Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια

σας ευυχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα sudocream βαζω οθτως η αλλως σε καθε αλλαγη

Τωρα της εβαλα μονο πουδρα ντακταριν

Για να μην εχει καθολου υγρασια.......για να δουμε!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες! βολταρετε ολες,ε?

εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια στην εξοδο μας(αρραβωνα). λειπαμε απο τις 7-9 στο σπιτι του γαμπρου κ της νυφης,γυρισα τον θηλασα κ ξαναφυγαμε κ γυρισαμε στις 12:30. ο μικρος μου ηταν πολυ καλος με τους γονεις μου. παιξανε, τον αλλαξαν κ τον κοιμησαν κ δεν ηταν καθολου γκρινιαρης!

Ειρηνη κ εγω χρησιμοποιω τη sudocream σε καθε αλλαγη αλλα αν καμια φορα συγκαει του βαζω penaten κ στρωνει.δεν ειναι ακριβη την εχει κ στο σ/μ.

pHNqp3.png9S1np2.png

Kαλησπερα μανουλες!χαθηκαμε...εμεις απο χθες το μεσημερι πηγαμε στην μαμα μου κ μειναμε εκει.Η Κλειω απο το πρωι που ξυπνησε κοιμηθηκε ενα μισαωρο το μεσημερι κ τελος!

αφου καναμε μπανιο κατα τις 9 αρχισε ξανα τα παιχνιδια.με χιλια ζορια την κοιμησα αλλα παλι δεν μπορουσα να την αφησω στο κρεβατι της,το καταλαβαινει κ κλαιει γοερα!καταφερε η μαμα μου κ την αφησε στις 12,οπου μεταξυπνησε στη 1 ,την ξαναεβαλε για υπνο κ μετα απο τις 4 ως τις 7 παρα γινοταν το ιδιο πραγμα!μια κοιμοταν πανω μου,μια εκλαιγε,μια επαιζε,μια μιλουσε,ξανακοιμοταν,την αφηνα εκλαιγε.ε στις 7 την πηρα διπλα μου τελικα κ κοιμηθηκαμε ως τις 10.εχω απελπιστει.δεν ξερω τι να κανω.σημερα τα νευρα μου ειναι κροσια κ κλαιω εννοειται με το παραμικρο.

διαβασα κ σε αυτο το βιβλιο του Παπαβεντση(που ειναι τελεια κ τα 2)οτι τα μωρα λεει πρεπει να κοιμουνται μονα τους!:confused:ε πως θα κοιμηθει μονη??εδω δεν φευγει απο τα χερια μου...θα προσπαθησω κ σημερα να την αφηνω να κοιμαται μονη καποιες ωρες...μεχρι να καταρευσω...

σας επρηξα παλι....

Ιωαννα μου δεν κουρευτηκα πολυ,λιγο τις ακρες.

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!

Α ρε Αννυ τι περνάς! Εχεις κουραστεί και τα βλέπεις βουνό τώρα. Μπορεί να την ενοχλούν τα δοντάκια κι η αγκαλιά να είναι παρηγοριά. Θα πρότεινα να την βάλεις στο σλινγκ να νιώσει την ασφάλεια και όταν αποκοιμιέται να δοκιμάσεις να την αφήσεις.

Εμείς σήμερα πήγαμε κούνιες, μετά σπίτι παιχνίδι με φίλους και τώρα που τον τάιζα, τα φτυσε και αποκοιμήθηκε με την κουταλιά στο στόμα. Για να δούμε πότε θα ξυπνήσει...

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Α ρε Αννυ τι περνάς! Εχεις κουραστεί και τα βλέπεις βουνό τώρα. Μπορεί να την ενοχλούν τα δοντάκια κι η αγκαλιά να είναι παρηγοριά. Θα πρότεινα να την βάλεις στο σλινγκ να νιώσει την ασφάλεια και όταν αποκοιμιέται να δοκιμάσεις να την αφήσεις.

Εμείς σήμερα πήγαμε κούνιες, μετά σπίτι παιχνίδι με φίλους και τώρα που τον τάιζα, τα φτυσε και αποκοιμήθηκε με την κουταλιά στο στόμα. Για να δούμε πότε θα ξυπνήσει...

ποιο σλινγκ???10 κιλα ειναι η Κλειω!!!!:eek:το θεμα Δημητρουλι δεν ειναι να κοιμηθει...κοιμαται ορθια πανω μου απο την κουραση,δηλ ουτε το ζιζι δεν εχει αναγκη,αλλα δεν θελει να την αφηνω στο κρεβατι της!σπαραζει με παραπονο!

παλι κοιμηθηκε με το κουταλι ο Νικολας???χαχα!!εγω τωρα την ταιζω την φαριν!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ποιο σλινγκ???10 κιλα ειναι η Κλειω!!!!:eek:το θεμα Δημητρουλι δεν ειναι να κοιμηθει...κοιμαται ορθια πανω μου απο την κουραση,δηλ ουτε το ζιζι δεν εχει αναγκη,αλλα δεν θελει να την αφηνω στο κρεβατι της!σπαραζει με παραπονο!

