τον πιεζω, αλλα και το ξενυχτι δεν παιζεται... Μετα ολη μερα ειμαι με νευρα.

Τεσπα, τοσα χρονια που παιδευτικα για να τον κανω, χαλαλι..

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βαλια μου, ευχαριστω καταρχας. Τι φαση ομως που παει σχεδον ενας μηνας? Γενικα δεν θελω να τον πιεζω, αλλα και το ξενυχτι δεν παιζεται... Μετα ολη μερα ειμαι με νευρα.

Τεσπα, τοσα χρονια που παιδευτικα για να τον κανω, χαλαλι..

Δωσε του χρόνο... θα στρώσει πού θα πάει.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ;;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες,

Δευτέρα πάλι και ... τα κεφάλια μέσα.

Το Σάββατο είχαμε έξοδο για ποτό άνευ μπούμπις, ήπιαμε τα ποτάκια μας, αλλά εγώ μάλλον το παράκανα με αποτέλεσμα χθες όλη μέρα να σέρνομαι. Είχαμε και κάτι υποχρεώσεις χθες και δεν κατάφερα να ξεκουραστώ καθόλου το σκ. Επίσης δεν στολίσαμε, αλλά πήγαμε με μπούμπι την Παρασκεύη τζάμπο και αγόρασα σκουφιά Αγ. Βασίλη, το τι γέλιο κάνει όταν μας βλέπει να τα φοράμε δεν λέγεται.

Η μικρή τα πήγε μια χαρά με την κοπέλα=δεν έφαγε και δεν κοιμόταν στην κούνια της (κλασικά πράγματα) και όταν γυρίσαμε την βρήκαμε να κοιμάται στον καναπέ δίπλα στην κοπέλα.

Δεσποινάκι πολύ καλά κάνεις κ τον βάζεις στο στήθος τις ώρες που είσαι σπίτι, δεν είναι λάθος. Κι εγώ έτσι κάνω, βέβαια γυρίζω αργότερα εγώ.

Το θέμα ύπνου είναι μέγα θέμα πάντως...εγώ απλά εύχομαι να έχουν δίκιο οι υποστηρικτές του co-sleeping και τουλάχιστον να μην είναι βλαπτικό για την μπουμπού. Για την μέση μου και για την ηρεμία μου σίγουρα καλό δεν είναι αλλά πλέον είναι ο μόνος τρόπος να κοιμόμαστε την νύχτα κι αυτό όχι πάντα.

κι εμεις μια απο τα ίδια φιλενάδα...πως είσαι τώρα,καλύτερα? πρόσεξε να ξεκουραστείς λιγάκι μην είσαι χάλια όλη μέρα..με το θέμα του ύπνου κι εμένα ας πουμε ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ η πεθερά μου ,κοιμάται στην αγκαλιά της.εμένα χωρίς ζιζί δύσκολο..εκτός κι αν την κουνάω κι είναι τόοοοσο πτώμα που την παίρνει ο υπνος.

[ATTACH]1122[/ATTACH]

Καλημέρα & απο εμένα!!! Βάλτε με και εμένα στις μανούλες που στολίσαν δέντρο το Σάββατο!!! :D:D:D Είναι ωραίο να βλέπεις το σπίτι σου στολισμένο!!!

Χτες το πρωί δεν μου φτάνανε όσα σας είπα ήρθαν και τα πεθερικά. Η πεθερά με εκνευρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Ηταν η ώρα να φάει το παιδί την φρουτόκρεμα και κάθε φορά ξέρω οτι έρχεται πάνω απο το κεφάλι του και λέει, "Ελα να σε ταϊσει η γιαγιά" :twisted::twisted::twisted: κι εγώ δεν δίνω σημασία... Είναι τόοοοοσοοοο κακό που θέλω το ΣΚ να ταϊζω το παιδί μου εγώ;;; Ρε κορίτσια το είπε 4-5 φορές και εννοείτε οτι στενοχωρήθηκε που δεν τον τάισε... Μου ήρθε να της φέρω την φρουτοκρεμα στο κεφάλι... Τεσπα... το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου και την ώρα του φαγητού κοιμήθηκε το αγοράκι μου!!! Οπότε τον κράτησε η μανούλα μου κι εγώ πήγα έκανα το μπάνιο μου, σιδέρωσα, μάζεψα την κουζίνα!!! Και εννοείτε οτι ο καλός μου για άλλη μια φορά είχε πάει ήδη για ύπνο :twisted::twisted::twisted:

Το απόγευμα πήγαμε στη νονά του Κων/νου, φάγαμε πίτσα και γυρίσαμε... Ταίσαμε τον μικρό κατά τις 9.30 και μετά νάνι... Κατά τη 01.00 ξυπνησε με πολύ κλάμμα... Τον πήρα αγκαλιά, προσπαθούσε να βολευτεί αλλά τπτ. Με κοίταζε και γέλαγε. Προσπάθησα να τον βάλω στην κούνια και πάλι κλάμμα. Οπότε τον πήρα στο κρεββάτι μας αλλά τπτ κι έτσι σηκωθηκε ο Δ. και τι έκανε;;; Πήγε και τον τάισε για να ηρεμήσει... Δεν το έχουμε ξανακάνει αυτό και με εκνεύρισε... Δεν θέλω να συνδυάσει το βραδυνό κλάμα με γάλα. ΕΛΕΟΣ... Είχε φάει στις 9.30 150ml (όπου είναι κ το τελευταίο γεύμα) και μετά του έδωσε 210ml :shock::shock::shock::shock: Πολλά νεύρα...

και μάλλον και μεγάλο post.... ΣΥΓΝΩΜΗ

Βάλια μου σε καταλαβαίνω απολυτα.όσον αφορά τους άντρες ,ο καφές και το τσιγάρο τα σ/κ είναι πολυυυυυυ κουραστικά να ξέρεις!!:mrgreen::mrgreen:και η πεθερά είναι αξια της τυχης της,το πάει πλαγιως και εμενα τα πλαγιως που δηθεν μιλανε στο μωρό αλλά θελουν να το πουν σε σενα μου τη δίνουν στα νεύρα!εσυ δουλευεις ολη τη βδομαδα,θες να ταισεις,να κοιμησεις,να αγκαλιασεις το παιδάκι σου οσο πιο πολύ μπορείς!:-D

αχ irev μου πολυ στεναχωριεμαι για το κοριτσακι σου που ταλαιπωρειται με το συγκαμα. Εμεις οταν ειχε συγκαει ετσι ο μικρος, κι εμας ειχε κανει πληγη, του βαζαμε και bepanthol ointment και dactador κρεμα. Αλλα πιο πολυ βοηθησε αυτο που σου ειπα. Παχια στρωση Sudocrem και απο πανω πουδρα.

Εμας ο μικρος ειναι χαλια αυτες τις μερες με την παλλινδρομηση, παρα πολλες γουλιες και κλαμα και φοβαμαι πολυ μην παθει παλι οισοφαγιτιδα. Δεν αντεχω αλλο, νομιζω οτι δε θα τελειωσει ποτε αυτος ο εφιαλτης.

Νάνσυ μου εχετε ξαναπάει στο γιατρό? τι σας λένε? τι τρωει τώρα,απο όλα?ευχομαι να ναι περαστικά και γρήγορα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Νάνσυ, ευχομαι κι εγω να μην ταλαιπωρηθει ξανα το ζουζουυνακι σου! Εμενα ο Στελιος μια "ελαφρια παλινδρομηση" ειχε...ουτε καν ειδικο γαλα δεν ηπιαμε. Απλα τον κρατουσαμε 20λεπτα να ρευτει και αλλα 20 ορθιο μεχρι 9 μηνων...και ειχαμε κανει "τσουληθρα" την κουνια, την καλαθουνα κλπ... Και παλι ηταν ταλαιπωρια, γιατι δεν μπορουσε κανεις αλλος να τον ταϊσει (μονο εγω κ η μαμα μου)... Οποτε φανταζομαι τι ζορι θα τραβατε εσεις... και ιδιως αν ποναει το μικρουλι.

Εμενα η μπουμπουκα μου οπυ σημερα κλαιει απο πονο...με πιανει το παραπονο :-(:-(:-(

Οσο για το γαλα εμεις πινουμε πρωι και βραδυ 180-200μλ Αλλα εγω δε θηλαζω, οποτε ειναι λιγο διαφορετικο...

