Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα Βασούλα!!

Εγώ την κοιμίζω πάντα στο στήθος, το βρίσκω πολύ χαριτωμένο να βλέπω το αγγελικό μου φατσάκι να κοιμάται!!! Αν μου ξυπνήσει όπως την ακουμπάω στην κούνια της ανοίγω το μόμπιλε την βάζω μπρούμυτα και την χαϊδεύω στην πλάτη και συνήθως σε 1 λεπτάκι κοιμάται ξανά. Αν όμως είναι σε τσακίρ κέφι δεν παιδεύομαι πάνω από 1 λεπτό, την σηκώνω και σε κανένα μισάωρο κοιμάται όρθια χαχα

Όταν όμως είναι με την μαμά μου την κοιμίζει σε 2 λεπτά αγκαλίτσα, οπότε μάλλον είναι η μυρωδιά μας που τα ξεσηκώνει.....

εμενα παλι θελει χειρουργηκες κινησεις για να την αφησω.το καταλαβαινει κ αρχιζει χτυπαει χερια ποδια κ κλαιει.την χαιδευω..τιποτα...και το μπρουμυτα δεν το γουσταρει καθολου.οποτε ξανα ζιζι μεχρι να ξανακοιμηθει καλα!:?:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερωτηση προς μαμδες που θηλάζουν αλλα κ μη θηλάζουσες θα με βοηθησουν νομίζω:

Με απασχολει το γεγονος που η μικρη για να κοιμηθει μεσημερι κ βραδυ θελει μονο στηθος εκει ξερενεται στο λεπτο. Ως ποτε όμως ?????Τα παιδια δεν πρεπει σιγα σιγα να μάθουν να κοιμουνται μονα τους?????

Ποιες κοπέλες ακολουθουν άλλη μεθοδο ύπνου κ ποια ειναι αυτη????? Τα βαζετε στη κουνια κ τα συντροφευετε με χαδια ας πουμε???? τα κουναατε στο καροτσι??(γιατι οι περισσοτερες κουνιες δεν κουνουνται-τζαμπα το ονομα!!!)

Τι να κάνουμε βρε κοριτσια ???λετε να αλλαξουν απο μονα τους συνηθεια???? με απασχολει απο τωρα γατι δεν θελω μεγαλώνοντας να έχουμε θεμα σε αυτο!!Διαβαζα στο παρεντσ πως κ΄ποιες μαμαδες ειχαν προβλημα μεχρι 2 χρονων με τα παιδια τους σε αυτο:!:

Βασουλα εμενα κοιμαται στο στηθος μονο οταν ξυπναει μεσα στη νυχτα για να φαει. τον σηκωνω ομως για να ρευτει.πολλες φορες δεν ξυπναει αλλα αν ξυπνησει τον αφηνω στην κουνια του κ του κραταω το χερακι μεχρι να κοιμηθει δηλ το πολυ 5 λεπτακια. αυτο ειναι το ευκολο. μεσα στη μερα μπορει να τον κοιμησω στο καροτσι,οπου κοιμαται για κανενα 20λεπτο(μετα απο πολυ κουνημα ομως) κ το μεσημερι στο κρεβατι μαζι μου γιατι αλλιως δεν θα κοιμηθει κανεις μας. ολα τα νανουρισματα συνοδευονται απο τραγουδακια γιατι αλλιως θα χρονισουμε.

για παραθεση δεν πατας στην παρενθεση αλλα εκει που λεει QUOTE.

pHNqp3.png9S1np2.png

κοριτσάκια μου pls βοηθήστε με αν ξέρετε.......

η μικρή μου σήμερα έχει λιγότερα ούρα απ'οτι συνήθως,ενώ τρώει το ίδιο-κυρίως γάλα....

νόμιζα οτι είναι η ιδέα μου,αλλά στην τελευταία αλλαγή το επιβεβαίωσα-νομίζω....

πίνει νερακι-όχι πολύ,υπολογίζω γυρω στα 60μλ τη μέρα..

και δεν έχω παρατηρήσει κατι άλλο...

είναι φυσιολογικό ή να πάρω το γιατρό???????????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κοριτσάκια μου pls βοηθήστε με αν ξέρετε.......

