Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!

ο μικρουλης μου σημερα ειναι πολυ γκρινιαρης:( προσπαθουμε ποση ωρα κ εγω κ ο Γ να τον κοιμησουμε κ μολις κοιμηθει τιναζεται. το φαγακι του το εφαγε ολο αλλα ειναι πολυ ανησυχος.

Τανια μπορεις να συνεννοηθεις εσυ με τις αλλες Ξανθιωτισσες μανουλες κ να μου πεις ποτε μπορειτε? η Δεσποινα απ'οτι ξερω δουλευει τα πρωινα. μηπως μπορειτε σ/κ?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμας, ο μικρος κοιμηθηκε καμια ωρα τωρα το μεσημερι, ξυπνησε εφαγε λιγη φρουτοκρεμα ακομη και σε καμια ωριτσα θα του δωσω τα λαχανικα του (το χω κανει το προγραμμα του, οτι να ναι).Το βραδυ μη σας τα λεω και τα ξαναλεω, και εμεις στο club των 45 ξυπνηματων!

Καλα Αλεξανδρα και εμενα ο δικος μου σαν μπαμπογερος, ολο σουφρωνει τα χειλια του, λες και φοραει μασελα!Λες να ναι απο το δοντακι δηλαδη;Μωρε γκρινια δεν εχουμε, γενικα εχουμε κεφια και νομιζω οτι τα ξυπνηματα το βραδυ δεν οφειλονται στα δοντια.

Δεσποινα εγω πρωινα δουλευω, απογευματα μπορω εκτος Τριτης και Παρασκευης αν πειτε νωρις, αυτο το σ/κ θα εχω κοσμο οποτε δυσκολευομαι (θελω να στολισω κιολας πολλα θελω θα μου πειτε).Παντως ερχομαι Χρυσ/λη δεν εχω προβλημα.

Δεσποινακι αυτο το σ/κ δεν μπορω ουτε εγω. θα ειναι εδω οι γονεις μου να κρατησουν τον Α γιατι το Σαββατο εχουμε να παμε σε αρραβωνα κ την Κυριακη κ εγω θα στολισω. μεσα στη βδομαδα αν κανονισουμε απογευμα κ ερθεις Χρυσ/λη θελεις να παμε Ξανθη? θα μας παει ο Γ με το δικο μας αυτοκινητο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!!!

Μαράκι μου να χαίρεσαι την Αθηνά-Κατερίνα σου!!!!! Να την δείτε όπως επιθυμείτε και να έχει στην ζωή της μόνο αγάπη και υγεία.

its_a_girl_teddy_bear.jpg

Τί κάνετε κορίτσια?

Εμείς είχαμε ένα πολύωρο μπλάκ ούτ και περιττό να σας πω ότι μένω στον 5ο οπότε φαντάζεστε τί κουβάλησα μαζί με την Λου.........ουφ

Τώρα ήρθε το ρεύμα, και αν σας πω ότι μετά από θερμή παράκλησή μου στον Κύριο γιατί του λέω θέλω να σιδερώσω, σε 15 δευτερόλεπτα ήρθε το ρεύμα.Κουφότατο χαχαχα

Βράζω έναν φιδέ γιατί κρυώνω και μου θυμήθηκε από το μαιευτήριο που τον τσάκιζα χιχι

Αχ κορίτσια διαβάζω το βιβλίο του Παπαβέντση για την διατροφή και μου έρχεται να σκάσω από το κακό μου που πίεζα το κοριτσάκι μου να φάει........ Αμα το διαβάσετε θα καταλάβετε..... Το προτείνω ανεπιφύλακτα και εγώ.

Δεν σχολιάζω ακόμα, πάω να τσακίζω το νερομπλούτσι μου και επιστρέφω.

GaiGp3.png

5 οροφους!!!!!! κ αγκαλια με το μωρο! μπραβο σου! εγω 1 ανεβαινω κ μου κοβονται τα χερια.

