Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Αθηνά δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί και ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΖΩΩΩΩΩ!!!

Βάλια μου να τους εκατομμυριάσετε! Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι!

Ιωάννα μου να τον χαίρεσαι. Δεν ξέρω ποιόν ξέχασα. Στον Στελλάκο ευχήθηκα νωρίτερα.

Τρίβει τα μάτια κ είναι μες στην νύστα αλλά δεν θέλει να κοιμηθεί. Πονάει η πλάτη μου και η μέση μου και αυτή δεν θέλει να κοιμηθεί.

Μόλις είδε ο Κ. τι έγραφα και μου την πήρε. Τόσην ώρα που το έλεγα δεν καταλάβαινε, τώρα που το είδε γραμμένο το συνειδητοποίησε φαίνεται.

Πάω για ύπνο λοιπόν.

Σας φιλώ μανουλίνια. Όνειρα γλυκά και ξεκούραστη νύχτα για όλους μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ μανουλες!ειμαι για να κλαιω ολη νυχτα!τωρα καταφερα κ την αφησα στο κρεβατι της!κοιμοταν πανω μου ορθια,την ακουμπουσα ξυπνουσε κ εκλαιγε σαν τρελη,μετα την πηρε ο Κ μπας και αλλα εκλαιγε με ληγμους,την πηρα παλι αγκαλια κ ελιωσε πανω μου ορθια.τωρα την αφησα..για να δουμε ποσο...δεν την παλευω να γινεται καθε βραδυ αυτο.γιατι το κανει??

κ μεσα σε ολα αυτα μου ηρθε κ περιοδος!

ειμαι να σκασω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια χαρα νταν μανες!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειπα να πω ενα διαφορετικο χαιρετισμο...ακουγα και derti...χαχαχα

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας! (αν και δεν νομιζ να με αναζητησατε 2-3 μερες που ελειψα :-( ...αλλα μιλαμε για ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ!)

Λοιπον...τι θυμαμαι..........Πρωτα πρωτα να ευχηθω κι εγω

Βάλια χαρούμενα μηνογενέθλια για τα ζουζουνακια μας!

Ιωαννάκι χρόνια πολλά για τον αντρουλη σου!

Μαράκι πολυχρονη η Αθηνούλα-Κατερίνα και ευχομαι μεχρι αυριο να εχετε απαλλαγει πια απο τις παλιομυξιουλες!

Αντζουλα καλοριζικο το δοντακι σας!

Όσο για τον Αγιο Στυλιανο ... εμεις ταγμενο τον ειχαμε το Στελιο απο την κοιλια. Απο 2 μηνων οπυ μας ειπαν... "οτι πει ο Θεος".......γιατροι κι αυτοι...τεσπα Τον ταξαμε και προσευχηθηκαμε να μας χαρισει ενα υγιεστατο παιδακι και να το προσεχει σε ολη του τη ζωη!

Κερασματακι για το Στελλακο μου!!!!!!!!!!!!

diafora-glyka.jpg

QuW0p3.png

Εμενα ο δικος μου δεν εχει κοιμηθει ΠΟΤΕ στο κρεβατι μας. Και οχι επειδη δε θελουμε εμεις, εγω ειδικα θελω σαν τρελη, αλλα αυτος δε θελει. Ενω με την κορη μου ριχναμε κατι υπνους αγκαλιτσα... κι ακομα το κανουμε. Εμενα μου αρεσει να κοιμουνται μαζι μας βρε παιδια, δε με πειραζει καθολου,για ποσο θα τα εχουμε ετσι μικρουλια αλλωστε?

