Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανες!!!

Φιλενάδα να τον χαιρόμαστε τον Κωνσταντινο!!!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Ειρήνη να χαιρεσαι τον Στελιο σου!!! και την ομορφη κορούλα σου βεβαίως βεβαίως!!!

Μαρία (atlantis) εγώ θα επαιρνα την παιδίατρο μόνο και μονο για να μου φύγει η ιδεα!!!

Μαράκι να χαιρεσαι την Κατερινούλα σου για χθες!

Εγώ πέρασα πολύ ωραία χθες στον καφε με τις φιλενάδες μου και το καλυτερο ήταν το πως έκανε ο γιος μου μόλις γύρισα :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Φιλενάδα να τον χαιρόμαστε τον Κωνσταντινο!!!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός!

ThankYouHeartsColoursBounce.gif

Ειρηνάκι μου εκτός απο τον Στελλάκο σου να χαίρεσαι κι εσύ το κοριτσάκι σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!

Μαράκι να χαίρεσαι την μικρούλα σου για χτες!!!

Μαρία μου τι έγινε τελικά με την μικρή σου;

Ο Αγιος Στυλιανός είναι προστάτης των παιδιών. Ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά και καλότυχα!

Σαν σήμερα πρίν 2 χρόνια είχα κάνει την πρώτη αποτυχημένη εξωσωματική αλλά τώρα όταν κοιτάω τον γιο μου τα ξεχνάω όλα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Βάλια χαρούμενα μηνογενέθλια!

Ειρήνη χαρούμενα μηνογενέθλια και χρόνια πολλά για τον Στελλάκο σου!

Ιωαννάκι χρόνια πολλά κι σ' εσένα!

Μαράκι χρόνια πολλά και στην Αθηνά Κατερίνα και περαστικά σας αν και οι μυξούλες δεν είναι τίποτα. Ελπίζω να κατάφερες να κοιμηθείς γιατί η αυπνία δεν παλεύεται.

Η μπουμπινέλ χθες ήπιε παυσίπονο πριν κοιμηθεί και ευτυχώς κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα.

mWsZp3.png

ThankYouHeartsColoursBounce.gif

Ειρηνάκι μου εκτός απο τον Στελλάκο σου να χαίρεσαι κι εσύ το κοριτσάκι σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!

Μαράκι να χαίρεσαι την μικρούλα σου για χτες!!!

Μαρία μου τι έγινε τελικά με την μικρή σου;

Ο Αγιος Στυλιανός είναι προστάτης των παιδιών. Ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά και καλότυχα!

Σαν σήμερα πρίν 2 χρόνια είχα κάνει την πρώτη αποτυχημένη εξωσωματική αλλά τώρα όταν κοιτάω τον γιο μου τα ξεχνάω όλα.[/QUOTE]

καλημέρα!!!!!!!:P:p:p

καλα λες Βάλια μου, να ναι ολα τα παιδακια της γης γερα και ευτυχισμενα! να χαίρεσαι τον κωνσταντινο σου! να ναι παντα δυνατος και χαρούμενος!!!!!

ειρήνη μου πολύχρονος και χαρούμενος ο στελλάκος σου! να χαιρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

ιωάννα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να ειστε παντα μια ομορφη οικογενεια γεματη υγεια και αρες!

KOWTp3.png

Καλημερα και απο εμάς! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά! Εμείς σήμερα έχουμε έρθει στην πεθερα μου, που γιορτάζει και θα μείνουμε εδώ. Ευτυχως έχει σύνδεση στο νετ και δεν θα μείνω πίσω με τα νέα σας.

Ειρήνη να χαίρεσαι τον Στελλάκο σου, να είναι πάντα γερός και δυνατός και να σας χαρίζει αμέτρητες χαρές!

Μαρία και σε εσένα χρόνια πολλά στην Αθηνά-Κατερίνα σας για εχθές! Εύχομαι να είναι καλύτερα σήμερα το κοριτσλακι σου!

