Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Επιτέλους τελείωσε το σίδερο!!!!Τι ευτυχία είναι αυτή!!!!

Μπράβο και στο Νικόλα και τη Λούση που ξεκίνησαν να τρώνε το φαγάκι τους!

Δεν θα αναφερθώ στην ανεργία ... για να μην ψυχοπλακωθούμε....αλλά και ο ένας μισθός στο σπίτι είναι σχετικό....αναλόγως το μισθό...δεν είναι το ίδιο 800 με 2000 για παράδειγμα...:wink:

Μπράβο κι ο Δημητράκης!!!!!Ολόκληρο αντράκι!!!!Φτου φτου το μπεμπάκι!!:D

Ξεκινάω επίσημα δίαιτα από αύριο...μου έστειλε η αδερφή μου μία που ξεκίνησε σε διαιτολόγο κι έχει χάσει 9 κιλά!!!!!Και το σουβλάκι ήταν σκέτο πειρασμός!!!!Θα τον πείσω να πάει να μου πάρει ένα!!!!:wink:

αλεξανδρα γεια! αν δεν υπαρχει προβλημα, μπορεις να μου στειλες και εμενα τη διαιτα; θελω να κανουμε μια διατροφη για να αδυνατισει ο αντρας μου και δεν ξερω τι να κανω και τι οχι. αν δε γινεται, οκ δεν πειραζει.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα touki! Κοιμησα τα καθαρματακια μου επιτελους και ηρθα! Μπραβο για τον καλο υπνο που κανατε, παντα τετοια. Ο δικος μου ακομα να μας κανει τη χαρη, ολη νυχτα ξυπναει και στις 7 το πολυ εγερτηριο. Αυτο το ρουφηχτηρι το εχω κι εγω, κι εμενα κανει σαν τρελος οταν του το βαζω, αλλα αφου ειναι για καλο τι να του κανω? Αυτες τις μερες ειμαστε οικογενειακως με ιωση κι εχει κι ο μικρος μυξουλες, οποτε ορος και ρουφηχτηρι και κλαμαααα. Ενω η κορη μου καθεται και παντα καθοταν, κυρια. Απο αθηνα ειμαι, αλλα πλεον μενω επαρχια, λιγο εξω απο την Κορινθο, μακρια απο τους δικους μου αλλα ευτυχως οχι παρα πολυ μακρια.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

αλεξανδρα γεια! αν δεν υπαρχει προβλημα, μπορεις να μου στειλες και εμενα τη διαιτα; θελω να κανουμε μια διατροφη για να αδυνατισει ο αντρας μου και δεν ξερω τι να κανω και τι οχι. αν δε γινεται, οκ δεν πειραζει.

Καλέ τι πρόβλημα να έχω!!!!;;;;Έχεις mail!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Να καλωσορίσω τις καινούριες. Εμείς ενώ όλα πήγαιναν ρολόι και κοιμηθήκαμε στις 10 κατά τις 10.30 και ενώ τρώγαμε με τον Γ ξύπνησε με μπουκωμένη μύτη, έτσι στα καλά καθούμενα και από τότε ως και πριν κανα 20λεπτο δεν κοιμόταν γιατί μπούκωνε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σας έχει τύχει; Έτσι ξαφνικά να μπουκώσει τελείως η μύτη; Δεν έδειχνε αδιάθετος ή να έχει καθόλου καταρροή όλη μέρα και τον έκανα μπάνιο και κοιμήθηκε κανονικά. Πολύ ανεξήγητο που ξανα ξύπνησε μετά από λίγο με φουλ μπούκωμα. Εγώ αύριο έχω και γιατρό και δεν πρόλαβα να ξυριστώ οπότε πρέπει να μπω τώρα στο μπάνιο και να τελειώσω γρήγορα γρήγορα. Όταν ετοιμαστώ θα τον πάρω στο κρεββάτι γιατί δεν θέλω να κοιμηθεί μόνος του στο δωμάτιο απόψε αν και πριν λίγο του έκλεισα το στόμα που είχε ανοιχτό και αναπνέει μια χαρά από την μύτη. Μέσα σε όλο αυτό προσπάθησα η άμοιρη να του βάλω ορό και δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κάποια να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες πως ακριβώς γίνεται, την στάση του σώματος, κεφαλιού, ποσότητα υγρού κτλ από τον φόβο μου δεν το κάνω καλά νομίζω. Ρίχνω μια δυο σταγόνες και τον γυρίζω να πέσει το υγρό. Τεσπά, πάω.:?

