Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

πρωινή πρωινή σήμερα, ξυπνήσαμε απο τις 7:30 και σε λίγο θα ντυθούμε να πάμε να κοινωνήσουμε!

Χτες τελικά δεν στολίσαμε γιατι η μικρη κοιμήθηκε για μεσημερι και την πέσαμε και εμείς με αποτέλεσμα να ξυπνήσουμε όλοι στις 6:30 οπότε το αφήσαμε για σήμερα.

Δημητρούλα μάλλον αυτη τη βδομάδα θα πρέπε να βγεις μια βόλτα στην αγορά ε? Εφτασαν οι μέρες:tongue:

Δεσποινάκι ελπίζω να περάσατε όμορφα χτες στην χθεσινή σας έξοδο!!

Παρήγγειλα και γω τα βιβλια χτες , και με τοσο καλά λόγια που άκουσα ανυπομονώ να έρθουν να τα διαβάσω!!

images?q=tbn:ANd9GcR2176kyrN8MCjcXvWlHLAoxe-yCH5v-m-VCCXErr5TE1CVHNU

οριστε και το πρωινό σας!!!

Πάμε να ντυθούμε τα λέμε μετά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Είχαμε μια τέλεια νύχτα αλλά εμένα με πονάει ο λαιμός μου και δεν ήθελα να σηκωθώ. Έκανα ένα τσαγάκι και αντλώ. Λέω μετά να την ξαναπέσω, θα δούμε. Σήμερα θα πάρουμε φαγητό από την πεθερά οπότε δεν θα μαγειρέψω γιατί βαριέμαι. Χθες στόλισα λίγο ακόμα το δέντρο και πήρα και μια φάτνη για την βάση του. Έβαλα και στεφάνι στην πόρτα και φάνηκε λίγο το σπίτι. Εμείς στολίζουμε και έξω σαν τους Αμερικάνους. Οπότε πρέπει να κρεμάσω φωτάκια μια από αυτές τις μέρες. Έχω για τα μπαλκόνια και τα δέντρα στον κήπο και έναν προβολέα που στέλνει σε έναν τοίχο και μας αρέσει πάρα πολύ. Τον είχα αγοράσει από την Αγγλία και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή την αγορά.

unbranded-rotating-outdoor-projector.jpg

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Απόψε η Αθηνά ξύπνησε στις 3 και δεν ήθελε με τίποτα να κανακοιμηθεί. Τελικά κατά τις 4:30 τα κατάφερα και την κοίμισα. Μετά είχα τόση υπερένταση που δεν μπορούσα εγώ να κοιμηθώ. Πρέπει να με πήρε κατά τις 6 και με ξύπνησε πάλι κατά τις 8 όπου την έφερα στο κρεβάτι μας, της έδωσα ζιζί και ξανακοιμήθηκε. Φοβάμαι μήπως μου έχει μειωθεί το γάλα και δεν χορταίνει, γιάυτό και δεν μου κοιμάται καλά πιά. Η αλήθεια είναι ότι το σ΄τηθος μου πιά δεν πρήζεται όπως παλιά. Ελπίζω να μην μου κοπεί και να μπορέσω να συνεχίσω να την θηλάζω για όσο θέλει. Από τότε που άρχισε και τα λαχανικά έχουμε πια εδραιώσει θηλασμό μόνο πρωί-βράδυ (και μες στην νύχτα όταν ξυπνάει). Αφού τρώει όλο της το φαγητό (στερεες) δεν φαίνεται να χρειάζεται γάλα στο ενδιάμεσο και έτσι δεν πίνει καθόλου ξένο πιά (αφού λείπω ολη μέρα στην δουλειά). Ελπίζω να μην μου κοπεί μόνο με αυτούς τους ρυθμούς. Ξέρει καμμία να μου πει?

Σήμερα σκεφτόμαστε να πάμε βόλτα με το ζευγάρι που γεννήσαμε μαζί και τον μπέμπη τους. Ο μικρός τους είχε φαρυγγίτιδα όλη την βδομάδα και το σκεφτόμαστε για να μην κολλήσουμε-όπως επίσης να μην χειροτερέψει κι αυτός, αφού η Αθηνά έχει μυξούλες (αν και έιναι πολύ καλύτερα σήμερα). Επειδή όμως θα είμαστε σε εξωτερικο χώρο ίσως το κάνουμε. Θα δούμε. Αν όχι θα κάνουμε επιτέλους καμμιά δουλειά σ'αυτό το σπίτι που έχουμε τόσο καιρό παραμελήσει.

Σας φιλώ όλες και καλή μέρα να'χουμε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!

Εμάς η νύχτα δεν ήταν η καλύτερη αφού κάθε μια ώρα ήθελε μανούλα ο Νικόλας. Πάντως μια καλή φίλη μου έδωσε μια ιδέα χθες, και επειδή ήμουν 2 μέρες στην τσίτα, όταν έβαλα τον Νικόλα για ύπνο, γέμισα την μπανιέρα και έκανα ένα υπέροχο αφρόλουτρο και χαλάρωσα λιγάκι. Αλλιώς δεν νομίζω να την έβγαζα το βράδυ.

Ηθελα να στολίσω σήμερα αλλά δουλεύει ο Νεκτάριος και θέλω να στολίσουμε μαζί. Μάλλον αύριο.

X4pTp3.png

Καλημερα μανουλομωρακια!

Τελικα χτες δεν πηρα ανασα! Απο κει που λεγαμε δεν κανουμε γιορτη (λογω πενθους) και θα ερθουν μονο οι κοντινοι...που ουτως η αλλως νοιαζονται και βλεπουν το παιδι 1-2 φορες τη βδομαδα......ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΜΙΑ 20αρια ατομα.