Ιωάννα μου να χαίρεσαι και εσύ τον Στέλιο σου, να τους δώσεις πολλέ ευχές!!!

Βάλια χαρούμενα μηνογενέθλια στον Κωνσταντίνο σου!

Και μιας και Αγ, Στυλιανό είναι προστάτης των παιδιών, να ευχηθούμε σήμερα να είναι δίπλα στην Αναστασία μας και να της δώσει πολύ-πολύ δύναμη!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα φιλεναδες!!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

Ειρηνη να χαιρεσαι τον Στελλακο σου!

Βαλια χαρουμενα μηνογενεθλια στον Κωνσταντινο σου!

Αντζυ 3ο δοντι η μπισκοτινα?????????:shock::shock::shock:Μωρε μπραβο!!!Αντε φιλη οπως παει θα τα βγαλετε ολα και μετα θα κοιμαστε μια χαρα!!;)

Εμενα οπως φαινεται ο γιος μου ειναι τεμπελης και δεν εχει σκασει κανενα δοντι.Βεβαια εχουν κανει γραμμουλες τα ουλα του(δεν ξερω πως αλλιως να το πω)αλλα δοντι γιοκ!Οποτε κοιμομαστε μια χαρα:rolleyes::rolleyes:

Κατι ακομα θελω να πω και μου διαφευγει.......θα επανελθω:o

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ σημερα απο αλλη μια ταλαιπωρη μανα.

μεχρι τη 1 παλεβα να την αφησω στο κρεβατι της αλλα δεν μουκανε την χαρη.κοιμοταν ορθια πανω μου αλλα στο κρεβατι της ουρλιαζε.ετσι κοιμηθηκε μαζι μου κ ο Κωστας στον καναπε!δεν γινεται κοριτσια αλλο αυτη η δουλεια.φοβαμαι οτι συνηθησε να κοιμαται μαζι μου κ δεν ξερω πως να της το αλλαξω αυτο.

τωρα θα παω να την παρκαρω καμια ωρα στην γιαγια μου,να την ταισει κιολας κ να παω λιγο να κουρευτω.

Μαρακι να χαιρεσαι την Αθηνουλα σου!

Ειρηνη μου τον γιοκα σου κ την κορακλα σου επισης!

Ιωαννα τις ευχες μου στον Στελλιο σου!

Βαλια χαρουμενα κ ευτυχισμενα μηνογενεθλια!μεγαλωνουν τα παιδακια μας!

Αντζυ η μπισκοτ πηρε φορα!!!ακου 3 δοντια!εμας ειναι κουτακια κουτακια τα ουλα της αλλα δεν εχει σκασει κανενα ακομη.

ουφ παω να βρσω κοτοπουλο.ειμαι πολυ προβληματισμενη κ στεναχωρημενη

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

επίσης προβληματισμένη και στεναχωρημενη κι εγώ φιλη μου..τα ίδια..η μπίσκοτ το χει δει σκοινί κορδόνι να κοιμάται μαζί μας και μάλιστα με τις ώρες...κάθε μερα ξυπνάω σαν γαλλικό οκτώ..και δε βλέπω να θέλει να το αλλάξει.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Ιωαννάκι μου φιλη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το Θοδωρή σας μαζί!να είστε πάντα ευτυχισμενοι! :-)

Βάλια μου να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου και στα μάτια του να δεις όλες τις χαρές του ΄κόσμου!

Ειρηνάκι χαρούμενα μηνογενέθλια και στην ζουλιχτερή μας!

ευχομαι με όλη μου την καρδιά ο Αγ.Στυλιανός να σταθεί δίπλα στην Αναστασια μας σήμερα και πάντα και να χουμε καλά αποτελεσματα.

πω πω πάλι δε θυμαμαι τι θελω να πω.....