α! ξεχασα να σας πω! χθες το βραδυ εβλεπα ονειρο οτι ταιζα το μωρο φαγητο κ οτι πνιγοταν κ ξυπνησα. σηκωνομαι λοιπον απο το κρεβατι να παω τουαλετα κ το μωρο ηταν κουκουλωμενο μεχρι πανω με την κουβερτα! πηρα μια τρομαρα μη σκασει εκει μεσα! ουφ! μηπως να παρω υπνοσακο? δεν μου αρεσει αλλα μηπως η κουβερτα μπορει να γινει επικινδυνη?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

ήρθα και πάλι!!!

Άστα Δεσποινάκι 5 ορόφους με την Λού και 2 τσάντες εγώ και τα υπόλοιπα (που ήταν βαριά) ο καλός μου. Στον 3ο έκανα πιτ στοπ γιατί τα είχα φτύσει.

Έφαγα και εγώ τον φιδέ μου με φρυγανίτσες, έδωσα και 1 στο Λουσάκι και γρατζουνομασούλαγε, γέμισε ψιχούλες χαχα.... Μετά ζήλεψε που με έβλεπε να τρώω, και ήπιε γαλατάκι και κοιμήθηκε. Ελπίζω να κρατήσει κανένα μισάωρο.

Σήμερα στο μεσημεριανό μέτρησα τί έφαγε με ευχαρίστηση και ήταν λίγο παραπάνω από 110 γρ. που θεωρώ μέγα σουξέ!!! Μαζί έφαγε και 2 μπουκίτσες ψωμάκι. Φυσικά μετά θήλασε κιόλας και έσκασε! Εν το μεταξύ, είμαι σούπερ χαρούμενη γιατί 2 βράδια τώρα κοιμάται σερί 22.30 με 6.10 ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ!!!! Ελπίζω να μην το ματιάσω, μου φαίνεται σαν ψέμα. Ίσως πέρασαν οι πολλοί πόνοι των δοντιών.

Για την συνάντηση και εγώ μέσα για καθημερινή απόγευμα στο mall, αλλά άμα είναι εύκολη η πρόσβαση με τρένο μόνο, γιατί θέλω να πω στη Δήμητρα να ανέβουμε παρέα τρενάτες. Εσείς που γνωρίζετε την πρόσβαση πείτε μας ε?

GaiGp3.png

ΚΚοριτσια καλησπέρα σε όλες

Μαρακι να χαιρεσαι το δευτερο ονομα της κορουλας σου:tongue::tongue::tongue:

Ακουσα για πολλα νυχτερινα ξυπνηματα. Εγω πιστευω πως αναμεσα σε κα΄ποιες αιτιες που μπορει να ξυπνουν τα μωρα ειναι κ ασχημα όνειρα.

Πρατηρουσαμε μια φορα πώς εκανε η κόρη μας σε νυχτερινο υπνο πριν ξεσπάσει σε κλάματα και την βλέπαμε πολυ συνοφριωμενη στο προσοπο κ ν α κάνει αποτομες κινησει στα χερια στα ποδια και εβγαζε κραυγόυλες αλλα όχι σαν κ αυτες της χαρας αλλα φοβου. Οποτε μπορει να βλέπουν κ τιποτα εφιαλτες.Τωρα σε τι μορφη ακριβως αγνωστο δεν θα μαάθουμε ποτε μάλλον:confused::confused:

Ερωτηση προς μαμδες που θηλάζουν αλλα κ μη θηλάζουσες θα με βοηθησουν νομίζω:

Με απασχολει το γεγονος που η μικρη για να κοιμηθει μεσημερι κ βραδυ θελει μονο στηθος εκει ξερενεται στο λεπτο. Ως ποτε όμως ?????Τα παιδια δεν πρεπει σιγα σιγα να μάθουν να κοιμουνται μονα τους?????

Ποιες κοπέλες ακολουθουν άλλη μεθοδο ύπνου κ ποια ειναι αυτη????? Τα βαζετε στη κουνια κ τα συντροφευετε με χαδια ας πουμε???? τα κουναατε στο καροτσι??(γιατι οι περισσοτερες κουνιες δεν κουνουνται-τζαμπα το ονομα!!!)

