Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες!!! Τι κάνετε? Μαράκι κι εγώ νομιζα οτι είμαι η μονη "ψυχάκιας" που το φιλάω ρουφηχτα, το ζουλάω και του λεω τα χιλια δυο με χαρακτηριστικο το "Εχει άλλη μανα τέτοιο γιο????" οχι μόνο η Μαριω τον Γιάννη μου απανταει ο άντρας μου :tongue::tongue::tongue:

Δέσποινα θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιω την φράση του Ιωαννου! Πολύ πετυχημένο!

Αννα και που να τον έβλεπες! Οντως πολύ γέλιο! Να κανονισουμε να βρεθούμε με την κόρη σου μήπως την δει ο δικός μου και μπουσουλήσει :D

Βάλια μην αγχώνεσαι για τα δοντάκια ουτως ή αλλως δεν θα φάει γαλοπούλα :tongue::tongue::tongue: Το Πάσχα που θα μπορει να φάει σουβλιστό θα έχει δοντάκια! Το παιδι χορεύει, σέρνεται, όλα θα γίνουν ;)

:tongue::tongue::tongue: Να είσαι καλα!!! Με έκανες και γέλασα!!!

Κι εγώ είμαι απο τις μαμαδες που τον φιλάω, τον ζουλάω και γενικά τον ζουζουνίζω!!!!!!! Δεν τον χορταίνω!!!

Αννη, Αννα και όσες άλλες μπορείτε κανονίστε να βρεθούμε Βόρεια!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μας που είχαμε ένα βράδυ επίσης ολονυκτία με τη μπίσκοτ να χορεύει στο κρεβάτι μας πάνω στα κεφάλια μας,να μου τραβάει τη μύτη και να ξεκαρδίζεται...κι όλα αυτά στις 2 τη νύχτα,στις 5 το πρωί...ουφ..βγάλαμε κι άλλο δόντι δίπλα απο αυτό που έχουμε! το είδε ο αδερφός μου,αρα θα της πάρει αυτός κάτι κόκκινο 'οπως λένε!

τα υπόλοιπα φιλαράκια μας γρήγορα να βγάλουν δοντάκι και να σταματήσουν πια να πονάνε!αν κι εγω κορίτσια δε βλέπω διαφορά,πάλι την τρώνε,κλαίει,γκρινιάζει κοκ.

να κανονίσουμε Χριστουγεννιάτικη συνάντηση στο MALL???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημερα μανες κ απο εμας με τα 45 ξυπνηματα!

κ εγω ειμαι ρουφηχτρα μανα!!!!χαχαχα

χθες η Κλειω ξυπνουσε κ εκλαιγε σαν να την δερναμε!εμενα πιαστηκε η μεση μου απο το να την βαζω κ να την βγαζω στο κρεβατι της,κ ο Κωστας να νευριαζει κ να προσπαθει να την κοιμησει κανοντας σσσσσ!!!μου ρθε να τον δειρω!τελος παντων,ας μην επεκταθω.

Κ ως ειδικη μυξορουφιχτρα-Τζεκος θα βαζετε ορο ανασκελα μιση αμπουλα σε καθε ρουθουνι,κ μετα τραβηγμα με το μυξορουφηχτηρι.κ ας κλαινε!πρεπει να βγαινουν οι μυξες γιατι πηγαινουν στον λαιμο κ στα αυτια κ δημιουργουν βροχητιδες κ ωτιτιδες!

σημερα μπηκε μια φιλη μου για προκληση γιατι περασε η ημερ/νια της κ λεω να παω να παρω διαφορα απο jumbo κ να της κανω μια συνθεση.....

αυτα,δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα σε όλες τις μανούλες!

Εμεις ευτυχως χτες δεν ακολουθησαμε το προχθεσινο ξενύχτι και κοιμηηκαμε, δε θα σας πω ωράριο γιατι θα μας ματιάσετε πάλι :tongue::tongue::tongue:

Αννυ μαλλον ο Γ και ο Κ μιλούν κρυφά σε κάποιο φόρουμ , γιατι και εμας η μέθοδος κοιμησματος μας είναι σσσσσσσσσ! Τι να πεις?

Σημερα εχει πολύ ωραια μερα και κάναμε μια πρωινη βολτίτσα στην αγορα, γυρίσαμε και έγινε το απίστευτο! χωρις γκρίνιες φάγαμε 250μλ φρουτόκρεμα:shock::shock::shock: τωρα η Θεοδώρα κοιμάται και εμενα με φωνάζει η σιδερώστρα μου:-(

φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βαλτε κι εμένα στο κλαμπ των αντρών που κάνουν σσσσσστ :mad: Που είσαι ρε μεγάλε στο σινεμά???? Τεσπα!

Ναι να κανονίσουμε συναντηση σε χριστουγεννιατική ατμόσφαιρα :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μάνες!

Εγώ δεν θυμάμαι καν πόσα ξυπνήματα έκανε, ούτε ρολόι κοιτάζω και δεν καλοξυπνάω οπότε κάποια μου ξεφεύγουν...