παλι κοιμηθηκε με το κουταλι ο Νικολας???χαχα!!εγω τωρα την ταιζω την φαριν!

Τι να πω...μήπως την ενοχλεί κάτι στο κρεβάτι της; Το στρώμα, το απορρυπαντικό...; Βάλε το σεντόνι σου στο κρεβάτι της μήπως και πιάσει. Μήπως σε μυρίζει. Λέω εγώ τώρα...

X4pTp3.png

Αχ Δημητρούλα, η ΑΘηνά συντονίστηκε με τον Νικόλα σήμερα. Πρώτη φορά που μου κοιμήθηκε την ώρα που έτρωγε. Πολύ κουρασμένο ήταν το καημένο μου. Τώρα την έχω αφήσει στο καρεκλάκι να κοιμάται και την βλέπει ο μπαμπάς της.

Άννυ μου, τι να σου πώ. Κι εμένα μου τα κάνει αλλά όχι για τόσες ώρες. Πολύ κουραστικό και εκνευριστικό συγχρόνως. Πρέπει να την ενοχλούν τα δοντάκια της και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά το καημενάκι. Κουράγιο και υπομονή φιλενάδα. Ελπίζω να της περάσει σύντομα αυτή η φάση (και στην δικιά μου το ίδιο...).

Πάω να διπλώσω την μπουγάδα μου όσο κοιμάται το ζουζουνάκι μου. Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα φίλες, εμείς είχαμε μια κανονική μέρα και ο μικρός κοιμήθηκε το μεσημέρι. Τώρα το βράδυ έφαγε την κρέμα του και τον έπιασε βήχας με το νερό που του έδωσα να πιει και την ξέρασε όλη!!!!!!!!!!! Δεν του ξαναδίνω τώρα γάλα ή κάτι άλλο, άσε να ηρεμήσει το στομαχάκι μας και σε κανα μισάωρο θα τον βάλω για ύπνο αλλά σιγά μην κοιμηθεί αφού κοιμάται ολη μερα.

Έσκασε μύτη και το 3ο δόντι. Δεν το βλέπω καλά αλλά το πιάνω και τρυπάει. Ας ελπίσουμε να μην πονάει. Πάντως είναι καλός γενικά.

Άννυ μου κουράγιο κοπέλα μου.

mU4Ep3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Γυρίσαμε και εμείς από την καθιερωμένη βόλτα στο χωριό για το σκ. Και εμείς τα δύο τελευταία βράδια μας δεν ήταν καλά με πολλά ξυπνήματα αλλά ευτυχώς χωρίς να χρειάζεται πολύ ώρα για να ξανακοιμηθεί. Μάλλον βγαίνουν και τα πάνω δοντάκια γιατι νομίζω οτι τα καταλαβαίνω οταν βάλω το δάχτυλο.

Άννυ, φαντάζομαι την κούραση και τον εκνευρισμό σου, καθώς δεν είναι μόνο οι τελευταίες μέρες αλλά και όλοι αυτοί οι μήνες με τα ξυπνήματα που δεν λένε να τελειώσουν. Και εγώ πάντως πιθανολογώ οτι από τα δοντάκια της προέρχεται όλη αυτή η ανυσηχία. Δεν δοκιμάζεις να της δώσεις λίγο ντεπον, μήπως και ανακουφιστεί λιγο και ηρεμήσει? Όσο για αυτό που λέει ο ντοκ οτι πρέπει τα παιδάκια να μάθουν να κοιμούνται μόνα τους, θα το πετύχουμε κάποια στιγμή αλλά δεν θέλω να το σκέφτεσαι και αυτό τώρα που έχετε δύσκολες μέρες. Πάρε το Κλειουλάκι σου να κοιμηθείτε μαζί να ξεκουραστείς και εσύ από τα πήγαινε έλα και να έχει και αυτή την αγκαλιά σου που τόσο πολύ θέλει. Ελπιζω να έχετε καλύτερο βράδυ σήμερα!!!!

Ειρήνη πέρα από τις διάφορες κρέμες που σου είπαν τα κορίτσια έχω ακούσει απο μια φίλη που της είχαν συγκαει πολύ τα μικρά της οτι έπαιρνε από το φαρμακείο μελάνι και τους έβαζε. Επίσης η μαμά μου λεει οτι και η κυραλοιφή είναι καλή για σύγκαμα, η οποία γίνεται αν λιώσεις αγνο κερί με λάδι το οποίο μετά οταν κρυώσει γίνεται αλοιφή. Τώρα πόσο κερί και πόσο λάδι βάζει, δεν ξέρω.

Αυτα θυμήθηκα για την ώρα. Καληνύχτα σε όλες μας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μανουλακια μου γλυκα ... ξεραθηκα στον υπνο απο τις 5 ως τις 9 !!!

και τωρα κλασικα πρεπει να δουλεψω, αφου δεν ασχοληθηκα ολο το σ/κ

Ουτε σιδερο εκανα...και θα με περιμενει αυριο μετα τη δουλεια :mad:

Αννυ καλο κουραγιο...........και οσες μανουλες αντιμετωπιζετε τις ιδιες αϋπνιες απο τα μικρακια σας. Παντως αυτη η ιδεα οτυ να της ωαλει κατι να μυριζει απο σενα, ισως πιασει Δεν το δοκιμαζεις?