mU4Ep3.png

Μαρία ίσως κρύωσε μωρέ κι έχει μυξούλες.επειδή η ειδική για ρουφομηχανήματα κοιμάται(βλ.Άννυ) θα σου πω εγώ! θέση:καλύτερα ξάπλα στην αλαξιέρα ή στο κρεβάτι,κρατάς ίσια το κεφαλάκι (ή σε βοηθά καποιος) και ρίχνεις στο 1 ρουθούνι όχι μια σταγόνα ,αλλά αρκετό (εγώ ρίχνω σχεδόν το μισό απο την αμπούλα ,αλλά σε 2 δόσεις)

μετά κι απο την άλλη μεριά.ανασηκώνεις λίγο το παιδί,χρουχρουνίζει (δικο μου ρήμα) και μετά παίρνεις το ρουφηχτήρι και φρρρρρρρρρρρρρτττ!! ρουφάς!

γκουντ λακ και περαστικά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μαρία αν βάζεις αμπούλα μπρούμητα στην αλλαξιέρα...τον κρατάς και ρίχνεις...όσο περισσότερο γίνεται με την πρώτη φορά...το ίδιο και στο άλλο ρουθούνι!!!!

Πρέπει να το κάνεις συχνά...εγώ της το έκανα πριν από κάθε γεύμα....Φυσικά με το μπουκάλι ορό σώθηκα...5άρα σύριγγα...τη γεμίζω και ρίχνω...η ποσότητα αλλά και έτσι όπως μπαίνουν βοηθάει να μην καταπίνει το παιδί ορό και μύξα αλλά βγαίνει το περισσότερο από το άλλο ρουθούνι...επανάληψη και στα δύο...είναι λογικό το μπεμπάκι να κλαψουρίσει λίγο...αλλά κάνε την καρδιά σου πετρά...Περαστικά σας!!!!...και Καλή επιτυχία!!!!!:wink:

Καληνύχτα μανουλίτσες και μπεμπάκια!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια!

τι έγινε,καμιά μέσα?που είστε όλες???

άντε,φτιάχνω καφεδάκι

emo059024.jpg

κι επειδή κάτι άκουσα για δίαιτα-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!-τίποτα άλλο!μόνο λίγα λουλουδάκια :tongue::tongue::tongue::tongue:

εμείς έχουμε ξυπνήσει από τις 7 παρά:-(:sad::-((τα ακούτε εσείς των 11.30?:tongue::tongue::tongue::tongue:)η μικρή τώρα πάιρνει έναν υπνάκο κι εγώ νυστάζωωωωωωωωωωωωωωω,αλλά δεν λέει να πάω να την πέσω,δε θα προλάβω να κοιμηθώ,θα ξυπνήσει..

την έχω τσακίσει στα φιλιά!πραγματικά!εσείς τα φιλάτε τόσο πολύ?πω,ελπίζω να μην την έχω κουράσει:cool::cool::cool:

ευχαριστώ όσες μου είπατε για το φαγητό-ζουμάκι-κατσαρόλες.

Νάνσυ καλως ήρθες!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!λυπάμαι για την ταλαιπωρία του μικρού σου.δε μπορώ να διανοηθώ το ζόρι και την αγωνία σας..σκέψου οτι στην χειρότερη σε λίγους μήνες θα το ξεφορτωθεί το ζουζουνάκι,ε?εύχομαι να είναι πολύ σύντομα!

