Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες! Δεν προφταίνω να διαβάζω τα νέα! Δύο μέρες δεν μπήκα και βρήκα σελίδες ολόκληρες!! Χρόνια πολλά στα μαναράκια που γιορτάζουν!!

Φιλάκια και από μένα (είπα σήμερα να δουλέψω πιο μεθοδικά για να φύγω νωρίς)

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερημιά στο καφέ μας...

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια... Παιδικό σταθμό πότε σκέφτεστε να τα στείλετε τα ζουζουνια σας;;; Δημόσιο ή ιδιωτικό;;;

Καλό απόγευμα & καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Σήμερα μάλλον θα βγω με την κολλητή μου για καφεδάκι!!! Θα αφήσουμε τα παιδιά μας στους συζήγους!!!

Η κοπέλα έχει 2 γιούς (4,5 χρονών & 1 μηνών)... Θέλει να ξεσκάσει η καημένη!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα!

Ενώ ξεκίνησε καλά η μέρα δεν εξελίχτηκε και υπέροχα. Πήγα στον ΟΑΕΔ για τα χαρτιά και από τη δουλειά είχαν κάνει ένα λάθος και μόνο που δεν με έβρισε η υπάλληλος. Τα πήρα μιλάμε και είχα και τον Νικόλα μαζί. Τέλοσπάντων. Μετά πήγα στα ΗΡΑ και άλλαξα ένα σετάκι που μου φέρανε. Πήγα κι από τη δουλειά να διορθώσουν το λαθος κι έτσι δυστυχώς θα πρέπει να ξαναπάω ΟΑΕΔ τη Δευτέρα. Γκρρρρρ!!!

Βάλια είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί θέση σε δημόσιο άσε που τα ωράρια δεν εξυπηρετούν. Ο άντρας μου έχει κυλιόμενο κι εγώ 10-6. Αστα να πάνε. Κι έτσι μας βλέπω για ιδιωτικό. Εδώ κοντά είναι τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη και θα πάω κάποια στιγμή να ρωτήσω γιατί από Μάιο που θα λήξει η άδεια μου δεν θα έχω που να τον αφήσω.

X4pTp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα, ολο τρεχω με τα πιτσιρικια! Για τον ορο παντως που συζητατε, κι εγω τους βαζω συνεχεια, εγω τα ξαπλωνω στο πλαι, στο αριστερο πλευρο και ριχνω με δυναμη στο δεξι ρουθουνι, μετα τα κραταω λιγο μπρουμυτα να φυγουν οι πολλες μυξες και κανω ο ιδιο απο το αλλο πλευρο. Και μετα ρουφηχτηρι και ας κλαινε. Ο μικρος μας εχει πεθανει, ξυπνησε απο τις 4 ως τις 7 και πιο πολυ δεν αντεχω το ταισμα, που θελει 2 ατομα να χοροπηδανε για να ανοιξει το στομα. Για να τον κοιμισω, κουνημα στο καροτσι μεχρι τελικης πτωσης, αφου το καροτσι πλεον τριζει ολοκληρο. Ουφ, πολλη κουραση...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ο δικος μου δεν εχει κοιμηθει ΠΟΤΕ στο κρεβατι μας. Και οχι επειδη δε θελουμε εμεις, εγω ειδικα θελω σαν τρελη, αλλα αυτος δε θελει. Ενω με την κορη μου ριχναμε κατι υπνους αγκαλιτσα... κι ακομα το κανουμε. Εμενα μου αρεσει να κοιμουνται μαζι μας βρε παιδια, δε με πειραζει καθολου,για ποσο θα τα εχουμε ετσι μικρουλια αλλωστε?

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Α, και κατι ακομα κοριτσακια για να ξερετε. Εγω συνηθως ανοιγω καποια στιγμη τον υπολογιστη, μπαινω στο καφε και μετα μενω συνδεδεμενη ως το βραδυ αλλα δεν ειμαι συνεχεια μεσα. Απλα βαριεμαι να βγαινω και να μπαινω, οποτε μπορει να φαινομαι "πρασινη" αλλα δε σημαινει οτι ειμαι και μεσα. Για να μη νομιζετε οτι σας αγνοω καμια φορα το λεω, χιχι!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Βάλια να τον χαίρεσαι!!! Να τα χιλιάσει!!

