Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Νάνσυ καλως ήρθες!!! Ευχομαι το καλυτερο και στα δύο σου παιδάκια!

Φιλενάδα εγώ σου είπα το πρωί ιδέες! Τα λουλούδια είναι must! Εμείς στην ΑΣΟΕΕ φορέσαμε και τήβενο! Πολύ ωραία θα είναι!

Εμείς γυρίσαμε απο την παιδίατρο! Είναι 9100 και 74 ποντους ανθρωπος :tongue::tongue::tongue: Ολα καλά, ψάρι θα αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 9. Κατα τα αλλα απο φαγητό συνεχίζουμε τα γνωστα!

Φυσικά κλάψαμε για να μην ξεχνιόμαστε! Μου λεει η παιδίατρος για βαλτον μπρουμυτα να δω πως καθεται, ο Δημητρης βέβαια ουτε να το δει το κρεββατι της γιατρου και με το που πάω να τον ακουμπήσω στάθηκε σε σχήμα Λ, αν με καταλαβαίνετε!!!! Χερια ποδια κατω και η μέση του στον Θεο!!! Δεν το είχε ξανακάνει! Γέλασα με την ψυχή μου! Η δε παιδιατρος λυθηκε στα γέλια! Δεν καθόταν με τίποτα!

Μας είπε οτι είναι ετοιμα να σκασουν σε καμια δεκαρια μερες και το πάνω αριστερο δοντάκι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου!

Αντζυ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΟΜΠΟΥΚΑΛΟ! μακαρι να συνηθισει τις γευσεις κ μετα να τρωει κανονικα με το κουταλακι.

Αννυ σας περιμενουμε! ανυπομονουμε να γνωρισουμε απο κοντα εσενα κ το γλυκο σου Δημητρακη!

Νανσυ καλως ηρθες στην παρεα μας! μακαρι να λυθει συντομα το προβλημα του μικρουλη σου.

εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι ο Γ πρεπει να κατεβει Αθηνα για μια βδομαδα για σεμιναριο. κ πεφτει μεσα κ η επετειος γαμου μας γμτ! ηθελα τοσο πολυ να παμε καπου μονοι μας,χωρις το μωρο για μια ωριτσα εστω κ να ειμαστε χαλαροι αλλα δεν θα ειμαστε καν μαζι εκεινη τη μερα:(

του λεω: παρε μας μαζι σου να γνωρισω απο κοντα κ τα κοριτσια του παρεντς. αχ μακαρι να γινοταν...

σημερα που σας διαβαζα βλεπει οτι εχουμε γραψει 30 χιλαδες ποστς κ μου λεει εσεις ακομα κ οταν γινετε 60 χρονων θα γραφετε κ το καφε θα λεγεται γιαγιουλες-πρωην μανουλες Απριλιου 2010,χα χα:tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

mhπως γραφεις κ στο παρεντς κ μετραει κ αυτα?

εγω ηθελα να παω λιντλ βολτα αλλα βρεχει κ ετσι μαγειρεψα για αυριο κ λεω να παω να κανω ενα μπανιο κ μετα να ετοιμασω κ την Κλειω για τον υπνο της.

που ειστε γυριστρουδες????

Βρέχει;;; Εδώ απλά έβαλε κρύο!!!

Εγώ εδω είμαι αλλά όχι για πολύ!!! Τι τρώνε το βράδυ;;; Θέλω σουβλάκια αλλά αντε να ψησω τον Δημητρη...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!

Νανσυ καλως μας ήρθες και όλα να είναι περαστικα με το αγοράκι σου!!!

Δεσποινάκι μηπως να πας για καμια εξέταση ? Αν ειναι κάτι να το προλάβεις!!!

Μπισκοτάκι μπράβο σου που έφαγες!!!

Συγχαρητηρια και στη Λουση που φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της!!!Αντε να ηρεμησει λίγο και η μαμα!!!

Καλα ρε πως είναι δυνατον μεσα σε ένα λεπτο να ξεχναω τι άλλο ήθελα να πω???

άυτα προς το παρον, μόλις θυμηθω και τα υπόλοιπα θα επανέλθω!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Νάνσυ καλως ήρθες!!! Ευχομαι το καλυτερο και στα δύο σου παιδάκια!