Και μενα δυστυχως η μπουμπου μια απο τα ιδια...δεν κοιμαται στο κρεβατι μαζι μου

Ενω ο Στελιος απο την αρχη αν δυσκολευοταν να κοιμηθει, στην αγκαλιτσα μου...κατ' ευθειαν

Δε λεω πως δε με πειραζει να ερχεται καθε βραδυ στο κρεβατι Αλλα εναν υπνακο αγκαλια τον θελω κι εγω η μανα!!! ;)

ΑΑΑΑΑΑαααααα δε θυμαμαι να σε καλωσορισα

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ........Ποιο βιβλιο καλε...?και τι λεει για το φαγητο:?:

Δωστε τα φωτα σας!

Και για τη μπουμπου μου το κερασμα.................αν τα μετρησετε ειναι 8 τα κερια :-):-)

CakeWith8Candles.gif

Σορυ για οτι ξεχασα μανουλες

Σας φιλωωωωωωωωωω

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!!!

Εμείς σήμερα στολίσαμε!!!!Τι ωραίο που είναι το σπιτάκι μας Χριστουγεννιάτικο!!!!!!!

Η μπουμπού μάλλον μπήκε σε μια σειρά και τα τρώει όλα τα γεύματα και κανονικά!!!!Φτου φτου το μπεμπάκι μου!!!!

Όμως είναι ακόμη ξύπνια!!!!και μες στην γκρίνια!!!!!

Σήμερα έκανε και το ανιψάκι μου μία επέμβαση και όλα πήγαν καλά!!!!Γύρισε στο σπιτάκι του σα να μην είχε συμβεί τίποτα!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Μπράβο στο Μπισκοτάκι με τα 3 τα δοντάκια του!!!!Πήρε φόρα....:D...εεεεε όχι και κοντό το μπισκοτάκι μας!!!!!Κοτοπουλάκι εμείς μία εβδομάδα μετά το μοσχάρι ξεκινήσαμε!!!!!

Χρόνια πολλά στον Στελλάκο!!!!και σε όποιον/α άλλον/η γιόρταζε γιατί τα είπα και λίγο καθυστερημένα!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και στο Κωνσταντινάκο!!!!

Χρόνια πολλά και στην Αθηνά-Κατερίνα Μαράκι!!!Το ξέχασα...

Για παιδικό σταθμό εγώ έλεγα από Σεπτέμβρη για δημόσιο...όμως έχω πρόβλημα τελικά από Ιανουάριο που θα ξεκινήσω δουλειά και θα πρέπει να βρω μια λύση....τώρα ή κάποια γυναίκα να μου κρατάει το μωρό κάποιες ώρες ή σταθμό..και αφού είναι στη μέση της χρονιάς μάλλον ιδιωτικό...

Για τα ωράρια δεν έχω ιδέα επομένως πρέπει να το δω και θα είναι κι αυτό ένα κριτήριο...εγώ γυρίζω κατά τις 6 και ο Χρήστος 6μιση...

Αυτά θυμάμαι είναι και αργά...αλλά η μπουμπού ακόμη ξύπνια!!!!!Τι γκρίνια είναι αυτή;;;;

Διαφημίσεις

Καταρχήν να πώ χρόνια πολλά στην Ειρήνη μας για τον Στελάκο της, να τον χαίρεσαι να γίνει σαν τα ψηλά βουνάαααααααα!!!!!!!!Άντρακλας!!

Βάλια μου χαρούμενα μηνογεννέθλια να έχετε!!

Ιωάννα μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να είσαστε πάντα μαζί και αγαπημένοι!

Ρε αρχηγέ η μπίσκοτ μας είναι μια χαρούλα, τί μας την λες κοντή? χιχιχι.... Με γειές το 3ο σας δοντάκι!!

Α, και για το τί λέει το βιβλίο, μέσες άκρες, όχι πίεση για το φαγητό. Καμία πίεση, γιατί θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Φυσικά δεν είναι το κλου της υπόθεσης αλλά για το δικό σου ερώτημα αυτή είναι η απάντηση. Αν το πάρεις όμως είναι εύκολο να το διαβάσεις γιατί δεν είναι κατεβατό θεωρίας, αλλά μικρές 2σέλιδες ιστορίες με παραδείγματα πολύ ευκολονόητα και με γρήγορο διάβασμα.

