Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανουλίνια!κερνάω καφεδάκι να ξυπνήσουμε γιατί ο Κόναν -πατήρ σε συνδυασμό με την Ζίνα-κόρη με ξυπνήσανε πρωί πρωί!

400_COFFEE%20CAPUCCINO%20JUMBO%20LARGE%20CUP%20&%20SAUCER.jpg

εγώ θα προτιμήσω για ευνόητους λόγους τον εκ δεξιών...

ο Κ πρωινιάτικα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και του άνοιξε η σακούλα στη σκάλα και με σήκωσε να του πω τι να κάνει (=να τα μαζέψω εγώ).κι έτσι ξύπνησε κι η μικρή που κοιμόταν μαζί μας στο κρεβάτι και την ξεβόλεψα και τώρα αντί να ονειρεύομαι κάθομαι στο λάπτοπ..γκρρρ....δε θυμάμαι και τι ήθελα να σχολιάσω πάλι...ουφ..

έχω ενα σπίτι σήμερα./....@!$%&**(_+... αλλά ποιος έχει όρεξη να το καθαρίσει,οεο??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ο Κ πρωινιάτικα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και του άνοιξε η σακούλα στη σκάλα και με σήκωσε να του πω τι να κάνει (=να τα μαζέψω εγώ).

χαχα Καλημέρα Άντζυ! Θα ξενέρωνα ταμάλα και θα ήταν λόγος για επική μάχη!!! Ειδικά με το σκουπιδαριό έχω ένα θέμα. Δεν τα γουστάρω καθόλου, όχι να με ξυπνήσει να μου πει να τα καθαρίσω κιόλας! Αλλά τι να κάνεις! Άντρες.

mU4Ep3.png

ειμαι εγω εδω φιλεναδα!!!

γεια σας κοριτσια, εχω καιρο να γραψω, αλλα δε σας ξεχναω... σας διαβαζω που και που οταν εχω χρονο...

Εσύ κοίτα να μαζευτείς σπίτι σου γιατί πολύ Θεσσαλονίκη μας πας τώρα τελευταία και δεν έχω με ποιόν να βγω για καφέ!

mU4Ep3.png

Πρέπει μάλλον κι εγώ να τα διαβάσω τα βιβλία!!!!Την πίεζα αρκετά τη μπουμπού να φάει...ευτυχώς τις τελευταίες μέρες δεν θα έλεγα ότι χρειάζεται να το κάνω...αλλά όχι και σε όλα τα γεύματα!!!!

Άντζυ μου εμείς μουστάρδες έχουμε να δούμε ουουουουουουουουου!!!!Έχω ξεχάσει από πότε.....χαχαχαχαχα

Άννυ μου τι να πω;;;Υπομονή!!!!Εμένα λίγες φορές μου το έχει κάνει αυτό....η μία ήταν την Παρασκευή...που δεν άντεχα άλλο...μα μέχρι τις 4;;;;...και δεν το άντεχα καθόλου!!!!

Υπομονή φίλη!!!!!Για δοκίμασε και αυτό που είπε η Δήμητρα με το σεντόνι!!!!

εγώ θα προτιμήσω για ευνόητους λόγους τον εκ δεξιών...

ο Κ πρωινιάτικα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και του άνοιξε η σακούλα στη σκάλα και με σήκωσε να του πω τι να κάνει (=να τα μαζέψω εγώ).κι έτσι ξύπνησε κι η μικρή που κοιμόταν μαζί μας στο κρεβάτι και την ξεβόλεψα και τώρα αντί να ονειρεύομαι κάθομαι στο λάπτοπ..γκρρρ....δε θυμάμαι και τι ήθελα να σχολιάσω πάλι...ουφ..

έχω ενα σπίτι σήμερα./....@!$%&**(_+... αλλά ποιος έχει όρεξη να το καθαρίσει,οεο??