Αντζυ κοπελάρα το μπισκότο. Θα συμφωνήσω με τη Νάνσυ! Ακους εκεί κοντή. Κι ο Νικόλας τόσο είναι και είναι και 1 κιλό ελαφρύτερος.

Οσο για τον ύπνο κι εγώ συνήθιζα μέχρι τον 6ο περίπου να τον παίρνω στο κρεβάτι το πρωί και να κοιμόμαστε καμιά ωρίτσα ακόμα αγκαλίτσα. Ομως το σταμάτησα γιατί δεν ξανακοιμόταν οπότε άδικος κόπος. Ετσι τώρα τον παίρνω για λίγο χουχούλιασμα κα πρωινό παιχνίδι κανα τεταρτάκι και μετά σηκωνόμαστε.

X4pTp3.png

Τρίτο δοντι διάβασα Αντζυ!!! Αντε καλές μάσες!!!

Βάλια μου εμεις τα έχουμε ξανασυζητήσει, 1 Απρίλη θα παει παιδικο σταθμό ο Δημητράκης μου, μιας και δεν έχω κανεναν να τον κρατησει. Θα πάμε σε ιδιωτικο για τους λόγους που ανέφερε και η Δήμητρα. Εγω γυρίζω στη δουλεια 13 Απρίλη, αλλα νομιζω χρειαζεται καιι χρόνος προσαρμογής για τα μπεμπάκια γι αυτό θα τον γραψω απο 1...

Νάνσυ πολύ τρέξιμο βλέπω με τα δύο παιδιά και μου κόβεις την φόρα :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ερημιά στο καφέ μας...

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια... Παιδικό σταθμό πότε σκέφτεστε να τα στείλετε τα ζουζουνια σας;;; Δημόσιο ή ιδιωτικό;;;

Καλό απόγευμα & καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Σήμερα μάλλον θα βγω με την κολλητή μου για καφεδάκι!!! Θα αφήσουμε τα παιδιά μας στους συζήγους!!!

Η κοπέλα έχει 2 γιούς (4,5 χρονών & 1 μηνών)... Θέλει να ξεσκάσει η καημένη!!!

Βάλια μου καλά να περάσετε!! όσο για τον παιδικό,εγώ είμαι τυχερή γιατι έχω απο κάτω τη μαμα μου και δε δουλεύει κιόλας,άρα θα κρατάει τη μπίσκιτ εκείνη! μετά βλέπουμε!εμείς ιδιωτικό και δημόσιο έχουμε στη γειτονιά μας,2 στενά απο δω.

Εμενα ο δικος μου δεν εχει κοιμηθει ΠΟΤΕ στο κρεβατι μας. Και οχι επειδη δε θελουμε εμεις, εγω ειδικα θελω σαν τρελη, αλλα αυτος δε θελει. Ενω με την κορη μου ριχναμε κατι υπνους αγκαλιτσα... κι ακομα το κανουμε. Εμενα μου αρεσει να κοιμουνται μαζι μας βρε παιδια, δε με πειραζει καθολου,για ποσο θα τα εχουμε ετσι μικρουλια αλλωστε?

καλώς την Νάνσυ!τι κάνεις?κι εμένα μου αρέσει να κοιμόματσε αγκαλίτσα,απλά φοβάμαι οτι με το θηλασμό και τις αγκαλιές στο κρεβάτι δε θα μάθει να κοιμάται μόνη της ποτέ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

andria27 μη μασας! Ενταξει, δυσκολα ειναι, αλλα εχει και τη χαρη του. Οταν τα βλεπω να μπουσουλανε το ενα πισω απο το αλλο σε ολο το σπιτι ειναι σκετη τρελα!

angie σ αυτο που λες εχεις δικιο. Εμενα η μικρη ακομα με θελει διπλα της για να κοιμηθει, καθε βραδυ μου λεει"θελω στην κοιλιτσα σου"(να ξαπλωσει για να κοιμηθει).