Αλταντίς τί έγινε τελικά? μίλησες με γιατρό?

Α ρε Άννυ τί τραβάς με αυτόν τον ύπνο. Καμία άλλη πατέντα δεν έχεις σκεφτεί?

Για παιδικό εγώ έχω έναν ιδιωτικό βρεφονηπιακό στη γειτονιά μου που θεωρείται οκ, και μάλλον εκεί θα καταλήξουμε κάποια στιγμή όταν χρειαστεί, γιατί σε δημόσιο για να σε πάρουν θα πρέπει να δουλεύεις μεν , αλλά να παίρνεις 300 ευρώ τον μήνα (δλδ τα υπόλοιπα μαύρα αδήλωτα). Έτσι λοιπόν την σειρά προτεραιότητας την έχουν οι αλλοδαποί, οι άποροι (?) εργαζόμενοι, και εμείς μένουμε απέξω. Δεν είναι κακιούλα, έτσι έχει δυστυχώς εδώ.....

Τα νέα μας, εμείς τρώμε όσο μπορούμε με χαρά και χαμόγελο, μόλις τσινίσει ελαφρώς το εξαφανίζω. Το μεσημεριανό της το δίνω σε 2 δόσεις και σύνολο τρώει κάπου 200 γρ αν όλα είναι καλά.

Εγώ εκανα μια απότομη κίνηση χτες το απόγευμα και με έχει ξεσκίσει η μέση μου στον πόνο. Τώρα θα πιώ ένα παναντόλ έξτρα και αν δεν μου περάσει τί να πάω να βρω που δεν ξέρω τί επιτρέπεται με τον θηλασμό οεο?

Έχω τρελό σίδερο και όλο το αναβάλλω, θέλω να πλύνω κουρτίνες, μπαλκονόπορτες τζάμια, βεράντα κλπ αλλά ώ τί πρωτότυπο? ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Πώς θα στολίσω η μάνα?

GaiGp3.png

Το ήπια αλλά δεν βλέπω χαΐρι, πάω να την πέσω λίγο ακόμα....χαχα το μέγα φάρμακο.

Η Λού κοιμάται με τον μπαμπά της αγκαλιά, έπεσε κατά τις 22.30 και έκανε ένα ξύπνημα στις 5 όπου πονούσα τόσο που δεν μπορούσα να την κρατήσω, οπότε την έβαλα δίπλα μου και τσομπ τσομπ ήπιε και κοιμήθηκε. Στις 7 πήρε ακόμα 3-4 τζούρες κοιμισμένη και ακόμα κοιμάται. Πάω να δω αν είναι μαλακό το στρώμα.....

GaiGp3.png

Καλημέρα!!! Βικάκι, καλό το λινκ. Δεν το βλέπω κ αι πολύ μακρυνό.

Χθες κοιμήθηκε 12 στον μπαμπά της τελικα. Μετά, συννενοημένη φαίνεται με την φίλη της την Λούση, ξύπνησε 5, την πήρα στο κρεβάτι και κατά τις 8 πάλι πιπίλισε λίγο μαμά και ακόμα νάνι με τον μπαμπά.

Ειρήνη, να τους εκατομμυριάσει και η σταλίτσα σου. Θυμηθήκαμε τον Στελλάκο και ξεχάσαμε τα μηνογενέθλια της μπουμπούς.

Σήμερα το πρόγραμμά μας είναι πολύ γεμάτο, όπως κάθε Σάββατο. Το πρωί, αφού φάμε το φρούτο μας, πάμε λαϊκή, σ/μ και να ψωνίσουμε δωράκι για τον κουμπάρο μας και την αδερφή μου που έχουν γενέθλια (σήμερα κι οι δυό).