η μικρή μου σήμερα έχει λιγότερα ούρα απ'οτι συνήθως,ενώ τρώει το ίδιο-κυρίως γάλα....

νόμιζα οτι είναι η ιδέα μου,αλλά στην τελευταία αλλαγή το επιβεβαίωσα-νομίζω....

πίνει νερακι-όχι πολύ,υπολογίζω γυρω στα 60μλ τη μέρα..

και δεν έχω παρατηρήσει κατι άλλο...

είναι φυσιολογικό ή να πάρω το γιατρό???????????

Μαρακι μου δε νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο.βλεπεις μεγαλη διαφορα στη συχνοτητα δηλ? ελεγξε το κ σημερα κ αυριο παρε τηλ τον γιατρο.μακαρι να μην ειναι απολυτως τιποτα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χάθηκα σήμερα αλλά ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η μέρα.

Ατλαντίς εμένα αυτό μου είχε τύχει το καλοκαίρι με τον καύσωνα αλλά τελικά ίδρωνε πολύ και γι'αυτό. Είχα πάρει την παιδίατρο και θα σου πρότεινα αν ανησυχείς να την πάρεις.

Μαράκι να χαίρεσαι την Αθηνούλα-Κατερίνα!!

Για τον καφέ πείτε μέρα και ώρα και βλέπουμε.

Κλασικά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Αν θυμηθω θα επανέρθω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς από τη βόλτα μας!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη...η μπουμπού και τα 5 γεύματα κανονικότατα!!!!

Ρε Βικούλα τι πάθατε....πακέτοοοοο..5 ορόφους;;;;:roll::roll::roll:

Βασιλική εγώ που δεν θήλασα η μπουμπού από την αρχή έχει πιπίλα και χωρίς αυτήν δεν κοιμάται με τίποτα!!!!!!Γενικά δεν έχουμε στανταρ νανούρισμα!!!!Αν είναι κομμάτια και την αφήσω στην κούνια βάζω το μουσικό και μετά από λίγο κοιμάται...αν είναι ανήσυχη στα χέρια βόλτες....αν δεν θέλει τίποτα στο κρεβάτι γκρινιάζει και αρχίζω και κουνάω όλη την κούνια και νανουρίζω...το τελευταίο είναι το πιο κουραστικό...αλλά πιάνει...το είδα από τη μαμά μου!!!!

Άννυ για μπρούμυτα το ξέρω!!!!Αλλά νόμιζα ότι έγραψες ανάσκελα!!!

Μαρία (atlantis) δεν έχω προσέξει ποτέ...αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι σας κι εμάς!!!!Δεν κάνουμε πάντα την ίδια ποσότητα!!!!Αλλά αν είναι πολύ έντονο κι εγώ να πάρεις την παιδίατρο θα σου πρότεινα!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το κοριτσάκι μου. Κι εσείς ότι καλύτερο για τα δικά σας μωράκια.

Η Αθηνούλα μου συντονίστηκε με τον Λευτεράκη και εδώ και δύο μέρες τρέχει η μυτούλα της. Κατά την διάρκεια της ημέρας είναι οκ αλλά την νύχτα ξυπνάει με κλάμα κάθε 10 λεπτά, άντε μισή ώρα. Καταλαβαίνετε τι έχουμε τραβήξει, και κυρίως εγώ που πάω κα δουλειά το πρωί. Ο Κ. χθες την πήρε πάνω του και κοιμήθηκαν αγκαλιά στον καναπέ στις 6 το πρωί για να κοιμηθώ μέχρι τις 7:20. Αυτός ήταν ο ύπνος μου! Όλη νύχτα στο πόδι. Εν τω μεταξύ δεν μας είχε ξανασυμβεί και δεν ξέραμε ούτε ορό να βάζουμε. Απόψε προβλέπεται μια απ΄τα ίδια αφού κοιμήθηκε πριν μία ώρα και έχει ήδη ξυπνήσει 3 φορές.

