Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, εχει κρυφη ΓΟΠ που ειναι και η χειροτερη, τωρα με τις στερεες καπως καλυτερα ειναι αλλα και παλι...δε φανταζεστε τι τραβαω για να τον ταισω. Ευτυχως που βοηθαει και η πεθερα μου, αλλιως ακομα 5 κιλα θα ητανε. Μπραβο στα μωρακια που τρωνε ολο το φαι τους. Και η κορη μου δυσκολη ηταν στο φαι, οχι τοσο βεβαια αλλα δυσκολη, καημο το εχω να ταισω ενα μωρο με ορεξη!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, εχει κρυφη ΓΟΠ που ειναι και η χειροτερη, τωρα με τις στερεες καπως καλυτερα ειναι αλλα και παλι...δε φανταζεστε τι τραβαω για να τον ταισω. Ευτυχως που βοηθαει και η πεθερα μου, αλλιως ακομα 5 κιλα θα ητανε. Μπραβο στα μωρακια που τρωνε ολο το φαι τους. Και η κορη μου δυσκολη ηταν στο φαι, οχι τοσο βεβαια αλλα δυσκολη, καημο το εχω να ταισω ενα μωρο με ορεξη!

διαθέσιμο μωράκι με όρεξη για φαί είναι μόνο ο Λευτεράκης της Angicat!!που μένεις ??χαχα!:lol::lol:

δεν είναι αδύνατος πάντως ο μικρός σου,μια χαρά βάρος έχει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αχ Βικακυ μου κ εγω δεν ξερω αν θα χω δουλεια απο το νεο ετος.τα πραγματα ειναι χαλια γενικοτερα κ απο Γεναρη λενε οτι θα χειροτερεψουν κ αλλο!κ εγω δεν ξερω τι θα κανουμε με ενα μισθο μειον!

κ κατι ασχετο.

Για ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ

http://www.babyspace.gr/Article/breastfeeding-and-food/129-2950.html

Αννυ μου επειδη εγω ειμαι ηδη σε ανεργία--δεν θελω πάλι να το συζητησω γιατι με σκοτωνει ψυχολογικα---καταλαβαινω την αγωνια σου.Ελπίζω να εχεις δουλεια απο το νεο ετος Π΄ντως απο την εμπειρα μου κ με ενα μισθο ζουμε γενικα πιστευω μπορουμε να προσαρμοζομαστε σε όλες τις συνθηκες αλλα ειναι πολυ δυσκολο αν εχεις μαθει αλλιως --όπως εγω. Αν υπα΄ρχει παντως λιγη βοηθεια απο γονεις μηναρνειστε ειναι σωτηρια στις δυσκολες στιγμες

Καλως ορισες Νανσυ

πρεπει να ναι πολυ δυσκολα με ενα μωρο με ΓΟΠ κάνε κουραγιο κ μακαρι να αντιμετωπίζεται

Διαφημίσεις

Μαρια περαστικα κοριτσαρα μου, η κουραση ειναι μην νομιζεις..Αγγελικη να χαιρομαστε την μπισκοτινα!

Λοιπον μολις φαγαμε τα λαχανικα μας, σημερα μαλιστα μετρησα να δω ποσο τρωει ο Λαζαρης, λοιπον το μπωλ στο οποιο του βαζω τις κρεμες χωραει 350ml, οποτε τρωει πανω κατω 300-350ml, φρουτο μπορει να φαει και παραπανω βεβαια.

Δευτερο μωρο ειναι στα κοντινα πλανα μας, εννοωντας απο το καλοκαιρι και μετα.Θεωρω οτι ο μηνας που γεννησαμε ειναι ιδανικος αλλα επειδη ξερω πως αυτα δεν ερχονται με προγραμμα, το αφηνω στο Χερι του..

Φευγω για γυμναστηριο, τα λεμε το βραδακι φιλακια!

Όταν κανουμε σχεδια γελάει ο Θεος λένε --οποτε μαλλον στο Χερι Του ειναι συμφωνω μαζι σου

διαθέσιμο μωράκι με όρεξη για φαί είναι μόνο ο Λευτεράκης της Angicat!!που μένεις ??χαχα!:lol::lol:

δεν είναι αδύνατος πάντως ο μικρός σου,μια χαρά βάρος έχει!

Που μενει η Angicat ειπαμε? Ξανθη? Ε, να πεταχτω μια βολτουλα να μου φυγει το απωθημενο! Μωρε γεννηθηκε και μεγαλος και να σκεφτεις οτι στους 6 μηνες επρεπε να διπλασιασουμε το βαρος γεννησης κι εμεις μολις τωρα τα καταφεραμε. Και κυριως στεναχωριεμαι που δεν μπορει να φαει απο πονο, αν ηταν απλα λιγοφαγος οπως η κορη μου δε θα αγχωνομουνα τοσο!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καλως ορισες Νανσυ

πρεπει να ναι πολυ δυσκολα με ενα μωρο με ΓΟΠ κάνε κουραγιο κ μακαρι να αντιμετωπίζεται

Ευχαριστω βασ32. Ευελπιστουμε οτι μεχρι 18 μηνων θα εχει λυθει το θεμα, αν και υπαρχουν και περιπτωσεις που κραταει και 2 χρονια. Ειναι οντως δυσκολα, καμια σχεση με την κορη μου, τωρα τα χω δει ολα.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Γεια σας και παλι μανες!!!