Το μεσημέρι κάνουν τα πεθερικά μου Thanksgiving καθότι χρόνια στην Αμερική, τηρούν ακόμα το έθιμο. Μετά θα πάμε στο πατρικό μου για τα γενέθλια της αδερφής μου. Κανονικά θα πηγαίναμε και στον κουμπάρο αλλά επειδή το ανιψάκι του είναι 2 μηνών δενθέλουμε να πάμε εκεί την Αθηνά που έχει μυξούλες. Έτσι, δυστυχώς δεν θα γιορτάσουμε μαζί του τα γενέθλιά του. Για αύριο όμως δεν έχουμε κανονίσει τίποτα και έτσι θα βρω ευκαιρία να κάνω καμμιά δουλειά επιτέλους.

Σας φιλώ όλες και εύχομαι ένα υπέροχο ΣΚ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!

Αντζυ,Δήμητρα,Αλεξάνδρα,andria και Βικακι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,να είστε καλά.

το κοριτσάκι μου εκείνη την ημέρα πριν το ποστ μου είχε κάνει πολλά κακά,νερουλά,δεν το μετρησα γιατί τυχαίνει πολλές φορές,όμως μετά είχε ακόμα μια διάρροια,το ίδιο και χθες και γι'αυτό είχε μειωμένη ποσότητα ούρων μου είπε η γιατρός...μάλλον είναι από τα φρούτα γιατι είναι το μόνο που τρώει και αυτές τις μέρες έφαγε γύρω στα 100 μλ:eek::eek::eek:.οπότε πίνουμε λίγο αραιωμένο το γαλατάκι και θα δούμε πως θα πάει..

εντάξει,τι να πω...

θέλω μόνο να είναι καλά,πραγματικά τίποτα άλλο στη ζωή μου..............

και όπως είπατε,ο Άγιος Στυλιανός να είναι κοντά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου..

σήμερα έχουμε κι εμείς μηνογενέθλια,τα όγδοά μας παρακαλώ!!!!!!!

Μαράκι χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου-έστω και καθυστερημένα!πως είναι σήμερα?

Ειρήνη να χαίρεσαι το Στελλάκο σου και να 'ναι πάντα γερός!

Ιωάννα κι εσύ τον καλό σου και να είστε πάντα μαζί και αγαπημένοι!

Βάλια και Ειρήνη να τα χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας που έγιναν οχτώ μηνών!

Άντζυ κι εγώ δεν έχω χρόνο-φρύδια βγάζω στις 1.00 το βράδυ-οπότε Βικυ ευχαριστούμε για την περίληψη του βιβλίου..εγώ έφαγα μια φρίκη τον πρώτο καιρό,δεν καταλάβαινα γιατί,δεν την πίεσα όμως ποτέ-μου το έιχε τονίσει η γιατρός-και τώρα πια με το πρώτο γύρισμα του κεφαλιού,δηλ στις πρώτες κουταλιές χι,χι,το εξαφανίζω όπως είπες.όλοι χτυπιούνται,''έφτασε 8 μηνών και δεν τρώει-Παναγία μου''κι εγώ γελάω..κάποια στιγμή θα φάει,δεν είναι έτοιμη ακόμα..πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα το διαβάσω!

Αννυ κι εμένα έτσι κάνει,άστα να πάνε..να την κοιμίζω μισάωρα-αγκαλιά και το νανούρισμά μας,να είναι ξερή και μόλις την βάζω κάτω-με χειρουργικές κινήσεις όπως είπες να ξυπναει-εγκεφαλικα απανωτά..τώρα που έιναι και παγωμένα όσο να'ναι τα σεντόνια...αααααααααααααααα!

κοριτσάκια μου πάντως όσο γλυκό και να είναι να κοιμούνται μαζί μας,από εδώ και περα,δεν είναι οτι καλύτερο...δε λέω για μια φορά στο τόσο,για το συνέχεια...από την υγεία τους ως την ψυχολογία τους και την σεξουαλικότητά τους όσο μεγαλώνουν..αν σας δοθεί η ευκαιρία διαβάστε λίγο γι'αυτό.