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καλησπέρα μανουλάκια. Χρόνια πολλά στον Στελλάκο κ σε όσες έχετε Στέλιους κ Στέλλες. Ευχαριστώ για τις ευχές για το κοριτσάκι μου. Το καημενούλι μου ακόμα έχει βουλωμένη μυτούλα, αλλά ευτυχώς τίποτα άλλο. Το βράδυ κοιμήθηκε λίγο καλύτερα κ ξεκουράστηκα λιγάκι γιατί 3η μέρα άυπνη δεν θα την πάλευα. Σας διάβασα νωρίτερα κ δεν θυμάμαι τίποτα. Όταν την κοιμίσω θα προσπαθήσω να επανέλθω. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλέ που έχετε εξαφανιστει ολες??? Εγώ πηγα Περιστερι να αλλαξω ενα δωρο που μου εφεραν. Το μαναράκι μου κοιμηθηκε απο τις 9.30 και περιμένω τα σουβλάκια μου again!!! Ηηηηηηηρθαν!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανούλες!!!

Πωπωπω... Με συγκινήσατε με τις ευχές σας! Σας ευχαριστούμε πολύ όλες σας και σας ανταποδίδουμε όλες τις ευχές! Υγεία πάνω από όλα και πολλές χαρές!

Σκεφτόμουν σήμερα τον Άγιο Στυλιανό που ήταν γιατρός και προστάτης των μικρών παιδιών και εύχομαι πραγματικά να τα φυλάει όλα και ειδικά όσα τον έχουν μεγάλη ανάγκη!

Ειρήνη μου, να τον χαίρεσαι τον Στελάκο σου που γιορτάζει και φυσικά και τη μπεμπούλα και τον άντρα σου! Να είστε γεροί!

Μαράκι, να χαίρεσαι και την Αθηνά-Κατερίνα σου! Γεροί κι ευτυχισμένοι κι οι τρεις σας!

Βάλια, να τον χαίρεσαι! Γερός και χαρούμενος να είναι!

Άντζυ, μπράβο στο μπισκοτάκι! Τουλάχιστον υπάρχει λόγος που είναι ανήσυχα τα βράδια σας! Ελπίζω τα επόμενα ευκολότερα!

Για το μοιρασμένο κρεβάτι που λέτε, κι εμείς μια από τα ίδια... Τα τελευταία βράδια μέσα στον ύπνο μου τον παίρνω να τον θηλάσω και την επόμενη φορά που ξυπνάω αναρωτιέμαι πότε και πώς ήρθε! Δλδ αυτόματος πιλότος! Κλάμα και στο κρεβάτι μας να θηλάσει!

Βίκυ, είδες με το βιβλίο; Κι εγώ τα σταμάτησα τα μουσικοχορευτικά show και τα ζόρια από τότε που διάβασα τί λέει ο ντοκ!

Ήταν η μαμά μου χθες εδώ και χάθηκα λίγο, σήμερα δεν κάναμε τπτ ιδιαίτερο, ήρθαν οι γονείς του Στέλιου κι ο νονός του Θοδωρή και καθόμασταν! Ήταν πάντως μια γιορτινή μέρα και πολύ χαίρομαι!

Ο Θοδωρής ζαλίστηκε με όλα αυτά και κοιμάται από τώρα αλλά νομίζω όχι για πολύ...

Αχ, τί έλεγα; Ξύπνησεεεεε!

Πολλά φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

επειδή βιβλίο αυτή την περίοδο μου είναι αδύνατο να διαβάσω,μου λέτε Ιωαννάκι και Βίκυ εν συντομία ποια η αποψη του παιδίατρου στο βιβλίο?μπας και σταματήσω κι εγώ να σκάω που δεν τρώει και να κάνω όλα αυτά τα ακροβατικά για να καταπιεί έστω μια μπουκιά...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...