Ειχα ενα σπιτι θκατα, εμπλεξα με τις δουλειες, "εξερευνησαμε" λιγο τα καινουρια παιχνιδια του Στελιου και το βραδυ πηγαμε σεπισκεψη με το Στελιο μαζι (η μπουμπου στη γιαγια της).

Λενε και την αδερφη μου Στελλα (ειναι και νονα του Στελιου) και τον φιλο της! Ετσι το βραδακι πηγαμε στη δικη του γιορτη!

Καλα περασαμε ... εννοειται ολοι με το γιοκα μου παιζανε και ριξαμε πολυ γελιο... :-):-)

Τωρα πηγε ο Β να φερει τη μικρη κ να αφησει το τελιο στη μαμα μου να πανε βολτιτσα ως τις κουνιες (αχ αυτη η μανα μου...ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ!)

Αυτα τα νεα μας εν ολιγοις

Ελπιζω να μαζευτουμε το βραδυ να πουμε καμια κουβεντα!

sunday-orkut-scrap.gif

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανουλομάνουλα!!που χαθήκατε όλες?

εμείς έιχαμε ένα καλύτερο ας το πούμε βράδυ,αν και κοιμήθηκε στις 12 μετα απο τρελλό παιχνίδι(είχε ξανα κοιμηθεί 8-9) και ξύπνησε 6 για 5 λεπτάκια ,στις 7 την πήρα στο κρεβάτι μας και 10 παρά τέταρτο σηκωθήκαμε.φυσικά αυτο συμβαίνει γιατι την αφήνω να 'εχει αποκλειστικότητα το ζιζί με την ησυχία της με τις ώρες στο κρεβάτι κι έτσι κοιμάται!

έβαλα απο το πρωί αρνάκι με πατάτες στο φούρνο,έβρασα και τα λαχανικά της μπέμπας και κάθομαι τώρα μπαλκόνι με τον Κώστα.

άντε φίλες μαζευτείτε να πούμε καμια κουβέντα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

Καλε που χανοσαστε ολες?Βολταρετε??

Ο μικρος μου σημερα ξυπνησε 6και κατι επαιξε μεχρι τις 7 στο κρεβατι του και μετα τον ταισα και κοιμηθηκαμε παλι μεχρι 9 οπου τον πηγε ο μπαμπας βολτα μετα για να κοιμηθω λιγο ακομα εγω!Μετα πηγαμε ολοι μαζι για καφεδακι και γυρισαμε πριν λιγο.Τωρα ξεπαγωνω ρολλακια κοτοπουλο να τα βαλω με πατατες στο φουρνο.Η αληθεια ειναι οτι σημερα δεν το θελω με τιποτα το σπιτι...............θελω βολτες, πολλες ομως αλλα ο Φ εχει αντιθετη αποψη και ετσι εχω νευρακια.Τελος παντων παω να ετοιμασω το φαι.

Αντζυ τι ωραιο το φαγακι σου!Δεν το παιρνεις μαζι με τον Κ και το μπισκοτο να ερθετε να φαμε στο δικο μας μπαλκονι?χιχιχιχιχι!

Ειρήνη, ήρθα. Τι έγινε παιδί μου?

Αχ, τα'χω πάρει τόσο πολύ στο κρανίο. Ο Κ. με την Αθηνά ξύπνησαν κατά τις 11 και τώρα ξαναπήγαν για ύπνο!!! Και καλά η Αθηνά, έπρεπε να κοιμηθεί. Ο άλλος ο γάιδαρος όμως? Έκανε μισή ώρα δουλείες και κουράστηκε το χρυσό μου. Δεν τον αντέχω!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μου συγκαηκε τρελλαααααααα η μπουμπου μου

Εχω καποιες κρεμες που εβαζα στο Στελιο---αλλα δε θυμαμαι απο ποια ηλικια και φοβαμαι μη κανω καμια μ@λακια

Απο την περασμενη Κυριακη ξεκινησε το θεμα και της εβαζα κενακομπ---αλλα σημερα ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ

Δε μ αφηνει ουτε να την ακουμπησω στον πωπο η καημενη

καμια κρεμουλα να προτεινετε????????

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ειρηνη!

Ξερω για την sudocrem οτι ειναι πολυ δυνατη αλλα δεν την εχω δοκιμασει και για την κρεμα της frezyderm που εχει τυχει να του βαλω (και να ειναι λιγο συγκαμενος ομως) και στην επομενη αλλαγη πανας ητανε κατασπρο το δερματακι του!Τωρα δεν ξερω κατα ποσο κανει δουλεια σε τοσο συγκαμα.Δοκιμασε παντως!

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια! Τα δικα μας δε σας τα λεω, χαλια, τσακωθηκαμε και με τον αντρα μου και ειμαστε μια ομορφια...

Για το συγκαμα αυτο που μας εχει βοηθησει πολυ ειναι μια καλη στρωση σουντοκρεμ, και απο πανω και μπολικη πουδρα. οσες φορες μου συγκαηκανε μ αυτο γινονταν καλυτερα. Ελπιζω να βοηθησει!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Μαράκι όλοι τους ίδιοι είναι γαμώωωω.....με το δίκιο σου έχεις νεύρα!

Ειρηνάκι εμεις βάζουμε πάντα bepanthol ,αλλά σε μεγάλα συγκάματα ξέρω οτι η sudocream είναι η καλύτερη!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...