γεια σας μανουλες! βολταρετε ολες,ε?

εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια στην εξοδο μας(αρραβωνα). λειπαμε απο τις 7-9 στο σπιτι του γαμπρου κ της νυφης,γυρισα τον θηλασα κ ξαναφυγαμε κ γυρισαμε στις 12:30. ο μικρος μου ηταν πολυ καλος με τους γονεις μου. παιξανε, τον αλλαξαν κ τον κοιμησαν κ δεν ηταν καθολου γκρινιαρης!

Ειρηνη κ εγω χρησιμοποιω τη sudocream σε καθε αλλαγη αλλα αν καμια φορα συγκαει του βαζω penaten κ στρωνει.δεν ειναι ακριβη την εχει κ στο σ/μ.

Με τη ντακταριν πουδρα που της εβαλα το μεσημερι, μετα απο 3 ωρες ηταν καλυτερα, αλλα ξαναεκανε θκατακια...Την επλυνε ο μπαμπας (εγω κοιμομουν) και θελω να δω πως θα ειναι σε λιγο που ξυπνησει. Πενατεν εχω, οποτε θα μπορουσα να δοκιμασω! θανκς!

Θαλεια αυτο που λες για την κεραλοιφη δεν το σκεφτηκα!!! Φτιαχνει τετοια η πεθερα μου και μας δινει---αλλα δυστυχως την εχω δωσει στο βαφτισιμιο μου απο το καλοκαιρι που καηκε στην παραλια. Αν ειναι κι αυριο ετσι, θα περασω σχολωντας να την παρω

Σας αφηνω να δουλεψω

φιλιαααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

διαβασα κ σε αυτο το βιβλιο του Παπαβεντση(που ειναι τελεια κ τα 2)οτι τα μωρα λεει πρεπει να κοιμουνται μονα τους!:confused:

Άννυ ο Παπαβέντσης λέει αυτά που λέει και άλλοι τόσοι λένε τι καλό που είναι το co-sleeping. Μπορείς να ασπαστείς την άποψη κάποιου άλλου παιδιάτρου που να ταιριάζει και με την Κλειώ ;). Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ απαραίτητα να κοιμούνται μόνα τους. Εγώ πολλές φορές παίρνω τον Λ και κοιμόμαστε μαζί. Τα Σάββατα/Κυριακές κοιμάται με τον μπαμπά. Που είναι το κακό; Θα ανεξαρτητοποιηθούν μόνα τους όταν είναι έτοιμα. Η Κλειώ δεν είναι έτοιμη να αφήσει την γλυκιά αγκαλιά της μαμάς της. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε αγχώνει αυτό που διάβασες στο βιβλίο. Βέβαια καταλαβαίνω ότι γίνεσαι κομμάτια και ότι η νύστα/αϋπνία δεν παλεύονται αλλά κάνε υπομονή κοπέλα μου, θα περάσει. Μεγαλώνουν γρήγορα.

mU4Ep3.png

καλησπέρα μανούλες!

ελπίζω να είχατε όλες μια καλή μερα!

Ειρήνη ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή!κρεμούλα,πολύ καλό σκούπισμα-ταμποναριστα,πολύ καλός αερισμός,άφησέ την όσο πιο πολύ μπορείς χωρίς πάνα και θα περάσει..

Άννυ μου ελπίζω να έχετε ένα καλύτερο βράδυ και να ηρεμήσεις..σε καταλαβαίνω απόλυτα,κάνε κουράγιο..

σας ευχαριστώ για τις ευχές!

το ζουζουνάκι μου είναι καλά,δεν είχε πάλι διάρροια:-P:-P:-P:-P:-P

σας καληνυχτίζω με τον αγαπημένο μου Αλκίνοο.........

8crynWCe7vk

''..Μια πεταλούδα θα σε βάλει στα φτερά της

για να σε πάει στα βελούδινα όνειρά της

σε πέπλα ανάλαφρα, σε πουπουλένια δάση,

θα σε ξαπλώσει κι απαλά θα σε σκεπάσει..''

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Είχαμε κι εμείς την εμπειρία της νυχτερινής εξόδου χωρίς τη Μπουμπού!!!!Το Σάββατο είχαμε γάμο και το μπεμπάκι μου πήγε με τη μαμά Κόρινθο....εννοείται μόλις τελειώσαμε (κατα τις 4) πήγαμε κι εμείς εκεί...Δεν ήταν και τόσο άσχημα....;)...Την προηγούμενη νύχτα από γκρίνια κοιμήθηκε στις 4 παρά και είχα αγχωθεί λίγο...αλλά τελικά όλα καλά!!!!

Στολίσαμε κιόλας την Παρασκευή!!!!!Τρελάθηκε το κορίτσάκι μου!!!!Της άρεσε πάρα πολύ!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!Πάω κι επανέρχομαι!!!!

Άντε να κεράσω και καφεδάκι!!!!!

kardia_kafes_small.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...