Τι να κάνουμε βρε κοριτσια ???λετε να αλλαξουν απο μονα τους συνηθεια???? με απασχολει απο τωρα γατι δεν θελω μεγαλώνοντας να έχουμε θεμα σε αυτο!!Διαβαζα στο παρεντσ πως κ΄ποιες μαμαδες ειχαν προβλημα μεχρι 2 χρονων με τα παιδια τους σε αυτο:!:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Να καλωσορίσω τις καινούριες. Εμείς ενώ όλα πήγαιναν ρολόι και κοιμηθήκαμε στις 10 κατά τις 10.30 και ενώ τρώγαμε με τον Γ ξύπνησε με μπουκωμένη μύτη, έτσι στα καλά καθούμενα και από τότε ως και πριν κανα 20λεπτο δεν κοιμόταν γιατί μπούκωνε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σας έχει τύχει; Έτσι ξαφνικά να μπουκώσει τελείως η μύτη; Δεν έδειχνε αδιάθετος ή να έχει καθόλου καταρροή όλη μέρα και τον έκανα μπάνιο και κοιμήθηκε κανονικά. Πολύ ανεξήγητο που ξανα ξύπνησε μετά από λίγο με φουλ μπούκωμα. Εγώ αύριο έχω και γιατρό και δεν πρόλαβα να ξυριστώ οπότε πρέπει να μπω τώρα στο μπάνιο και να τελειώσω γρήγορα γρήγορα. Όταν ετοιμαστώ θα τον πάρω στο κρεββάτι γιατί δεν θέλω να κοιμηθεί μόνος του στο δωμάτιο απόψε αν και πριν λίγο του έκλεισα το στόμα που είχε ανοιχτό και αναπνέει μια χαρά από την μύτη. Μέσα σε όλο αυτό προσπάθησα η άμοιρη να του βάλω ορό και δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποια να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες πως ακριβώς γίνεται, την στάση του σώματος, κεφαλιού, ποσότητα υγρού κτλ από τον φόβο μου δεν το κάνω καλά νομίζω. Ρίχνω μια δυο σταγόνες και τον γυρίζω να πέσει το υγρό. Τεσπά, πάω.:?

Μαράκι η ξαφνική καταρροή μπορεί να σημαίνει άφιξη δοντιών, κάποια αλλεργία ή και απολύτως τίποτα εκτός από ένα κρυωματάκι. Περαστικά σας πάντως.

Εμείς έχουμε το ρουφηχτήρι της κίκο , την έχω ξάπλα στη αλλαξιέρα, και με σύριγγα της ρίχνω γρήγορα 2,5 ml ορό και ρουφάω. Το κάνω 2 φορές σε κάθε ρουθούνι εναλλάξ και μετά την σηκώνω όρθια. Αν συνεχίζει να δυσφορεί μετά από λίγη ώρα το επαναλαμβάνω. Και όπως είπαν τα κορίτσια πάντα πριν το μαμ.

GaiGp3.png

5 οροφους!!!!!! κ αγκαλια με το μωρο! μπραβο σου! εγω 1 ανεβαινω κ μου κοβονται τα χερια.

α! ξεχασα να σας πω! χθες το βραδυ εβλεπα ονειρο οτι ταιζα το μωρο φαγητο κ οτι πνιγοταν κ ξυπνησα. σηκωνομαι λοιπον απο το κρεβατι να παω τουαλετα κ το μωρο ηταν κουκουλωμενο μεχρι πανω με την κουβερτα! πηρα μια τρομαρα μη σκασει εκει μεσα! ουφ! μηπως να παρω υπνοσακο? δεν μου αρεσει αλλα μηπως η κουβερτα μπορει να γινει επικινδυνη?

