Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννίτσα έχω την τύχη εκτός απο γυναικολόγο συγγενή να έχω και 2 παιδίατρους συγγενείς ο ένας απο την μεριά μου και ο άλλος απο τον σύζυγο οπότε εγω δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω.

Πάντως αν δεν είχα κάποιον δικό μου θα έβρισκα κάποιον απο τώρα για να μην έχω το άγχος μετά. Ξέρεις όμως τι σκέφτομαι...μπορεί και στο μαιευτήριο να μας συστήσουν κάποιον! για ψαξτω και απο κει...όταν βέβαια καταλήξεις και συ που θα γεννήσεις..χιχιχιχ!!!:P:p:p

καλά !!!!!! τι σόι ειναι αυτο που έχεις βρε Χριστινάκι??? τους σημαντικότερους γιατρους τους έχεις στο τσεπάκι σου!!!!!!!! Αντε τυχερουλα:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie, Iωάννα, μαρακι, χριστίνα, και νεραιδούλα

ευχαριστώ που μου απαντήσατε εμένα δεν μου έχει δώσει ακομη αν και ειμαι 27η εβδομάδα συγκεκριμένα οταν τον ρώτησα αν θα πάρουμε ασβέστιο μου ειπε πως δεν πιστευει πολύ στα συμπληρώματα ασβεστίου. απλά εγώ ειμαι ανυσηχη γιατι ακούω πώς οι περισσότερες παιρνουν και σε κάποιες περιπτωσεις τα ξεκινουν και πολύ νωρίς.(υπερβολή και αυτο)δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και δεν θέλω και να του επιμένω του γιατρου για την δική μου γνώμη υποτιθεται αυτο ξέρει καλύτερα απο μένα!!!! μάλλον θα πλακωθω ακομη περισσότερο στα γαλακτοκομικά που ήδη τρώω πολύ!!!

ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??

ΩΡΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2,000? ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ Ο,ΤΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝΕ???

αν θαταν λεει ωραία!!!!! μακαρι να ταχαμε αλλά που να τα βρουμε!!!!! σήμερα εψαχνα και εγλω λίγο για κουνια. οι περισσότεροι μου προτεινουν σα μαγαζιά κοκοφοινικά αλλά με προβληματισε αυτο που λέτε οτι με το χρόνο τρίβεται!!!!!

Κοριτσια εσεις σκέφτεστε κουνια μεχρι 5 ετώ ή 10 ετών ???? εγώ ακομη δεν ξέρω!!! το σκέφτομαι παντως νομίζω σιγουρα πως θέλω να έχει απο κατω συρταρια και να ανεβοκατεβαινει το στρώμα!!!!!

γεια σας κ παλι κοριτσακια! ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση σας. πιστευω μερα με τη μερα θα ειμαι καλυτερα. κ το ζουζουνακι μου συνεχεια στριφογυρναει σαν να θελει να με παρηγορησει.

βασ32 ουτε εμενα μου ειχε δωσει ασβεστιο αλλα μου ειπε να παιρνω απο τοτε που ειχαν αρχισει να ματωνουν τα ουλα μου. απ'οτι ξερω το μωρακια χρειαζονται περισσοτερο ασβεστιο στο 3ο τριμηνο αλλα μπορεις κ μεσω διατροφης να παρεις οσο χρειαζεται. ρωτα το γιατρο σου για σιγουρια.

οσο για το κρεβατακι διαλεξαμε ενα το οποιο μετα μετατρεπεται σε παιδικο. τα καγκελα ειναι σταθερα κ το στρωμα ρυθμιζεται σε 3 επιπεδα. μετα βγαινουν τα καγκελα κ μετατρεπεται σε παιδικο κρεβατακι. το στρωματακι μας θα εχει κοκοφοινικα,ελατηρια κ λατεξ. ηταν το πιο ακριβο 180? αλλα θα χρησιμοποιηθει για αρκετα χρονια.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

κοριτσάκι σε τι τιμή το βρήκες το καθισματάκι;Είναι πολυ πιο ακριβό απο κάποιο κατάστημα εδώ;

strata μου το καθισματακι χωρις την βαση 180ε.Και η βαση 150.Με μηδενικα εξοδα!Για εδω απ οτι λεει η Ιωαννα 180 μονο το καθισμα.Απλα εγω το παραγγειλα τελη Δεκεμβρη που δεν ειχε ερθει Ελλαδα ακομη, ή

δεν το ειχα δει εγω.Οποτε μαλλον ειναι ιδια τιμη αν και απο μαγαζι σε μαγαζι παιζουν οι τιμες.;););)

Διαφημίσεις

γειά σας και πάλι και από μένα.

σήμερα είμαι όλη μέρα μόνη μου και έχω τρελά νεύρα...ο αντρούλης μου πήγε τον πατέρα του στο γιατρό γιατί είναι άρρωστος-κρυωμένος και ανησυχώ πολύ μήπως κολλήσει οτι έχει ο πεθερός μου και μετά κι εγώ...

και μίλησα με μια φίλη μου που ήταν σε φάση να ξεκινήσουν προσπάθειες για παιδί και της διέγνωσαν νόσο του crohn και έχω σκάσει..........τι να πω,να λέμε δόξα το Θεό κοριτσάκια μου που είμαστε καλά...