Αναστασια με το καλο το μωρακι σου!

Βebos Νανσυ ειπαμε ε? καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Ελπιζω να ειναι περαστικο το θεμα με τον μπεμπακο σου!

Βαλια εμενα μου αρεσανε ολες οι παραπανω προτασεις των κοριτσιων!

Αντζυ μπραβο στο μπισκοτο μας που εφαγε ολο του το φαι!!!Ειμσατε σε πολυ καλο δρομο!!

Λουσιτσα μου κανεις προοδους και εσυ στο φαγητο??Ζηλεψες απο την φιλη Χρυσανθη???Μπραβοοο!

Δημητρα ελιωσες στις δουλειες βρε φιλη???Πω πωωω καλη ξεκουραση!!

Εμεις ειχαμε εδω μια φιλη μας η οποια εφυγε πριν λιγο και ο μικρουλης μου ηδη λιωνει στον υπνο!Εγω ειμαι ψιλοκομματια αλλα δεν παιζει να κοιμηθω τωρα:(

Θελω να βγω και μια βολτα γιατι σημερα ουτε στο μπαλκονι δεν εχω βγει και μου την εχει δωσει....

Κοιμηθηκαμε κανα δυωρο και πριν πιασω το σιδερο που ειναι βουνο ειπα να μπω..Αγγελικη οχι φαγουρα δεν εχω, ας ελπισουμε να μην εχω κανα σοβαρο θεμα.Νανψυ καλως μας βρηκες, ευχομαι να κρατησει οσο λιγοτερο γινεται η ΓΟΠ και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το μαναρακι σου.Ειναι αυτο που λες, υγεια να εχουνε και ολα τα αλλα τα αντεχεις (μη σου πω τα συνηθιζεις..)

Αννυ και εμενα με τρωει η τσεπη μου οπως λεει ο αντρας μου, αν βγω πρεπει οπωσδηποτε κατι να παρω, μη γυρισω με αδεια τα χερια.Απλα τωρα λογω το οτι 5 μηνες δεν πληρωνομουν, τα λεφτα σωθηκαν οποτε δε μας παιρνει για περιττα.Αφηστε που η συμβαση μου ειναι εως Φλεβαρη.Και αν δεν ανανεωθει;Δυσκολα τα πραγματα..

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκαμε κανα δυωρο και πριν πιασω το σιδερο που ειναι βουνο ειπα να μπω..Αγγελικη οχι φαγουρα δεν εχω, ας ελπισουμε να μην εχω κανα σοβαρο θεμα.Νανψυ καλως μας βρηκες, ευχομαι να κρατησει οσο λιγοτερο γινεται η ΓΟΠ και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το μαναρακι σου.Ειναι αυτο που λες, υγεια να εχουνε και ολα τα αλλα τα αντεχεις (μη σου πω τα συνηθιζεις..)

Αννυ και εμενα με τρωει η τσεπη μου οπως λεει ο αντρας μου, αν βγω πρεπει οπωσδηποτε κατι να παρω, μη γυρισω με αδεια τα χερια.Απλα τωρα λογω το οτι 5 μηνες δεν πληρωνομουν, τα λεφτα σωθηκαν οποτε δε μας παιρνει για περιττα.Αφηστε που η συμβαση μου ειναι εως Φλεβαρη.Και αν δεν ανανεωθει;Δυσκολα τα πραγματα..

α Δεσποινακι ξεχασα πριν να σου απαντησω.κ εγω με λιπαντικα ειμαι αλλιως δεν γινεται τιποτα,κ παλι ποναω!

ουτε εγω εχω υγρα κτλ,αν κ παλια ειχα κ εγω κολπιτιδες.εχεις την γνωστη μαρκα???

Βασω μου,αστα...εγω δεν ξερω πως θα βγουμε με ενα μισθο γιατι εχουμε κ νοικια κτλ..οι γονεις ααν ζητησουμε βοηθανε..αλλα κ αυτοι που να τα βρουν????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Οπωσδήποτε λουλούδια να έχετε να της προσφέρετε μετά την ορκωμοσία. Τι σπούδασε μήπως μας βοηθήσει λίγο στις ιδέες.

Στατιστική & Ασφαλιστική επιστήμη σπούδασε. Αν σας βοηθάει... ;)

Λουλούδια με μια κάρτα είναι το μόνο σίγουρο!!!

Την ιδέα με τα Swarovski την σκέφτηκα και εγω... Μηπως βρω κανα σετακι για λαιμο και σκουλαρίκια. Της αρέσουν κίολας!!!!

Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ιδέες σας... Πολύ ωραίες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

βρε κοριτσια γιατι φαινεται να εχω γραψει 130 μηνυματα ενω δεν εχω ουτε 10?

mhπως γραφεις κ στο παρεντς κ μετραει κ αυτα?

εγω ηθελα να παω λιντλ βολτα αλλα βρεχει κ ετσι μαγειρεψα για αυριο κ λεω να παω να κανω ενα μπανιο κ μετα να ετοιμασω κ την Κλειω για τον υπνο της.

που ειστε γυριστρουδες????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...