Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!

χθες πηγαμε βολτουλα στα τζαμπο. βαλαμε τον Α στο καροτσι για τα ψωνια κ του αρεσε πολυ. χαζευε γυρω γυρω κ δεν εβγαλε κιχ. του πηρα κ το χριστουγεννιατικο δωρακι του γιατι δεν θα ξαναπαμε μεσα στις γιορτες για να μη γινεται χαμος, που ηδη γινεται!

ηρθαν κ οι γονεις μου απο χθες να τον κρατησουν σημερα που θα παμε σε αρραβωνα κ μετα για φαγητο. ειναι περιεργο που θα τον αφησω αλλα μου χρειαζεται νομιζω.

Μαρακι κ εμενα εδω κ λιγες μερες απλωνει τα χερακια του κ με εχει ξετρελλανει!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα μανούλες!!!!

Τι κάνουν τα ζουζουνάκια?

Ο δικός μου κοιμάται κι εγώ του φτιάχνω τη χορτόσουπα και είπα να μπω να σας πω μια καλημέραααααααααααααααααααα

Δέσποινα μίλησα με την Τάνια και είπαμε αν μπορείτε να έρθετε στην Ξάνθη γιατί εμένα ο Γ δουλεύει και δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να πάω με την Τάνια στην Χρυσούπολη, εκτός και αν είναι Κυριακή οπότε θα με φέρει αυτός. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα γιατί τα Χριστούγεννα εγώ θα φύγω.

Πολύ με νευριάζει που δεν είμαστε κοντά στα Τζάμπο. Πότε θα ανοίξει και στην Ξάνθη. Σιχάθηκα να ακριβοπληρώνω στα Λητώ. Μαδερκερ δεν πάω γιατί στην Ξάνθη είναι 2 αντιπαθητικές και δεν παλεύετε εκεί μέσα. Τα βλέμματά τους μαχαιριές. Μπρρρ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας! Επιτέλους άλλαξε ο καιρος λιγάκι και έφτασε η μερα να στολίσουμε!!! Γι αυτο απο το πρωι καθαριζω και συμμαζευω, άνοιξα και χωρο για να βάλουμε το δέντρο και περιμένουμε τον μπαμπά μας για να αρχισουμε το στόλισμα!!!

Καλα χτεςείχα τέτοια κούραση που κοιμήθηκα απο τις 10 στον καναπε και ξύπνησα στις 6 το πρωι για να πάω στο κρεβάτι, απο οτι μου πε ο Γιωργος δεν ξυπνούσα με τιποτα και ετσι με αφησε στον καναπε! ευτυχως που η μικρη κοιμήθηκε καλα χτες και δεν είχε ξυπνήματα γιατι προφανως δεν θα την ακουγα!!!

Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου αν και καθυστερημένα

Ιωαννα μου να χαίρεσαι τον καλό σου και να στε πάντα μια αγαπημένη οικογένεια!!!

Ειρήνη μου να χαιρεσαι και συ το αγοράκι σου! Να ναι πάντα καλά!!!

Επειδη όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τα λινκσ με τα βιβλία που προτεινε η Ιωαννα θα μπορούσε κάποαι που τα έχει να τα ξαναβάλει???

Σήμερα μάζεψαμε και το πάρκο καθοτι η πεταλουδίτσα δεν θελει να κάθετε καθολου έκει!! ετσι της έστρωσα κάτω ενα χαλάκι και φαίνετε να το απολαμβάνει περισσότερο!!!

Δημητρούλα αύριο βαπτίζετετε ή κάνω λάθος?? Με το καλό!!!

Καλο Σαββατοκύριακο να έχουμε !!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας φιλες μου!Καλο Σ/Κ να εχουμε!

Βρε Αννυ μου να ερθω εγω να στην κρατησω κανενα βραδυ να κοιμηθεις?Ειμαι που ειμαι νυχτοπουλι να βοηθησω λιγο τουλαχιστον!Αλλα θα μου πεις τη μαμα του θα θελει το παιδι...τι να με κανει εμενα?

Τι κριμα να μας χωριζει τετοια αποσταση:-(:sad:

Σημερα εχω γυναικα σπιτι για τις δουλειες και χαιρομαι απιστευτα!!!!!Εγω πηγα μεχρι Σκλαβενιτη που γινοτανε χαμος να παρω 2 πραγματακια που ξεχασα και φωτακια για το δεντρο(καταφερα και το εστησα σημερα γιουπιιιιι) οποτε καποια στιγμη θα το στολισω κιολας!Το μπαλκονι ειναι ετοιμο και μενει μονο να τα συνδεσω με ρευμα.Σκεφτικα μηπως βαλω και καποιο μικρο δεντρακι στο δωματιο του ή κανενα φωτεινο αι βασιλη απο jumbo.τελος παντων!Θα δουμε.....