Φιλενάδα εγώ σου είπα το πρωί ιδέες! Τα λουλούδια είναι must! Εμείς στην ΑΣΟΕΕ φορέσαμε και τήβενο! Πολύ ωραία θα είναι!

Εμείς γυρίσαμε απο την παιδίατρο! Είναι 9100 και 74 ποντους ανθρωπος :tongue::tongue::tongue: Ολα καλά, ψάρι θα αρχίσουμε μόλις κλείσουμε τον 9. Κατα τα αλλα απο φαγητό συνεχίζουμε τα γνωστα!

Φυσικά κλάψαμε για να μην ξεχνιόμαστε! Μου λεει η παιδίατρος για βαλτον μπρουμυτα να δω πως καθεται, ο Δημητρης βέβαια ουτε να το δει το κρεββατι της γιατρου και με το που πάω να τον ακουμπήσω στάθηκε σε σχήμα Λ, αν με καταλαβαίνετε!!!! Χερια ποδια κατω και η μέση του στον Θεο!!! Δεν το είχε ξανακάνει! Γέλασα με την ψυχή μου! Η δε παιδιατρος λυθηκε στα γέλια! Δεν καθόταν με τίποτα!

Μας είπε οτι είναι ετοιμα να σκασουν σε καμια δεκαρια μερες και το πάνω αριστερο δοντάκι!

Φιλενάδα είσαι αστέρι πάντως!!! Καλά το είχες καταλάβει για τα δόντια!!!

Οσο για τον Δημητράκη είναι ολόκληρο παιδάκι πια και ΓΛΥΚΑΣ!!!!!!!!

τήβενο δεν θα φοράνε ρε γ@μ@το... αλλα anyway

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Βρέχει;;; Εδώ απλά έβαλε κρύο!!!

Εγώ εδω είμαι αλλά όχι για πολύ!!! Τι τρώνε το βράδυ;;; Θέλω σουβλάκια αλλά αντε να ψησω τον Δημητρη...

Βάζε μου ιδεες για σουβλάκια φιλεναδα :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

mhπως γραφεις κ στο παρεντς κ μετραει κ αυτα?

εγω ηθελα να παω λιντλ βολτα αλλα βρεχει κ ετσι μαγειρεψα για αυριο κ λεω να παω να κανω ενα μπανιο κ μετα να ετοιμασω κ την Κλειω για τον υπνο της.

που ειστε γυριστρουδες????

Γραφω κι εκει αλλα εκει εχω πιο πολλα. Ενταξει, δεν πειραζει.Αυριο λεμε να παμε κι εμεις ικεα, πρωτη φορα απο τη γεννηση του μπεμπη που θα τα αφησω και τα δυο. Ευτυχως ειναι εδω μαμα και πεθερα οποτε θα τα μοιρασουμε.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

andria27 9100 και 74 ποντους!! Τελειος! Αντε με το καλο να πιασετε και τα 10!

Thanks Νανσυ μου! Να σε ρωτήσω ποσο χρονων ήταν η κορη σου οταν εμεινες εγκυος??? Είναι δύσκολα???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ηταν 11 μηνων! Να σου πω, σιγουρα ειναι πολυ δυσκολα με τον ερχομο του δευτερου, εμεις ομως το βιωσαμε χειροτερα εξαιτιας του προβληματος που μας προεκυψε. Θελω να πω, αν ηταν ολα καλα φανταζομαι θα ηταν αλλιως τα πραγματα, τωρα ακομα δυσκολευομαστε πολυ. Με το δευτερο δε διπλασιαζεται η κουραση, πολλαπλασιαζεται. Φανταζομαι ομως υπαρχουν και περιπτωσεις που ολα κυλανε πολυ πιο ομαλα.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καλησπέρα!!!!

Επιτέλους τελείωσε το σίδερο!!!!Τι ευτυχία είναι αυτή!!!!

Μπράβο και στο Νικόλα και τη Λούση που ξεκίνησαν να τρώνε το φαγάκι τους!