QuW0p3.png

εγώ δεν εχω μπει καθόλου βασικά γιατι δεν κάθομαι,απο το πρωί έχω βαλθεί να καθαρίσω το σπίτι μπας και στολίσουμε με τον Κώστα,αλλά έχω πολύ δουλειά ακομααααα!!

εκανα τα ντουλάπια της κουζίνας που έιχαν αλλάξει χρώμα,τωρα ξυπνησε η μικρή ,εφαγε χορτόσουπα και την βάζω στη στράτα να παω να αλλαξω σεντόνια μέσα..γκρρ..την τυχη μου σήμερα..

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ που στολίσατε!θα κάνουμε αφιερωμα φετος στην ομαδα μας με φωτο μωρών+δέντρων μαζι!

και ποτε θα παμε mall ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ευχαριστω κοριτσια μου για τα λογια σας. Στη γιατρο εχουμε ενα μηνα περιπου να παμε, αλλα ουτως η αλλως δεν υπαρχει τιποτα να μας βοηθησει. Epadoren που παιρνει και υπομονη. Τρωει πατατα καροτο κολοκυθα(οχι κολοκυθι γιατι τον πειραζει) μοσχαρι κοτοπουλο και απο φρουτα μηλο αχλαδι μπανανα και αβοκαντο. Φαριν λακτε και τετοια οχι γιατι επιδεινωνουν το προβλημα. Και φοβαμαι να του δωσω οποιαδηποτε αλλη τροφη γιατι ποτε δεν ξερω τι θα τον πειραξει. Αλλα ειναι ανυποφορο οταν τον βλεπω να ποναει, κανει το κορμακι του τοξο και μας κοιταει λες και ζηταει βοηθεια...ουφ.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εύχομαι περαστικά στα μωράκια σας Νάνσυ και Ειρήνη.

Ειρήνη αφησε τη γυμνούλα πάνω σε ένα σελταδάκι. Η βάλτης μόνο ένα βρακάκι να κρατάει τα χοντρα.

X4pTp3.png

γεια σας μανουλια κ απο εμας!

καλα οι αντρες ειναι..τι να πω....ελεος πια!

εμεις παραδοξως ειχαμε καλη νυχτα σημερα!καταφερα την κοιμησα στις 12 (Αφου εκανε κακα κ ολα τα λογια μαζι τα ειπε)την αφησα στην κουνια της,ξεραθηκα κ εγω,κ την ξαναακουσα στις 8 οπου λυσσουσε απο πεινα!

σημερα θα παμε παλι στην μαμα μου να μεινουμε..αντε να δουμε τι θα κανει...

που εχετε εξαφανιστει ολες????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!

Άννη μου χρόνια πολλά για τα μηνογεννέθλιά σας χτες!! Πότε περάσανε ρε γτμ....

Άννυ μου για εμένα χειρότερο από το βραδινό μαρτύριο και την ασταμάτητη μίρλα δεν υπάρχει. Το κλάμα δεν με πειράζει. Ελπίζω ρε γμτ να φτιάξει κάπως το θέμα. Και δεν είναι ότι δεν νυστάζει, κάτι την χαλάει στην κούνια. Στο σπίτι της μαμάς σου πού κοιμάται? Πάρε βάλε ένα υπνοαρκούδι στο σουτιέν σου στο πλάι μερικές ώρες να πάρει καλά μυρωδιά και βάλτης το στην αγκαλιά όταν την βάλεις στη κούνια. Και μην πει κανείς ότι τα λούτρινα έχουν ακάρι ε? χαχα πλυμένο με ότι μυρίζεις εσύ εννοείται. Μπας και πιάσει...... Κατα τ' άλλα υπομονή (που είναι και Αγία όπως μου είπε μια ψυχή πρόσφατα)....

Όσο για τον αγκαλιαστό ύπνο, εγώ την παίρνω στο κρεβάτι μαζί μου όταν το θέλει. Σπάνιο βέβαια να κοιμηθούμε όλη νύχτα μαζί αλλά δεν με νοιάζει. Η παιδίατρος μου είπε ότι στα ζόρικα βράδια το co sleeping είναι βάλσαμο.