Αυτό που τα χάνουν με το παραμικρό και πρέπει να τους πούμε ή να κάνουμε το προφανές....πολύ μου τη δίνει....:evil:

Διαφημίσεις

Καλημερα Αντζυ, Αλεξανδρα, Μαρια............ειναι καμια αλλη εδω?

Εγω δεν πηγα γραφειο γιατι ηταν πραγματικα αδυνατο να σηκωθω το πρωι...:roll:

Αλεξανδρα μου και του χρονου!!!

Πρεπει να εισαι η πρωτη που στολισε εεε Αντε καλη μας αρχη!

christmas-tree.jpg

QuW0p3.png

Καλημερα μανες!!!

Καλη εβδομαδα!

Ρε Αντζυ αντρες παιδι μου!!!!!!Τιποτα δεν μπορουν να κανουν σωστα και μονοι τους!

Αλεξανδρα και του χρονου φιλη!!!Αντε να τα χαρει το ζουζουνι!Αν και οπως λες απο την αντιδραση της σιγουρα θα τα χαρει!

Και εμενα ο μικρος τα κοιταγε με ανοιχτο το στομα!!Πολυ ωραια ειναι!!!

Εμενα ο γιοκας μου ειπε να ξυπνησει νωρις σημερα να παει για δουλεια και ετσι 6:00 ηταν ορθιος και φωναζε:shock::shock::shock:μονο που τις τελευταιες μερες το κανει συχνα!Μηπως ειναι καιρος να του βρω μια δουλεια??:tongue::tongue::tongue:Τωρα φαγαμε το φρουτο μας και του μαγειρευω και τα λαχανικα του!

Παω να μαζεψω και λιγο το χαος μου.......

Και εγω εδω μετα απο ενα ολοκληρο Σ/Κ!Ειρηνη και εγω στολισα το Σαββατο, ο μικρος εχει τρελαθει με τα λαμπακι απου αναβοσβηνουν.Κατα τα αλλα το δεντρο ουτε να το φτυσει, δεν τον ενδιαφερουν καθολου τα στολιδια.

Αννυ μην νομιζεις και εμενα ο μικρος δεν κοιμαται αλλιως, μονο στο στηθος καμια ωρα πιπιλιζει το βραδυ και μετα σιγα σιγα τον αφηνω στο κρεββατι του.Θα ξυπνησει και 3 φορες μεχρι να καταφερει να κοιμηθει βαρια.Και να τον παρει ο αντρας μου, θα κλαιει μεχρι να ερθει σε εμενα.Σκεφτειτε οτι εχει κοιμηθει πιπιλωντας το στηθος που δεν εχει γαλα!

Το πρωι βεβαια στην μητερα μου κοιμαται μια χαρα στην αγκαλια και τον αφηνει μετα στο κρεββατι του.Σε εμενα δεν εχει γινει ποτε αυτο.

Εχω σκεφτει πολλες φορες τι θα γινει μετα το θηλασμο.Δεν ξερω, φανταζομαι δεν ειμαι η μονη, οποτε και προσπαθω να μην αγχωνομαι.Μου λενε τωρα εσυ θηλαζεις μονο πρωι- βραδυ οποτε εισαι καλα, παιδια εγω μετα το μεσημερι που ειμαι σπιτι, τον βαζω στο στηθοςπολλες φορες (μεγα λαθος αλλα τι να κανω)για να ηρεμησει.

Καλημέρα μανούλες,

Δευτέρα πάλι και ... τα κεφάλια μέσα.

Το Σάββατο είχαμε έξοδο για ποτό άνευ μπούμπις, ήπιαμε τα ποτάκια μας, αλλά εγώ μάλλον το παράκανα με αποτέλεσμα χθες όλη μέρα να σέρνομαι. Είχαμε και κάτι υποχρεώσεις χθες και δεν κατάφερα να ξεκουραστώ καθόλου το σκ. Επίσης δεν στολίσαμε, αλλά πήγαμε με μπούμπι την Παρασκεύη τζάμπο και αγόρασα σκουφιά Αγ. Βασίλη, το τι γέλιο κάνει όταν μας βλέπει να τα φοράμε δεν λέγεται.