Καλο μεσημερι φιλες!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαρία να χαίρεσαι τη Γεωργία σου!

Τάνια μου δεν βαφτίζουμε αύριο ευτυχώς γιατί δεν θα είχα τι να βάλω. Δεν έχω αξιωθεί να πάω ακόμα στα μαγαζιά. Την άλλη Κυριακή βαφτίζουμε.

Καλό ΣΚ να έχουμε και φιλάκια στα μπεμπάκια!

X4pTp3.png

Επειδη όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τα λινκσ με τα βιβλία που προτεινε η Ιωαννα θα μπορούσε κάποαι που τα έχει να τα ξαναβάλει???

Τανια τα βιβλια ειναι στη σελιδα 1030,στο ποστ 30874.

μηπως μπορεις να ποσταρεις το λινκ απο το βιντεακι που ειχες κανει?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε??? Εμεις πηγαμε το πρωι για ψώνια και πηρα μια πολυ ωραια φούστα κι ενα παντελόνι!!!

Μαρια (Atlantis) να χαιρεσαι το μπεμπουλίνι σου! Χαίρομαι που όλα είναι καλά!

Κερνάω γλυκάκι γιατι βγάλαμε κι εμείς το τρίτο μας δοντάκι!!! Το παιδάκι μου θα γίνει σαν κουνελάκι και πολύ χαίρομαι!!!!

_1.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Λείπετε όλες ε; Μια χαρά!

Κι εμείς πριν γυρίσαμε, είχαμε αφήσει τον Θοδωρή στα πεθερικά μου γιατί νύσταζε και βγήκαμε στην αγορά!

Μαρία και Ειρήνη, να τα χαίρεστε τα κοριτσάκια σας και να περάσετε καλά σήμερα στα μικρά γενεθλιάκια τους!

Άννη, κουράγιο, θα έρθουν καλύτερες μέρες, με περισσότερο ύπνο και ησυχία! Στο μεταξύ, φώναξε μαμά και γιαγιά και πέσε κοιμήσου κανένα τρίωρο να στρώσεις! Για την περίοδο, περαστικά! Κάποια στιγμή σε όλες θα έρθει ελπίζω μόνο να μη σε ταλαιπωρεί!

Μεγειά και το κούρεμα! Εσύ δεν έλεγες πως θα άφηνες να μακρύνουν???

Βίκυ, περαστικά σου! Ευκαιρία να ζητήσεις μασαζάκι από τον αντρούλη σου και έξτρα περιποίηση! Πρωινό στο κρεβάτι, να μαγειρέψει, να κάνει δουλειές και να πάιξει με τη Λου! :P

Για τους παιδικούς σταθμούς θέλω να σας παρακαλέσω να είστε πολύ προσεκτικές με την επιλογή τους! Δώστε μεγάλη προσοχή στο άτομο που θα είναι με το μωράκι σας και όχι τόσο στα εντυπωσιακά προγράμματα. Κάντε πολλές ερωτήσεις (και ζόρικες μεταξύ άλλων, ας πούμε τί πολιτική ακολουθούν για ένα παιδάκι που δαγκώνει, αν δε θέλει να φάει, αν δυσκολεύεται στην προσαρμογή) για να καταλάβετε τη φιλοσοφία του παιδικού, ζητήστε να γνωρίστε τη δασκάλα του τμήματος και συζητήστε μαζί της για να διαπιστώσετε αν είναι απλώς μια δουλειά ή αν νοιάζεται πραγματικά και το κυριότερο απ' όλα ακολουθήστε το ένστικτό σας! Επειδή πολλοί το βλέπουν μόνο ως επιχείρηση είμαι σίγουρη πως θέλετε να βρείτε άτομα τα οποία θα φροντίσουν τα παιδάκια σας με αγάπη!

Τα βιβλία του Παπαβέντση εδώ!