ελισάβετ είσαι καλύτερα τώρα?

με το καλό η βάπτισή σας!!!

Δήμητρα κι εσάς!!!!!!

αα,ξύπνησε..............

περαστικά στις μυξούλες!

και κουράγιο στις εργαζόμενες μανούλες!

έχουμε καμιά Κατερίνα?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

breakfastinbed.jpg

Καλημέρα!!! Ορίστε και πρωινό στο κρεββάτι!

Μαράκι ευχαριστούμε και για το καφεδάκι!

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες!!!!

βαλια μου ο κωνσταντινος σου καλα; εσενα σου ξυπναει καθολου τα βραδια; οσο για τα δοντακια... τι βιαζεσαι; αφου λενε οτι οσο πιο αργα τοσο καλυτερα κιολας.

για την αδελφουλα σου εγω θα επαιρνα λουλουδια, ενα κόσμημα ιδιαιτερο ή λεφτα. φοραει τιποτα περιεργα κοσμηματα; λεω ιδιαιτερο γιατι ειναι ωραιο να παρεις καποιο δωρο πολυ ξεχωριστο. μπραβο της, συγχαρητηρια!!!!!

Αννούλα μου μια χαρά είναι ο Κωνσταντίνος μου! Φτου, φτου να μην τον ματιάσω συνήθως δεν ξυπνάει τα βράδυα... Και αν θα ξυπνήσει κλαίει για λίγο και τέλος μετά. Ξανακοιμάται! Για τα δοντάκια το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά ο μικρός αύριο γίνεται 8 μηνών... Πότε θα βγάλει δοντια οεο;;; :shock::shock::shock:

To ότι σου ξυπνάει η μικρόυλα τα βράδυα πρέπει να είναι και το ότι θηλάζεις...

Που θα πάει θα στρώσει η κούκλα Αλεξάνδρα!!!

Ρώτησε η μαμα μου την αδερφή μου τι θα ήθελε να τις πάρουμε και δεν πολυ θέλει κόσμημα... :mad::-x:-x Αντε να δω τι θα σκεφτώ...

Μαρία εύχομαι να είναι καλά το αγοράκι σου!!!

Μα που είσαστε όλες;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μάνες,

Δύσκολη νύχτα χθες, κάθε μια ώρα ξυπνούσε με κλάμματα η φαφουτίτσα μου. Να δούμε πότε θα εμφανιστεί κανένα δόντι, για να βρω άλλη δικαιολογία για το ότι δεν κοιμάται καλά.

Μαράκι (atlantis) κι εγώ την φιλάω, την ζουλάω, την τσιμπάω κλπ ακατάπαυστα. Κλέβω την φράση από ένα άρθρο του Οδυσσέα Ιωάννου "αυτό το πλασματάκι δεν θα καταλάβει ποτέ ότι οφείλει την αρτιμέλεια του στην αυτοσυγκράτηση μου":tongue::tongue:

Εμείς αντί για ορό χρησιμοποιούμε ένα σπρέυ, σαν φυσιομέρ είναι αλλά για μωρά, κάνει δουλειά. Εννοείται ότι σπαράζει με το ρουφηχτήρι, αλλά τι να κάνεις.

mWsZp3.png

Για τα δοντάκια το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά ο μικρός αύριο γίνεται 8 μηνών... Πότε θα βγάλει δοντια οεο;;; :shock::shock::shock:

To ότι σου ξυπνάει η μικρόυλα τα βράδυα πρέπει να είναι και το ότι θηλάζεις...

Που θα πάει θα στρώσει η κούκλα Αλεξάνδρα!!!

Ρώτησε η μαμα μου την αδερφή μου τι θα ήθελε να τις πάρουμε και δεν πολυ θέλει κόσμημα... :mad::-x:-x Αντε να δω τι θα σκεφτώ...