Έτσι, δυστυχώς δεν θα της κάνω τίποτα για την γιορτή της μιας και κρύωσε γιατί δεν θέλω να κολλήσει και κανένα άλλο παιδάκι. Βέβαια δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από μυξούλες και σκέφτομαι μήπως είναι δοντάκια αλλά η γιατρός μας δεν πιστεύει ότι τα δόντια κάνουν μυξούλες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί δεν αντέχω. Πρέπει να πάω για ύπνο επειγόντως. Σας ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες και όλα τα μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το κοριτσάκι μου. Κι εσείς ότι καλύτερο για τα δικά σας μωράκια.

Η Αθηνούλα μου συντονίστηκε με τον Λευτεράκη και εδώ και δύο μέρες τρέχει η μυτούλα της. Κατά την διάρκεια της ημέρας είναι οκ αλλά την νύχτα ξυπνάει με κλάμα κάθε 10 λεπτά, άντε μισή ώρα. Καταλαβαίνετε τι έχουμε τραβήξει, και κυρίως εγώ που πάω κα δουλειά το πρωί. Ο Κ. χθες την πήρε πάνω του και κοιμήθηκαν αγκαλιά στον καναπέ στις 6 το πρωί για να κοιμηθώ μέχρι τις 7:20. Αυτός ήταν ο ύπνος μου! Όλη νύχτα στο πόδι. Εν τω μεταξύ δεν μας είχε ξανασυμβεί και δεν ξέραμε ούτε ορό να βάζουμε. Απόψε προβλέπεται μια απ΄τα ίδια αφού κοιμήθηκε πριν μία ώρα και έχει ήδη ξυπνήσει 3 φορές.

Έτσι, δυστυχώς δεν θα της κάνω τίποτα για την γιορτή της μιας και κρύωσε γιατί δεν θέλω να κολλήσει και κανένα άλλο παιδάκι. Βέβαια δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από μυξούλες και σκέφτομαι μήπως είναι δοντάκια αλλά η γιατρός μας δεν πιστεύει ότι τα δόντια κάνουν μυξούλες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί δεν αντέχω. Πρέπει να πάω για ύπνο επειγόντως. Σας ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες και όλα τα μωράκια.

Μανούλα να χαίρεσαι το Κατερινάκι σου. Εμείς έτσι είμασταν χθες το βράδυ και όπως είπες δεν ξέραμε πως να βάλουμε τον ορό οπότε δεν του έβαλα και δεν καθάριζαν οι μύξες και ξύπνησε 12 και 2 οπότε και οπλίστηκα με θάρρος και του έβαλα και τελικά καθάρισε ως τις 6 και μετά πάλι του έβαλα και ξύπνησε 9. Σήμερα είναι έτσι κι έτσι (όσον αφορά τις μύξες). Έχει μεν, αλλά λιγότερες και τώρα του έκανα ένα χαμάμ στο μπάνιο να ανοίξει τελείως η μυτούλα μας. Φάγαμε κανονικά όλα τα γεύματα εκτός από την απογευματινή φαρίν που προσπάθησε να του δώσει η πεθερά μου και δεν την πολυήθελε αλλά έφαγε 100μλ τελικά. Κοιμήθηκε πολύ εύκολα κατά τις 10 και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Δεν τον πολυσκέπασα για να μην ζεσταθεί πολύ και νευριάσει. Ελπίζω να έχουμε μια καλή νύχτα γιατί δεν είμαι και συνηθισμένη στα ξενύχτια και μου ήρθε βαρύ το χθεσινό. Τώρα τον έχω στην κούνια και μετά που θα πάω στο κρεββάτι θα τον πάρω μαζί για να τον προσέχω.