Καλά, για τα φιλιά, δεν το συζητώ, αναρωτιέμαι αν τα μωρά κατσιάζουν...

Άννη, με το καλό η φίλη σου! Σκέφτεσαι diaper-cake ή απλή σύνθεση; Πώς θα την κάνεις; Πεθαίνω για τέτοια!!!

Μαρία, εγώ τα ατμίζω στη χύτρα μας και κρατάω το ζουμί από το κρέας που βράζει κανονικά, αφού πετάξω το πρώτο νερό με τους αφρούς.

Βικάκι, δεν διάβασα τί ακριβώς συμβαίνει στη δουλειά, αλλά ελπίζω όλα καλά!!!

Περιμένω τη μαμά μου το μεσημέρι, να κάνουμε καμιά δουλειά!

Πάμε για φρουτόκρεμα τώρα! Νωρίς-νωρίς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!!!!

Η μπουμπού καλά κοιμήθηκε το βράδυ...εγώ πάλι όχι...αφού αδιαθέτησα και πόναγα πάρα πολύ!!!!Απορώ που έλεγαν ότι μετά τη γέννα πονάς λιγότερο!!!!Εγώ πάλι τα ίδια!!!!

Μαράκι κι εγώ την φιλάω όλη την ώρα και τη ζουλάω!!!!Δεν μπορώ να μην το κάνω!!!!

Δεσποινάκι κι εμείς παρέα με τη Μπουμπι δεν έχουμε βγάλει τίποτα!!!!Και όλη την ώρα τα κάτω χειλάκια τα εχει μαζέμενα μέσα!!!!Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...μου θυμίζει τη γιαγιά μου όταν βγάζει τη μασέλα...

Ποιο είναι αυτό το σπρέυ μήπως το δοκιμάσουμε κι εμείς....;;;

Ναι θέλω κι εγώ Χριστουγεννιάτικη συνάντηση....αλλά πείτε πότε να μην έχω προλάβει να κανονίσω πάλι τίποτα.....και δεν το θυμάμαι!!!!

Άννυ μου με το καλό η φίλη σου!!!!Ανάσκελα ε;;;;Δεν φοβάσαι μην σου πνιγεί....εμένα μπρούμυτα μου έχουν πει...αλλά όταν χρειαστεί...θα το δοκιμάσω...εάν δεν φοβηθώ!!!

Μπράβο στη Θεοδώρα!!!!Φτου φτου!!!

Να έχουμε μια καλή και ήσυχη μέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!

Πάω να της κάνω κοτοπουλάκι!!!

Γεια σας μανες!!!

Χρονια πολλα σε οσους εχουν Κατερινες!

Αννυ με το καλο η φιλη σου!

Και εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα πλεον και κοιμομαστε μια χαρα το βραδυ!:P

Σημερα εκανα πρωι πρωι τις δουλειες μου και ηρθα δουλεια αλλα ηδη ειμαι κομματια!Θα κοιμηθω επανω στο laptop οπως παει!

Και εμεις ειμαστε μεσα για χριστουγεννιατικη συναντηση αλλα να κανονισουμε το ποτε νωρις γιατι με τη δουλεια θελει λιγο οργανωση....και αποψη μου να ειναι Σ/Κ ή απογευμα για αν μπορουν να ερθουν ολες οι μανουλες που δουλευουν.

καλημέρα μανούλες! σχετικά καλά και εμείς, μην είμαι αχάριστη!

προτείνω αν είναι να βρεθουμε mall για χριστουγεννιατικη συνάντηση να είναι Κυριακή, πρωι-μεσημερι γιατι το σαββατο γινεται παντα πανικος. ενω κυριακη ολα ειναι χαλαρα. εγω μπορω κυριακή. εσεις τι λετε; για να το συζητησουμε και να πουμε τι μας βολευει, ε;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

εγώ μπορώ όποτε μπορεί η Άλεξ 'οπως καταλαβαίνετε γιατί μόνη θα χαθώ στάνταρ~!!!!χαχα!καθημερινή απογευματακι?και να δούμε πως θα έρθουμε όλες!ας πούμε κάποιος να πάρει και τη Δημητρούλα που δεν οδηγεί.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εγώ μπορώ όποτε μπορεί η Άλεξ 'οπως καταλαβαίνετε γιατί μόνη θα χαθώ στάνταρ~!!!!χαχα!καθημερινή απογευματακι?και να δούμε πως θα έρθουμε όλες!ας πούμε κάποιος να πάρει και τη Δημητρούλα που δεν οδηγεί.

Εννοείται πως θα το κανονίσουμε αυτό!!!;)

Εγώ δεν έχω πρόβλημα για καθημερινή απόγευμα. Ας πουν κι οι αλλες κοπέλες αν τους βολεύει!

Το απογευμα εχω κανονισει καφε με τις κολλητες μου, κι ο Ν θα κάνει μπειμπι σιτινγκ!!:tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...