Ειρήνη για το σύγκαμα εμείς βάλαμε ταλκ ντακταντορ μπολικοοοο και μετά πολύ παχιά στρώση κρέμα Hydrovit Zinco το άσπρο μπλέ σωληνάριο και βρήκαμε την υγειά μας αφού δεν μας έκανα τπτ όλες οι άλλες και κοντέψαμε να ματώσουμε. Από τότε αμα δω τπτ κοκκινίλα ελαφρυά βάζω λίγο απ' αυτή την κρεμούλα και σε 1 ώρα περδίκι. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι και ελαφρώς αντισηπτική και κάνει πολύ καλή δουλειά. Όχι πολλά άσκοπα νερά, πολύ καλό ταμποναριστό σκούπισμα και πολύ ώρα ανοιχτή εντελώς. Απέφυγε να της δίνεις να τρώει οτιδήποτε όξινο για να μην γίνει χειρότερα. Περαστικά σας!!

Δεσποινάκι ζήλεψα και θέλω και εγώ σκουφιά, αμα ξυνήσει νωρίς Λου θα την πάω τζάμπο.

Κατά τ' άλλα στολίσαμε και εμείς το δέντρο μας στο Σάββατο και πολύ το χάρηκα εγώ, η Λού το κοίταξε λιγάκι και οκ δατς ιτ, ο Θ πάντως το θαύμασε. Περάσαμε ωραία το σ/κ, την κυριακή βολτίτσες στις κούνιες και μετά όλο το απόγευμα πέρασε πολύ γρήγορα και ευχάριστα με καλή παρέα!! Από δουλειές λίγα και καλά, αλλά περνάει η ώρα γρήγορα ρε γμτ και αυτό το σίδερο όλο το αναβάλλω. Απόψε θα προσπαθήσω να κάνω τπτ γιατί τα συρτάρια όλων μας είναι άδεια χαχαχα.

Α, και εμείς είχαμε ένα βράδυ ΚΟΛΑΣΗ το σάββατο, ράκη και οι 2 σερνόμασταν όλη νύχτα κάναμε βάρδιες με την Λού να κλαίει, μουρμουράει, τραγουδάει τττττιιιιιιιιιιιιιιι τττττττταααααααααα τοοοοοοοοοοοοοοοοο μαμαμαμαμαμαμαντανταντα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΦΛΑΤΣ ΦΛΟΥΤΣ σφαλιάρες και μπούφλες και κόλπα αλά Χαλκ Χόγκαν με πτώσεις από ψηλά στην κοιλιά της μαμάς και στα πλευρά του μπαμπά. Σούμα να κοιμηθήκαμε 2 ωρίτσες περίπου. Την Κυριακή κοιμόταν μόλις μπαίναμε στ' αμάξι. Λέω το βράδυ αμα δεν κοιμάται θα την βάλω μέσα και θα ανεβοκατεβαίνω την Συγγρού.χαχα. Για καλή μας τύχη κοιμήθηκε στις στις 22.00 ξύπνησε 1 για μαμ και μετά κλασικά πλέον στις 6.10

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες όσες είχαν "ματς " το σ/κ . Σπαστικό αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι....

Άντζυ γέλασα πολύ με την σακούλα... Έπρεπε να του πεις να κάνει σκούπα μάπα, τί σημαίνει αυτό το δεν το κάνει? Τα δικά του τα σκουπίδια δλδ δεν είναι? απαπαπααααααα

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες ταλαιπωρημένες και μη!!! Σήμερα ήμασταν απαράδεκτες πολύ ερημιά στο καφέ μας!

Βικάκι να τα χαιρόμαστε τα ζουζουνάκια μας! 8 μήνων!!! Μου ακούγεται πάρα πολύς χρόνος κι όμως μου μοιάζει σαν χθες που γεννήσαμε!!!

Ειρήνη νομίζω ότι έχεις συλλέξει πολλές συμβουλές για την μικρή απο τα κορίτσια γιατί εγώ δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό! Βέβαια τώρα έμαθα :tongue:

Νάνσυ, βρε κορίτσι πολύ ταλαιπωρία... Δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι μπεμπάκια να πονάνε...

Αννυ συνονοματη τι μαρτύριο τραβάς???? Ασχετο αλλά η φωτογραφία στο msn της κόρης σου είναι άπαιχτη!!!!!!

Βάλια μου όλες οι πεθερες ίδιες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...