Ωραία τα είπε η Βίκη, εγώ από το ξεφύλλισμα που έκανα κράτησα τα εξής: Δεν πιέζω για να φάει με το ζόρι ούτε με τεχνάσματα γιατί το μωρό ξέρει πότε πεινάει και πότε έχει χορτάσει. Δεν χρειάζεται να αδειάσει το πιάτο για να τελειώσει το γεύμα. Το καθε παιδάκι είναι διαφορετικό στο φαγητό. Άλλο θέλει να τρώει συχνά κι από λίγο κι άλλο να κάνει μεγάλα γεύματα, και τα δυο όμωε θεωρούνται φυσιολογικά. Η ποικιλία είναι σημαντική, όχι κάθε μέρα τα ίδια για να υπάρχει ενδιαφέρον, (έχει και κολπάκι που μαγειρεύεις διάφορα και τα βάζεις στην κατάψυξη σε παγοκύστες και κάνεις μέσα στην εβδομάδα συνδιασμούς), η ώρα του φαγητού των παιδιών (μάλλον αναφέρεται σε μεγαλύτερα παιδάκια) να είναι κοινή με της υπόλοιπης οικογένειας και να τρώνε στο τραπέζι μαζί με όλους, να μην κυνηγάμε τα παιδιά από πίσω να φάνε δλδ την ώρα που παίζουν αλλά να έρχονται αυτά. Ο στόχος μας είναι να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με το φαγητό, να τρώνε απ' όλα και υγιεινά και να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή.

Νομίζω πως πολύ σωστά τα λέει γιατί οι ελληνίδες μάνες ακόμη το έχουν το κατοχικό σύνδρομο και παραταϊζουν τα παιδιά τους με εντελώς περιττές θερμίδες και στο τέλος καταλήγουν να τα κάνουν και παχύσαρκα και με έλλειψη σιδήρου! :D

Αυτάααα! Σας ζάλισα σήμερα! Άντε ντισμίσντ!!! Είδατε πώς το κατέχω το αγγλικό; :P:tongue::P:tongue::P

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανουλίνια καλησπέρα. Βρήκα λίγο χρόνο που ήρθαμε να ξαπλώσουμε λίγο πρίν πάμε στο πατρικό μου. Το μεσημέρι περάσαμε ωραία στα πεθερικά. Η Αθηνά δοκίμασε γλυκοπατάτα που της έλιωσα με το χέρι και της άρεσε. Σήμερα της έβαλα και πρώτη φορά σπανάκι στα λαχανικά της και πάλι τα έφαγε. Πρέπει να το φτύσω το παιδί μου γιατί με αυτά που ακούω είμαι πολύ τυχερή με το φαγητό. Το πρωί της έφτιαξα και τα φρούτα στον ατμό και τα έφαγε με τρελή ευχαρίστηση. Δεν έχω παράπονο, και μπουκωμένη που είναι (ακόμα δεν της έχει περάσει δυστυχώς) η όρεξη δεν της κόβεται.

Τώρα που είχαμε ξαπλώσει όμως δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Από τις 5 μέχρι τις 6 είχε το ζιζί στο στόμα της. Μου το έκανε λάστιχο. Ακόμα πονάω. Ευτυχώς στις 6 κατάφερα και της το πήρα και ήρθα να πω ένα γειά. Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια που μεγάλωσαν. Φτάσατε κιόλας 8 μηνών! Εμείς ακόμα ούτε 7 δεν γίναμε... Την άλλη βδομάδα θα πάμε για εμβόλιο και να δούμε πώς μεγαλώνουμε. π¨αντως βλέπω την κοιλίτσα να φουσκώνει και χαίρομαι γιατί ήταν αρκετά αδυνατούλι.

Αυτό που απλώνουν τα χεράκια είναι τρέλα! Νομίζω ότι αυτή η ηλικία είναι απ΄τις πιό ωραίες. Δεν είναι πια τόσο ευαίσθητα/εύθραυστα, αρχίζουν και καταλαβαίνουν, κάνουν πράγματα που σε τρελαίνουν. Εϊναι τόσο υπέροχα τα μωράκια μας! Είμαστε τόσο τυχερές! Ας είναι πάντα γερά όλα!

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

σήμερα χαθήκαμε όλες,ε? εμένα δε δούλευε ο Κώστας και πήγαμε σ/μ με τη μπέμπα και το απογευματάκι στη φίλη μας την μπέμπα Αναστασία που ναι ενός !ξελύσσαξε η δικιά μου να θέλει να της παίρνει ολα τα παιχνίδια,το παρκο,το καρεκλάκι,την πιπίλα,...

σήμερα έκανε το πρώτο της κουραδάκι!χαχαχα!και χαίρομαι η τρελλή μάνα!ενώ κάνει πάντα μουστάρδες,τωρα έκανε βουναλάκι κουραδάκι!χαχ!σκατοσυζήτηση επιασα παλι!

αντε που είστε ρε φίλες??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...