Βικάκι ελπίζω μετά το χουζούρεμα να είσαι καλύτερα!

τι νέα έχουμε από τη Νικολ και την Αναστασία?????δεν έχει χρόνο να μπαινει η Νικολ,ε?σας σκεφτόμαστε πάντα ζουζουνίτσες!

κι επειδή δεν ξύπνησε ακόμα,κερνάω για τα μηνογενέθλιά της!

7eefb2c813eb07cb_Chocolates.jpg

πολλά είπα πάλι:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλό Σ-Κ να έχουμε όλες!

μανούλες που δεν εργάζεστε σήμερα και αύριο,ξεσαλώστε!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

eKFUVXiyr1I

ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...................

''εσείς κι εγώ...

καλημερα φιλενάδες μου!!χαρούμενα μηνογενέθλια στην Γεωργία μας!να τους εκατομμυριάσει τους μήνες! μπράβο στο κορίτσι μας που εφαγε και 100 ml!!yeah!!

Μαράκι να χαίρεσαι την αδερφούλα σου και τον κουμπαρο!η Αθηνούλα είναι καθόλου καλύτερα με τον ορό?

Βικάκι μου γλυκό μου χεις λείψει..! κι η Λου! :-)οσο για το φαγητό εγώ μάλλον την πιέζω,άρα να μην το κάνω ε..μα αν δε θέλει(που 9 στις 10 δε θέλει) γυρνάει απο την άλλη και αρχίζει κι ένα κλάμαααα....μακάρι να το παρω το βιβλιο μπας και το διαβάσω και μου ανοιξει τα μάτια..η μέση πως είναι? ντεπόν,παναντόλ,μεσουλίντ όλα κάνουν νομίζω.το θέμα είναι ποιο σε πιάνει..

μπράβο και στην Αννούλα μας που τρώει το φαί της(φτου και ξανά φτου!!)

φίλη Άννυ το ίδιο μαρτύριο ζω κι εγώ και έχω απελπιστεί πιο πολύ γιατί λέω δε μπορεί,τι άλλαξε τόσο ξαφνικά? που είναι καλέ που κοιμόντουσαν 9 και 9:30 η ώρα? που είναι εκείνα τη ήρεμα βράδια οεο?

άντε κανονίστε για τη Χριστουγεννιατικοσυνάντηση! δηλώστε συμμετοχές!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα φιλενάδες μου!!χαρούμενα μηνογενέθλια στην Γεωργία μας!να τους εκατομμυριάσει τους μήνες! μπράβο στο κορίτσι μας που εφαγε και 100 ml!!yeah!!

που είναι εκείνα τη ήρεμα βράδια οεο?

ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμένα Αντζυ μου μου έκανε 1-2 φορες τρελο,απίστευτο κλαμα,κι από τότε εξεφανιζολ το πιατο στην πρώτη γκριμάτσα αηδίας,έστω στην 3η απόπειρα κουταλιάς:tongue:

ελα ντε,οεο!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα και από εμάς. Κατέβηκα δουλειά για το ιδιαίτερο που κάνω τα Σάββατα και ο μικρός με την γιάγιά. Δεν ξύπνησε καθόλου το βράδυ και δεν έχει και μύξες ούτε και σάλια άρα υποθέτω ήταν από τα δόντια. Κάποια είπε πως έχουν γίνει κουτάκια, ναι κι εμάς έτσι είναι τα πάνω αλλά δεν έχουν βγει ακόμα. Εμένα με ενοχλεί λίγο ο λαιμός και δεν ξέρω αν είναι προεόρτια ίωσης αλλά προσέχω λίγο με τον μικρό. Αυτός τώρα έμαθε και απλώνει τα χέρια να κάνουμε αγκαλίτσες και πως να μην το κάνεις όταν είναι τόσο γλυκούλι και σε αποζητάει; Έτσι και σήμερα το πρωί τον καταρούφηξα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...