Η μικρή τα πήγε μια χαρά με την κοπέλα=δεν έφαγε και δεν κοιμόταν στην κούνια της (κλασικά πράγματα) και όταν γυρίσαμε την βρήκαμε να κοιμάται στον καναπέ δίπλα στην κοπέλα.

Δεσποινάκι πολύ καλά κάνεις κ τον βάζεις στο στήθος τις ώρες που είσαι σπίτι, δεν είναι λάθος. Κι εγώ έτσι κάνω, βέβαια γυρίζω αργότερα εγώ.

Το θέμα ύπνου είναι μέγα θέμα πάντως...εγώ απλά εύχομαι να έχουν δίκιο οι υποστηρικτές του co-sleeping και τουλάχιστον να μην είναι βλαπτικό για την μπουμπού. Για την μέση μου και για την ηρεμία μου σίγουρα καλό δεν είναι αλλά πλέον είναι ο μόνος τρόπος να κοιμόμαστε την νύχτα κι αυτό όχι πάντα.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

post-17096-1482544060264_thumb.jpg

Καλημέρα & απο εμένα!!! Βάλτε με και εμένα στις μανούλες που στολίσαν δέντρο το Σάββατο!!! :D:D:D Είναι ωραίο να βλέπεις το σπίτι σου στολισμένο!!!

Ειρηνάκι μου κι εμένα είχε συγκαεί ο μικρός μου πριν καιρό δεξιά κ αριστερά απο το πουλάκι του και του έβαζα penaten, bepanthol... και τελικά για μια εβδομάδα τον καθάριζα με χαμομήλι και έγινε μια χαρά. Ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρούλα σου. ;)

Αννη μου σε ταλαιπωρεί με τον ύπνο η Κλειούλα... Εύχομαι να στρώσει σύντομα!

Συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμαι τίποτα :(:(:(

Ολο το ΣΚ κουράστηκα πολύ. Σάββατο στολίσαμε το δεντρο μας! Ο Κωνσταντίνος όταν το είδε πήγε σφαίρα σέρνοντας και το τράβαγε απο κάτω :lol::lol::lol: Το πρωί του Σαββάτου ήρθαν ο νονός και η νονά του για καφεδάκι και το απόγευμα η κουνιάδα μου με τον άντρα της και οι κουμπάροι μου με τον γιο τους (τον έχουμε βαπτίσει εμείς). Ο Κωνσταντίνος μου όταν βλέπει παιδάκια χαίρεται πολύ!!! Και εννοειται οτι παρέα με το δέντρο, είχα καθάρισμα σπιτιού, μαγείρεμα, σιδέρωμα και τάισμα μωρού... γιατί όπως έχουμε πει ο Δ. λέει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει με το τάισμα. :mad::mad:

Και χτες άντε πάλι μαγείρεμα για να έχουμε φαγητό μέσα στην εβδομάδα, υπόλοιπο σίδερο εκ των οποίων του Σαββάτου το έκανα μαζί με ο γιο μου γιατί ο καλός μου ήθελε να ξαπλώσει το μεσημέρι :mad::mad::mad: (λες και έσκαβε όλη μέρα... ήταν έξω στην βεράντα με καφεδάκι κ τσιγαράκι).

Χτες το πρωί δεν μου φτάνανε όσα σας είπα ήρθαν και τα πεθερικά. Η πεθερά με εκνευρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Ηταν η ώρα να φάει το παιδί την φρουτόκρεμα και κάθε φορά ξέρω οτι έρχεται πάνω απο το κεφάλι του και λέει, "Ελα να σε ταϊσει η γιαγιά" :twisted::twisted::twisted: κι εγώ δεν δίνω σημασία... Είναι τόοοοοσοοοο κακό που θέλω το ΣΚ να ταϊζω το παιδί μου εγώ;;; Ρε κορίτσια το είπε 4-5 φορές και εννοείτε οτι στενοχωρήθηκε που δεν τον τάισε... Μου ήρθε να της φέρω την φρουτοκρεμα στο κεφάλι... Τεσπα... το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου και την ώρα του φαγητού κοιμήθηκε το αγοράκι μου!!! Οπότε τον κράτησε η μανούλα μου κι εγώ πήγα έκανα το μπάνιο μου, σιδέρωσα, μάζεψα την κουζίνα!!! Και εννοείτε οτι ο καλός μου για άλλη μια φορά είχε πάει ήδη για ύπνο :twisted::twisted::twisted:

Το απόγευμα πήγαμε στη νονά του Κων/νου, φάγαμε πίτσα και γυρίσαμε... Ταίσαμε τον μικρό κατά τις 9.30 και μετά νάνι... Κατά τη 01.00 ξυπνησε με πολύ κλάμμα... Τον πήρα αγκαλιά, προσπαθούσε να βολευτεί αλλά τπτ. Με κοίταζε και γέλαγε. Προσπάθησα να τον βάλω στην κούνια και πάλι κλάμμα. Οπότε τον πήρα στο κρεββάτι μας αλλά τπτ κι έτσι σηκωθηκε ο Δ. και τι έκανε;;; Πήγε και τον τάισε για να ηρεμήσει... Δεν το έχουμε ξανακάνει αυτό και με εκνεύρισε... Δεν θέλω να συνδυάσει το βραδυνό κλάμα με γάλα. ΕΛΕΟΣ... Είχε φάει στις 9.30 150ml (όπου είναι κ το τελευταίο γεύμα) και μετά του έδωσε 210ml :shock::shock::shock::shock: Πολλά νεύρα...

και μάλλον και μεγάλο post.... ΣΥΓΝΩΜΗ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κι από μας Βάλια μου, όλα καλά;

Δεσποινάκι έκανα προσπάθεια να βάλω φωτο και μου βγήκε αυτό... :tongue::tongue:

Χαρούμενα μηνογεννέθλια για χτες Βικάκι και Αννη μου!!!

Να χαιρόσαστε τα γλυκίτατα παιδάκια σας!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χαιρομαι που στολισατε κι αλλες μανουλες

Κι εγω το επομενο σ/κ οπωσδηποτε!!! Ο Στελιος περιμενει πως κ πως. Ειδε τα δεντρα και τα στολιδια στο τζμαπο και μετα σε ενα μαγαζι με χριστουγεννιατικα που ειδε μεσα απο το αμαξι και ολο λεει του μπαμπα να ανεβει στο παταρι να κατεβασει το δεντρο (του ειπα οτι εκει ειναι βεβαια...)

Αν βαζετε τα μικρακια σας στη στρατα, αφηστε τα εκει που εχετε στολισει το δεντρο

Εμενα ο Στελιο θυμαμαι "εμπαινε μεσα στο δεντρο" μαζι με τη στρατα! :lol::lol::lol::lol::lol: Ειχε πολυ πλακα! Τραβουσε τις μπαλες κλπ...

Περιττο να σας πω οτι η μπουμπου μου κοντευει να βγαλει αιμα!!! :shock::shock::shock::shock:Και δεν εχω βρει την παιδιατρο στο τηλ :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x

Ο Στελιος ποτε δεν ειχε γινει ετσι!!! Κλαιει η καημενη και δεν ξερω τι αλλο να κανω!

QuW0p3.png

Βαλια αυτο που λες για την πεθερα σου.........και μενα ετσι κανει

Και σημειωτεον οτι μας "επισκεπτεται" μια φορα το 2μηνο!!!

"Αει μωρη! Τραβαμε εμεις ολο το λουκι (και η μαμα μου περισσοτερο...που κραταει και τα δυο η ηρωιδα μου) και ερχεσαι εσυ επισκεψη στη χαση και στη φεξη και θυμασαι να το παιξεις γιαγια???!!!"

ουφ! τσαντιστηκα τωρα που τη θυμηθηκα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...