τωρα γυρίσαμε απο τη γιατρό και το σ/μ.κάναμε 2 εμβόλια,ευτυχως συνεχίζει και το κλάμα της διαρκεί 5 δευτερόλεπτα και σταματάει.ήταν εκει κι ο γυναικολόγος μου και δεν την άφηνε απο την αγκαλιά του,την έκανε αεροπλανάκι κι άλλα παιχνίδια κι αυτή χασκογέλαγε!

είμαστε 8.900 και 69 πόντους (κοντές δηλαδή!χαχα)

απο σήμερα ξεκινάμε λαχανικά.και απο βδομάδα προσθέτουμε και κρεατάκι.για κοτόπουλο δε μου πε,μετά πάει αυτό?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα κ απο μας μανουλες!

Ειρηνη να χαιρεσαι τον ομορφο Στελακο σου!

Ιωαννα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Βαλια μεγαλωσε ο Κων/νος σου! να τον χαιρεστε κ να ειναι παντα χαρουμενος κ γελαστος!

χρονια πολλα κ σε ολους οσους γιορταζουν.

Τανια εγω μπορω μεσα στη βδομαδα. περιμενω απαντηση κ απο την αλλη Δεσποινα κ θα σου πω.

Αντζυ εμεις ξεκινησαμε κ κοτοπουλο ταυτοχρονα με το μοσχαρακι.

εμεις ειχαμε παλι ενα ανησυχο βραδυ με πολλλα ξυπνηματα. αντεξα μεχρι τις 6 κ μετα τον πηρα στο κρεβατι μας. αχ! θα κολλησει κ μετα αντε να το κοψει αυτο αλλα τι να κανω βρε κοριτσια, απο το να μην κοιμαται καθολου!

καλα τωρα τα πηρα! μιλουσα στο τηλ κ ανεβηκε ο πεθερος μου να μου φερει φαγητο που μας εκανε σημερα η πεθερα κ εψαχνε να δει που κοιμαται το μωρο κ γυρισε ολο το σπιτι με τα παπουτσια του!:mad: θα πω καμια κουβεντα κ θα με λενε κακια νυφη!

pHNqp3.png9S1np2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Να είσαστε όλες καλά κ να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας!

Κοριτσια είναι μεγάλο θέμα ο ύπνος... και ειδικά όταν μαθαίνουν στο κρεββάτι μας. Χθες συγκεκριμένα έλεγα στον άντρα μου ότι θέλω να πάρουμε ένα βράδυ στο κρεββάτι μας τον Κωνσταντίνο και μόνο της φωνές δεν έβαλε... Αν έρθει έστω και μια φορά μου λεει τότε θα θέλει συνέχεια...

Εχετε προσπαθησει να τα κοιμίζεται με νανουρίσματα; Χαδάκια στην πλατούλα;

Δέσποινα μου ας σε πουν κακιά νύφη, δεν πηράζει... Να σέβονται κάποια πράγματα... ΕΛΕΟΣ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας, γυρισα σπιτι, καλε τι βροχη ειναι αυτη εξω;Ε τωρα μαλιστα καιρος για στολισμα!

Δεσποινακι εγω μπορω απο εβδομαδα απογευμα Πεμπτη ή Παρασκευή, θα με βολευε βεβαια Χρυσ/λη, δειτε το ομως και πειτε μου και το κανονιζω.

Καλα εννοειται οτι θα μιλησεις στον πεθερο και εγω μην νομιζεις τους εβαλα χερι ΟΛΟΥΣ αλλιως δεν καταλαβαινουν.Οι δικοι μου ειναι ενταξει σε αυτα αλλα τα πεθερικα και οι φιλοι ειναι οτι ναναι, οποτε και εγω εβαλα το καλαθακι μου με τις παντοφλες διπλα στην πορτα και οποιος ερχεται του λες χαριτωμενα τι νουμερο φορας;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες, μεγαλους και μικρους, ο Αγιος Στυλιανος να προσεχει ολα τα παιδακια!

Καλε ακουω δοντια και ψαχνω τα δικα μας,φετααααα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...