ο υπνοσακος ειναι καλο για να μην ξεσκεπάζονται αλλα υπαρχουν και υπνοσακοι στυλ μεγάλες φορμες

δεν πιστευω όμως να σκανε τοσο ευκολα βρε κοριτσακι!!δεν ξερω κιολας ετσι νομιζ:wink:ω

Μαράκι η ξαφνική καταρροή μπορεί να σημαίνει άφιξη δοντιών, κάποια αλλεργία ή και απολύτως τίποτα εκτός από ένα κρυωματάκι. Περαστικά σας πάντως.

Εμείς έχουμε το ρουφηχτήρι της κίκο , την έχω ξάπλα στη αλλαξιέρα, και με σύριγγα της ρίχνω γρήγορα 2,5 ml ορό και ρουφάω. Το κάνω 2 φορές σε κάθε ρουθούνι εναλλάξ και μετά την σηκώνω όρθια. Αν συνεχίζει να δυσφορεί μετά από λίγη ώρα το επαναλαμβάνω. Και όπως είπαν τα κορίτσια πάντα πριν το μαμ.

Καλησπερα Βικυ

Πως βαζεις τον ορο σε συριγγα???το χω προσπαθησει αλα τιπιτα!!τι δεν εκανα καλα??:?::?:

Διαφημίσεις

ΚΚοριτσια καλησπέρα σε όλες

Ερωτηση προς μαμδες που θηλάζουν αλλα κ μη θηλάζουσες θα με βοηθησουν νομίζω:

Με απασχολει το γεγονος που η μικρη για να κοιμηθει μεσημερι κ βραδυ θελει μονο στηθος εκει ξερενεται στο λεπτο. Ως ποτε όμως ?????Τα παιδια δεν πρεπει σιγα σιγα να μάθουν να κοιμουνται μονα τους?????

Ποιες κοπέλες ακολουθουν άλλη μεθοδο ύπνου κ ποια ειναι αυτη????? Τα βαζετε στη κουνια κ τα συντροφευετε με χαδια ας πουμε???? τα κουναατε στο καροτσι??(γιατι οι περισσοτερες κουνιες δεν κουνουνται-τζαμπα το ονομα!!!)

Τι να κάνουμε βρε κοριτσια ???λετε να αλλαξουν απο μονα τους συνηθεια???? με απασχολει απο τωρα γατι δεν θελω μεγαλώνοντας να έχουμε θεμα σε αυτο!!Διαβαζα στο παρεντσ πως κ΄ποιες μαμαδες ειχαν προβλημα μεχρι 2 χρονων με τα παιδια τους σε αυτο:!:

Καλησπέρα Βασούλα!!

Εγώ την κοιμίζω πάντα στο στήθος, το βρίσκω πολύ χαριτωμένο να βλέπω το αγγελικό μου φατσάκι να κοιμάται!!! Αν μου ξυπνήσει όπως την ακουμπάω στην κούνια της ανοίγω το μόμπιλε την βάζω μπρούμυτα και την χαϊδεύω στην πλάτη και συνήθως σε 1 λεπτάκι κοιμάται ξανά. Αν όμως είναι σε τσακίρ κέφι δεν παιδεύομαι πάνω από 1 λεπτό, την σηκώνω και σε κανένα μισάωρο κοιμάται όρθια χαχα

Όταν όμως είναι με την μαμά μου την κοιμίζει σε 2 λεπτά αγκαλίτσα, οπότε μάλλον είναι η μυρωδιά μας που τα ξεσηκώνει.....

GaiGp3.png

Εγώ επειδή πέρυσι (όταν γεννήθηκε) ξεσκεπαζόταν της αγόρασα για φέτος 2 διαφορετικούς υπνόσακους, 1 σταγόνα αμάνικο από τα ικεα, ένα σε στυλ σλίπινγκ μπάγκ και έναν ολόσωμο φορμάκι. Δεν χρησιμοποίησα όμως τπτ γιατί σκεπάζεται με την κουβέρτα μέχρι τα μάτια. Με την κουβέρτα λένε πως δεν έχει κίνδυνο, το πάπλωμα δεν ενδείκνυται όμως.