Σήμερα χάθηκα λίγο γιατί έτρεχα και στους γιατρούς. Είχα ΠΑΠ το πρωί και εξέταση την μήτρα. Μου είπε να μην μείνω ακόμα έγκυος και θα ήθελε να κλείσει χρόνο η εγχείρησή μου και μετά. Είχα περάσει μερικές μέρες να το σκέφτομαι συνέχεια το 2ο μωρό αλλά εδώ και 2 εβδομάδες άρχισε να με εγκαταλείπει η ιδέα αφού θέλω πρώτα να μεγαλώσει και να περπατήσει ο Λευτεράκης. Φοβάμαι μήπως έχω καμιά αιμορραγία πάλι και χρειαστώ κρεββάτι τουλάχιστον να είναι λίγο μεγάλο να μπορώ να συνεννοηθώ ή να μην χρειάζεται να τον σηκώνω στις σκάλες. Μένουμε σε 2όροφη μονοκατοικία και δεν έχουμε ασανσέρ για να ανεβαίνω στον 2ο. Απλές σκέψεις.

mU4Ep3.png

Γεια μανεεεες!Ελπιζω να κοιμοσαστε ηδη ολες!Μανουλες και μωρακια και να εχετε ενα ηρεμο και ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ πανω απ ολα για τις ταλαιπωρημενες μανες βραδυ!Εγω τωρα τελειωσα τις δουλειες μου!

Επιασα τα παλια ωραρια καθαριοτητας:tongue:Τελειωσα το σιδερο στις 12,(αυριο εχω αλλα 2 πλυντηρια οποτε δεν χαιρομαι)

μαζεψα λιγο το χαος στην κουζινα και κατεβασα καποια πραγματακια απο το παταρι και ξεκινησα να στολιζω διαφορα μπιχλιμπιδια (οχι δεντρο ακομα)και ελπιζω μεχρι Σαββατο που θα ερθει η γυναικα για καθαρισμα να εχω τελειωσει.Αυριο λεω να στολισω το μπαλκονι αν μου το επιτρεψει ο μικρος.

Τωρα πινω μια coca light με πολυ παγο και θα παω να την πεσω.

Θα πω μονο χρονια πολλα στην Αθηνα-Κατερινα!!!Μαρακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Ηθελα να σχολιασω κι αλλα ομως το μυαλο δεν συνεργαζεται.....sorry!

Καλο ξημερωμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Ελπίζω να έχουμε μια καλή μέρα! Εμένα ξεκίνησε καλά αφού βρήκα κάτι δικαιολογητικά που νόμιζα ότι είχα χάσει για το εξάμηνο του ΟΑΕΔ!

Αντε να συνεχιστεί η μέρα καλά! Τώρα είμαστε στην κουζίνα με τον Νικόλα, ργώ πίνω το καφέ μου και ο Νικόλας μασουλάει ένα βιβλιαράκι!

X4pTp3.png

Καλημέρα φιλενάδες κι από μένα και την Χρυσανθούλα! ας μην πω πάλι για το βράδυ μας που πια έχει γίνει καθημερινότητα!!έσκασε κι άλλο δόντι χτες! έχουμε 3 δηλαδή,το ένα μονο φαίνεται άσπρο και μεγάλο!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑΚΟ ΣΟΥ !ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

πήρα τηλ.τωρα τη γιατρό μας και θα πάμε για εμβόλιο :-(

οποτε τα λέμε μετ'α!κάνει κρυουλάκιιιιιι !!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!!

Η Θεοδώρα ζήλεψε τα αλλα παιδάκια που ξυπνανε 45 φορες και είπε να το δοκιμάσουμε χτες και επειδή μαλλον της φάνηκε κουραστικο αποφάσισε πως στις 6;30 ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε!!

Το κοριτσάκι μου τωρα κοιμάται αλλα εγώ μη συνηθισμένη στα ξενύχτια σέρνομαι!!!!

Ειχα κανονίσει να πάω και για καφεδάκι σήμερα αλλα ο Γ μου τα χάλασε αφου μου ανεθεσε κατι άλλες δουλειες! Αρα ούτε να κοιμηθω μπορώ κια χάνω και τον καφέ!!!

Τουλάχιστον συμμάζεψα και μαγειρεψα για τη μικρη, πίνω ένα καφεδάκι μονη και περιμενω να σηκωθει η μικρη για να πάμε κάτω!

Δεσποινα θα μιλησω με τη Χριστίνα και τη Μαρία και θα σου πω! Να το κανονίσω μεσα στην επόμενη βδομάδα? Μπορείτε και οι δύο Καβαλιώτισσες???

Η πεταλουδίτσα μου ακούγεται... τα λέμε μετά!!

Φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...