Δεν θα αναφερθώ στην ανεργία ... για να μην ψυχοπλακωθούμε....αλλά και ο ένας μισθός στο σπίτι είναι σχετικό....αναλόγως το μισθό...δεν είναι το ίδιο 800 με 2000 για παράδειγμα...:wink:

Μπράβο κι ο Δημητράκης!!!!!Ολόκληρο αντράκι!!!!Φτου φτου το μπεμπάκι!!:D

Ξεκινάω επίσημα δίαιτα από αύριο...μου έστειλε η αδερφή μου μία που ξεκίνησε σε διαιτολόγο κι έχει χάσει 9 κιλά!!!!!Και το σουβλάκι ήταν σκέτο πειρασμός!!!!Θα τον πείσω να πάει να μου πάρει ένα!!!!:wink:

Νανσυ μου το εχω ακούσει κι εγώ οτι πολλαπλασιαζεται η κουραση και μαλιστα με γεωμετρικη προοδο!!! Κουραγιο! Αντε και στα δικά μας!

Δεσποινακι θα σε πάρω τηλ πριν ανεβω να οργανώσεις συναντηση! Μην στενοχωριέσαι που δεν θα είναι εκει ο αντρούλης σου στην επετειο, μπορείτε να την μεταφερετε και την γιορτασετε μολις γυρίσει!

Αλεξάνδρα καλη αρχη στη διαιτα :wink:

Εγώ εφαγα 2 σουβλάκια και μια σοκοφρετα κι ηρθα κι εστρώσα!!! Χαχαχαχα! Θα τα πούμε αυριο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεσποινακι θα σε πάρω τηλ πριν ανεβω να οργανώσεις συναντηση! Μην στενοχωριέσαι που δεν θα είναι εκει ο αντρούλης σου στην επετειο, μπορείτε να την μεταφερετε και την γιορτασετε μολις γυρίσει!

εγινε, θα σε περιμενουμε! νομιζω εχεις το τηλ. μου. αν οχι πες μου να σου το στειλω με μην. οσο για την επετειο στεναχωρεθηκα αλλα θα μου περασει. παντως το δωρο μου, μου το υποσχεθηκε κ δεν αλλαζει! ειπε θα μου παρει την tassimo την καφετιερα που κανει διαφορα ροφηματα! γιουπι!:D

pHNqp3.png9S1np2.png

μανούλες γεια!

βαλια μου μια χαρα η αλεξανδρα. χθες βραδυ ειδικα κοιμηθηκε εξαιρετικα με 2 ξυπνηματα στις 5.20 και 7.20 και μετα 10 παρα ξυπνησαμε. μετα απο πολυ καιρο ξυπνησα μονη μου πρωτη! εδω και αρκετες ημερες ξυπνουσε μεν κλασσικα στις 5.30 -6.30 αλλα δεν ξανακοιμοταν οπως παλια μεχρι τις 8.30 η και αργοτερα. ξυπνουσε ξανα στις 7 και σκαρφαλωνε και με πολυ χαιδεμα και αγκαλιτσα την ξαναπαιρνε ο υπνος. φυσικα εγω κουτουλουσα... χθες της εκανα πρωτη φορα αυτο που ρουφαει τις μυξουλες. ρε κοριτσια... πλανταξε το παιδακι μου, τη λυπηθηκα. δεν καθοτανε με τιποτα και προσπαθουσαμε να της κραταμε το κεφαλακι. ε δεν ξερω αν θα το ξανακανω. μονο αν υπαρχει τρελη αναγκη.

ο κωνσταντινος σου καλα; εσενα σου ξυπναει καθολου τα βραδια; οσο για τα δοντακια... τι βιαζεσαι; αφου λενε οτι οσο πιο αργα τοσο καλυτερα κιολας.

για την αδελφουλα σου εγω θα επαιρνα λουλουδια, ενα κόσμημα ιδιαιτερο ή λεφτα. φοραει τιποτα περιεργα κοσμηματα; λεω ιδιαιτερο γιατι ειναι ωραιο να παρεις καποιο δωρο πολυ ξεχωριστο. μπραβο της, συγχαρητηρια!!!!!

αννη μου τελειος ο δημητρακης! μπραβο κορμοστασια!!!! ολοκληρο παιδακι! πολυ γελασα με το "Λ", τον φανταστηκα!

bebos καλωσηρθες!!!!!!!! πολυ λυπηθηκα οταν διαβασα για το ζορι που τραβατε. ευχομαι να δειτε γρηγορα βελτιωση και τελικα οριστικη αναρρωση για το μωρακι σου. να σου ζησουν τα παιδακια σου, χαιρομαστε να μαθαινουμε λοιπον νεα και απο εσενα! απο αθηνα εισαι;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...