Καλησπερα Βικυ

Πως βαζεις τον ορο σε συριγγα???το χω προσπαθησει αλα τιπιτα!!τι δεν εκανα καλα??:?::?:

Εγώ έχω φύσιγγες των 10 ml . Τις ανοίγω και βγάζω από την σύριγγα την βελόνα και κουμπώνει σχεδόν τέλεια η σύριγγα στο στόμια της φύσιγγας. Αμα έχεις μεγάλο μπουκάλι ορό, καρφώνεις μέσα την βελόνα και κλιπάρεις πάνω της κάθε φορά την σύριγγα τραβάς όσο θες και το βγάζεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

GaiGp3.png

Καλησπέρα Βασούλα!!

Εγώ την κοιμίζω πάντα στο στήθος, το βρίσκω πολύ χαριτωμένο να βλέπω το αγγελικό μου φατσάκι να κοιμάται!!! Αν μου ξυπνήσει όπως την ακουμπάω στην κούνια της ανοίγω το μόμπιλε την βάζω μπρούμυτα και την χαϊδεύω στην πλάτη και συνήθως σε 1 λεπτάκι κοιμάται ξανά. Αν όμως είναι σε τσακίρ κέφι δεν παιδεύομαι πάνω από 1 λεπτό, την σηκώνω και σε κανένα μισάωρο κοιμάται όρθια χαχα

Όταν όμως είναι με την μαμά μου την κοιμίζει σε 2 λεπτά αγκαλίτσα, οπότε μάλλον είναι η μυρωδιά μας που τα ξεσηκώνει.....

καλο αυτο που κάνεις Βικυ μου --συμφωνω οτι ειναι πολλυ χαριτωμενο να κοιμουνται ετσι κ μενα ειναι απο τις στιγμες π μ αρεσει αλλα θα μεγαλώσει σκεφτομαι πως θα μαθει νακοιμαται μονη της>???? Μηπως θα το καταλάβει σιγα σιγα???:confused:

Βικυ εγω αν και δεν ειμαι ξανθια ειμαι λιγο αργη στην κατανοηση: Φυσιγγα εννοεις τον ορο?????? ή λεω βλακεις τωρα:confused::confused::confused::confused:

και κστι ασχετο που το ψαχνω καιρο:: καλε πως κανουμε παραθεση ??? σορρυ α΄λλα ενα χρονο γραφω στο φορομ κ ακομα δεν το χω ανακαλυψει-παταω το εικονιδιο με τα εισαγωγικα αλλα τιποτα

Καλησπερα μανες!που ειστε ολες????

η φιλη ακομη να γεννησει!διαστολη γιοκ κ αυτη σαν κ μενα!:roll:

Ιωαννα μου ηθελα πολυ να κανω diaper-cake αλλα υπολογισα οτι θα ξοδευα αρκετα κ δεν μου περισσευουν αυτη τη περιοδο.πηρα ενα καλαθι κ εβαλα μεσα διαφορα χρησιμα.θα το βγαλω φωτο κ θα σας το δειξω.εμενα μ αρεσε πολυ(οχι επειδη το εκανα εγω)μακαρι να μου φερναν κ μενα στην κλινικη κατι παρομοιο:wink:

Αλεξ δεν πνιγεται ρε στο μπρουμυτο.μην φοβασαι.

Βασω κ μενα μονο στο στηθος κοιμαται!κ εγω αναρωτιεμαι αν θα το κοψει ποτε!με την μαμα μου κοιμαται πανω στον ωμο της ή στα ποδια της αλλα με μενα μονο στηθος!εχω προσπαθησει πολλες φορες να την κοιμισω στο κρεβατι της χαιδευοντας την,η κουνοντας την λιγο,αλλα ματαια!κλαιει γοερα!αν βρεις τροπο σφυρα κ μενα!

Αυτον τον υπνοσακο απο το ικεα τον εχω κ εγω αλλα κ εγω δεν το χρησιμοποιησα ποτε.με κουβερτα την σκεπαζω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...