Βασ32 εγώ έκανα εμετό τα αναβράζοντα ασβεστίου,αηδίαζα τρομερά τα μασώμενα κι όταν το είπα στο γιατρό μου είπε μην τα παίρνεις.του εξήγησα οτι δεν τρώω πολλά γαλακτοκομικά και μου είπε δεν πειράζει.απ'οτι κατάλαβα το μωρό παίρνει από τον οργανισμό μας όσο ασβέστιο χρειάζεται,δεν το βοηθάμε με τα συμπληρώματα.

angel μην ανησυχείς καθόλου,θα τη δοκιμάσω!μπορεί να περάσουν μήνες αλλά δεν θα το ξεχάσω!ήδη έστειλα mail στον αδερφό μου να το έχει υπόψη του!!

angie όχι απλά ωραία,τέλεια θα ήταν!κάνε τα 3000 όμως,να μας φτάσουν σίγουρα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

angie, Iωάννα, μαρακι, χριστίνα, και νεραιδούλα

ευχαριστώ που μου απαντήσατε εμένα δεν μου έχει δώσει ακομη αν και ειμαι 27η εβδομάδα συγκεκριμένα οταν τον ρώτησα αν θα πάρουμε ασβέστιο μου ειπε πως δεν πιστευει πολύ στα συμπληρώματα ασβεστίου. απλά εγώ ειμαι ανυσηχη γιατι ακούω πώς οι περισσότερες παιρνουν και σε κάποιες περιπτωσεις τα ξεκινουν και πολύ νωρίς.(υπερβολή και αυτο)δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και δεν θέλω και να του επιμένω του γιατρου για την δική μου γνώμη υποτιθεται αυτο ξέρει καλύτερα απο μένα!!!! μάλλον θα πλακωθω ακομη περισσότερο στα γαλακτοκομικά που ήδη τρώω πολύ!!!

βασω μου εγω παιρνω ασβεστιο απο την πρωτη στιγμη που πηγα στον γυναικολογο, οπως κ σιδηρο μαζι με φολλικο οξυ.:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας κ παλι κοριτσακια! ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση σας. πιστευω μερα με τη μερα θα ειμαι καλυτερα. κ το ζουζουνακι μου συνεχεια στριφογυρναει σαν να θελει να με παρηγορησει.

βασ32 ουτε εμενα μου ειχε δωσει ασβεστιο αλλα μου ειπε να παιρνω απο τοτε που ειχαν αρχισει να ματωνουν τα ουλα μου. απ'οτι ξερω το μωρακια χρειαζονται περισσοτερο ασβεστιο στο 3ο τριμηνο αλλα μπορεις κ μεσω διατροφης να παρεις οσο χρειαζεται. ρωτα το γιατρο σου για σιγουρια.

οσο για το κρεβατακι διαλεξαμε ενα το οποιο μετα μετατρεπεται σε παιδικο. τα καγκελα ειναι σταθερα κ το στρωμα ρυθμιζεται σε 3 επιπεδα. μετα βγαινουν τα καγκελα κ μετατρεπεται σε παιδικο κρεβατακι. το στρωματακι μας θα εχει κοκοφοινικα,ελατηρια κ λατεξ. ηταν το πιο ακριβο 180? αλλα θα χρησιμοποιηθει για αρκετα χρονια.

a%3E

despoina, το στρωματάκι τί μάρκα είναι;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ε καλησπέρα κορίτσια

αν και συνήθως την πέφτω για υπνο τέτοια ώρα σημερα επειδή θα αργήσει ο ανδρασ μου λέω να χαζέψω λογο ακομη στην παρέα σας ειναι καμία εδώ????????

Γεια σας !

Σε όσους από μας έχουν χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο, συγγενή, φίλο έρωτα, ζωάκι εύχομαι κάποια στιγμή η ζωή να το αναπληρώσει με δώρο καλύτερο και στην προκειμένη περίπτωση με ένα παιδάκι.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την teacher που ίσως να έζησε το χειρότερο. Ας είμαστε λοιπόν τώρα συγκεντρωμένες στο μωράκι που κουβαλάμε μέσα μας και στους ανθρώπους που μας αγαπάνε.

Και για να αλλάξουμε κλίμα, Angie μου μας έχεις πεθάνει! Εγώ παλέυω να κάνω δίαιτα μετά το τελεσίγραφο του γιατρού και να μην πάρω γραμμάριο. Λαχανικά στον ατμό ετοιμάζω για βράδυ.

Τελοσπάντων, ατλαντις η νόσςο του crohn είναι ανασταλτική για εγκυμοσύνη. Ασχετο από Πάτρα είπες είσαι; Εισαι στο facebook?

X4pTp3.png

Λες να αγανάκτησε με τόσα που άκουσε για την γλυκομανία της και να μην θέλει να μπει;! :D:tongue:

δεν εχει αναγκη !η θα κοιμαται η θα βολταρει το κοριτσι!!!!

να σου πω την αμαρτια μου κ εγω τσακισα μια κρεπα μολις ηρθα σπιτι!σου το 'πα οτι πεινουσα!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

δεν εχει αναγκη !η θα κοιμαται η θα βολταρει το κοριτσι!!!!

να σου πω την αμαρτια μου κ εγω τσακισα μια κρεπα μολις ηρθα σπιτι!σου το 'πα οτι πεινουσα!!!:lol::lol:

ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥς ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑς!!!!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΤΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΡΕΜΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΑΙ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ

ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...