Μαρία εύχομαι να είναι καλά το αγοράκι σου!!!

Μα που είσαστε όλες;;;

Βάλια κι εσείς φαφουτάκια; Εμένα είναι ακόμη πιο μεγάλη και τίποτα. Εμείς στον αδερφό μου όταν ορκίστηκε πήραμε μια καλή φωτογραφική μηχανή. Μπορείς πάντα να πάρεις και μια επώνυμη τσάντα ή πορτοφόλι;)

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι (atlantis) κι εγώ την φιλάω, την ζουλάω, την τσιμπάω κλπ ακατάπαυστα. Κλέβω την φράση από ένα άρθρο του Οδυσσέα Ιωάννου "αυτό το πλασματάκι δεν θα καταλάβει ποτέ ότι οφείλει την αρτιμέλεια του στην αυτοσυγκράτηση μου":tongue::tongue:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!καλό!!!!!!!!!!

κι εσείς στο κλαμπ των 45 ξυπνημάτων?

μα γιατί το κάνουν?

εγώ δεν πιστευω οτι είναι τα δόντια...

''εσείς κι εγώ...

Βάλια μου μην το σκεφτεσαι για τα δοντακια,μπορεί να αργήσουν,είναι φυσιολογικό.

είδα κι εμενα που έχει δυο πόσο πολύ τρωει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

η φωτ.μηχανη αν δεν έχει είναι τέλειο δώρο!

διαφορετικά και μια εκδρομούλα-δωρο από σενα για ένα Σ-Κ με τον καλό της ή μια καλή φίλη τέλειο θα ήταν!

''εσείς κι εγώ...

Βάλια κι εσείς φαφουτάκια; Εμένα είναι ακόμη πιο μεγάλη και τίποτα. Εμείς στον αδερφό μου όταν ορκίστηκε πήραμε μια καλή φωτογραφική μηχανή. Μπορείς πάντα να πάρεις και μια επώνυμη τσάντα ή πορτοφόλι;)

:tongue::tongue::tongue: Φαφουτάκια κι εμείς!!!!! Βέβαια αυτές τις μέρες βάζει με μεγάλη επιμονή τα δάχτυλα στο στόμα του...

Αντε να δούμε δοντάκι!!!

Εχω ακούσει ότι τα δοντια είναι και κληρονομικο... Ανάλογα πότε έβγαλε η μαμά ή ο μπαμπάς πάει και το παιδί... κι εγώ νομίζω ότι είχα καθυστερήσει.

Δεν πηράζει όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο.!!! ;)

Πολύ καλή ιδέα της φωτογραφικής μηχανής!!! Θέλει κιολας και το είχα ξεχάσει!!!

Σε ευχαριστώ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μάνες!!! Τι κάνετε? Μαράκι κι εγώ νομιζα οτι είμαι η μονη "ψυχάκιας" που το φιλάω ρουφηχτα, το ζουλάω και του λεω τα χιλια δυο με χαρακτηριστικο το "Εχει άλλη μανα τέτοιο γιο????" οχι μόνο η Μαριω τον Γιάννη μου απανταει ο άντρας μου :tongue::tongue::tongue:

Δέσποινα θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιω την φράση του Ιωαννου! Πολύ πετυχημένο!

Αννα και που να τον έβλεπες! Οντως πολύ γέλιο! Να κανονισουμε να βρεθούμε με την κόρη σου μήπως την δει ο δικός μου και μπουσουλήσει :D

Βάλια μην αγχώνεσαι για τα δοντάκια ουτως ή αλλως δεν θα φάει γαλοπούλα :tongue::tongue::tongue: Το Πάσχα που θα μπορει να φάει σουβλιστό θα έχει δοντάκια! Το παιδι χορεύει, σέρνεται, όλα θα γίνουν ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...